Evet hayat ortağımla ortağızAaa bilmiyodum canım meslektasiz demek. Senin ofisinde ortağın filan var mi benim 1 çalışanim var o hallediyor işleri telefonla mail yoluyla destek oluyorum ben de. Benin sıkıntım ne çalışıyo gibi ne çalışmıyo gibi olmak kendi işim olmasaydı alırdım iznimi kafam rahat olurdu başlayana kadar diyorum ama ise gidecek olsam da aman bugün kalsın diyorum ikilemdeyim
Ben de öğretmen arkadaşlar başlayınca gaza geldim bugün gideyim diyordum al işte saat oldu 12 daha ortalık toparlanacak napcam böyle bilmiyorum. Sıkı şekilde çalışmak istemiyorum ama belli de bi düzenim olsun diyorum. Olmadı tatilden sonra kendime haftada 2 gün belirleyip belli saatlerde ne olursa olsun gideceğim başka türlü olmayacak bu
Benim de üstüm kilolu bacaklarım çok ince insanın üstü ince olup altı kilolu olunca çok göstermiyor kiloyu. O taktikleri de uygulayamiyorum tesetturluyum diye tavuk gibi geziyorum ortalıkta
Sağol canım bilgi için ben böyle bişeyi ilk defa görüyorum . Zaten sadece emmek istedi şu bile icmedi. Bende hastaladi sandım.canım üç gün ateşi var bebeklerde, kızımdada 1 ay önce oldu, 39.8 lere cıkmıştı atesşi ve fitille 37.5 oluyordu ancak, üç gün sonra birden kendiliğinden düştü, sonra 1 günde yüzü kızardı ve hastalık geçti. böyle olablir sizdede, bol bol emzir, bol su i,çir ek gıda istemezse zorlama..
Ilk firsatta koymaya çalışıcam bir ins cekineyim de son halimi:)[/QUOTE][QUOba, post: 42451105, member: 449201"]duha seni de çok merak ediyorum
Gecmis olsun pinarSelam kızlar iki gündür giremiyorum küçük oglanin ateşi çıktı iki gündür hiç uyumadik aysimasonun anlattığı gibi oldu yüksek ateş 39 a çıkıyor ateş düşürücü içiriyorum düşmüyor ben böyle ateş görmedim durmadan ağladı mizir mizir hiç durmadi doktora götürdüm üstünde sadece citcitli sıfır kol vardı onuda cikarttirdi fitil filan verdiler baya bekledik çok zor düştü en düşük halide 37 bucuktu. Hasta desem hasta değil öksürük yok grip yok sadece yüksek ateş Dr gorunurde bişey yok ama distende olabilir dedi. Dün gece yine uyumadik eşimle salladı battaniyede dün gece bi fitil daha koydum o bile çok az düşürdü ama nasıl olduysa sabah kendiliğinden düşmüş ateşi tekrar yukselmez inş şimdilik iyi gibi ama.
Cok gzller gule gule kullanGecmisi okuyamadim bugün kızılaya indim uzun zaman sonrası geçen aldigim gömlek üstüne beyaz ceket aldım 2 tanede uzun günlük gömlek aldım çok mutluyum kendime biseyler alabilmek nasıl mutlu etti beni çok ya yürüdüm yoruldum pek bisey yemesin bugün topik için hazırım yani aksamda eliptik bisiklete binicrm gecmisi okuyum gelirim bunlarda yeni ciclerimin Allah isteyene olmayana herkese nasip etsin bi kadına en iyi gelen şey biseyler almakEki Görüntüle 1623039
ayy çok komikİnanirmisiniz su arda taha beyin kakasina odaklandigim kadar,careler aradigim arastirdigim dikkat ettigim masajlar yaptirdigim,bagirsak hareketleri calistirdigim,z yagi ile popis ve gobis masaji yaptigim,agzina ayri kicina ayri surdugum kadar su yaptigimin ceyregini kendi dietime uygulasaydim yemin ederim 55 kg ydum suan
Alt tarafi bir kaka dersin yaa
Omrumu aldi bu kaka
Birde bi harejetler bir tripler ikinmalar alkis tutuyoruz babasiyla gorende anne baba dedi sanir cika cika koyun boku kdr bisi cikiyokari koca ona seviniyoruz
Sonra o bezi odada unutuyorum
Ve 5 dk unuttugum o kucucuk kakanin kokusu 1 saatte cikmiyo cam acmadan
Sabh sabh midenizi bulandirdim yaaa cok afedersiniz kizlar
valla 11 de uyuyanda erken kalkiyor ornek ahmetUyku konusu bizde de sorun canim, aksam 8 9 gibi uyutuyorum haliyle sabah erken kalkiyo, neymis efendim filancanin bebegi 11 de yatiyormus, sabah gec kalkiyormus, bebek icin 11 gec diyorum, anlamiyor, sanki 11e kadar uyutmasam kendisi bakacak yine olan bana oluyor.
