2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hahahaaaa ayy kendi yazdiguma kendim guldum amma igrenc olmusss silinmiyorda
Canim ek gidadan sonra bizde de kabizlik basladi, biogaia probiyotik damlayi kullanmaya basladim, duzene girdi, yavrum yaparken makatta catlak olusacak diye korkuyordum, doktoruna danisip kullanabilirsin, ilac sayilmiyor sonucta.

Kız kanuma girdin bendemi alsam

Evim anaokuluna döndü resmen ebime gelen şok oluyor bu ne diye ama napıyım görmemişin bi oğlu olmuş hesabı

Fikrimi söylemeyi unuttum değer bence..
annemde arhana görgüsüzün göz boncuğu diyor :) fazla üstüne düştüğümüz için bizi eleştiren çok oluyo işte öyle yapmayın böyle yapmayın rahat olun
bunu diyene biz görgüsüzüz napalım diyorum bidaha ses gelmiyor :) :) hehehe

Günaydınlar bugün inşallah akilli olur bbeislerimizin eşlerimizde kuzu olur bizde rahatlarız sevgiler hepinize
günaydın gamzecim

Uyku konusu bizde de sorun canim, aksam 8 9 gibi uyutuyorum haliyle sabah erken kalkiyo, neymis efendim filancanin bebegi 11 de yatiyormus, sabah gec kalkiyormus, bebek icin 11 gec diyorum, anlamiyor, sanki 11e kadar uyutmasam kendisi bakacak yine olan bana oluyor.

zaten o filanca elime Bi geçsin gostericem ona :) :)

Ne olmuş bu erkeklere ili gün önce benimki öyleydi ne istiyorlar bizdrn anlamıyorum canım sen hiç takma onu elbet konuşacaksınız hatasını anlatırsın ona..
Bi bilsem dertlerini istedigim birazcık sevgi ve anlay i s cok mu.
Dünya kadar konus anlamaz ki kendimi ifade edemediğim tek insan yetersizim oyle köklü yapısı var ki.insan azcik uysal olur bee.
neyse mahkemei kübrada hesaplasiriz haklarimi s o racagim ona hakim olan Allah.iyiki ahiret var.
İyi teyzesi uğraşıyoruz..hanne hanimda elbet alışacak y ok öyle prenses gibi tahtlarda gezmek
canım benim Allah sabir versin eşine akil fikir versin senin gibi uyumlu ni insana bunları yapıyor ya iyi bi dayak istiyor
esim k arekterli olsam coktan yollarimiz ayrilmisti gecim olmazdi ki.
insan birazcik babasina cekmez mi o kadar ince ruhlu anlayisli beyfendi bi insandir babam yok babam gibi severim kendisini.dedigim dedik caldigim duduk bi koca.zerre uysalllik yok herseyi benden bekler ki 5 yildir y arananadim.etrafimda kimseyle bi anlasmaxligim en ufak bi kotu sozum yok.ama esime gekince soyletiyor sinirlari zorluyor.melek degilim sabir kupu de.5 yildir agkiyrum sonu nereye varir Allah bilir.

İyi teyzesi uğraşıyoruz..hanne hanimda elbet alışacak y ok öyle prenses gibi tahtlarda gezmek
canım benim Allah sabir versin eşine akil fikir versin senin gibi uyumlu ni insana bunları yapıyor ya iyi bi dayak istiyor
aynen canım bakalım biraz uzun sürcek heralde
Günaydınlar bugün inşallah akilli olur bbeislerimizin eşlerimizde kuzu olur bizde rahatlarız sevgiler hepinize
ay böle amiiiiiiin diyesim geldibu aralar o rahatlığa çok ihtiyacım var

