2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim citler guzelmis ama bana pahali geldi, bi fonksiyonu ozelligi yok, birde oglun o citlerin arkasina gecemedigini farkedince kenara gelip tutunup aglar al beni burdan diye..bu gosterdigimin onundeki oyuncak oda ayrica ilgisini ceker oyalar diye dusunuyorum ben. Ama dedigin gibi kayip dusme riski var 1 ay sonrasi icin daha kullanisli olabilir ama ben alsam simdiden alirim

Armut Kayısı püresi verebilirsin bir Kaşık zeytinyağı içirebilirsin hatta bebekler sever iki Kaşık da olabilir severse.
Kayısı da eline ver önce hepsini Ağzına sokar Tanır elden ele geçirir oynar bu aşamalardan sonra kemirmeye başlar. Eline verdikçe gelişir.

Çok geçmiş olsun...

ay haaa haay benim odam da komple aynalı sinir oluyorum artık şişko halimi gördükçe
Nego tamam sabah başlıyoruz ben bugünlük tadını cıkarıyım
ah canım ya pazartesi başlasam ablamlar cumartesi gidecekler bugün annemlerde olurum cumarteside olurum:)
Ahahaaa ayni bnm diet gibi :)))
Afiyet sifa bol
Bol sut olsun :))
Bnm dietlerim genelde dondurma cips agirlikli oluyor :)
ben dondurma sevmem:) ama cips var ya cips ah ah çok severim:)
aa tabi canım biz emziriyoruz sütümüz umar sonra bahanemiz hazır merak etme ilk ben kaçamak yaparım sinirlendikçe yiyorum
2015 ocak anneleri nerede
burdayız buyrun, kendinizi tanıtın bebeğiniz ne zaman doğdu kaç çocuk var gibi:)
canım benim sen haline gerçekten şükret ben uyku düzenimizi yazıcam birazdan:)
Vallahi canım çözemediğim tek birşey var oda şu bebeklerin uykusu

Ama ben onunda yolunu buldum oğlum uyur uyumaz bende vurup kafayı yatıyorum yoksa bu hayst böyle geçmez
ohh süpersin ilk oğlumda bende öyleydim şimdi minik uyusa ki en fazla bir saat o zamanda büyük oğlum var uyuyamıyırum
canım kaç gündür böyle bir şey istiyorum ama benimki asla almaz:) bence güzel bir şey sadece ev için değil bahçeli bir ortamda bahçe içinde de kullanılır
e o zaman eşin yapsın işi
canım aynen bir hafta önce 9 sene önceki halimi buldum kahroldum:)
Kız kanuma girdin bendemi alsam

Evim anaokuluna döndü resmen ebime gelen şok oluyor bu ne diye ama napıyım görmemişin bi oğlu olmuş hesabı

Fikrimi söylemeyi unuttum değer bence..
al tabi daha ilk beben senin bunun ikinci var üçüncü var tüp bebek olmaz deme kendiliğinden olacak senin gör bak:)
@Queen_21 ilk iş yeni topık acalım yarın bu arada geçm us olsun hamurısı yasak sağlıklı beslen bol yesıl mercımek ye canım

Bende bu saatte bi şebek tarafından uyandırıldım uyuyamıyorım
aç canım aç:)
minione canım söylemeyi unuttum ben son halimi albüme koymuştum dün..
baktım ve fıstık gibisin senin fazlan yok canım senin gibi olsam havalara uçarım:)
ah canım ya Rabbim eşine merhamet versin çok iyi anlıyorum seni
canım kayısı falan hikaye siyah kuru erik al hemen onu pişirip blendırdan çekip yedir, pırasa olsaydı o da süper oluyor kabızlığı geçirmek için, eriğin mevismi tazeside olur siyah olsun ama
süpersin yine:) keyifle okudum
ah caım ya ben uykusuzluğun kitabını yazdım 11 de de yatsa beşte kalkıyor benimkiler ki ne kadar geç yatarsa o kadar erkn kalkıyor aklınızda olsun, erken yatan geç kalkıyor tam tersi bebeklerde böyle

hoş geldin bu arada
http://www.amazon.de/gp/aw/d/B0085I...oXmbL&ref=plSrch#immersive-view_1441264025157
Kizlar bende bebegime bundan almak istiyorum, kyllanan var mi? Yurumesini geciktirir mi bilmiyorum.. Hep ayakta durmak istiyor, biz onu tutalim o gezsin istiyor..
canım güzel bir ürün almak isteyip alamamıştım kullanışı nasıl bilemiyorum

ha hah hay spersin yarasa kol demek taktiği kaptım:)

praline minione oyuncağın adı ne anlamadım ben.. Ben de bakayım... @t_ugba aysimason

mhulyak hihami insanın kendi işi olunca rahatlıktan boşalıyor herhalde ben de işi bırakmıştım ama dönmek istiyorum artık sıkı bir şekilde... Ile Başlayan hatunlardan gaz Alıp dün sadece bir saatliğine çıktım bebeğim Çığlık çığlığa kalmış kucağıma aldım hm hm hm diyor kafasını boynumdan öıkarmadındaç saçıma gıdıpıma yapıştı yavrum nasıl yapacağız bilmiyorım..