sonu inşallah o düzelir sende rahatlarsin ..insana Allah çirkin sansi versin diye boşa demiyorlarBi bilsem dertlerini istedigim birazcık sevgi ve anlay i s cok mu.
Dünya kadar konus anlamaz ki kendimi ifade edemediğim tek insan yetersizim oyle köklü yapısı var ki.insan azcik uysal olur bee.
neyse mahkemei kübrada hesaplasiriz haklarimi s o racagim ona hakim olan Allah.iyiki ahiret var.
esim k arekterli olsam coktan yollarimiz ayrilmisti gecim olmazdi ki.
insan birazcik babasina cekmez mi o kadar ince ruhlu anlayisli beyfendi bi insandir babam yok babam gibi severim kendisini.dedigim dedik caldigim duduk bi koca.zerre uysalllik yok herseyi benden bekler ki 5 yildir y arananadim.etrafimda kimseyle bi anlasmaxligim en ufak bi kotu sozum yok.ama esime gekince soyletiyor sinirlari zorluyor.melek degilim sabir kupu de.5 yildir agkiyrum sonu nereye varir Allah bilir.
benimde benimde o kadar çok ihtiyacım var kiaynen canım bakalım biraz uzun sürcek heralde
ay böle amiiiiiiin diyesim geldibu aralar o rahatlığa çok ihtiyacım var
bugün acıyoruz dddıklerını yaparız ordaKizlar su pis siskolar sayfasini ne zamn aciyorsunuz
Saka bir yana aklima sey geldi
Tabi katilmak isteyenler icin
Bir tablo yapsak su hani ilk sayfada silamin hazirladigi gibi birsey olsa
Dogumdan onceki kilo suanki kilo hedef ve her hafta kilomuzu belirtsek gibi
Amannn vucut olculeri girmesin istememtam bir fiyasko bnm
Belim 90 gogsum 110 kalcam 100 du
Ne tipsizz bir orantiamqn napimm bir siki sutyen yarasa kol bluz altina tayt giyince hmn anjelina jolie oluyorum
Ahaahaaa dermisimmmm
canım çok güzel örnekler var dış pastası yaptır poaca kek rus salatası bıde kısır yeter marsmelow çubuklara batır saksıya koy kup cake satılıyor sıparıs ver bırde dış seklınde magnetMerhaba bayanlar aranızda diş buğdayı yapanlar var mı.neler önerirsiniz.bu haftasonu arkadaşları davet edeyim diyorum.ne alışverişler yapmam gerekiyor çay pasta börek oluyprmu.servis nasıl yapılıyor.kolayından nasıl halledebilirim.
geçm us olsun canı.Selam kızlar iki gündür giremiyorum küçük oglanin ateşi çıktı iki gündür hiç uyumadik aysimasonun anlattığı gibi oldu yüksek ateş 39 a çıkıyor ateş düşürücü içiriyorum düşmüyor ben böyle ateş görmedim durmadan ağladı mizir mizir hiç durmadi doktora götürdüm üstünde sadece citcitli sıfır kol vardı onuda cikarttirdi fitil filan verdiler baya bekledik çok zor düştü en düşük halide 37 bucuktu. Hasta desem hasta değil öksürük yok grip yok sadece yüksek ateş Dr gorunurde bişey yok ama distende olabilir dedi. Dün gece yine uyumadik eşimle salladı battaniyede dün gece bi fitil daha koydum o bile çok az düşürdü ama nasıl olduysa sabah kendiliğinden düşmüş ateşi tekrar yukselmez inş şimdilik iyi gibi ama.
