Canim ek gidadan sonra bizde de kabizlik basladi, biogaia probiyotik damlayi kullanmaya basladim, duzene girdi, yavrum yaparken makatta catlak olusacak diye korkuyordum, doktoruna danisip kullanabilirsin, ilac sayilmiyor sonucta.Hahahaaaa ayy kendi yazdiguma kendim guldum amma igrenc olmusss silinmiyorda
annemde arhana görgüsüzün göz boncuğu diyor :) fazla üstüne düştüğümüz için bizi eleştiren çok oluyo işte öyle yapmayın böyle yapmayın rahat olunKız kanuma girdin bendemi alsam
Evim anaokuluna döndü resmen ebime gelen şok oluyor bu ne diye ama napıyım görmemişin bi oğlu olmuş hesabı
Fikrimi söylemeyi unuttum değer bence..
günaydın gamzecimGünaydınlar bugün inşallah akilli olur bbeislerimizin eşlerimizde kuzu olur bizde rahatlarız sevgiler hepinize
Uyku konusu bizde de sorun canim, aksam 8 9 gibi uyutuyorum haliyle sabah erken kalkiyo, neymis efendim filancanin bebegi 11 de yatiyormus, sabah gec kalkiyormus, bebek icin 11 gec diyorum, anlamiyor, sanki 11e kadar uyutmasam kendisi bakacak yine olan bana oluyor.Selamlar guzel yurekliler
kac gundur cok canim sıkkın oyle bunaldim ki dogum sonrasi kadar degil sukur ki cok Korkuyorum o halime dönem diye.esime tahammül edemiyorum öyle üzülüyorum ki malumunuz doğumdan beri çok sıkıyor bi kere destek olduğunu görmedim habire köstek oluyo.onceden bu kadar umursamiyirdum annelik psikolojisi mi hala lohusaligin verdiği hassasiyet mi bilemiyorum çok zorunda gidiyor.devamli eleştiri beğenmeyen herseyime bi kulp takma yok ne desem anlamıyor.iki gun once oglani saat 8 de yatırdım gunduz uyumadi icin erkenden uykusu geldi gece de huzursuzdu belki 15 kez kalkmistir o ara esim gece gece laf yetiştirmeyiyine iihmal etmedi erkenden yatitirsan uyumaz tabi vs saydi.bende yeter artik herseyi benden biliyorsun yazik ya dedim cocugu zorla uyutmuyrum uyjysu gelince uyuyor nasıl uyutmayim zaten sabahtan aksama kadar yoruluyrim erkenden uyuyor ne guzel sanane dedim. İ ceriye gecti orda yatti genelde oğlan uyutmuyor diye geciyordu sabah namazdan sonra filan simdi iki gundur ayri yatiyor hem suclu hem güçlü.ne yapayim kızlar ben.bir kere allah razı olsun senden oglusa bskiyon fedakarlik yapiyon iyi bi annesin demedi ki gönlüm de bi hoş olsun.beni de üzüyor kendi de üzülüyor.
1 eylulde de iznim bitti tekrar ayrilcam başlamıyor musun diye soruyor.yok çalışmiycam dedim. Bir yandan çalışmayı o zledim bir yandan abdullsh a baksin da bellesin ağzını diyorum ama agir basan yanim abdullahima dayanamiyrum.az daha sabir diyorum.
pat diye derdimle daldım kusuruma bakmayin canlar.
zaten o filanca elime Bi geçsin gostericem ona :) :)Uyku konusu bizde de sorun canim, aksam 8 9 gibi uyutuyorum haliyle sabah erken kalkiyo, neymis efendim filancanin bebegi 11 de yatiyormus, sabah gec kalkiyormus, bebek icin 11 gec diyorum, anlamiyor, sanki 11e kadar uyutmasam kendisi bakacak yine olan bana oluyor.
Bi bilsem dertlerini istedigim birazcık sevgi ve anlay i s cok mu.Ne olmuş bu erkeklere ili gün önce benimki öyleydi ne istiyorlar bizdrn anlamıyorum canım sen hiç takma onu elbet konuşacaksınız hatasını anlatırsın ona..
