Evet canim malesef diger iki hamileligimdede yaşadım aynı şeyleri zaman geriye döndü sanki ayni seyler basa sardıAy silacim cok gecmis olsun bend diyorum bu kız nerelerde topigi acti bize birakti kendi ortalarda yok ins biran önce iylesirsin daha faal bir sekilde aramiza bekliyoruz senin ilk gebeliklerde böyle zormu geciyordu
Canim bilmiyorum tam nerden olduğunu özelden yazmışlar şimdi gördümcupcake haberim yoktuABD de yaşayan taşınacak arkadasımız değilmiydi o.bu arada bir tane daha arkadasımız var canım o da gecen hafta kürtaj olmak zorunda kaldı :
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Muhtemelen göremeyebilirsin canım daha cok küçük birde usg cihazınada baglı canım bnim
Genellikle görenler 6+ 2 gün en az :)) bi kaç gün daha bekle istersen 6. Haftasını doldursun derim
Kizlar yurtdisindayim ve burada doktorlar Turkiyenin aksine hicbir konuda yorum yapmiyorlar, kendi ulkenizde oldugunuz sizi anlayan doktorlariniz oldugu icin cok sanslisiniz kiymetinizi bilin . Burada doktorlarin yorum yapmasi dogru kabul edilmiyo,Hayatina devam et dedi tek soyledigi bu. Ne vitamin ne ilac ne tavsiye. Doktorlarin sizlere genel olarak neler tavsiye ettigini soyler misiniz ozellikle icinde bulundugumuz bu haftalar icin . Bizim gibi yurtdisinda yasayanlarda en azindan kendi doktorlarimiz neler soyledi sizlerden ogrenmis olalim. Mesela roll on parfum oje makyaj yasak mi , gazli icecekler yasak mi, gunes koruyucu ve catlak kremi surmeye ne zaman baslamali, soda icilebilir mi?, hangi vitaminleri kullanalim veya nelerden uzak duralim vs vs .simdiden hepinize cok tesekkur ediyorum cevap ve yardimlariniz icin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgili moderatorumuz sıla sana da geçmiş olsun...biran önce toparlanirsin insallah ...bu arada kötü haberler için çok üzüldüm Rabbim sabır ve tez zamanda sağlıklı yavrular nasip etsin diğer arkadaslara: (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok tesekkur ederim canım inşallah bu günlerde gecicek tek tesellim bebeğim ve ben kontrol altindayiz ve hersey yolunda. Doktor bu dogumdan sonra tuplerimi baglatmami tavsiye etti hem üçüncü sezeryan olacağından hemde hamileliklerim çok ağır geçtiği için bilmiyorum kararsizim daha zamanim var dusunucem.varmi benim.gibi sezeryandan sonra baglatkayi dusunen ?
Cok tesekkur ederim canım inşallah bu günlerde gecicek tek tesellim bebeğim ve ben kontrol altindayiz ve hersey yolunda. Doktor bu dogumdan sonra tuplerimi baglatmami tavsiye etti hem üçüncü sezeryan olacağından hemde hamileliklerim çok ağır geçtiği için bilmiyorum kararsizim daha zamanim var dusunucem.varmi benim.gibi sezeryandan sonra baglatkayi dusunen ?
Benimde 3.olucak allah izin verirse ama düşünmüyorum tabi benim hamilelik zor gecmiyor ama korkarim sanki beni yengem baglatti .4. De dokuz ay suruyomu yoksa dört beş aymi suruyo
arkadasım yaptı canım yaşı 34 3 sezeryan ve artık sezeryan yapamayacak oldugundan yaptırdı...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canim malesef diger iki hamileligimdede yaşadım aynı şeyleri zaman geriye döndü sanki ayni seyler basa sardı
İyi oldugum surece asla birakmam topigimizi basindan sonuna kadar beraberiz inşallah canım.
Canim bilmiyorum tam nerden olduğunu özelden yazmışlar şimdi gördüm
Kim oldugunu hatirliyormusun diger kurtaj olan arkadasin listeden sileyim isimlerini gorup uzulmesinler
Üçüncü sezeryandan sonra istesemde hamile kalamam zaten yaşam tehlikesi var.bi arkadaşım dördüncü sezeryani erken suyu patlayarak acil yapti ve büyük bir tehlikeyi atlattı.zaten birdaha çocuk istemiyorum ki istesemde yapamam doktorlar kesinlikle yasak diyorlar o yüzden baglatmak en mantiklisi gibi geliyor tabiji iyice arastirmam gerek hem diben hemde bedenen bana eksilerini daha zamanim var yanlış karar vermek de istemiyorum ..
Teşekkür ederim canım inşallah rabbim sanada sifa versin.SILA M geçmiş olsun bir an önce düzelirsin inşallah.Benimde zor geçiyor malesef bulantıdan mahvoldum ilgilenmem gereken kızımda var. Allah yardımcımız olsun.Alabamam arkadaşımız kürtaj olmak zorunda kaldı malesef.
Cok tesekkur ederim canım istahim var deyip durma bak bana sukret haline :)Kuzum çok geçmiş olsun...çabucak toparlarsın inşallahhh
Rabbim hakkında hayırlısıni nasip etsin:
Sabah dus aldım burda aynanın karşısında ilk defa göğüslerim bu kadar dikkatimi çekti kocaman olmuslar uçları kararmis sanki silikon taktirmisim gibi dik ve büyük durzyorlar inanamadım sen nelere kadirsin mevlam hamilelik deyip geçmeyin bi hamilelikte hersey değişiyor resmen ...
bendede yok sadece kabızımonun dışında gögüslerim hafif sızlıyo başkada bişi yok
Tamam canim ekledim listeye hayırlı olsun bebegin hosgeldin aramiza :)Merhaba arkadasim.
listeye benide eklermisin.
en son bat tarihim 14 nisan
tahmini dogum tarihi 19 ocak
yasim 26
selam kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugün
Gūnaydin kizlar nasilsiniz ben yari baygin yatiyorum baya kotuyum hem dusuk tehlikem hem bulantim iki haftadir isede gidemiyorum anneme geldim kizimla annem ilgileniyor olan cocuklara oluyor silam geçmiş olsun cnm sanada pek okuyamadim geçmişi
Al sana mide bulantısı sen kasinmissin:))
Ben 4 gündür hastanede serum yiyorum bulantidan tek fayda eden o oldu bana malesef cok agirsa bulantilarin bisey fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?