Aynı cekmeceyı tek elle crkıp dıgerı ıke kapatıp kaç kere sıkıştırdıBi çocuğun enerjisi hiç mi bitmez arkadaş dk durmuyor sürekli bir yerlere tırmanıyor çekmeceleri açıp kapatıyor düşecek eli sıkışacak diye aklım çıkıyor sürekli arkasındayım yoruluyorum
ama bazende oturup oyuncaklarıyla oynuyor sakin oluyor yediği bişey mi azdırıyor acaba çocuğu:)
bugün 8aylık oldu örümcek alacam nerdeyse bu aydan sonra:)
uyku konuşulmuş Arham 9-9.30 gb yatar sabah kurulmuş saat gb 7de mutlaka uyanır
gecede bazen 10 kere uyanır bazen 1bazen hiç,uyanmaz
bu uyanmamayı haftada bir falan yapar sıpa
gündüzde 2saatte bir uyutuyorum gündüz uykusu gece gibi güzel değil
alışır canım hıc merak etme deneme yanılma yöntemi ileSlm kizlar nasilsiniz bende ise baslayanlardanim..bakici bulamadigim icin memlekette aliyorum seminerimi annem bakiyor ben gelinceye kadar ama benim oglan ben gelinceye kadar durmuyormus yemek yemiyormus uyumuyormuş ben gelince duzeliyor ben yokken anneme bile boyle davranan yabanci bakiciya nasil alisirne yapmam gerekir sizce ya da zamanla bakicida alisir mi bu duzene offff offff
Bende merak ediyorumduha seni de çok merak ediyorum
Bende sezon sonu yaptım zatıflayım daha çok alıcamGecmis olsun pinar
Yasadiklarini iki ay once aynisini yasadik bizde cnm muhtemelen dis geliyordur
Cok gzller gule gule kullan
Bende bayilirim alisverise ama nerde ne indirume girmis nerde ne ucuz onu gider bulur alirim
Sezondan birsey aldigimi bilmem :)
hahakoştur koştur markete gittim kuru kayısı aldım,birde mürdüm eriği,yıkadım doğradım az bir suda haşladım
blendırdan geçircem öyle bir yedircem yemezse pekmezle karıştırcam öylede yemesse yoğurtla karıştrcam baktım öylede yemıyor ben yicem,sokucam fitili
amiiinnn.Günaydınlar bugün inşallah akilli olur bbeislerimizin eşlerimizde kuzu olur bizde rahatlarız sevgiler hepinize
canım az suda haşlayıp ez belki yer..praline gecen yazmissin kuru kayisiyi kemire kemire yedi diye senin minik 8. Ci ayini bitirmismiydi?
