Canim citler guzelmis ama bana pahali geldi, bi fonksiyonu ozelligi yok, birde oglun o citlerin arkasina gecemedigini farkedince kenara gelip tutunup aglar al beni burdan diye..bu gosterdigimin onundeki oyuncak oda ayrica ilgisini ceker oyalar diye dusunuyorum ben. Ama dedigin gibi kayip dusme riski var 1 ay sonrasi icin daha kullanisli olabilir ama ben alsam simdiden alirimTatlim turkiyedeki ismi v tech ilk arabam
E bebekte 150 lira internette 120 lira
Birara cok istiyordum ama buna benzer motorsikleti var
Bu urunden suan icin soyle korkum var onu iteleyip ayaga kalkarken kutt diye yuzustu yere dusermi ?
Ama akli erse bir ay sonrasi icin super olabilir
Ayy kanima giriyorsunuz
Citleri isterken simdi bunuda mi dusunsem ne yapsam bilemedim
praline gecen yazmissin kuru kayisiyi kemire kemire yedi diye senin minik 8. Ci ayini bitirmismiydi?
Tamam 8 koca disimiz var ama daha akli ermeye kayisinin hepsini agzina sokuyo hmn korkup geri aliyorum
Malum kayisi kabiza iyi geliyor ama mevsimi bitti,2 gundur tatil icin aldigim kayisi muz cam mamayi verdim tik yok halen,semiz otunuda yedirdim oda fayda etmedi
Sen oyle kemiriyo deyince acaba dedim kurusunumu versem onuda beceremiyor yemesin
Rondodan gecirip yogurtla karistirsam olurmu yada baska alternatif ne olabilir
ay haaa haay benim odam da komple aynalı sinir oluyorum artık şişko halimi gördükçeminione daha komık bısey anlatıyım sana bı arkadasımın esının arkadaşı anlatmıs taa dolandı arkadasta bana anlattı neyse adam sürekli işte genelevlere gidiyormuş sonra biyer kesfettim oglum odanım heryerı ayna ıle kaplı nereye baksam popo nereye baksam meme harika dıye anlatıyormus bana bunu anlattı benum de yatak oda takımım heryerı ayna anam kendımı sapık gıbı hıssettım
ah canım ya pazartesi başlasam
ben dondurma sevmem:) ama cips var ya cips ah ah çok severim:)Ahahaaa ayni bnm diet gibi :)))
Afiyet sifa bol
Bol sut olsun :))
Bnm dietlerim genelde dondurma cips agirlikli oluyor :)
aa tabi canım biz emziriyoruz sütümüz umar sonra bahanemiz hazırİyi dileklerin için teşekkür ederiz teyzesi:))
Ateşimiz yine yükseldi doktor yükselince getir demişti iyiki gittim artık kafamda soru işareti kalmadı..
Kan , idrar tahlili yaptık temiz çıktı boğazında hafif kızarıklık var ateşidr uzun sürdüğü için antibyotik verdi doktor..
Nasıl anlatıyorsan bizdede öyle canım her tarafında döküntüler oluşmuş ama dişi daha çıkmadı şimdi biraz iyi inş böyle devam eder...
Bende adana yedim
Bu katı kurallarda bazen kaçamak yapabilirmiyiz:))
Yoksa ben dayanamam uaprak sarması görsem doya doya yemesem ölütüm ben...
Cips çokkilo yapıyor ben hamile iken kararttım..
Teşekkür ederim canım...
