2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ay silacim cok gecmis olsun bend diyorum bu kız nerelerde topigi acti bize birakti kendi ortalarda yok ins biran önce iylesirsin daha faal bir sekilde aramiza bekliyoruz senin ilk gebeliklerde böyle zormu geciyordu
Evet canim malesef diger iki hamileligimdede yaşadım aynı şeyleri zaman geriye döndü sanki ayni seyler basa sardı
İyi oldugum surece asla birakmam topigimizi basindan sonuna kadar beraberiz inşallah canım.
Canim bilmiyorum tam nerden olduğunu özelden yazmışlar şimdi gördüm
Kim oldugunu hatirliyormusun diger kurtaj olan arkadasin listeden sileyim isimlerini gorup uzulmesinler

Muhtemelen göremeyebilirsin canım daha cok küçük birde usg cihazınada baglı canım bnim
Genellikle görenler 6+ 2 gün en az :)) bi kaç gün daha bekle istersen 6. Haftasını doldursun derim

Canim yurtdisinda olan bir cok kisiden ayni seyleri duyuyorum Allah yardimciniz olsun, belki de bunun da iyi yanlari vardir hamile psikolojisine hemen girmezsin ben doktora gittigimden beri biraz o psikolojiyle yasamaya basladim oysa daha cok erken. Doktor bana daha cok beslenmem icin diyetisyene yonlendirdi, o da sagolsun saydi da saydi. Bi liste hazirladi ona uymaya calisiyorum ama kndim cok zayifim sana uyar mi bilmiyorum. Istersen resimlerini atar yollarim 1900 kalorilik bi liste ve cok saglikli. Yiyecegim cikolataya kadar hesapladi:) gunes kremi mutlaka kullaniyorum cunku cildimiz bu aylarda fazla pigmentasyon uretiyormus o yuzden leke kalma olasiligi yuksekmis. Deodorant kullaniyorum malum yaz ama abartmiyorum. Oje tene gecen bir urun olmadigi icin rahatlikla kullanabilirsin ama kokusunu solumak zararli tipki sac boyasi gibi. Sonra onu cikarmak icin aseton kullanacaksin o da zararli bi gaz iceriyor. Yine sen bilirsin. Catlak kremini karnima degil ama goguslerime kullanmaya basliycam bu gidisle daha simdiden o kadar gerildiler ki eskaza elim degse acisindan gozlerim doluyor catlama olasiligi yuksek yani. Onun disinda merak ettigin birsey olursa sor ben gidince doktoruma sorarim.

Cok tesekkur ederim canım inşallah bu günlerde gecicek tek tesellim bebeğim ve ben kontrol altindayiz ve hersey yolunda. Doktor bu dogumdan sonra tuplerimi baglatmami tavsiye etti hem üçüncü sezeryan olacağından hemde hamileliklerim çok ağır geçtiği için bilmiyorum kararsizim daha zamanim var dusunucem.varmi benim.gibi sezeryandan sonra baglatkayi dusunen ?

Benimde 3.olucak allah izin verirse ama düşünmüyorum tabi benim hamilelik zor gecmiyor ama korkarim sanki beni yengem baglatti .4. De dokuz ay suruyomu yoksa dört beş aymi suruyo

arkadasım yaptı canım yaşı 34 3 sezeryan ve artık sezeryan yapamayacak oldugundan yaptırdı...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar nasılsınız...ben inanılmaz yemek yiyorum daha şimdiden...sonum ne olacak bilmiyorummmm

Benimde 3.olucak allah izin verirse ama düşünmüyorum tabi benim hamilelik zor gecmiyor ama korkarim sanki beni yengem baglatti .4. De dokuz ay suruyomu yoksa dört beş aymi suruyo

arkadasım yaptı canım yaşı 34 3 sezeryan ve artık sezeryan yapamayacak oldugundan yaptırdı...

Üçüncü sezeryandan sonra istesemde hamile kalamam zaten yaşam tehlikesi var.bi arkadaşım dördüncü sezeryani erken suyu patlayarak acil yapti ve büyük bir tehlikeyi atlattı.zaten birdaha çocuk istemiyorum ki istesemde yapamam doktorlar kesinlikle yasak diyorlar o yüzden baglatmak en mantiklisi gibi geliyor tabiji iyice arastirmam gerek hem diben hemde bedenen bana eksilerini daha zamanim var yanlış karar vermek de istemiyorum ..

Kuzum çok geçmiş olsun...çabucak toparlarsın inşallahhh

SILA M geçmiş olsun bir an önce düzelirsin inşallah.Benimde zor geçiyor malesef bulantıdan mahvoldum ilgilenmem gereken kızımda var. Allah yardımcımız olsun.Alabamam arkadaşımız kürtaj olmak zorunda kaldı malesef.

Rabbim hakkında hayırlısıni nasip etsin:

Teşekkür ederim canım inşallah rabbim sanada sifa versin.
Oylemi onu bilmiyordum cok üzüldüm
Kuzum çok geçmiş olsun...çabucak toparlarsın inşallahhh
Cok tesekkur ederim canım istahim var deyip durma bak bana sukret haline :)
Rabbim hakkında hayırlısıni nasip etsin:

Sagolasin canim insallah :)

Sabah dus aldım burda aynanın karşısında ilk defa göğüslerim bu kadar dikkatimi çekti kocaman olmuslar uçları kararmis sanki silikon taktirmisim gibi dik ve büyük durzyorlar inanamadım sen nelere kadirsin mevlam hamilelik deyip geçmeyin bi hamilelikte hersey değişiyor resmen ...

Merhaba arkadasim.
listeye benide eklermisin.
en son bat tarihim 14 nisan
tahmini dogum tarihi 19 ocak
yasim 26

Merhaba arkadasim.
listeye benide eklermisin.
en son bat tarihim 14 nisan
tahmini dogum tarihi 19 ocak
yasim 26
Tamam canim ekledim listeye hayırlı olsun bebegin hosgeldin aramiza :)
selam kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugün

Slm canım maşallah sen çok enerjiksin sanki ben hastane odasında yataktayim suan kolumda serum yatıyorum ama şükür halime ..

Son düzenleme:
Gūnaydin kizlar nasilsiniz ben yari baygin yatiyorum baya kotuyum hem dusuk tehlikem hem bulantim iki haftadir isede gidemiyorum anneme geldim kizimla annem ilgileniyor olan cocuklara oluyor silam geçmiş olsun cnm sanada pek okuyamadim geçmişi

Sagolasin canim sanada cok gecmis olsun iyiki annen var yaninda benin annem arıyor ama malesef aramaktan başka birşey gelmiyor elinden hem o çok üzülüyor hemde ben

Al sana mide bulantısı sen kasinmissin:))
Ben 4 gündür hastanede serum yiyorum bulantidan tek fayda eden o oldu bana malesef cok agirsa bulantilarin bisey fayda etmiyor

sattaşım geçmiş olsunnn...nazlı bi bebiş geliyo galiba:)
tez zamanda iyileş ve kavuş ailene:)

hepimiz farklı farklı kimi mide bulantısı kimi baş dönmesi kimi mide yanması kimimiz gögüs agrısı kimimizde hepsinden az az yaşıyor.bu acı ve ağrı eşiği olayı doğru sanırım.hissettiklerimiz aslında aynı ama yansıması bünyeden bünyeye farklı.dua edelim de 3.aydan sonra devam etmesin hamileliğin balayını yaşamak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…