Tamam 8 koca disimiz var ama daha akli ermeye kayisinin hepsini agzina sokuyo hmn korkup geri aliyorum
Malum kayisi kabiza iyi geliyor ama mevsimi bitti,2 gundur tatil icin aldigim kayisi muz cam mamayi verdim tik yok halen,semiz otunuda yedirdim oda fayda etmedi
Sen oyle kemiriyo deyince acaba dedim kurusunumu versem onuda beceremiyor yemesin
Rondodan gecirip yogurtla karistirsam olurmu yada baska alternatif ne olabilir
canım 4 ay öncesine götürdün beni benim oğlumda öyleydi ben 3. gün fitili veriyordum şimdi alıştı seninki de alışır çok kasma birde su veriyormusun canım bi ara burda bi arkadaşımız yazmıştı doktoru su ver demişti bi dene istersen.. birde canım 3 gün yapmazsa öyle müdahale et bağısakları tembelleşmesin..İnanirmisiniz su arda taha beyin kakasina odaklandigim kadar,careler aradigim arastirdigim dikkat ettigim masajlar yaptirdigim,bagirsak hareketleri calistirdigim,z yagi ile popis ve gobis masaji yaptigim,agzina ayri kicina ayri surdugum kadar su yaptigimin ceyregini kendi dietime uygulasaydim yemin ederim 55 kg ydum suan
Alt tarafi bir kaka dersin yaa
Omrumu aldi bu kaka
Birde bi harejetler bir tripler ikinmalar alkis tutuyoruz babasiyla gorende anne baba dedi sanir cika cika koyun boku kdr bisi cikiyokari koca ona seviniyoruz
Sonra o bezi odada unutuyorum
Ve 5 dk unuttugum o kucucuk kakanin kokusu 1 saatte cikmiyo cam acmadan
Sabh sabh midenizi bulandirdim yaaa cok afedersiniz kizlar
bende kaç senedir onu bekliyoruzz yaptıklarımız az biled diyorum:))annemde arhana görgüsüzün göz boncuğu diyor :) fazla üstüne düştüğümüz için bizi eleştiren çok oluyo işte öyle yapmayın böyle yapmayın rahat olun
bunu diyene biz görgüsüzüz napalım diyorum bidaha ses gelmiyor :) :) hehehe
günaydın gamzecim
zaten o filanca elime Bi geçsin gostericem ona :) :)
bende eşimle kavga ettiğimde hep diyorum öteki tarafta hesaplaşacaz..Bi bilsem dertlerini istedigim birazcık sevgi ve anlay i s cok mu.
Dünya kadar konus anlamaz ki kendimi ifade edemediğim tek insan yetersizim oyle köklü yapısı var ki.insan azcik uysal olur bee.
neyse mahkemei kübrada hesaplasiriz haklarimi s o racagim ona hakim olan Allah.iyiki ahiret var.
esim k arekterli olsam coktan yollarimiz ayrilmisti gecim olmazdi ki.
insan birazcik babasina cekmez mi o kadar ince ruhlu anlayisli beyfendi bi insandir babam yok babam gibi severim kendisini.dedigim dedik caldigim duduk bi koca.zerre uysalllik yok herseyi benden bekler ki 5 yildir y arananadim.etrafimda kimseyle bi anlasmaxligim en ufak bi kotu sozum yok.ama esime gekince soyletiyor sinirlari zorluyor.melek degilim sabir kupu de.5 yildir agkiyrum sonu nereye varir Allah bilir.
çok güzel canım inşallah sever bebşin..http://www.amazon.de/gp/aw/d/B0085I...oXmbL&ref=plSrch#immersive-view_1441264025157
Kizlar bende bebegime bundan almak istiyorum, kyllanan var mi? Yurumesini geciktirir mi bilmiyorum.. Hep ayakta durmak istiyor, biz onu tutalim o gezsin istiyor..
