2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Pinking Tree @eflalim kızlar Allah kolaylık versin, bende uykuyu severim uykum geldimi gözüm hiç bir şey görmez, bikaç sene önce esimle parise gitmiştik orda tekne turu yapmıştık gece 11 filandı ve ben uyumuştum :)) film izlerken uyurum, adm çıktı artık kimse benimle film izlemek istemiyor :). neyseki kızım o kadar uykusuz değil, maşallah, düzenimiz oluştu, sabah erken kalkıyor 7 filan bana yetiyor ama, bazen 9da geri uyuyor bende uyuyorum .. benim için sabah uykusundan ziyade gece uykusu önemli 11 den sonra pilim bitiyor :))

Evet hayat ortağımla ortağız

Sağol canım bilgi için ben böyle bişeyi ilk defa görüyorum . Zaten sadece emmek istedi şu bile icmedi. Bende hastaladi sandım.

Gecmisi okuyamadim bugün kızılaya indim uzun zaman sonrası geçen aldigim gömlek üstüne beyaz ceket aldım 2 tanede uzun günlük gömlek aldım çok mutluyum kendime biseyler alabilmek nasıl mutlu etti beni çok ya yürüdüm yoruldum pek bisey yemesin bugün topik için hazırım yani aksamda eliptik bisiklete binicrm gecmisi okuyum gelirim bunlarda yeni ciclerimin Allah isteyene olmayana herkese nasip etsin bi kadına en iyi gelen şey biseyler almak

Gecmis olsun pinar
Yasadiklarini iki ay once aynisini yasadik bizde cnm muhtemelen dis geliyordur
Cok gzller gule gule kullan
Bende bayilirim alisverise ama nerde ne indirume girmis nerde ne ucuz onu gider bulur alirim
Sezondan birsey aldigimi bilmem :)

koştur koştur markete gittim kuru kayısı aldım,birde mürdüm eriği,yıkadım doğradım az bir suda haşladım
blendırdan geçircem öyle bir yedircem yemezse pekmezle karıştırcam öylede yemesse yoğurtla karıştrcam baktım öylede yemıyor ben yicem,sokucam fitili

markete giderken joker mağzası vardı belkı dedım çitleri yada c-v tech ilk arabamı görürüm incelerim
internette 140 liralık çit jokerde 250,119 lıralık ılk arabam 200 liraydı
hem paketlerı dev gibi aslaa eve getıremessın valla şu internetten alışveriş yapmak hem ucuz hemde adamlar kapına kdr getırıyor poşet taşıma derdide yok valla
praline dediklerin aklıma yattı çitin herhangi bir fonksıyonu yok ama diğeri hem yrüteç hem oyun masası ilerde 2 yaşına kdr bile oynar sanki tuttum ben onu

ayy çok komik annelik iste ben ılk zamanlar epey altını açıp yaptırdım anlıyorum seni esımle hız de beklerdik ben bol su ıcırıyorum baya ıyı geldı bıde haslanmıs mısır yedırdım tanelı tanelı taneler aynen cıktı çok kolay yaptı

valla 11 de uyuyanda erken kalkiyor ornek ahmet

sonu inşallah o düzelir sende rahatlarsin ..insana Allah çirkin sansi versin diye boşa demiyorlar

aynen canım bakalım biraz uzun sürcek heralde

ay böle amiiiiiiin diyesim geldibu aralar o rahatlığa çok ihtiyacım var
benimde benimde o kadar çok ihtiyacım var ki

bugün acıyoruz dddıklerını yaparız orda

canım çok güzel örnekler var dış pastası yaptır poaca kek rus salatası bıde kısır yeter marsmelow çubuklara batır saksıya koy kup cake satılıyor sıparıs ver bırde dış seklınde magnet

geçm us olsun canı.

Aynı cekmeceyı tek elle crkıp dıgerı ıke kapatıp kaç kere sıkıştırdı
alışır canım hıc merak etme deneme yanılma yöntemi ile

duha seni de çok merak ediyorum
Bende merak ediyorum Duha22
Bende sezon sonu yaptım zatıflayım daha çok alıcam
haha

Günaydınlar bugün inşallah akilli olur bbeislerimizin eşlerimizde kuzu olur bizde rahatlarız sevgiler hepinize
amiiinnn.
canım az suda haşlayıp ez belki yer..

canım 4 ay öncesine götürdün beni benim oğlumda öyleydi ben 3. gün fitili veriyordum şimdi alıştı seninki de alışır çok kasma birde su veriyormusun canım bi ara burda bi arkadaşımız yazmıştı doktoru su ver demişti bi dene istersen.. birde canım 3 gün yapmazsa öyle müdahale et bağısakları tembelleşmesin..
bende kaç senedir onu bekliyoruzz yaptıklarımız az biled diyorum:))

zaten o filanca elime Bi geçsin gostericem ona :) :)

bende eşimle kavga ettiğimde hep diyorum öteki tarafta hesaplaşacaz..

http://www.amazon.de/gp/aw/d/B0085I...oXmbL&ref=plSrch#immersive-view_1441264025157
Kizlar bende bebegime bundan almak istiyorum, kyllanan var mi? Yurumesini geciktirir mi bilmiyorum.. Hep ayakta durmak istiyor, biz onu tutalim o gezsin istiyor..
çok güzel canım inşallah sever bebşin..

