Ben göremiyorumEflalim yazınca aklıma geldi geçen düğün fotograflarimiz elime geçmişti ne zamandır albüme koymak istiyordum bakmak isteyen olursa koyuyorum duyurulur :)
İzlemeye aldım canım görebilirsin şimdiAblam hoşaf şeklinde yapıyordu bebeğine şekersiz. Suyundan içiriyordualternatif
Ben göremiyorum
hsyirrr inanki kizamik degilof of ooooof annem oğlun kızamık çıkarmış diyor araştırdım belirtileride benziyor..
Küçük bir yerde yaşıyorum bu yüzden diş pastası ve cupkek yaparlarmış bilmem.internettende gelmezki bunlar.kek poaça yaprak sararım.dişbuğdaylarının kaselerini süslemek isterdim onu intten sipariş verebilirim.yaş pastayıda artık yapsın bırdaki pastaneler.beyaz diş ağız göz bunlar en kolayı.bi görüşeyim belki farklı şeylerde çıkar.küçük. atıştırmalıklar filan.eşimin dgünü için pasta çizmiştim güzel yapmışlardı.magneti doğduğunda dağıtmıştım hem de 2 çeşit.başka bişey olmalı aklımda çok fikir varda..burada bulamayabilirim.ne dağıtsak..kurabiye diş şeklinde bu netten sipariş verilebiliyormu aceba.ayy çok komikannelik iste ben ılk zamanlar epey altını açıp yaptırdım anlıyorum seni esımle hız de beklerdik ben bol su ıcırıyorum baya ıyı geldı bıde haslanmıs mısır yedırdım tanelı tanelı taneler aynen cıktı çok kolay yaptı
valla 11 de uyuyanda erken kalkiyor ornek ahmet
sonu inşallah o düzelir sende rahatlarsin ..insana Allah çirkin sansi versin diye boşa demiyorlar
benimde benimde o kadar çok ihtiyacım var ki
bugün acıyoruz dddıklerını yaparız orda
canım çok güzel örnekler var dış pastası yaptır poaca kek rus salatası bıde kısır yeter marsmelow çubuklara batır saksıya koy kup cake satılıyor sıparıs ver bırde dış seklınde magnet
geçm us olsun canı.
Aynı cekmeceyı tek elle crkıp dıgerı ıke kapatıp kaç kere sıkıştırdı
alışır canım hıc merak etme deneme yanılma yöntemi ile
Bende merak ediyorum @Duha22
Bende sezon sonu yaptım zatıflayım daha çok alıcam
haha
Kurabiye netten siparis veriliyor da dış şeklinde olurmu bilmiyorumKüçük bir yerde yaşıyorum bu yüzden diş pastası ve cupkek yaparlarmış bilmem.internettende gelmezki bunlar.kek poaça yaprak sararım.dişbuğdaylarının kaselerini süslemek isterdim onu intten sipariş verebilirim.yaş pastayıda artık yapsın bırdaki pastaneler.beyaz diş ağız göz bunlar en kolayı.bi görüşeyim belki farklı şeylerde çıkar.küçük. atıştırmalıklar filan.eşimin dgünü için pasta çizmiştim güzel yapmışlardı.magneti doğduğunda dağıtmıştım hem de 2 çeşit.başka bişey olmalı aklımda çok fikir varda..burada bulamayabilirim.ne dağıtsak..kurabiye diş şeklinde bu netten sipariş verilebiliyormu aceba.
Değilmiş zaten canım mdüm koptu görümcemde ciğerlere zarar verir dedi yok sen onu yukamışsın falandı fistandı hemen acike götürdüm hiçbirşeyi yokmuş döküntüler için krem verdi bide şurup pazqrtesi polikliniğe gidicem bakalım..Hayirrr
hsyirrr inanki kizamik degil
Yuksek ates sonrasi vucudu dokuntu yapti
Bizimde oyleydi once ilk gun yuzu kollari
2.ci gun gobehine 3.cu gun bacaklarina dogru ind4. Gunde gecti
4 gun sabret eger antibiyotik verdiysen oda yapiyor
çok güldüm bende 73 kilo 1.68 im bende mi iri kadınım simdicanım inan benim burda aktif olduguma bakma ne facebook ne instangram hicbir sosyal paylaşım sitesine üyeligim yok kk tek vazgecilmezim foto koydugum dan da esimin haberi yok kıtır kıtır yer beni
bende genelde o yokken giriyorum yoksa kk ya gıcıklıgi var kızım dogdugundan beribirde takdir eder kk yi ne çok üyesi var diye ne ararsan ordan cikiyor google dan oraya giriyorsun bian diyo
Narin mi...1.72 boyunda 74 kilo enindeyim.iri bi kizdim.simdi daha da iri kadin oldum
ayy yok iyiki çıkarmamış hem kızamık aşısı oldu oğlunof of ooooof annem oğlun kızamık çıkarmış diyor araştırdım belirtileride benziyor..