çok güzel olur:)Kizlar su pis siskolar sayfasini ne zamn aciyorsunuz
Saka bir yana aklima sey geldi
Tabi katilmak isteyenler icin
Bir tablo yapsak su hani ilk sayfada silamin hazirladigi gibi birsey olsa
Dogumdan onceki kilo suanki kilo hedef ve her hafta kilomuzu belirtsek gibi
Amannn vucut olculeri girmesin istememtam bir fiyasko bnm
Belim 90 gogsum 110 kalcam 100 du
Ne tipsizz bir orantiamqn napimm bir siki sutyen yarasa kol bluz altina tayt giyince hmn anjelina jolie oluyorum
Ahaahaaa dermisimmmm
teşekkür ederim canım:))ay haaa haay benim odam da komple aynalı sinir oluyorum artık şişko halimi gördükçe
ah canım ya pazartesi başlasamablamlar cumartesi gidecekler bugün annemlerde olurum cumarteside olurum:)
ben dondurma sevmem:) ama cips var ya cips ah ah çok severim:)
aa tabi canım biz emziriyoruz sütümüz umar sonra bahanemiz hazırmerak etme ilk ben kaçamak yaparım sinirlendikçe yiyorum
burdayız buyrun, kendinizi tanıtın bebeğiniz ne zaman doğdu kaç çocuk var gibi:)
canım benim sen haline gerçekten şükret ben uyku düzenimizi yazıcam birazdan:)
ohh süpersin ilk oğlumda bende öyleydim şimdi minik uyusa ki en fazla bir saat o zamanda büyük oğlum var uyuyamıyırum
canım kaç gündür böyle bir şey istiyorum ama benimki asla almaz:) bence güzel bir şey sadece ev için değil bahçeli bir ortamda bahçe içinde de kullanılır
e o zaman eşin yapsın işi
canım aynen bir hafta önce 9 sene önceki halimi buldum kahroldum:)
al tabi daha ilk beben senin bunun ikinci var üçüncü var tüp bebek olmaz deme kendiliğinden olacak senin gör bak:)
aç canım aç:)
baktım ve fıstık gibisin senin fazlan yok canım senin gibi olsam havalara uçarım:)
ah canım ya Rabbim eşine merhamet versin çok iyi anlıyorum seni
canım kayısı falan hikaye siyah kuru erik al hemen onu pişirip blendırdan çekip yedir, pırasa olsaydı o da süper oluyor kabızlığı geçirmek için, eriğin mevismi tazeside olur siyah olsun ama
süpersin yine:) keyifle okudum
ah caım ya ben uykusuzluğun kitabını yazdım 11 de de yatsa beşte kalkıyor benimkiler ki ne kadar geç yatarsa o kadar erkn kalkıyor aklınızda olsun, erken yatan geç kalkıyor tam tersi bebeklerde böyle
hoş geldin bu arada
canım güzel bir ürün almak isteyip alamamıştım kullanışı nasıl bilemiyorum
ha hah hay spersin yarasa kol demek taktiği kaptım:)
stilis hatun anlıyor bu işten:) bende altı kilolu üstü zayıflardanım senin dediğin gibi giyimimle saklıyorum:)))))) kuru erik bende bunu kaptim bize carsi paxar yollari gozykty bu arada
Hahahaaa sormaaa nefretimm yarasa kol buluzlarr omrumm geciyor bir takma kol belden oturtma pensli elbise giyemedim beee
Gardrobumun yuzde 90 u yarasa kol gomlek yarasa badyler yarasa elbiseler yarasa tulumlar
Pantolonlarimda dar paca yada tayt :))
Ama su bir gercek bnm gibi iri goguslu ust bedeni iri hanimlarin ustu bol hatta dekolteli catal gozukmeliymis hakan akkaya derdi kesinlikle katiliyorum daha kucuk gosteriyo gogusleri tabi aslaaa giymem o ayri askili bile giymem ben acik olmama ragmen
Altimiz zayif diyr dar pantolonlar hareketli desenli kumastan pantolonlar
Yani amac dikkati dar bolgeye cekip kilolu kismi saklamak
Akti kilolular icinde durum tam tersi
canım sabrın sonu selamettir seni çok yi anlıyorum dün gece sen aklıma geeldin hamilelik dönemini stres sıkıntı ile geçiren,, bebeği doğduğunda ona yansıyormuş bende çok stresli bi hamelik geçirdim yapımız aynı herşeyi kafaya takan tipteniz aman boşver diyemiyoruz ama ben inanıyorum sonu ferahliktır çünkü içimizde birşey yok ne varsa dışımızda...günaydın bu arada,bende sabah bir ağlama krizi yaşadım hala uykusuz geceler ek gıdayı reddetmeler, herkesin çocuğu uyuyor gece ,sabah 5 te 4 te kalkan yok, yemiyor uyumuyor büyük beni dinlemiyor diye bir güzel ağladım, şimdi miniğim uyandı iki saat uyudu tabi ben şok oldum bir şey mi oldu diye, bütün gece zırt pırt kalkınca gündüz uyudu bu sefer, ne derdi var anlayamıyorum büyük oğlumun dilinden anlardım bu oğlum çok ama çok zor, ha diyeceksiniz ikinciler kolay olur yok benimki değil birincide değildi onda da uykudan çok çektim hala da beşte ayakta
kendime kızıyorum şükret diyorum hasta değiller şükret belanı mı istiyorsun diye ama olmuyor çok zayıflamış benim imanım şükürsüz olmuşum, evlenirken çok büyük umutlarla evlendim herkes gibi ama bu evlilik beni yedi bitirdi kendimi 50 yaşında hissediyorum, gözlerimin içi parlardı parlamıyor artık eşim bile diyor gözünün içi gülerdi diye, e adam sen söndürdün o ışığı sen...
