2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bi çocuğun enerjisi hiç mi bitmez arkadaş dk durmuyor sürekli bir yerlere tırmanıyor çekmeceleri açıp kapatıyor düşecek eli sıkışacak diye aklım çıkıyor sürekli arkasındayım yoruluyorum
ama bazende oturup oyuncaklarıyla oynuyor sakin oluyor yediği bişey mi azdırıyor acaba çocuğu:)
bugün 8aylık oldu örümcek alacam nerdeyse bu aydan sonra:)
uyku konuşulmuş Arham 9-9.30 gb yatar sabah kurulmuş saat gb 7de mutlaka uyanır
gecede bazen 10 kere uyanır bazen 1bazen hiç,uyanmaz
bu uyanmamayı haftada bir falan yapar sıpa
gündüzde 2saatte bir uyutuyorum gündüz uykusu gece gibi güzel değil

canım benimkide çok enerjik:) emdiği sütte hareketlerine gidiyor:) oda oda sürünüyor tırtıl gibi, çekmece işi bizde de var, henüz tutunup kalkmıyor o az daha beklesin:)

Offfff (
Hayır haken gözlerinin içinde o ışık duruyor bence yıne dıyorum sen aslında hayat dolusun,kendıme benzettiğim çok yanlarım oluyor ama insnki sen bana göre kat kat daha güçlü bir kadınsın,iki çocukla ,kv ile aynı apartmanda,bu kdr uykusuzluğa rağmen yınede vargucunle hepimize burda destek oluyorsun fikir veriyorsun
Evet uyku saatlerınız anlattığına göre Düzensiz ve az dr um eger bır bebeksaatbaşı uyanıyorsa Mutlaka actır demişti senin minik açlıktan uyanıyor olabilirmi cnm?
Bırde demekkı gunduz acaba cokmu uyuyor ondanmı geceye uykusunu almış oluyor.?
Bız mesala sabh 10 da 1.5 sat uyuyo bırde 5 de 1,5 saat uyuyup7 gıbı uyanıyor sonra işte gece 10 da uyuyorsa eğer gece boyu 3 saat arayla 3 sefer uyanıyo sabaha kdr
Tek bır ümidim vardı buyuyunce uzub uyurlarmış dıye desene buyuk oğlunda 5 de kalkıyor o tezide çürütmÜş olduk

canm geçen hafta bizde de oldu sadece ateş başka bişey yoktu 38.7oldu en son ben calpol veriyordum tesadüfen ablam burdaydı dolven le pedifeni çapraz yap düşürür dedi tabi oncesinde dr götürdüm calpol hiç düşürmedi ateşini dedim fitil yaptı ilk fitilini yedi o zaman fitil az Bi düşürdü aça geçmedi sonunda ablamın (hemşire) dediğini yaptım tamamen geçti şükür dr una danış istersen

bide ağzı açılan ağrı kesici 3hafta sonra etkisini kayberdemiş dr dedi

canım sağol güzel düşüncelerin için

oğlum aç zaten ama sadece beni emmek istiyor asla yemiyor canım biberonla kaşıkla istemiyor ağlıyor, alıştıramadım iki aydır uğraşıyorum bu konuda yemiyor içmiyor, en azından akşam muhallebi vs. yese sık uyanmaz ama yemiyor, gülerken ağzına tepiyorum inan onu öğrendi gıdıklayınca kendini sıkıp gülmüyor ağzını açmamak için, duyan yok artık olur mu diyordu gözleriyle gördü hepsi ağızları açık kaldı, gündüzde uyku süresi az canım kısa kısa uyuyor, uyku meleği diye bir site var orda uyku düzeni tablosu var ona uyuyorum

uyku meselesi benim çocuklara has gözün korkmasın:) yeğenlerim hep düzeldi:)

senin kabızlığı diyecektim unutmuşum, susuz kaldığı için top top yapıyor olabilir

A aa gercektenmi ondanmi dusurmedi acaba ağrı kesiciler . Önce parol verdim dusurmeyincede calpol vermiştim banada ebe soylemisti asıda ama tesir etmedi dediğin gibi etkisini kaybetmiş o zmn . Sağol canım söylediğin için.

Slm kizlar nasilsiniz bende ise baslayanlardanim..bakici bulamadigim icin memlekette aliyorum seminerimi annem bakiyor ben gelinceye kadar ama benim oglan ben gelinceye kadar durmuyormus yemek yemiyormus uyumuyormuş ben gelince duzeliyor ben yokken anneme bile boyle davranan yabanci bakiciya nasil alisirne yapmam gerekir sizce ya da zamanla bakicida alisir mi bu duzene offff offff

Ben de Kızımın uyku saatini yazayım hanımlar:) en çok L leble nin anlatımını seviyorduk hoop gitmiş diyordu ya:))

Bizim bebek anne babasının aksine uykusuz. Biz ailece uykuyu severdik kızımda öyle olur sanıyorduk ama nerde koltukta bile sığışır uyurduk eşimle yolculuklarda..

Minik kızımı 8 buçuk givi uyutmaya başlıyorum 11'de dalarsa ne ala:) genelde 12de dalıyor, huysuzlaşıyor 1.3 U buluyor. Bir saatte bir Kalkıyor bazen emiyor bazen bize BAKIYOR gülücük atıyor bazen bizi yokluyor sonra ninnisini söylüyor Kalkıp pışpışlıuorum derken en geç 5.30 Kalkıyor. 2-3 saat sonra 7.30-8 gibi tekrar 20 dklık uyuyor ve sonra ikindi vakti bir 20 dk daha uyursa işte o kadar (((((

Kendi uykusuzluğuma değil Kızımın uykusuzluğuna yorgunluğuna üzülüyorum en çok. Asla arabada pusette vs uyumaz. Anne baba kucağında uyur başka kucaklarda da uyumaz. Hamak salıncak ve bebek salıncaklarının hiçbirinde uyumaz.
Bizimki de böyle iştr :))

Canim belki hatirliyosundur biz dogtuk 3.5 ay fitille yapti kakasini probiyotik kullandik yine duzelmedi ek gidaya gectik duzeldi masallah dogru mu yapiyorum bilmiyorum ama corbalarina bol bol zeytinyagi katiyorum bazi corbalarina da sadece tereyag katiyorum semizotunu her hafta 1 kere mutlaka veriyorum yaş incir çıktı çıkalı her gun 2 tane yediriyorum insallah sizinki de duzelir cok iyi bilirim saatlerce altini acar poposunu izlersim ne zaman yapacak diye kaka yapinca fotosunu ceker babaya gonderirdim yapti yapti diye annelik boyle bisey işte

Ahhh o inciri hic yediremedim hiccc sevmedik
Darisi bixim basimiza insallah

canım üç gün ateşi var bebeklerde, kızımdada 1 ay önce oldu, 39.8 lere cıkmıştı atesşi ve fitille 37.5 oluyordu ancak, üç gün sonra birden kendiliğinden düştü, sonra 1 günde yüzü kızardı ve hastalık geçti. böyle olablir sizdede, bol bol emzir, bol su i,çir ek gıda istemezse zorlama..

Ahhh o inciri hic yediremedim hiccc sevmedik
Darisi bixim basimiza insallah
Canim yogurdun icine ezip verebilirsin bi de pirinc unuyla muhallebi pisiriyorum 2 inciri catalla ezip icine katiyorum oylede fark etmiyor yiyor duzelir insallah ya kabizlik cok zor yıpratır insanı bebgin o ıkınmaları kızarmaları aglamaları cok cektik biz canim insallah arda da duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…