esim k arekterli olsam coktan yollarimiz ayrilmisti gecim olmazdi ki.İyi teyzesi uğraşıyoruz..hanne hanimda elbet alışacak y ok öyle prenses gibi tahtlarda gezmek
canım benim Allah sabir versin eşine akil fikir versin senin gibi uyumlu ni insana bunları yapıyor ya iyi bi dayak istiyor
aynen canım bakalım biraz uzun sürcek heraldeİyi teyzesi uğraşıyoruz..hanne hanimda elbet alışacak y ok öyle prenses gibi tahtlarda gezmek
canım benim Allah sabir versin eşine akil fikir versin senin gibi uyumlu ni insana bunları yapıyor ya iyi bi dayak istiyor
ay böle amiiiiiiin diyesim geldiGünaydınlar bugün inşallah akilli olur bbeislerimizin eşlerimizde kuzu olur bizde rahatlarız sevgiler hepinize
alırımgünaydınnn kahve isteyen
alırımgünaydınnn kahve isteyen
Aynen aynen uyanık kalsa bana yuk sa b ah erken klksa bana yük sana ne oluyo dedim esimeUyku konusu bizde de sorun canim, aksam 8 9 gibi uyutuyorum haliyle sabah erken kalkiyo, neymis efendim filancanin bebegi 11 de yatiyormus, sabah gec kalkiyormus, bebek icin 11 gec diyorum, anlamiyor, sanki 11e kadar uyutmasam kendisi bakacak yine olan bana oluyor.
ben uyku alsam uykusuzumm:))günaydınnn kahve isteyen
Canim ek gidadan sonra bizde de kabizlik basladi, biogaia probiyotik damlayi kullanmaya basladim, duzene girdi, yavrum yaparken makatta catlak olusacak diye korkuyordum, doktoruna danisip kullanabilirsin, ilac sayilmiyor sonucta.
Cnm zaten gecen hafta dile getirdim ismi ayni degil ama probiyotik moflor bagirsak duzenlryici damla verdi,bugun 10.gun ve duzen olusmadi dun tel actim dr a,huzursuz degilse aglsmiyorsa ikinirken sorun yoksa azda olsa kaka yapiyo sonucta oda onu rahatlatiyordur dedi verdugu danlayi 15 degilde 1 ay boyu kullanmamizi onerdi,yinede dogal yontemlerlede sansimi denemek istiyorumCanim ek gidadan sonra bizde de kabizlik basladi, biogaia probiyotik damlayi kullanmaya basladim, duzene girdi, yavrum yaparken makatta catlak olusacak diye korkuyordum, doktoruna danisip kullanabilirsin, ilac sayilmiyor sonucta.
Bazen degil 11 yeri geliyo asla uyumuyo gece 12 de uyuyor vr sonuc yinr sabh 7Uyku konusu bizde de sorun canim, aksam 8 9 gibi uyutuyorum haliyle sabah erken kalkiyo, neymis efendim filancanin bebegi 11 de yatiyormus, sabah gec kalkiyormus, bebek icin 11 gec diyorum, anlamiyor, sanki 11e kadar uyutmasam kendisi bakacak yine olan bana oluyor.
ondan bende istiyorum ama bu findiklar uyumuyor ki ben uyusun diye gozunun içine bakıyorumAynen aynen uyanık kalsa bana yuk sa b ah erken klksa bana yük sana ne oluyo dedim esime
ben uyku alsam uykusuzumm:))
alırım
kahvesiz asla :)
Canim benim kizimin disleri yok, damaginin arasina sikistirip cekiyor minik minik parca geliyor agzina, kayisi degil a. Baska seseyleri agzina teptigi oldu, yutamayacagini anlayinca geri cikariyor kizim, belki sen yaninda durup dikkat etsen mudahele etmesen oglunda cikarmasi gerektigini ogrenir.. Kuru meyveler disarda vs durmadigindada kurtarici oluyorpraline gecen yazmissin kuru kayisiyi kemire kemire yedi diye senin minik 8. Ci ayini bitirmismiydi?
Tamam 8 koca disimiz var ama daha akli ermeye kayisinin hepsini agzina sokuyo hmn korkup geri aliyorum
Malum kayisi kabiza iyi geliyor ama mevsimi bitti,2 gundur tatil icin aldigim kayisi muz cam mamayi verdim tik yok halen,semiz otunuda yedirdim oda fayda etmedi
Sen oyle kemiriyo deyince acaba dedim kurusunumu versem onuda beceremiyor yemesin
Rondodan gecirip yogurtla karistirsam olurmu yada baska alternatif ne olabilir
Tatlim turkiyedeki ismi v tech ilk arabamhttp://www.amazon.de/gp/aw/d/B0085I...oXmbL&ref=plSrch#immersive-view_1441264025157
Kizlar bende bebegime bundan almak istiyorum, kyllanan var mi? Yurumesini geciktirir mi bilmiyorum.. Hep ayakta durmak istiyor, biz onu tutalim o gezsin istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?