Şu bez konusuna gelince artık Bebeğin bezini değiştirmeye midem gücüm elvermiyor(((( kötü anne miyim bilmiyorum ama dayanamıyorummm

Şu sıralar üzgünüm nedense... Sahip olduklarımıza şükretmiyormuşuz gibi geliyor.. Öyle böyle. Belki sonra yazarım.. Dalıp çıkıyorum kusura bakmayın kızlar:) ailece hadtayız...

Hemn hmn hergun armut yiyor cnm,gecen haftays kdrda duzrnli kayisi yedi ve tam 1 aydir yemeklerinden haric agzina damlalikla belki 1 tatli kssigi z yagi veriyorum
Ama tam 2 aydir kakamiz 5 gunde 1 ve cok sert
İki defa fitil girisimim oldu ikisindede cok ve yumjsak kaka yapti
İstiyorumki iki gunde 1 fitille aldigim sonucu kendisi yapsin
Ama brlki sindirim sistemi bu seklde calisiyor ve zamnla alisip duzene girecek belkide
Elimden geldigince kayisi kurlerini tatbik edicem
Dedigin gibi eline veriyim kontrol altinda bakalim ne yapicak alisacakmi

Ben katilirimmmmm

:)))))) kuru erik bende bunu kaptim bize carsi paxar yollari gozykty bu arada
Hahahaaa sormaaa nefretimm yarasa kol buluzlarr omrumm geciyor bir takma kol belden oturtma pensli elbise giyemedim beee
Gardrobumun yuzde 90 u yarasa kol gomlek yarasa badyler yarasa elbiseler yarasa tulumlar
Pantolonlarimda dar paca yada tayt :))
Ama su bir gercek bnm gibi iri goguslu ust bedeni iri hanimlarin ustu bol hatta dekolteli catal gozukmeliymis hakan akkaya derdi kesinlikle katiliyorum daha kucuk gosteriyo gogusleri tabi aslaaa giymem o ayri askili bile giymem ben acik olmama ragmen
Altimiz zayif diyr dar pantolonlar hareketli desenli kumastan pantolonlar
Yani amac dikkati dar bolgeye cekip kilolu kismi saklamak
Akti kilolular icinde durum tam tersi

günaydın bu arada,bende sabah bir ağlama krizi yaşadım hala uykusuz geceler ek gıdayı reddetmeler, herkesin çocuğu uyuyor gece ,sabah 5 te 4 te kalkan yok, yemiyor uyumuyor büyük beni dinlemiyor diye bir güzel ağladım, şimdi miniğim uyandı iki saat uyudu tabi ben şok oldum bir şey mi oldu diye, bütün gece zırt pırt kalkınca gündüz uyudu bu sefer, ne derdi var anlayamıyorum büyük oğlumun dilinden anlardım bu oğlum çok ama çok zor, ha diyeceksiniz ikinciler kolay olur yok benimki değil birincide değildi onda da uykudan çok çektim hala da beşte ayakta

kendime kızıyorum şükret diyorum hasta değiller şükret belanı mı istiyorsun diye ama olmuyor çok zayıflamış benim imanım şükürsüz olmuşum, evlenirken çok büyük umutlarla evlendim herkes gibi ama bu evlilik beni yedi bitirdi kendimi 50 yaşında hissediyorum, gözlerimin içi parlardı parlamıyor artık eşim bile diyor gözünün içi gülerdi diye, e adam sen söndürdün o ışığı sen...

dün eltim geldi üç tane istiyormuş bebek, bende dört tane istiyordum dedim, diyemedim ki senin kocan ağzının içine bakıyor 9 ay boyunca evini o sildi süpürdü hala da öyle, sen ev işini umursamıyorsun ben evim temiz olsun diye kendimi paralıyorum, sen akşama kadar tv karşısında oturuyorsun oğlun sakin ağlamaz huysuzluk yapmaz, ben haber bile izleyemez oldum, sen üç değil on tane bile istersin...