dün eltim geldi üç tane istiyormuş bebek, bende dört tane istiyordum dedim, diyemedim ki senin kocan ağzının içine bakıyor 9 ay boyunca evini o sildi süpürdü hala da öyle, sen ev işini umursamıyorsun ben evim temiz olsun diye kendimi paralıyorum, sen akşama kadar tv karşısında oturuyorsun oğlun sakin ağlamaz huysuzluk yapmaz, ben haber bile izleyemez oldum, sen üç değil on tane bile istersin...
miniğin uyku düzeni şöyle akşam 8 dedi mi yatırıyorum öyle alıştırdım bazen 9 oluyor bazen 7, ondan sonra iki saatte bir uyanıyor, ben 11 de yatıyorum ondan sonrası hep saat başı uyanıyor bazen 2 saat uyuyor henüz 3 saati görmedik biz sonra saat 4 te başlıyor mızırdanmaya sallıyorum 5 e kadar ama yok cin gibi bakıyor güne başlıyoruz, sabah eşime veriyorum bir saat yalvar yakar ne olur bir saat uyuyum diye artık daha ılımlı eşim alıyor ben demeden gece de kalkar oldu, sabah 8 ya da 9 da tekrar uyutuyorum kendi istiyor uyumak ama inanın her uykuda ağlıyor çığlık atıyor uyumadan önce, ninndi açıyorum bazen ilahi en çok ninni istiyor, ayağımda sallıyorum sepet beşiği annnelerde bıraktım, büyük ahşap beşiğe alışamadı ama bazende ondan uyutmayı başarıyorum, ayağımda sallayınca beşiğe koyarken mutlaka uyanıyor sallıyorum uyursa ne ala uyumazsa bir daha ayak faslı tabi inadı tutarsa tekrar uyumuyor, 10 dk da bir gidip kontrol ediyorum beşiği sallıyorum çünkü uyanıyor, gündüz uykuları bazen 2 saat bazen 1 bazen yarım saat, uyku arasını iki saat bırakıyordum artık 3 saate çıkardım, bizim hikaye böyle:)
ek gıda almıyor mama almıyor süt almıyor almıyorda almıyor:)
geçmiş olsun canım çok ağır atlatıyorlar bu hastalığı canım doktorlar birşey yok diyorlar ama ben havada bir mikrop olduğuna inanıyorum dün gece oğlumun bütün eşyalarını kaynattım kıyafetlerini 60 dereceyae attım temizlik çok önmli hastalıklarda sende öyle yap birde ben ateşi olduğu gün hep ılık duş aldırıyordum koltuk altlarına başına ıslak tülbent koydum şimdi iyi biraz..Selam kızlar iki gündür giremiyorum küçük oglanin ateşi çıktı iki gündür hiç uyumadik aysimasonun anlattığı gibi oldu yüksek ateş 39 a çıkıyor ateş düşürücü içiriyorum düşmüyor ben böyle ateş görmedim durmadan ağladı mizir mizir hiç durmadi doktora götürdüm üstünde sadece citcitli sıfır kol vardı onuda cikarttirdi fitil filan verdiler baya bekledik çok zor düştü en düşük halide 37 bucuktu. Hasta desem hasta değil öksürük yok grip yok sadece yüksek ateş Dr gorunurde bişey yok ama distende olabilir dedi. Dün gece yine uyumadik eşimle salladı battaniyede dün gece bi fitil daha koydum o bile çok az düşürdü ama nasıl olduysa sabah kendiliğinden düşmüş ateşi tekrar yukselmez inş şimdilik iyi gibi ama.