Ben evlendiğimden beri ışık kabul etmiyorum:))
burdayız buyrun, kendinizi tanıtın bebeğiniz ne zaman doğdu kaç çocuk var gibi:)2015 ocak anneleri nerede
canım benim sen haline gerçekten şükret ben uyku düzenimizi yazıcam birazdan:)O uykudan bizde istiyoruzzzzzz
Yaa cok ilginc gunde iki defa 1-1,5 saat uyuyor en son aksam 7,5 da uyaniyor gece 11 de uyuyo sabah 7 de uyaniyi
Bszende aksam 5 de uyaniyo sonra 9 da uyuyo yine 7 de kalkiyo
Hic su saati ileri alamuyorum yaa yokmu bir yolu
Nolur 9 da uyan oglumm diye uyutuyorum
7 de siritiyor bana :))
ohh süpersin ilk oğlumda bende öyleydim şimdi minik uyusa ki en fazla bir saat o zamanda büyük oğlum var uyuyamıyırumVallahi canım çözemediğim tek birşey var oda şu bebeklerin uykusu
Ama ben onunda yolunu buldum oğlum uyur uyumaz bende vurup kafayı yatıyorum yoksa bu hayst böyle geçmez
canım kaç gündür böyle bir şey istiyorum ama benimki asla almaz:) bence güzel bir şey sadece ev için değil bahçeli bir ortamda bahçe içinde de kullanılırKizlar fikrinizi almak istiyorum
Hep masraf hep masraf ama bugune kdr alipta gercekten kullanmadigim hicbirseyimiz olmadi valla
Simdi oglum emekliyor,istiyorki hep halilarda surunsun,koltuklara ciksin,koltuk kenarlarina tutunup siraliyor suan,ama hep yaninda nobet tutuyorum hic is yapamiyorum
O uyuyuncada aysimason gibi ya bende uyuyorym yada sinirsel aburcubur yiyorum mutfakta is yapsmiyorum hmn sese uyaniyor
Pilsan handy cit diye birsey kesfettim
Herkes cok memnun yorumlarda
Ozellikle yeni emekleyen yuruyen bebeklerin yurymesini bile gelistiriyormus tutunup ayaga kalkiyorlarmis
Hemde icinde oyun oynasalar guvenle is yapilabilir
Fiyati en ucuz 150 lira suan
Sizce degermi alinmali mi ?Eki Görüntüle 1622469
e o zaman eşin yapsın işiAy sen çok yaşa benim annemde bırak işi oğluna bak kaç senedir uğraşıyorsun diye hele birde telefonumu elimde gördüğü anda başlıyor saydırmaya çocuğuna bak bırak şu trlefonu diye:))
Benimde eşim kızıyor sen hiç bi iş yapmıyorsun diye...
canım aynen bir hafta önce 9 sene önceki halimi buldum kahroldum:)Kizlar zayiflama topigini acil acalim ya, birde ben kan tahlili yaptirdim kolestrol cikti, esimdede durum ayni, c.tesi misafirim gelmeden diyetisyene gidicem inşallah, bir yanda kilo biryanda kolestrol.Acil bir çözüm bulmam lazim diye düşünüyorum bende. Birde yakin bir arkadasim 7 sene önceki resimlerimi bulmus arşivinde, şok oldum görünce. Ben bu kadar zayifmiydim dedim. Acayip gaz oldu bana o fotoğraflar. Diyetisyene gitmeden dikkat etmeye basladim. Hadii baslayalimmm
al tabi daha ilk beben senin bunun ikinci var üçüncü var tüp bebek olmaz deme kendiliğinden olacak senin gör bak:)Kız kanuma girdin bendemi alsam
Evim anaokuluna döndü resmen ebime gelen şok oluyor bu ne diye ama napıyım görmemişin bi oğlu olmuş hesabı
Fikrimi söylemeyi unuttum değer bence..
aç canım aç:)@Queen_21 ilk iş yeni topık acalım yarın bu arada geçm us olsun hamurısı yasak sağlıklı beslen bol yesıl mercımek ye canım
Bende bu saatte bi şebek tarafından uyandırıldım uyuyamıyorım
baktım ve fıstık gibisin senin fazlan yok canım senin gibi olsam havalara uçarım:)minione canım söylemeyi unuttum ben son halimi albüme koymuştum dün..
ah canım ya Rabbim eşine merhamet versin çok iyi anlıyorum seniBende uyumayan daha doğrusu uyuyamayanlardanim.tam daliyrum oglusun sesine uyaniyrum diş yolda bi ay önceki halimize döndük allah yardimcimiz olsun.ha bi de esim sagolsun yine aglatti icim dışıma cikti bas ağrısından uyuyamiyrum.Allahim sen gönlüme ferahlik ver
canım kayısı falan hikaye siyah kuru erik al hemen onu pişirip blendırdan çekip yedir, pırasa olsaydı o da süper oluyor kabızlığı geçirmek için, eriğin mevismi tazeside olur siyah olsun amapraline gecen yazmissin kuru kayisiyi kemire kemire yedi diye senin minik 8. Ci ayini bitirmismiydi?
