Doğum nişan diş hepsini yapıyorlar zaten ama bazı yerler bozuluyor diye sadece il içi yapıyor.tam araştormadım daha.bayramdan sonra düşünüyorum.fazla abartmadan ama dişle alakalı bişey olsa yeter.doğumu abartmıştım çünküKurabiye netten siparis veriliyor da dış şeklinde olurmu bilmiyorum
Ben de gördüğümden beri çok kötüyüm ne zaman o fotoğrafı görsem kendi yavrum geliyor aklıma içim daha da kötü oluyor anlatacak kelime de bulamıyorum.. Gücümüz yetse keşke birşeylereKızlar çok kötüyüm kaç gündür haberlerde aylan nı izliyorum fotografına bakıyorum o kadar çok üzülüyorum ki onun için.... bir şey geldi oturdu kalbimin üzerine ağla ağla helak oldum.... allahım hiç kimseyi evladıyla sınamasın ....o nasıl bir resim uyuyor gibi yavrum melek oldu gitti .... şimdi annesinin kucağında olması gerekirken ..... insanlık ayıbımız
Bnmkide o kde tembelki hakkinda yaxiyorum desem onu bile okunaya usenir[/QUOTE]aman erkekler iste iyi hatırlattin su resimleri söliyimyazdigimi biliyor nicki de biliyor onun telden de girdim hic okuma ihtiyacı hisstmiyor
bence sağcanim en azından yiyeceklerine katarsinKızlar morAlim çok bozuk Oğlum anne sütüNü tamamen reddediyor hiç içmiyor mamasını içiyor söa anne sütünü vermeye çaşlışsam basıyo çığlığı ne yapacağımı şaşırdım sütüm kesilecek diye çok üzülüyorum
malesef canım bazı insanların gözü doymuyor olan yavrulara oluyorKızlar çok kötüyüm kaç gündür haberlerde aylan nı izliyorum fotografına bakıyorum o kadar çok üzülüyorum ki onun için.... bir şey geldi oturdu kalbimin üzerine ağla ağla helak oldum.... allahım hiç kimseyi evladıyla sınamasın ....o nasıl bir resim uyuyor gibi yavrum melek oldu gitti .... şimdi annesinin kucağında olması gerekirken ..... insanlık ayıbımız
Bnmkide o kde tembelki hakkinda yaxiyorum desem onu bile okunaya usenir
Dün eşim faceden gösterdi bana çok kötü oldum yavrum bide güzel..Kızlar çok kötüyüm kaç gündür haberlerde aylan nı izliyorum fotografına bakıyorum o kadar çok üzülüyorum ki onun için.... bir şey geldi oturdu kalbimin üzerine ağla ağla helak oldum.... allahım hiç kimseyi evladıyla sınamasın ....o nasıl bir resim uyuyor gibi yavrum melek oldu gitti .... şimdi annesinin kucağında olması gerekirken ..... insanlık ayıbımız
süpersin hatun
canım nivea almıştım 50faktor memnun kaldım
maşallah desem
değildir inşallah
hemen geliyorum
günaydın canm hayırlı cumalar
hastalığıyla alakalı olabilir mi canm
ondan oldu zaten canım zorla emziriyorum ıda sinirleniyor hepten emmiyorsüpersin hatun
canım nivea almıştım 50faktor memnun kaldım
maşallah desem
değildir inşallah
hemen geliyorum
günaydın canm hayırlı cumalar
hastalığıyla alakalı olabilir mi canm
Minik yawrum benimDün eşim faceden gösterdi bana çok kötü oldum yavrum bide güzel..
Eşime niye bana gösterdin dedim artık unutmam dediö halada unutamıyorum
aminnn hemde yürekten aminnnMinik yawrum benimo oldu cennete gitti daha onun gibi niceleri sokaklarda mendil satiyor ,aileleri perisan,ulkelerinde baris yok huzur yok,devletleri tarafindan olduruyorlar cok ama cok aci,birazcik nefes almak icin hayatta kalmak icin ulkemize geliyorlar burdada kimse huzur vermiyor onlara,gozlerimle goruyorum o suslu kokos kadinlar nasil azarlayip bagiriyor bir siz eksiktiniz defolun gidin memleketinize diye,haberler dovulen suriyelo cocuklarla dolu (
İcimiz cok yaniyor ama dua etmekten baska yapcak caremiz yok,en kisa zamanda devletlerinin vicdani duzelir bu zulme dur derlerde vatanlarinda huzur la yasamak nasip olur insallah
Rabbim kimseyi vatanindan bu sekilde ayirmasin,nerde haksizliga ugrayan zulum goren kardeslerimiz varsa tez zamanda selamete ciksinlar insallah
gördüm soracaktım super çözüm,Bu arada tv unitesine yaptigim cozumu gordunuzmu carsaf baglayip icinede kalin bir paspas koyup uniteyi bagladim
Napimm gidip kablolari modemi karistiriyordu
Cingen evi gibi oldu ama yapcak bisey yok
O cekmece bizde olsydi kafamizda morarmadik yer kalmazdiaminnn hemde yürekten aminnn
gördüm soracaktım super çözüm,bizimkinin uniteligi kalmadı gg duvara astik yerler halıfleks yaptik kendimiz ünitenin arkasını çıkarıp 3 cekmeceyi oyuncak dolabı yaptık seneye taşınırken yeni oturma odası alicam ec dağınık yeni geldim
araları ne kadar seninkilerin tatlımBu arada kızım orta çekmeceye girip otururdu ahmette aynısını yapmaya calisiyor ama daha açıp oyuncak atıyor
tabi büyük.olunca biraz farklı oluyor ama kafa gözü kirdi bizimki sisirdi çok boyu yetiyor ordan tutup kalkip üstüne oyuncak koyup oynuyor bar misali ornek gÜZel olmadı amaO cekmece bizde olsydi kafamizda morarmadik yer kalmazdi
Demekki 1 ay bile buyuk olmasi ahmetin daha bir akli fikri yerinde oluyor masallahh yaa
tam 3 yas 1 ay var canımaraları ne kadar seninkilerin tatlım
Şimdi biraz iyi canım sizinki geçmiş sevindim.I imspecial cnm kizim daha iyi sukur, ishali geçti gibi. .Yalniz kaybettigi kiloyu alamadi mslf sütüm az nasil artıricam bilmiyorum, su sira emmek istemiyor bi de az mi geliyor diye bilmiyorum..Eski meme düşkunlugu gitti yavrumun..
aysimason cnm oglusun daha iyidir insallah..
Seninki neden daha az emiyor peki..
Kizlar uykudan bahsedilmis bizim gece uykulari fena degil gec yatiyor kizim o yüzden mi bilmiyorum ama 1 kez kalkıyor saat 5 gibi sonra da sabah kalkiyor 8.30 gibi..
Gece nerdeyse hic emmiyor ondan mi azaliyor sütüm ne bileyim, dun gece hususi kalkip emzirdim 2 kez..
Seminer fena gitmiyor sabah kalkinca emziriyorum sonra esim kayinvalidem e birakiyor ayni anda evden cikiyoruz..
Kahvalti yemiyor o yüzden corba iciyor ben gelene kadar. .Tatli ile arasi hic yok..
Sağamıyorumki zaten sütüm az sağmaklada fazla gelmiyor canım bugün içti biraz inşallah içer artık.[/QUOTE]
bence sağcanim en azından yiyeceklerine katarsin
malesef canım bazı insanların gözü doymuyor olan yavrulara oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?