maşallah ahmet paşamıza:)) bendede var o yaramazdan:))Bi çocuğun enerjisi hiç mi bitmez arkadaş dk durmuyor sürekli bir yerlere tırmanıyor çekmeceleri açıp kapatıyor düşecek eli sıkışacak diye aklım çıkıyor sürekli arkasındayım yoruluyorum
ama bazende oturup oyuncaklarıyla oynuyor sakin oluyor yediği bişey mi azdırıyor acaba çocuğu:)
bugün 8aylık oldu örümcek alacam nerdeyse bu aydan sonra:)
uyku konuşulmuş Arham 9-9.30 gb yatar sabah kurulmuş saat gb 7de mutlaka uyanır
gecede bazen 10 kere uyanır bazen 1bazen hiç,uyanmaz
bu uyanmamayı haftada bir falan yapar sıpa
gündüzde 2saatte bir uyutuyorum gündüz uykusu gece gibi güzel değil
aynen canım benim oğlumda emdiğini çok harektle eritiyorcanım benimkide çok enerjik:) emdiği sütte hareketlerine gidiyor:) oda oda sürünüyor tırtıl gibi, çekmece işi bizde de var, henüz tutunup kalkmıyor o az daha beklesin:)
beim doktorumda öyle ver dedi canım..canm geçen hafta bizde de oldu sadece ateş başka bişey yoktu 38.7oldu en son ben calpol veriyordum tesadüfen ablam burdaydı dolven le pedifeni çapraz yap düşürür dedi tabi oncesinde dr götürdüm calpol hiç düşürmedi ateşini dedim fitil yaptı ilk fitilini yedi o zaman fitil az Bi düşürdü aça geçmedi sonunda ablamın (hemşire) dediğini yaptım tamamen geçti şükür dr una danış istersen
bide ağzı açılan ağrı kesici 3hafta sonra etkisini kayberdemiş dr dedi
allah yardımcın olsun canım...Slm kizlar nasilsiniz bende ise baslayanlardanim..bakici bulamadigim icin memlekette aliyorum seminerimi annem bakiyor ben gelinceye kadar ama benim oglan ben gelinceye kadar durmuyormus yemek yemiyormus uyumuyormuş ben gelince duzeliyor ben yokken anneme bile boyle davranan yabanci bakiciya nasil alisirne yapmam gerekir sizce ya da zamanla bakicida alisir mi bu duzene offff offff
canım ben çareyi salıncak yapmakta buldum iki gündür biraz rahatladım...Ben de Kızımın uyku saatini yazayım hanımlar:) en çok @leble nin anlatımını seviyorduk hoop gitmiş diyordu ya:))
Bizim bebek anne babasının aksine uykusuz. Biz ailece uykuyu severdik kızımda öyle olur sanıyorduk ama nerdekoltukta bile sığışır uyurduk eşimle yolculuklarda..
Minik kızımı 8 buçuk givi uyutmaya başlıyorum 11'de dalarsa ne ala:) genelde 12de dalıyor, huysuzlaşıyor 1.3 U buluyor. Bir saatte bir Kalkıyor bazen emiyor bazen bize BAKIYOR gülücük atıyor bazen bizi yokluyor sonra ninnisini söylüyor Kalkıp pışpışlıuorum derken en geç 5.30 Kalkıyor. 2-3 saat sonra 7.30-8 gibi tekrar 20 dklık uyuyor ve sonra ikindi vakti bir 20 dk daha uyursa işte o kadar(((((
Kendi uykusuzluğuma değil Kızımın uykusuzluğuna yorgunluğuna üzülüyorum en çok. Asla arabada pusette vs uyumaz. Anne baba kucağında uyur başka kucaklarda da uyumaz. Hamak salıncak ve bebek salıncaklarının hiçbirinde uyumaz.