Tamam 8 koca disimiz var ama daha akli ermeye kayisinin hepsini agzina sokuyo hmn korkup geri aliyorum
Malum kayisi kabiza iyi geliyor ama mevsimi bitti,2 gundur tatil icin aldigim kayisi muz cam mamayi verdim tik yok halen,semiz otunuda yedirdim oda fayda etmedi
Sen oyle kemiriyo deyince acaba dedim kurusunumu versem onuda beceremiyor yemesin
Rondodan gecirip yogurtla karistirsam olurmu yada baska alternatif ne olabilir
süpersin yine:) keyifle okudumİnanirmisiniz su arda taha beyin kakasina odaklandigim kadar,careler aradigim arastirdigim dikkat ettigim masajlar yaptirdigim,bagirsak hareketleri calistirdigim,z yagi ile popis ve gobis masaji yaptigim,agzina ayri kicina ayri surdugum kadar su yaptigimin ceyregini kendi dietime uygulasaydim yemin ederim 55 kg ydum suan
Alt tarafi bir kaka dersin yaa
Omrumu aldi bu kaka
Birde bi harejetler bir tripler ikinmalar alkis tutuyoruz babasiyla gorende anne baba dedi sanir cika cika koyun boku kdr bisi cikiyokari koca ona seviniyoruz
Sonra o bezi odada unutuyorum
Ve 5 dk unuttugum o kucucuk kakanin kokusu 1 saatte cikmiyo cam acmadan
Sabh sabh midenizi bulandirdim yaaa cok afedersiniz kizlar
ah caım ya ben uykusuzluğun kitabını yazdım 11 de de yatsa beşte kalkıyor benimkiler ki ne kadar geç yatarsa o kadar erkn kalkıyor aklınızda olsun, erken yatan geç kalkıyor tam tersi bebeklerde böyleUyku konusu bizde de sorun canim, aksam 8 9 gibi uyutuyorum haliyle sabah erken kalkiyo, neymis efendim filancanin bebegi 11 de yatiyormus, sabah gec kalkiyormus, bebek icin 11 gec diyorum, anlamiyor, sanki 11e kadar uyutmasam kendisi bakacak yine olan bana oluyor.
canım güzel bir ürün almak isteyip alamamıştım kullanışı nasıl bilemiyorumhttp://www.amazon.de/gp/aw/d/B0085I...oXmbL&ref=plSrch#immersive-view_1441264025157
Kizlar bende bebegime bundan almak istiyorum, kyllanan var mi? Yurumesini geciktirir mi bilmiyorum.. Hep ayakta durmak istiyor, biz onu tutalim o gezsin istiyor..
Kizlar su pis siskolar sayfasini ne zamn aciyorsunuz
Saka bir yana aklima sey geldi
Tabi katilmak isteyenler icin
Bir tablo yapsak su hani ilk sayfada silamin hazirladigi gibi birsey olsa
Dogumdan onceki kilo suanki kilo hedef ve her hafta kilomuzu belirtsek gibi
Amannn vucut olculeri girmesin istememtam bir fiyasko bnm
Belim 90 gogsum 110 kalcam 100 du
Ne tipsizz bir orantiamqn napimm bir siki sutyen yarasa kol bluz altina tayt giyince hmn anjelina jolie oluyorum
Ahaahaaa dermisimmmm
Hemn hmn hergun armut yiyor cnm,gecen haftays kdrda duzrnli kayisi yedi ve tam 1 aydir yemeklerinden haric agzina damlalikla belki 1 tatli kssigi z yagi veriyorumArmut Kayısı püresi verebilirsin bir Kaşık zeytinyağı içirebilirsin hatta bebekler sever iki Kaşık da olabilir severse.
Kayısı da eline ver önce hepsini Ağzına sokar Tanır elden ele geçirir oynar bu aşamalardan sonra kemirmeye başlar. Eline verdikçe gelişir.
Çok geçmiş olsun...