dış pastası yaparlar canım sen şöyle ye te rki para kazansınlarKüçük bir yerde yaşıyorum bu yüzden diş pastası ve cupkek yaparlarmış bilmem.internettende gelmezki bunlar.kek poaça yaprak sararım.dişbuğdaylarının kaselerini süslemek isterdim onu intten sipariş verebilirim.yaş pastayıda artık yapsın bırdaki pastaneler.beyaz diş ağız göz bunlar en kolayı.bi görüşeyim belki farklı şeylerde çıkar.küçük. atıştırmalıklar filan.eşimin dgünü için pasta çizmiştim güzel yapmışlardı.magneti doğduğunda dağıtmıştım hem de 2 çeşit.başka bişey olmalı aklımda çok fikir varda..burada bulamayabilirim.ne dağıtsak..kurabiye diş şeklinde bu netten sipariş verilebiliyormu aceba.
oda oluyor canimKurabiye netten siparis veriliyor da dış şeklinde olurmu bilmiyorum
Aha haha sanki burda biri benim eşimi anlattı bana hep diyor sakın bu Sitelerde konuşma karşındakinin kim olduğunu bilmiyorsun ne işin var orda diyor hele birde resim koyduğumu duysa vay anaaamçok güldüm bende 73 kilo 1.68 im bende mi iri kadınım simdi
Valla fistik gibisin demekki boyun 3 cm uzun olmasi bile ayni kiloda olsakda cok daha zayif duryyorsun bendençok güldüm bende 73 kilo 1.68 im bende mi iri kadınım simdi
Yok yok sen arada yanimiza gel biz seni uyaririz hatta zayiflayip gelebilirsin sen ben im yaptigimi yapma zeki kızsın sap senin değilse samanlıkta mi senin değil dedi annem acık buf ede abarttım deyinceValla fistik gibisin demekki boyun 3 cm uzun olmasi bile ayni kiloda olsakda cok daha zayif duryyorsun benden
Eyvahh tatil donusu 80 kg olup donermiyim kizlarr
aman erkekler iste iyi hatırlattin su resimleri söliyimayy yok iyiki çıkarmamış hem kızamık aşısı oldu oğlun
dış pastası yaparlar canım sen şöyle ye te rki para kazansınlarkurabiye dış şeklinde netten sipariş veriliyor
http://keciorenesnafi.com/kk-mah-ev-eyasi-ev-tekstl-cennet-collecton.html bak bu yer bizim mahalle kadınla konuşup whatsaptan ornek istersen sana istedigin hediyeyi yapıp kargolarlar dükkana gitsem ornek foto çekip yollarım sana ,
oda oluyor canim
Aha haha sanki burda biri benim eşimi anlattı bana hep diyor sakın bu Sitelerde konuşma karşındakinin kim olduğunu bilmiyorsun ne işin var orda diyor hele birde resim koyduğumu duysa vay anaaamDuysa buraya yazıyorUm girer ne yazdığIm varsa hepsini okur gelin aile faciasına anasına attığımdanmı yengesini hiç sevmediğindenmi Onun kendiSine attığındanmı Hangisinden başlar bilmiyorum valla
Ahhh ahhh o acik bufeyi gorunce ne zekam kaliyor valla ne kilolarim aklima gelioYok yok sen arada yanimiza gel biz seni uyaririz hatta zayiflayip gelebilirsin sen ben im yaptigimi yapma zeki kızsın sap senin değilse samanlıkta mi senin değil dedi annem acık buf ede abarttım deyince
Bende basenden cok dertliyim:)))))) kuru erik bende bunu kaptim bize carsi paxar yollari gozykty bu arada
Hahahaaa sormaaa nefretimm yarasa kol buluzlarr omrumm geciyor bir takma kol belden oturtma pensli elbise giyemedim beee
Gardrobumun yuzde 90 u yarasa kol gomlek yarasa badyler yarasa elbiseler yarasa tulumlar
Pantolonlarimda dar paca yada tayt :))