Bizimki de böyle iştr :))
bendee:)duha seni de çok merak ediyorum
bizde öyleydik çığlıklarımız mahalleyi ayağa kaldırıyordu..Canim belki hatirliyosundur biz dogtuk 3.5 ay fitille yapti kakasini probiyotik kullandik yine duzelmedi ek gidaya gectik duzeldi masallah dogru mu yapiyorum bilmiyorum ama corbalarina bol bol zeytinyagi katiyorum bazi corbalarina da sadece tereyag katiyorum semizotunu her hafta 1 kere mutlaka veriyorum yaş incir çıktı çıkalı her gun 2 tane yediriyorum insallah sizinki de duzelir cok iyi bilirim saatlerce altini acar poposunu izlersim ne zaman yapacak diye kaka yapinca fotosunu ceker babaya gonderirdim yapti yapti diye annelik boyle bisey işte
güle güle giyi canım çok güzeller.. amin allah olmayan herkese versin..Gecmisi okuyamadim bugün kızılaya indim uzun zaman sonrası geçen aldigim gömlek üstüne beyaz ceket aldım 2 tanede uzun günlük gömlek aldım çok mutluyum kendime biseyler alabilmek nasıl mutlu etti beni çok ya yürüdüm yoruldum pek bisey yemesin bugün topik için hazırım yani aksamda eliptik bisiklete binicrm gecmisi okuyum gelirim bunlarda yeni ciclerimin Allah isteyene olmayana herkese nasip etsin bi kadına en iyi gelen şey biseyler almakEki Görüntüle 1623039
İn sende onlari kafasını matkaplaalt komşusuna daaa matkabınaa da başlıycam şurda kuzum azcık uycak matkap çalıştırıp duruyorlar yaa az kaldı aşağı inmeme
Ins canim ya nasip brkluyrum o gunleri.[QUOG]irlboymom, post: 42454487, member: 613381"]ayy çok komikannelik iste ben ılk zamanlar epey altını açıp yaptırdım anlıyorum seni esımle hız de beklerdik ben bol su ıcırıyorum baya ıyı geldı bıde haslanmıs mısır yedırdım tanelı tanelı taneler aynen cıktı çok kolay yaptı
valla 11 de uyuyanda erken kalkiyor ornek ahmet
sonu inşallah o düzelir sende rahatlarsin ..insana Allah çirkin sansi versin diye boşa demiyorlar
benimde benimde o kadar çok ihtiyacım var ki
bugün acıyoruz dddıklerını yaparız orda
canım çok güzel örnekler var dış pastası yaptır poaca kek rus salatası bıde kısır yeter marsmelow çubuklara batır saksıya koy kup cake satılıyor sıparıs ver bırde dış seklınde magnet
geçm us olsun canı.
Aynı cekmeceyı tek elle crkıp dıgerı ıke kapatıp kaç kere sıkıştırdı
alışır canım hıc merak etme deneme yanılma yöntemi ile
Bende merak ediyorumDuha22
Bende sezon sonu yaptım zatıflayım daha çok alıcam
haha
Pinking Tree @eflalim kızlar Allah kolaylık versin, bende uykuyu severim uykum geldimi gözüm hiç bir şey görmez, bikaç sene önce esimle parise gitmiştik orda tekne turu yapmıştık gece 11 filandı ve ben uyumuştum :)) film izlerken uyurum, adm çıktı artık kimse benimle film izlemek istemiyor :). neyseki kızım o kadar uykusuz değil, maşallah, düzenimiz oluştu, sabah erken kalkıyor 7 filan bana yetiyor ama, bazen 9da geri uyuyor bende uyuyorum .. benim için sabah uykusundan ziyade gece uykusu önemli 11 den sonra pilim bitiyor :))
zaten sürekli gürültü yapıyorlar hiç kavgaları bitmiyor matkap seleride bitmiyor insan bi haber veriirİn sende onlari kafasını matkapla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?