2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Denize giden kızlar çok acil cevap lütfen..
Biz yarın denize gidiyoruz bizim havuzumuz var simidimiz var..
Size sorum oğlum için hangi güneş kremini alayım birde başka birşry lazım oluyormu birazdan dışarı çıkacağım lütfen bildiklerinizi paylaşırmısınız..

Teşekkür ederim canım..
Bende 50 faktor sebamed gunes losyonu aldim cnm
Egrr gittigin yerde sivrisinek vsrsa mutlaka chicconun sinek koruyucu sitiginide al
Ayrica ates dusurucu fitil calpol surup parol bunlari koymayi unutma ates olceride

:)) canim cok guldum ayni ben :) bi kerrsinde bende esimle sinemada uyumustum esim uyudugumu anlamasin diye arada kipirdaniyordum :)) zatrn hayatimda hicbir kere yoktur ben sinemada uyumamis olayim :))

Bende 50 faktor sebamed gunes losyonu aldim cnm
Egrr gittigin yerde sivrisinek vsrsa mutlaka chicconun sinek koruyucu sitiginide al
Ayrica ates dusurucu fitil calpol surup parol bunlari koymayi unutma ates olceride
Canım tatile gitmiyorum 1günlük plaja gidiyorum bizim tatil bu sene iptal oldu 2 cenaze üst üste olunca..
1 günlük için gerekirmi ateş düşürücü bide sivrisinek için koruyucu almak..

Ins canim ya nasip brkluyrum o gunleri.
canim ya merak edilcek bi guzelligim yok he he.koyucam ins.
Ben eminim hoş bi bayansin burda konusurken herkes hakkında bi fikrin oluyor ama praline ve seni çok narin hayal ediyorum[/QUOTE]
Narin mi...1.72 boyunda 74 kilo enindeyim.iri bi kizdim.simdi daha da iri kadin oldum

I imspecial canim bende belki birgun koyatim, internete fotomu hic koymam o yuzden cekiniyorum
canım inan benim burda aktif olduguma bakma ne facebook ne instangram hicbir sosyal paylaşım sitesine üyeligim yok kk tek vazgecilmezim foto koydugum dan da esimin haberi yok kıtır kıtır yer beni

Kizlar masallah bugun aktifsiniz, esim evde oldugu icin kacak giriyorum ben :)
bende genelde o yokken giriyorum yoksa kk ya gıcıklıgi var kızım dogdugundan beri birde takdir eder kk yi ne çok üyesi var diye ne ararsan ordan cikiyor google dan oraya giriyorsun bian diyo

Ben eminim hoş bi bayansin burda konusurken herkes hakkında bi fikrin oluyor ama praline ve seni çok narin hayal ediyorum
Narin mi...1.72 boyunda 74 kilo enindeyim.iri bi kizdim.simdi daha da iri kadin oldum[/QUOTE]çok güldüm bende 73 kilo 1.68 im bende mi iri kadınım simdi

çok güldüm bende 73 kilo 1.68 im bende mi iri kadınım simdi[/QUOTE]
Valla fistik gibisin demekki boyun 3 cm uzun olmasi bile ayni kiloda olsakda cok daha zayif duryyorsun benden
Eyvahh tatil donusu 80 kg olup donermiyim kizlarr

Ablam hoşaf şeklinde yapıyordu bebeğine şekersiz. Suyundan içiriyordu alternatif

of of ooooof annem oğlun kızamık çıkarmış diyor araştırdım belirtileride benziyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…