çok güzel olur:)

teşekkür ederim canım:))
canım ona iş desem hemen ben görevimi yapıyorum seni aç bırakmıyorum sende görevini yap diyor gıcık...

stilis hatun anlıyor bu işten:) bende altı kilolu üstü zayıflardanım senin dediğin gibi giyimimle saklıyorum

canım sabrın sonu selamettir seni çok yi anlıyorum dün gece sen aklıma geeldin hamilelik dönemini stres sıkıntı ile geçiren,, bebeği doğduğunda ona yansıyormuş bende çok stresli bi hamelik geçirdim yapımız aynı herşeyi kafaya takan tipteniz aman boşver diyemiyoruz ama ben inanıyorum sonu ferahliktır çünkü içimizde birşey yok ne varsa dışımızda...

geçmiş olsun canım çok ağır atlatıyorlar bu hastalığı canım doktorlar birşey yok diyorlar ama ben havada bir mikrop olduğuna inanıyorum dün gece oğlumun bütün eşyalarını kaynattım kıyafetlerini 60 dereceyae attım temizlik çok önmli hastalıklarda sende öyle yap birde ben ateşi olduğu gün hep ılık duş aldırıyordum koltuk altlarına başına ıslak tülbent koydum şimdi iyi biraz..

maşallah ahmet paşamıza:)) bendede var o yaramazdan:))

canım benimkide çok enerjik:) emdiği sütte hareketlerine gidiyor:) oda oda sürünüyor tırtıl gibi, çekmece işi bizde de var, henüz tutunup kalkmıyor o az daha beklesin:)
aynen canım benim oğlumda emdiğini çok harektle eritiyor

beim doktorumda öyle ver dedi canım..

allah yardımcın olsun canım...

canım ben çareyi salıncak yapmakta buldum iki gündür biraz rahatladım...

duha seni de çok merak ediyorum
bendee:)

bizde öyleydik çığlıklarımız mahalleyi ayağa kaldırıyordu..
güle güle giyi canım çok güzeller.. amin allah olmayan herkese versin..

[QUOG]irlboymom, post: 42454487, member: 613381"]ayy çok komik annelik iste ben ılk zamanlar epey altını açıp yaptırdım anlıyorum seni esımle hız de beklerdik ben bol su ıcırıyorum baya ıyı geldı bıde haslanmıs mısır yedırdım tanelı tanelı taneler aynen cıktı çok kolay yaptı

valla 11 de uyuyanda erken kalkiyor ornek ahmet

sonu inşallah o düzelir sende rahatlarsin ..insana Allah çirkin sansi versin diye boşa demiyorlar

benimde benimde o kadar çok ihtiyacım var ki

bugün acıyoruz dddıklerını yaparız orda

canım çok güzel örnekler var dış pastası yaptır poaca kek rus salatası bıde kısır yeter marsmelow çubuklara batır saksıya koy kup cake satılıyor sıparıs ver bırde dış seklınde magnet

geçm us olsun canı.

Aynı cekmeceyı tek elle crkıp dıgerı ıke kapatıp kaç kere sıkıştırdı
alışır canım hıc merak etme deneme yanılma yöntemi ile

Bende merak ediyorum Duha22

Bende sezon sonu yaptım zatıflayım daha çok alıcam
haha[/QUOTE]
Ins canim ya nasip brkluyrum o gunleri.
canim ya merak edilcek bi guzelligim yok he he.koyucam ins.

Ins canim ya nasip brkluyrum o gunleri.
canim ya merak edilcek bi guzelligim yok he he.koyucam ins.[/QUOTE]
Ben eminim hoş bi bayansin burda konusurken herkes hakkında bi fikrin oluyor ama praline ve seni çok narin hayal ediyorum

Ben de uykumla meşhurum:)) bir keresinde eşim bir şeyi izlememi istiyor gece vakti dışarıda bir manzara.. Ben de taktım gözlükleri dayadım başımı omzuna Kafayı da çevirmiş olfum böylece arada dürtüyor Konuşmak istior ben de manzaranın tadını çıkarıyorum diyip uyumaya devam ediyordum ahhh ah o günleri özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…