- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Günaydın kızlaaar; Bugün nasılsınız bakalım??? Kızlar belirtileri çok olmayıp bulantı vs. Doktora gidip kalp atışını duyanlar var mı?? Kanama falan yok akıntı ve göğslerde sızı biraz kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum böyle ben gibi olup kalp atışını duyan var mı??
Ayy çok geçmiş olsun canimmm bende isyan ediyorum midem bulanıyor diye..
Hayırlı yolculuklar allah kavuştursuunnnnnnn
Allah yardımcımız olsun seninde mi oğlun var :)
Sağol canım yiyemiyorumkiiiii hiç bişi olsun burada şükür
Cok sagol dűnűrűm bu senin gelin baya nazli çıktı:)Canım cok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin kuzum ya benim aklıma geldi ama dedim buna bişi oldu yoksa girerdi .... Oyyy oglusların özlemiştir se canım bnm....
Dikkat et kendine düzelmeye bak bidenem
Teşekkür ederim canım sanada cok gecmis olsun evde ilgi bekleyen çocuk oldumu dahada zor eve gidince yine ayni olucam diye korkuyorum ne evde kalmak istiyorum ne burda hastahanede hiçbir yere sigamiyorum sankiBende aynı senin gibiyim sürünerek kalkıp sadece oğluma yemek pişiriyorum bulantı baygınlık halsizlik doktor vitamin verdi dört gündür içiyorum biraz daha iyiyim sanki çok şükür..
Evet canım bizde seni merak ettik biraz olsun kendine gelmşsindir güç topla geçecek allahın izniyle çok geçmiş olsun az daha sabır...
Geçmis olsun canım insallah iyi olur evine donersin
hic isyan etmeyin kizlar bende migdem neden bulanmiyo diyodum allah verdi :) simdi neler cekiyorum..migde bulantisiyla kalmiyo tabi cikariyorumda cok kötü günler geciriyorum gercekten..hicbisey yiyemiyorumyokmu buna bir cözüm😔
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Saat 11.30 da doktor randevum var. Dua edin kızlar bana bebeğimi gorebileyim. Doktor kanamam olduğu için cumartesi kesin görmemiz lazım bebeği demişti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Al sana mide bulantısı sen kasinmissin:))
Ben 4 gündür hastanede serum yiyorum bulantidan tek fayda eden o oldu bana malesef cok agirsa bulantilarin bisey fayda etmiyor
Canim inşallah göreceksin bebegini dualarimiz seninle bizi habersiz birakma ...
Al sana mide bulantısı sen kasinmissin:))
Ben 4 gündür hastanede serum yiyorum bulantidan tek fayda eden o oldu bana malesef cok agirsa bulantilarin bisey fayda etmiyor
Simdi bakabildim ozelime cok Üzgünüm ki dolphin ve cupcakelove arkadaarimiz bebeklerini kaybetmişler.Rabbim inşallah onlara en kisa zamanda yine hamile kalmayi ve bu sefer bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayi nasip eder cok üzüldüm hastanede yatakta kolumda serum okurken bogazim düğümlendi resmen kelimelerin bittiği yerdeyim((
Selam hanımlar kilo konuşulmuş:)) oğlumda 58 le gebe kaldım 76 oldum:) 18 kilo aldım ne yedim peki, bolca meyve,kraker, patates, ekmek, yeşillik, yemek yapamadım 9 ay tiksindim etin hiç bir türünü yiyemedim tiksindim süt içemedim kabız oldum, peynir, yoğurt, ceviz, badem mutlaka tükettim.
Doğumdan sonra ilk 3 ayda 10 kilom gitti özel bir şey yapmadım bol bol emzirdim 4 litre su içtim ama her şeyi yedim tatlı hamur işi tuzluoğlum 3 yaşında ve 3 sene diyet denemelerim oldu bir hafta sürmedi:)) bende normal yedim hamur işleri neler neler ama hiççç almadım oğlum çok hareketliydi çünkü keşke az yeseydimde bunu avantaja çevirseydim ama ben strese girdikçe yiyenlerdenim, doğum sonrası ailevi olarak büyük sıkıntılar atlattım geçti çok şükür, hamile kalmadan önce son 3-4 ayda artık vücudum yeter dedi ve ben 66 kilodan 69 a çıktım 3 sene sonunda 3 kilo aldım:))
Hayatım boyunca zayıftım çocukluğumdan beri lisede 42-43 kiloydum sonra kendi isteğimle tahin pekmez yiyerek liseden sonra bir seneye yayarak 10 kilo aldım:)) 54 oldum, evlendiğimde 54 düm, evlenince herkes gibi abur cuburdan sinema keyfi yapmaktan bir senede 6 kilo aldım sonra 3 ayda onu verdim, eşim askere giti 5 ayda iki ailemde bana 4 kilo aldırdıve işte 58 le gebe kaldım ilk bebeğime.
Şimdi 69 kiloyla gebe kaldım çok üzüldüm bu kiloyla kaldığıma çünkü gebe kalır kalmaz mide kazıntısı çeken biriyim şükür o da geçti şimdi henüz kilo almadım, boyum 1,60, bende artık yürüyişe başlıycam, oğlumda yürüyememiştim yasaktı.
Simdi bakabildim ozelime cok Üzgünüm ki dolphin ve cupcakelove arkadaarimiz bebeklerini kaybetmişler.Rabbim inşallah onlara en kisa zamanda yine hamile kalmayi ve bu sefer bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayi nasip eder cok üzüldüm hastanede yatakta kolumda serum okurken bogazim düğümlendi resmen kelimelerin bittiği yerdeyim((
Muhtemelen göremeyebilirsin canım daha cok küçük birde usg cihazınada baglı canım bnim
Genellikle görenler 6+ 2 gün en az :)) bi kaç gün daha bekle istersen 6. Haftasını doldursun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?