Ama su bir gercek bnm gibi iri goguslu ust bedeni iri hanimlarin ustu bol hatta dekolteli catal gozukmeliymis hakan akkaya derdi kesinlikle katiliyorum daha kucuk gosteriyo gogusleri tabi aslaaa giymem o ayri askili bile giymem ben acik olmama ragmen
Altimiz zayif diyr dar pantolonlar hareketli desenli kumastan pantolonlar
Yani amac dikkati dar bolgeye cekip kilolu kismi saklamak
Akti kilolular icinde durum tam tersi
Ben hala goremiyorumEflalim yazınca aklıma geldi geçen düğün fotograflarimiz elime geçmişti ne zamandır albüme koymak istiyordum bakmak isteyen olursa koyuyorum duyurulur :)
Ben halimize sukredeyim o zamanBen de Kızımın uyku saatini yazayım hanımlar:) en çok @leble nin anlatımını seviyorduk hoop gitmiş diyordu ya:))
Bizim bebek anne babasının aksine uykusuz. Biz ailece uykuyu severdik kızımda öyle olur sanıyorduk ama nerdekoltukta bile sığışır uyurduk eşimle yolculuklarda..
Minik kızımı 8 buçuk givi uyutmaya başlıyorum 11'de dalarsa ne ala:) genelde 12de dalıyor, huysuzlaşıyor 1.3 U buluyor. Bir saatte bir Kalkıyor bazen emiyor bazen bize BAKIYOR gülücük atıyor bazen bizi yokluyor sonra ninnisini söylüyor Kalkıp pışpışlıuorum derken en geç 5.30 Kalkıyor. 2-3 saat sonra 7.30-8 gibi tekrar 20 dklık uyuyor ve sonra ikindi vakti bir 20 dk daha uyursa işte o kadar(((((
Kendi uykusuzluğuma değil Kızımın uykusuzluğuna yorgunluğuna üzülüyorum en çok. Asla arabada pusette vs uyumaz. Anne baba kucağında uyur başka kucaklarda da uyumaz. Hamak salıncak ve bebek salıncaklarının hiçbirinde uyumaz.
Bizimki de böyle iştr :))
süpersin hatunEki Görüntüle 1623080 bugün okula boyle gittim herkes çok zayiflamissin dedi bende çıtır olmaya karar verdim hemen topigi açıyorum"
canım nivea almıştım 50faktor memnun kaldımDenize giden kızlar çok acil cevap lütfen..
Biz yarın denize gidiyoruz bizim havuzumuz var simidimiz var..
Size sorum oğlum için hangi güneş kremini alayım birde başka birşry lazım oluyormu birazdan dışarı çıkacağım lütfen bildiklerinizi paylaşırmısınız..
maşallah desemhosbulduk kızlar alıntı yapamdım.sut hala sagıyorum desem
değildir inşallahof of ooooof annem oğlun kızamık çıkarmış diyor araştırdım belirtileride benziyor..
hemen geliyorumGünaydınlar güzel anneler ve vururlar diğer topi ge katilim ve kahvalti yada tüm gün menüler bekleniyor birakmak yok hee ben çok hirsliyim 300 gr gitmiş bile
günaydın canm hayırlı cumalargünaydın kızlar hayırlı cumalar
hastalığıyla alakalı olabilir mi canmKızlar morAlim çok bozuk Oğlum anne sütüNü tamamen reddediyor hiç içmiyor mamasını içiyor söa anne sütünü vermeye çaşlışsam basıyo çığlığı ne yapacağımı şaşırdım sütüm kesilecek diye çok üzülüyorum
Kızlar çok kötüyüm kaç gündür haberlerde aylan nı izliyorum fotografına bakıyorum o kadar çok üzülüyorum ki onun için.... bir şey geldi oturdu kalbimin üzerine ağla ağla helak oldum.... allahım hiç kimseyi evladıyla sınamasın ....o nasıl bir resim uyuyor gibi yavrum melek oldu gitti .... şimdi annesinin kucağında olması gerekirken ..... insanlık ayıbımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?