miniğin uyku düzeni şöyle akşam 8 dedi mi yatırıyorum öyle alıştırdım bazen 9 oluyor bazen 7, ondan sonra iki saatte bir uyanıyor, ben 11 de yatıyorum ondan sonrası hep saat başı uyanıyor bazen 2 saat uyuyor henüz 3 saati görmedik biz sonra saat 4 te başlıyor mızırdanmaya sallıyorum 5 e kadar ama yok cin gibi bakıyor güne başlıyoruz, sabah eşime veriyorum bir saat yalvar yakar ne olur bir saat uyuyum diye artık daha ılımlı eşim alıyor ben demeden gece de kalkar oldu, sabah 8 ya da 9 da tekrar uyutuyorum kendi istiyor uyumak ama inanın her uykuda ağlıyor çığlık atıyor uyumadan önce, ninndi açıyorum bazen ilahi en çok ninni istiyor, ayağımda sallıyorum sepet beşiği annnelerde bıraktım, büyük ahşap beşiğe alışamadı ama bazende ondan uyutmayı başarıyorum, ayağımda sallayınca beşiğe koyarken mutlaka uyanıyor sallıyorum uyursa ne ala uyumazsa bir daha ayak faslı tabi inadı tutarsa tekrar uyumuyor, 10 dk da bir gidip kontrol ediyorum beşiği sallıyorum çünkü uyanıyor, gündüz uykuları bazen 2 saat bazen 1 bazen yarım saat, uyku arasını iki saat bırakıyordum artık 3 saate çıkardım, bizim hikaye böyle:)

ek gıda almıyor mama almıyor süt almıyor almıyorda almıyor:)

Aaa bilmiyodum canım meslektasiz demek. Senin ofisinde ortağın filan var mi benim 1 çalışanim var o hallediyor işleri telefonla mail yoluyla destek oluyorum ben de. Benin sıkıntım ne çalışıyo gibi ne çalışmıyo gibi olmak kendi işim olmasaydı alırdım iznimi kafam rahat olurdu başlayana kadar diyorum ama ise gidecek olsam da aman bugün kalsın diyorum ikilemdeyim
Ben de öğretmen arkadaşlar başlayınca gaza geldim bugün gideyim diyordum al işte saat oldu 12 daha ortalık toparlanacak napcam böyle bilmiyorum. Sıkı şekilde çalışmak istemiyorum ama belli de bi düzenim olsun diyorum. Olmadı tatilden sonra kendime haftada 2 gün belirleyip belli saatlerde ne olursa olsun gideceğim başka türlü olmayacak bu
Benim de üstüm kilolu bacaklarım çok ince insanın üstü ince olup altı kilolu olunca çok göstermiyor kiloyu. O taktikleri de uygulayamiyorum tesetturluyum diye tavuk gibi geziyorum ortalıkta

Kesinlikle ayni fikirdeyim
Poposu buyuk ustu incr insanlarla ayni kiloda olsam bile ben fil gibi duruyorum yan yana
Bnmde kuru bir toto incecik bacaklarim var
Cogu zamnda ust bedenimi tasimakta zorlanip agriyan kuru bacaklara sahipim (

Merhaba bayanlar aranızda diş buğdayı yapanlar var mı.neler önerirsiniz.bu haftasonu arkadaşları davet edeyim diyorum.ne alışverişler yapmam gerekiyor çay pasta börek oluyprmu.servis nasıl yapılıyor.kolayından nasıl halledebilirim.

[QUOTE="minione, post: 42449639, member: 60208kesinlikle ayni fikirdeyim
Poposu buyuk ustu incr insanlarla ayni kiloda olsam bile ben fil gibi duruyorum yan yana
Bnmde kuru bir toto incecik bacaklarim var
Cogu zamnda ust bedenimi tasimakta zorlanip agriyan kuru bacaklara sahipim ([/QUOTE]
Ben tam dedigin gibiyim.kotu yani bende basen popo kirk sekle giriyrum kapatmak icin.ustum cop alt taraf varil:)

Canim benim allah kolaylik.versin
Hepimizin sinavi var inan
Rabbim sinavi kolay yoldan atlatmamizi nasip etsin
Hersey duzelecek hersey duzene.binecek inan
Buyuk.oglanin.kres meselesi vardi sanirim ne oldu ?
Krestr hic olmazsa enerjisini atar eve gelir

Cnmnm v tech ilk arabam

Sağol canım öyle hep kötüsünü düşünüp kendime kızıyorum ama işte o sinir anından hepsini unutuyorum

kreş işi oldu canım çok şükür çok zor ikna ettim epey çaba sarfettim:) razı oldu eşim inşallah oğlumda alışır kreşe

Selam kızlar iki gündür giremiyorum küçük oglanin ateşi çıktı iki gündür hiç uyumadik aysimasonun anlattığı gibi oldu yüksek ateş 39 a çıkıyor ateş düşürücü içiriyorum düşmüyor ben böyle ateş görmedim durmadan ağladı mizir mizir hiç durmadi doktora götürdüm üstünde sadece citcitli sıfır kol vardı onuda cikarttirdi fitil filan verdiler baya bekledik çok zor düştü en düşük halide 37 bucuktu. Hasta desem hasta değil öksürük yok grip yok sadece yüksek ateş Dr gorunurde bişey yok ama distende olabilir dedi. Dün gece yine uyumadik eşimle salladı battaniyede dün gece bi fitil daha koydum o bile çok az düşürdü ama nasıl olduysa sabah kendiliğinden düşmüş ateşi tekrar yukselmez inş şimdilik iyi gibi ama.

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…