Ben katilirimmmmmKizlar su pis siskolar sayfasini ne zamn aciyorsunuz
Saka bir yana aklima sey geldi
Tabi katilmak isteyenler icin
Bir tablo yapsak su hani ilk sayfada silamin hazirladigi gibi birsey olsa
Dogumdan onceki kilo suanki kilo hedef ve her hafta kilomuzu belirtsek gibi
Amannn vucut olculeri girmesin istememtam bir fiyasko bnm
Belim 90 gogsum 110 kalcam 100 du
Ne tipsizz bir orantiamqn napimm bir siki sutyen yarasa kol bluz altina tayt giyince hmn anjelina jolie oluyorum
Ahaahaaa dermisimmmm
:)))))) kuru erik bende bunu kaptim bize carsi paxar yollari gozykty bu aradaay haaa haay benim odam da komple aynalı sinir oluyorum artık şişko halimi gördükçe
ah canım ya pazartesi başlasamablamlar cumartesi gidecekler bugün annemlerde olurum cumarteside olurum:)
ben dondurma sevmem:) ama cips var ya cips ah ah çok severim:)
aa tabi canım biz emziriyoruz sütümüz umar sonra bahanemiz hazırmerak etme ilk ben kaçamak yaparım sinirlendikçe yiyorum
burdayız buyrun, kendinizi tanıtın bebeğiniz ne zaman doğdu kaç çocuk var gibi:)
canım benim sen haline gerçekten şükret ben uyku düzenimizi yazıcam birazdan:)
ohh süpersin ilk oğlumda bende öyleydim şimdi minik uyusa ki en fazla bir saat o zamanda büyük oğlum var uyuyamıyırum
canım kaç gündür böyle bir şey istiyorum ama benimki asla almaz:) bence güzel bir şey sadece ev için değil bahçeli bir ortamda bahçe içinde de kullanılır
e o zaman eşin yapsın işi
canım aynen bir hafta önce 9 sene önceki halimi buldum kahroldum:)
al tabi daha ilk beben senin bunun ikinci var üçüncü var tüp bebek olmaz deme kendiliğinden olacak senin gör bak:)
aç canım aç:)
baktım ve fıstık gibisin senin fazlan yok canım senin gibi olsam havalara uçarım:)
ah canım ya Rabbim eşine merhamet versin çok iyi anlıyorum seni
canım kayısı falan hikaye siyah kuru erik al hemen onu pişirip blendırdan çekip yedir, pırasa olsaydı o da süper oluyor kabızlığı geçirmek için, eriğin mevismi tazeside olur siyah olsun ama
süpersin yine:) keyifle okudum
ah caım ya ben uykusuzluğun kitabını yazdım 11 de de yatsa beşte kalkıyor benimkiler ki ne kadar geç yatarsa o kadar erkn kalkıyor aklınızda olsun, erken yatan geç kalkıyor tam tersi bebeklerde böyle
hoş geldin bu arada
canım güzel bir ürün almak isteyip alamamıştım kullanışı nasıl bilemiyorum
ha hah hay spersin yarasa kol demek taktiği kaptım:)
Aaa bilmiyodum canım meslektasiz demek. Senin ofisinde ortağın filan var mi benim 1 çalışanim var o hallediyor işleri telefonla mail yoluyla destek oluyorum ben de. Benin sıkıntım ne çalışıyo gibi ne çalışmıyo gibi olmak kendi işim olmasaydı alırdım iznimi kafam rahat olurdu başlayana kadar diyorum ama ise gidecek olsam da aman bugün kalsın diyorum ikilemdeyimYanlış hatirlamıyorsam benim gibi mimardın sende güzel anne...
Ben minik projeme yoğunlaştım onu çiziyorum...
Kreşe yada anaokuluna gidene kadar evdeyim...
Canım isteyince büroya uğruyorum arkadaşlarla gorusuyorum o kadar...
Ben de öğretmen arkadaşlar başlayınca gaza geldim bugün gideyim diyordum al işte saat oldu 12 daha ortalık toparlanacak napcam böyle bilmiyorum. Sıkı şekilde çalışmak istemiyorum ama belli de bi düzenim olsun diyorum. Olmadı tatilden sonra kendime haftada 2 gün belirleyip belli saatlerde ne olursa olsun gideceğim başka türlü olmayacak bupraline minione oyuncağın adı ne anlamadım ben.. Ben de bakayım... @t_ugba aysimason
mhulyak hihami insanın kendi işi olunca rahatlıktan boşalıyor herhalde ben de işi bırakmıştım ama dönmek istiyorum artık sıkı bir şekilde... Ile Başlayan hatunlardan gaz Alıp dün sadece bir saatliğine çıktım bebeğim Çığlık çığlığa kalmış kucağıma aldım hm hm hm diyor kafasını boynumdan öıkarmadındaç saçıma gıdıpıma yapıştı yavrum nasıl yapacağız bilmiyorım..
Şu bez konusuna gelince artık Bebeğin bezini değiştirmeye midem gücüm elvermiyor(((( kötü anne miyim bilmiyorum ama dayanamıyorummm
Şu sıralar üzgünüm nedense... Sahip olduklarımıza şükretmiyormuşuz gibi geliyor.. Öyle böyle. Belki sonra yazarım.. Dalıp çıkıyorum kusura bakmayın kızlar:) ailece hadtayız...
