Ben eminim hoş bi bayansin burda konusurken herkes hakkında bi fikrin oluyor amaIns canim ya nasip brkluyrum o gunleri.
canim ya merak edilcek bi guzelligim yok he he.koyucam ins.
Teşekkür ederim canım..Ben sebamed kullandim canım sadece günse kremini çok durmadı zaten havuzun acık gunesli bölümünde yardımcı olurlar sana optimaysimason
Bende 50 faktor sebamed gunes losyonu aldim cnmTeşekkür ederim canım..
:)) canim cok guldum ayni ben :) bi kerrsinde bende esimle sinemada uyumustum esim uyudugumu anlamasin diye arada kipirdaniyordum :)) zatrn hayatimda hicbir kere yoktur ben sinemada uyumamis olayim :))Mrssuperfine post 42454741 .!.:Ben de uykumla meşhurum:)) bir keresinde eşim bir şeyi izlememi istiyor gece vakti dışarıda bir manzara.. Ben de taktım gözlükleri dayadım başımı omzuna Kafayı da çevirmiş olfum böylecearada dürtüyor Konuşmak istior ben de manzaranın tadını çıkarıyorum diyip uyumaya devam ediyordum ahhh ah o günleri özlüyorum
Canım tatile gitmiyorum 1günlük plaja gidiyorum bizim tatil bu sene iptal oldu 2 cenaze üst üste olunca..Bende 50 faktor sebamed gunes losyonu aldim cnm
Egrr gittigin yerde sivrisinek vsrsa mutlaka chicconun sinek koruyucu sitiginide al
Ayrica ates dusurucu fitil calpol surup parol bunlari koymayi unutma ates olceride
GerekNyok cnm :)) sebamed yeterlıCanım tatile gitmiyorum 1günlük plaja gidiyorum bizim tatil bu sene iptal oldu 2 cenaze üst üste olunca..
1 günlük için gerekirmi ateş düşürücü bide sivrisinek için koruyucu almak..
Ben eminim hoş bi bayansin burda konusurken herkes hakkında bi fikrin oluyor amaIns canim ya nasip brkluyrum o gunleri.
canim ya merak edilcek bi guzelligim yok he he.koyucam ins.
canım inan benim burda aktif olduguma bakma ne facebook ne instangram hicbir sosyal paylaşım sitesine üyeligim yok kk tek vazgecilmezim foto koydugum dan da esimin haberi yok kıtır kıtır yer beni
bende genelde o yokken giriyorum yoksa kk ya gıcıklıgi var kızım dogdugundan beriKizlar masallah bugun aktifsiniz, esim evde oldugu icin kacak giriyorum ben :)
Narin mi...1.72 boyunda 74 kilo enindeyimBen eminim hoş bi bayansin burda konusurken herkes hakkında bi fikrin oluyor amapraline ve seni çok narin hayal ediyorum
çok güldüm bende 73 kilo 1.68 im bende mi iri kadınım simdicanım inan benim burda aktif olduguma bakma ne facebook ne instangram hicbir sosyal paylaşım sitesine üyeligim yok kk tek vazgecilmezim foto koydugum dan da esimin haberi yok kıtır kıtır yer beni
bende genelde o yokken giriyorum yoksa kk ya gıcıklıgi var kızım dogdugundan beribirde takdir eder kk yi ne çok üyesi var diye ne ararsan ordan cikiyor google dan oraya giriyorsun bian diyo
Narin mi...1.72 boyunda 74 kilo enindeyim.iri bi kizdim.simdi daha da iri kadin oldum
ne topıgı cok fransızm yaHadi çıtırlar yeni topige bekliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-ocak-anneleri-citir-oluyor.854134/ne topıgı cok fransızm ya
Ablam hoşaf şeklinde yapıyordu bebeğine şekersiz. Suyundan içiriyordupraline gecen yazmissin kuru kayisiyi kemire kemire yedi diye senin minik 8. Ci ayini bitirmismiydi?
Tamam 8 koca disimiz var ama daha akli ermeye kayisinin hepsini agzina sokuyo hmn korkup geri aliyorum
Malum kayisi kabiza iyi geliyor ama mevsimi bitti,2 gundur tatil icin aldigim kayisi muz cam mamayi verdim tik yok halen,semiz otunuda yedirdim oda fayda etmedi
Sen oyle kemiriyo deyince acaba dedim kurusunumu versem onuda beceremiyor yemesin
Rondodan gecirip yogurtla karistirsam olurmu yada baska alternatif ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?