Süper bi mesaj olmus canim he heE="minione, post: 42445898, member: 602088"]İnanirmisiniz su arda taha beyin kakasina odaklandigim kadar,careler aradigim arastirdigim dikkat ettigim masajlar yaptirdigim,bagirsak hareketleri calistirdigim,z yagi ile popis ve gobis masaji yaptigim,agzina ayri kicina ayri surdugum kadar su yaptigimin ceyregini kendi dietime uygulasaydim yemin ederim 55 kg ydum suan
Alt tarafi bir kaka dersin yaa
Omrumu aldi bu kaka
Birde bi harejetler bir tripler ikinmalar alkis tutuyoruz babasiyla gorende anne baba dedi sanir cika cika koyun boku kdr bisi cikiyo kari koca ona seviniyoruz
Sonra o bezi odada unutuyorum
Ve 5 dk unuttugum o kucucuk kakanin kokusu 1 saatte cikmiyo cam acmadan
Sabh sabh midenizi bulandirdim yaaa cok afedersiniz kizlar[/QUOTE]
Suoer

Aynen aynen uyanık kalsa bana yuk sa b ah erken klksa bana yük sana ne oluyo dedim esime
günaydınnn kahve isteyen
ben uyku alsam uykusuzumm:))

Canim ek gidadan sonra bizde de kabizlik basladi, biogaia probiyotik damlayi kullanmaya basladim, duzene girdi, yavrum yaparken makatta catlak olusacak diye korkuyordum, doktoruna danisip kullanabilirsin, ilac sayilmiyor sonucta.
Cnm zaten gecen hafta dile getirdim ismi ayni degil ama probiyotik moflor bagirsak duzenlryici damla verdi,bugun 10.gun ve duzen olusmadi dun tel actim dr a,huzursuz degilse aglsmiyorsa ikinirken sorun yoksa azda olsa kaka yapiyo sonucta oda onu rahatlatiyordur dedi verdugu danlayi 15 degilde 1 ay boyu kullanmamizi onerdi,yinede dogal yontemlerlede sansimi denemek istiyorum

Bazen degil 11 yeri geliyo asla uyumuyo gece 12 de uyuyor vr sonuc yinr sabh 7
Aksam 9 da uyusa ayni gece 12 de uyusa ayni

Canim benim kizimin disleri yok, damaginin arasina sikistirip cekiyor minik minik parca geliyor agzina, kayisi degil a. Baska seseyleri agzina teptigi oldu, yutamayacagini anlayinca geri cikariyor kizim, belki sen yaninda durup dikkat etsen mudahele etmesen oglunda cikarmasi gerektigini ogrenir.. Kuru meyveler disarda vs durmadigindada kurtarici oluyor

http://www.amazon.de/gp/aw/d/B0085I...oXmbL&ref=plSrch#immersive-view_1441264025157
Kizlar bende bebegime bundan almak istiyorum, kyllanan var mi? Yurumesini geciktirir mi bilmiyorum.. Hep ayakta durmak istiyor, biz onu tutalim o gezsin istiyor..
Tatlim turkiyedeki ismi v tech ilk arabam
E bebekte 150 lira internette 120 lira
Birara cok istiyordum ama buna benzer motorsikleti var
Bu urunden suan icin soyle korkum var onu iteleyip ayaga kalkarken kutt diye yuzustu yere dusermi ?
Ama akli erse bir ay sonrasi icin super olabilir
Ayy kanima giriyorsunuz
Citleri isterken simdi bunuda mi dusunsem ne yapsam bilemedim

Kizlar su pis siskolar sayfasini ne zamn aciyorsunuz
Saka bir yana aklima sey geldi
Tabi katilmak isteyenler icin
Bir tablo yapsak su hani ilk sayfada silamin hazirladigi gibi birsey olsa
Dogumdan onceki kilo suanki kilo hedef ve her hafta kilomuzu belirtsek gibi
Amannn vucut olculeri girmesin istemem tam bir fiyasko bnm
Belim 90 gogsum 110 kalcam 100 du
Ne tipsizz bir oranti amqn napimm bir siki sutyen yarasa kol bluz altina tayt giyince hmn anjelina jolie oluyorum
Ahaahaaa dermisimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…