Benim de üstüm kilolu bacaklarım çok ince insanın üstü ince olup altı kilolu olunca çok göstermiyor kiloyu. O taktikleri de uygulayamiyorum tesetturluyum diye tavuk gibi geziyorum ortalıkta:)))))) kuru erik bende bunu kaptim bize carsi paxar yollari gozykty bu arada
Hahahaaa sormaaa nefretimm yarasa kol buluzlarr omrumm geciyor bir takma kol belden oturtma pensli elbise giyemedim beee
Gardrobumun yuzde 90 u yarasa kol gomlek yarasa badyler yarasa elbiseler yarasa tulumlar
Pantolonlarimda dar paca yada tayt :))
Ama su bir gercek bnm gibi iri goguslu ust bedeni iri hanimlarin ustu bol hatta dekolteli catal gozukmeliymis hakan akkaya derdi kesinlikle katiliyorum daha kucuk gosteriyo gogusleri tabi aslaaa giymem o ayri askili bile giymem ben acik olmama ragmen
Altimiz zayif diyr dar pantolonlar hareketli desenli kumastan pantolonlar
Yani amac dikkati dar bolgeye cekip kilolu kismi saklamak
Akti kilolular icinde durum tam tersi
Kesinlikle ayni fikirdeyimAaa bilmiyodum canım meslektasiz demek. Senin ofisinde ortağın filan var mi benim 1 çalışanim var o hallediyor işleri telefonla mail yoluyla destek oluyorum ben de. Benin sıkıntım ne çalışıyo gibi ne çalışmıyo gibi olmak kendi işim olmasaydı alırdım iznimi kafam rahat olurdu başlayana kadar diyorum ama ise gidecek olsam da aman bugün kalsın diyorum ikilemdeyim
Ben de öğretmen arkadaşlar başlayınca gaza geldim bugün gideyim diyordum al işte saat oldu 12 daha ortalık toparlanacak napcam böyle bilmiyorum. Sıkı şekilde çalışmak istemiyorum ama belli de bi düzenim olsun diyorum. Olmadı tatilden sonra kendime haftada 2 gün belirleyip belli saatlerde ne olursa olsun gideceğim başka türlü olmayacak bu
Benim de üstüm kilolu bacaklarım çok ince insanın üstü ince olup altı kilolu olunca çok göstermiyor kiloyu. O taktikleri de uygulayamiyorum tesetturluyum diye tavuk gibi geziyorum ortalıkta
Amerika'daki komşum kullanıyordu daha doğrusu aşmşmışyo ama oğlu öakyaj taburesini ittiriyordu:) adımlamaktı aşamasında kullanıyorlar bunuhttp://www.amazon.de/gp/aw/d/B0085I...oXmbL&ref=plSrch#immersive-view_1441264025157
Kizlar bende bebegime bundan almak istiyorum, kyllanan var mi? Yurumesini geciktirir mi bilmiyorum.. Hep ayakta durmak istiyor, biz onu tutalim o gezsin istiyor..
Canim benim allah kolaylik.versingünaydın bu arada,bende sabah bir ağlama krizi yaşadım hala uykusuz geceler ek gıdayı reddetmeler, herkesin çocuğu uyuyor gece ,sabah 5 te 4 te kalkan yok, yemiyor uyumuyor büyük beni dinlemiyor diye bir güzel ağladım, şimdi miniğim uyandı iki saat uyudu tabi ben şok oldum bir şey mi oldu diye, bütün gece zırt pırt kalkınca gündüz uyudu bu sefer, ne derdi var anlayamıyorum büyük oğlumun dilinden anlardım bu oğlum çok ama çok zor, ha diyeceksiniz ikinciler kolay olur yok benimki değil birincide değildi onda da uykudan çok çektim hala da beşte ayakta
kendime kızıyorum şükret diyorum hasta değiller şükret belanı mı istiyorsun diye ama olmuyor çok zayıflamış benim imanım şükürsüz olmuşum, evlenirken çok büyük umutlarla evlendim herkes gibi ama bu evlilik beni yedi bitirdi kendimi 50 yaşında hissediyorum, gözlerimin içi parlardı parlamıyor artık eşim bile diyor gözünün içi gülerdi diye, e adam sen söndürdün o ışığı sen...
