2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım seninle aynı gunuz
Benimde kasık agrisi ve görüşlerde hassasiyet başka belirttim yok.
Elimde sağlık ocaginin kan testiyle bekliyorum henüz
Doktora perşembe günü gideceğiz. Bebek 7 haftasını doldurmuş oluyor ve gitmişken kalp atisini duyariz diye düşündük. Inşallah bir aksilik yoktur.

Amin canım çok sağol. Sen daha iyisindir inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hic isyan etmeyin kizlar bende migdem neden bulanmiyo diyodum allah verdi :) simdi neler cekiyorum..migde bulantisiyla kalmiyo tabi cikariyorumda cok kötü günler geciriyorum gercekten..hicbisey yiyemiyorum yokmu buna bir cözüm😔

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canım cok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin kuzum ya benim aklıma geldi ama dedim buna bişi oldu yoksa girerdi .... Oyyy oglusların özlemiştir se canım bnm....
Dikkat et kendine düzelmeye bak bidenem
Cok sagol dűnűrűm bu senin gelin baya nazli çıktı:)
Ogluslarim geliyor hergün yanima dun biri bir demet kırmızı gul oteki bir demet sarı gul kucaklamis kosa kosa geliyorlardi ayak seslerinden benimkiler geliyor dedim :)
Bugun serumu sadece sabah aldim öğlen ve akşam icun vomex a fitil deneyelim dedi doktor eger fitille bulantim kesilirse pazartesiye cikarim inşallah.
Sen nasılsın sende nasıl geçiyor hamilelik ...
Teşekkür ederim canım sanada cok gecmis olsun evde ilgi bekleyen çocuk oldumu dahada zor eve gidince yine ayni olucam diye korkuyorum ne evde kalmak istiyorum ne burda hastahanede hiçbir yere sigamiyorum sanki
Geçmis olsun canım insallah iyi olur evine donersin

Cok tesekkur ederim canım inşallah kimse yasamaz yaşadıklarımı. ..

Al sana mide bulantısı sen kasinmissin:))
Ben 4 gündür hastanede serum yiyorum bulantidan tek fayda eden o oldu bana malesef cok agirsa bulantilarin bisey fayda etmiyor

Saat 11.30 da doktor randevum var. Dua edin kızlar bana bebeğimi gorebileyim. Doktor kanamam olduğu için cumartesi kesin görmemiz lazım bebeği demişti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim inşallah göreceksin bebegini dualarimiz seninle bizi habersiz birakma ...

Ben 4 gündür hastanede serum yiyorum bulantidan tek fayda eden o oldu bana malesef cok agirsa bulantilarin bisey fayda etmiyor

evet ya gercektende kasindim bukadar cekecegimi nerden bilebilirdimki😔 umarim tez zamanda gecer daha 8. haftama girmek uzereyim😔😔

Canim inşallah göreceksin bebegini dualarimiz seninle bizi habersiz birakma ...

Inşallah silacim gelir gelmez yazarım. Sen de daha iyisin sanırım. Bir an önce kavuş çocuklarına

Selam hanımlar kilo konuşulmuş:)) oğlumda 58 le gebe kaldım 76 oldum:) 18 kilo aldım ne yedim peki, bolca meyve,kraker, patates, ekmek, yeşillik, yemek yapamadım 9 ay tiksindim etin hiç bir türünü yiyemedim tiksindim süt içemedim kabız oldum, peynir, yoğurt, ceviz, badem mutlaka tükettim.

