2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kurabiye netten siparis veriliyor da dış şeklinde olurmu bilmiyorum
Doğum nişan diş hepsini yapıyorlar zaten ama bazı yerler bozuluyor diye sadece il içi yapıyor.tam araştormadım daha.bayramdan sonra düşünüyorum.fazla abartmadan ama dişle alakalı bişey olsa yeter.doğumu abartmıştım çünkü

Kizlar bende cok uzuluyorum minicik yavru ya, kimseye zarari olmayan mis kokulu bebek nefret ediyorum bu dunyadan, cocujlar olmesin, zulum gormesin keske gucum yetse hepsini bagrima basip merhamet gostersem, acilarini dindirsem...

Gırlboymom

Dediğin yere bakayım.bi pasta bi kurabiye yeter. Bikaçya balon asarım.bu diş hediği nasıl yapılıyor birde onu araştırmam lazım.fındık fıstıkla servis ediliyor sanırım şık kasrlerde.onada bi bakayım.ayaklı kase satın akşam kurdelemi bağlasam ayaklarına yoksa yine nette daha süsslü bişeymi baksam.dişe gelince Yoruldum.doğum hazırlıklarım 10 numaraydı

Son düzenleme:
Ben de gördüğümden beri çok kötüyüm ne zaman o fotoğrafı görsem kendi yavrum geliyor aklıma içim daha da kötü oluyor anlatacak kelime de bulamıyorum.. Gücümüz yetse keşke birşeylere

aman erkekler iste iyi hatırlattin su resimleri söliyim yazdigimi biliyor nicki de biliyor onun telden de girdim hic okuma ihtiyacı hisstmiyor
Bnmkide o kde tembelki hakkinda yaxiyorum desem onu bile okunaya usenir[/QUOTE]

bence sağcanim en azından yiyeceklerine katarsin

malesef canım bazı insanların gözü doymuyor olan yavrulara oluyor

Bnmkide o kde tembelki hakkinda yaxiyorum desem onu bile okunaya usenir

malesef canım bazı insanların gözü doymuyor olan yavrulara oluyor[/QUOTE]
Sağamıyorumki zaten sütüm az sağmaklada fazla gelmiyor canım bugün içti biraz inşallah içer artık.

Dün eşim faceden gösterdi bana çok kötü oldum yavrum bide güzel..
Eşime niye bana gösterdin dedim artık unutmam dediö halada unutamıyorum

süpersin hatun

canım nivea almıştım 50faktor memnun kaldım

maşallah desem

değildir inşallah

hemen geliyorum

günaydın canm hayırlı cumalar

hastalığıyla alakalı olabilir mi canm
süpersin hatun

canım nivea almıştım 50faktor memnun kaldım

maşallah desem

değildir inşallah

hemen geliyorum

günaydın canm hayırlı cumalar

hastalığıyla alakalı olabilir mi canm
ondan oldu zaten canım zorla emziriyorum ıda sinirleniyor hepten emmiyor

Dün eşim faceden gösterdi bana çok kötü oldum yavrum bide güzel..
Eşime niye bana gösterdin dedim artık unutmam dediö halada unutamıyorum
Minik yawrum benim o oldu cennete gitti daha onun gibi niceleri sokaklarda mendil satiyor ,aileleri perisan,ulkelerinde baris yok huzur yok,devletleri tarafindan olduruyorlar cok ama cok aci,birazcik nefes almak icin hayatta kalmak icin ulkemize geliyorlar burdada kimse huzur vermiyor onlara,gozlerimle goruyorum o suslu kokos kadinlar nasil azarlayip bagiriyor bir siz eksiktiniz defolun gidin memleketinize diye,haberler dovulen suriyelo cocuklarla dolu (
İcimiz cok yaniyor ama dua etmekten baska yapcak caremiz yok,en kisa zamanda devletlerinin vicdani duzelir bu zulme dur derlerde vatanlarinda huzur la yasamak nasip olur insallah
Rabbim kimseyi vatanindan bu sekilde ayirmasin,nerde haksizliga ugrayan zulum goren kardeslerimiz varsa tez zamanda selamete ciksinlar insallah