dün eltim geldi üç tane istiyormuş bebek, bende dört tane istiyordum dedim, diyemedim ki senin kocan ağzının içine bakıyor 9 ay boyunca evini o sildi süpürdü hala da öyle, sen ev işini umursamıyorsun ben evim temiz olsun diye kendimi paralıyorum, sen akşama kadar tv karşısında oturuyorsun oğlun sakin ağlamaz huysuzluk yapmaz, ben haber bile izleyemez oldum, sen üç değil on tane bile istersin...
miniğin uyku düzeni şöyle akşam 8 dedi mi yatırıyorum öyle alıştırdım bazen 9 oluyor bazen 7, ondan sonra iki saatte bir uyanıyor, ben 11 de yatıyorum ondan sonrası hep saat başı uyanıyor bazen 2 saat uyuyor henüz 3 saati görmedik biz sonra saat 4 te başlıyor mızırdanmaya sallıyorum 5 e kadar ama yok cin gibi bakıyor güne başlıyoruz, sabah eşime veriyorum bir saat yalvar yakar ne olur bir saat uyuyum diye artık daha ılımlı eşim alıyor ben demeden gece de kalkar oldu, sabah 8 ya da 9 da tekrar uyutuyorum kendi istiyor uyumak ama inanın her uykuda ağlıyor çığlık atıyor uyumadan önce, ninndi açıyorum bazen ilahi en çok ninni istiyor, ayağımda sallıyorum sepet beşiği annnelerde bıraktım, büyük ahşap beşiğe alışamadı ama bazende ondan uyutmayı başarıyorum, ayağımda sallayınca beşiğe koyarken mutlaka uyanıyor sallıyorum uyursa ne ala uyumazsa bir daha ayak faslı tabi inadı tutarsa tekrar uyumuyor, 10 dk da bir gidip kontrol ediyorum beşiği sallıyorum çünkü uyanıyor, gündüz uykuları bazen 2 saat bazen 1 bazen yarım saat, uyku arasını iki saat bırakıyordum artık 3 saate çıkardım, bizim hikaye böyle:)
ek gıda almıyor mama almıyor süt almıyor almıyorda almıyor:)
Cnmnm v tech ilk arabampraline minione oyuncağın adı ne anlamadım ben.. Ben de bakayım... @t_ugba aysimason
mhulyak hihami insanın kendi işi olunca rahatlıktan boşalıyor herhalde ben de işi bırakmıştım ama dönmek istiyorum artık sıkı bir şekilde... Ile Başlayan hatunlardan gaz Alıp dün sadece bir saatliğine çıktım bebeğim Çığlık çığlığa kalmış kucağıma aldım hm hm hm diyor kafasını boynumdan öıkarmadındaç saçıma gıdıpıma yapıştı yavrum nasıl yapacağız bilmiyorım..
Şu bez konusuna gelince artık Bebeğin bezini değiştirmeye midem gücüm elvermiyor(((( kötü anne miyim bilmiyorum ama dayanamıyorummm
Şu sıralar üzgünüm nedense... Sahip olduklarımıza şükretmiyormuşuz gibi geliyor.. Öyle böyle. Belki sonra yazarım.. Dalıp çıkıyorum kusura bakmayın kızlar:) ailece hadtayız...
Sağol canım öyle hep kötüsünü düşünüp kendime kızıyorum ama işte o sinir anından hepsini unutuyorumCanim benim allah kolaylik.versin
Hepimizin sinavi var inan
Rabbim sinavi kolay yoldan atlatmamizi nasip etsin
Hersey duzelecek hersey duzene.binecek inan
Buyuk.oglanin.kres meselesi vardi sanirim ne oldu ?
Krestr hic olmazsa enerjisini atar eve gelir
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavrunaSelam kızlar iki gündür giremiyorum küçük oglanin ateşi çıktı iki gündür hiç uyumadik aysimasonun anlattığı gibi oldu yüksek ateş 39 a çıkıyor ateş düşürücü içiriyorum düşmüyor ben böyle ateş görmedim durmadan ağladı mizir mizir hiç durmadi doktora götürdüm üstünde sadece citcitli sıfır kol vardı onuda cikarttirdi fitil filan verdiler baya bekledik çok zor düştü en düşük halide 37 bucuktu. Hasta desem hasta değil öksürük yok grip yok sadece yüksek ateş Dr gorunurde bişey yok ama distende olabilir dedi. Dün gece yine uyumadik eşimle salladı battaniyede dün gece bi fitil daha koydum o bile çok az düşürdü ama nasıl olduysa sabah kendiliğinden düşmüş ateşi tekrar yukselmez inş şimdilik iyi gibi ama.
Sağol canım amincanım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?