Doğumdan sonra ilk 3 ayda 10 kilom gitti özel bir şey yapmadım bol bol emzirdim 4 litre su içtim ama her şeyi yedim tatlı hamur işi tuzlu oğlum 3 yaşında ve 3 sene diyet denemelerim oldu bir hafta sürmedi:)) bende normal yedim hamur işleri neler neler ama hiççç almadım oğlum çok hareketliydi çünkü keşke az yeseydimde bunu avantaja çevirseydim ama ben strese girdikçe yiyenlerdenim, doğum sonrası ailevi olarak büyük sıkıntılar atlattım geçti çok şükür, hamile kalmadan önce son 3-4 ayda artık vücudum yeter dedi ve ben 66 kilodan 69 a çıktım 3 sene sonunda 3 kilo aldım:))

Hayatım boyunca zayıftım çocukluğumdan beri lisede 42-43 kiloydum sonra kendi isteğimle tahin pekmez yiyerek liseden sonra bir seneye yayarak 10 kilo aldım:)) 54 oldum, evlendiğimde 54 düm, evlenince herkes gibi abur cuburdan sinema keyfi yapmaktan bir senede 6 kilo aldım sonra 3 ayda onu verdim, eşim askere giti 5 ayda iki ailemde bana 4 kilo aldırdı ve işte 58 le gebe kaldım ilk bebeğime.

Şimdi 69 kiloyla gebe kaldım çok üzüldüm bu kiloyla kaldığıma çünkü gebe kalır kalmaz mide kazıntısı çeken biriyim şükür o da geçti şimdi henüz kilo almadım, boyum 1,60, bende artık yürüyişe başlıycam, oğlumda yürüyememiştim yasaktı.

Simdi bakabildim ozelime cok Üzgünüm ki dolphin ve cupcakelove arkadaarimiz bebeklerini kaybetmişler.Rabbim inşallah onlara en kisa zamanda yine hamile kalmayi ve bu sefer bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayi nasip eder cok üzüldüm hastanede yatakta kolumda serum okurken bogazim düğümlendi resmen kelimelerin bittiği yerdeyim ((

Ay silacim cok gecmis olsun bend diyorum bu kız nerelerde topigi acti bize birakti kendi ortalarda yok ins biran önce iylesirsin daha faal bir sekilde aramiza bekliyoruz senin ilk gebeliklerde böyle zormu geciyordu

selamm kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
kontrolüm 13 haziranda günler geçmiyor bu arada henüz karnımda bir seğirme falan hisseedemiyorum sadece bir sertlik o kadar
gaviscon sanırım iyi geldi, bir de artık kendimi zorlasam da yemek yemege karar verdim cünkü yemedikce midem kazınıyor ve halsiz oluyorum iki gündür yemek yiyorum daha iyiyim, bu arada ben de 56 kilo ile hamile kaldım su anda 58 falanım cunku asırı bir kabızlık cekiyorum resmen haftada bir o da zorla:S:SS:
ayrıca kola bagımlısı olannlara bir onerim var kola isteğimi kolalı jelibonla giderdim mide bulantısını da alıyor biraz tavsiye ederim:)

cupcake haberim yoktu ABD de yaşayan taşınacak arkadasımız değilmiydi o.bu arada bir tane daha arkadasımız var canım o da gecen hafta kürtaj olmak zorunda kaldı:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kızimda aynı senin gibi zor bi gebelik geçirmiştim 5 ay cekmistim bulantıyi... ama bunda et falan yiyebiliyorum ...kızımda 13kg almıştım bakalım bunda 62 ile kaldım bakalım sonumuz hayır olsun

Ozelden eksik bilgileri olanlari ekleyemedim malesef ;
Ecologyyy yas bilgin gerekli canim ...
Lal_i yas bilgin gerekli canim ...
Emel82 yas bilgin gerekli canim ...
Neslihang yas bilgin gerekli canim ...

Diger özelden yapılan arkadaslarimiz listeye eklenmiştir hayırlı olsun bebislerimiz

Sevgili moderatorumuz sıla sana da geçmiş olsun...biran önce toparlanirsin insallah ...bu arada kötü haberler için çok üzüldüm Rabbim sabır ve tez zamanda sağlıklı yavrular nasip etsin diğer arkadaslara: (

Muhtemelen göremeyebilirsin canım daha cok küçük birde usg cihazınada baglı canım bnim
Genellikle görenler 6+ 2 gün en az :)) bi kaç gün daha bekle istersen 6. Haftasını doldursun derim

Doktor bana hcg en az 1500 olmadan goremeyiz demisti ben de senin gibiyim 5+5 ama on hazirani bekliycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…