aminnn hemde yürekten aminnn

Bu arada tv unitesine yaptigim cozumu gordunuzmu carsaf baglayip icinede kalin bir paspas koyup uniteyi bagladim
Napimm gidip kablolari modemi karistiriyordu
Cingen evi gibi oldu ama yapcak bisey yok
gördüm soracaktım super çözüm, bizimkinin uniteligi kalmadı gg duvara astik yerler halıfleks yaptik kendimiz ünitenin arkasını çıkarıp 3 cekmeceyi oyuncak dolabı yaptık seneye taşınırken yeni oturma odası alicam ec dağınık yeni geldim

Eklentiler

• P_20150904_160746_1_p.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 61
Bu arada kızım orta çekmeceye girip otururdu ahmette aynısını yapmaya calisiyor ama daha açıp oyuncak atıyor

O cekmece bizde olsydi kafamizda morarmadik yer kalmazdi
Demekki 1 ay bile buyuk olmasi ahmetin daha bir akli fikri yerinde oluyor masallahh yaa

O cekmece bizde olsydi kafamizda morarmadik yer kalmazdi
Demekki 1 ay bile buyuk olmasi ahmetin daha bir akli fikri yerinde oluyor masallahh yaa
tabi büyük.olunca biraz farklı oluyor ama kafa gözü kirdi bizimki sisirdi çok boyu yetiyor ordan tutup kalkip üstüne oyuncak koyup oynuyor bar misali ornek gÜZel olmadı ama koselerindr koruyucy vardi yapışkanı azalmış esim duzeltecek diye cikardik ilk cekmecedede çekmece kilidi var iceriden ,

araları ne kadar seninkilerin tatlım
tam 3 yas 1 ay var canım

I imspecial cnm kizim daha iyi sukur, ishali geçti gibi. .Yalniz kaybettigi kiloyu alamadi mslf sütüm az nasil artıricam bilmiyorum, su sira emmek istemiyor bi de az mi geliyor diye bilmiyorum..Eski meme düşkunlugu gitti yavrumun..
aysimason cnm oglusun daha iyidir insallah..
Seninki neden daha az emiyor peki..
Kizlar uykudan bahsedilmis bizim gece uykulari fena degil gec yatiyor kizim o yüzden mi bilmiyorum ama 1 kez kalkıyor saat 5 gibi sonra da sabah kalkiyor 8.30 gibi..
Gece nerdeyse hic emmiyor ondan mi azaliyor sütüm ne bileyim, dun gece hususi kalkip emzirdim 2 kez..
Seminer fena gitmiyor sabah kalkinca emziriyorum sonra esim kayinvalidem e birakiyor ayni anda evden cikiyoruz..
Kahvalti yemiyor o yüzden corba iciyor ben gelene kadar. .Tatli ile arasi hic yok..

M miss_curious iyi olmanıza sevindik canım maşallah sağlıklı olsunda kiloyu alır zmaanla bizimkide bugün 9 dan 3 e kadar ememedi toplanti vardi kurul benimki hala düşkün ama fırsat olmuyor çocuk öyle üzülüyor bu ara bana huysuz davranıyor küsmeye başladı sanki

Şimdi biraz iyi canım sizinki geçmiş sevindim.
Canım benimki bırak azı hiç emmiyor
Hastalıktan etkilendi herhalde inşallah süyü bırakmaz..

malesef canım bazı insanların gözü doymuyor olan yavrulara oluyor
Sağamıyorumki zaten sütüm az sağmaklada fazla gelmiyor canım bugün içti biraz inşallah içer artık.[/QUOTE]

Bit kete sütüm tamamen gitti bir kere de bebek reddetti. Oluyor böyle..

Soy üstünü ikinizin De gir yatağa sevgili gibi oynaş bebişinle tabiri caizse öp kokkaş sarmala yavrunu uyut vs Israr etme meme için.. Kucağında birlikte duş ALIN su ile oynayın. Sonra ek gıdayı teklif etme meme ver sadece sağma da hiç sağmadıysan.. Öp kokla dokun emzir inş alır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…