hepimiz farklı farklı kimi mide bulantısı kimi baş dönmesi kimi mide yanması kimimiz gögüs agrısı kimimizde hepsinden az az yaşıyor.bu acı ve ağrı eşiği olayı doğru sanırım.hissettiklerimiz aslında aynı ama yansıması bünyeden bünyeye farklı.dua edelim de 3.aydan sonra devam etmesin hamileliğin balayını yaşamak istiyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagolasin canim sanada cok gecmis olsun iyiki annen var yaninda benin annem arıyor ama malesef aramaktan başka birşey gelmiyor elinden hem o çok üzülüyor hemde ben
Canim bende ilk 5+5 de gördüm kalp atisini ama sesi duyulmuyodu attigi goruluyodu karindan bakildi birde tuvaletim sıkışık vaziyette idi ama ulturason cok onemli ertesi hafta baska bir dr gittim söyledim gördük diye inanamadi
cevabın için sağol canım. bakalım ben görebilcek miyim. doktorum bana da sıkışık gel 12. haftaya kadar her kontrole demişti zaten. çişimi tuta tuta gitçem bakalım
Sabah dus aldım burda aynanın karşısında ilk defa göğüslerim bu kadar dikkatimi çekti kocaman olmuslar uçları kararmis sanki silikon taktirmisim gibi dik ve büyük durzyorlar inanamadım sen nelere kadirsin mevlam hamilelik deyip geçmeyin bi hamilelikte hersey değişiyor resmen ...
Slm canım maşallah sen çok enerjiksin sanki ben hastane odasında yataktayim suan kolumda serum yatıyorum ama şükür halime ..
Ben sıkışık olucami bilmiyodum orda suyu ictim içtim sıkıştım aha dr acil dogumhaneden cagirdilar sen gor beni oralarda
kızlar kalp atışı b hcg kaçlardayken görülür?:44: salı günü 5+5 olucam acaba görebilir miyim ki dersiniz bebişimin kalp atışlarını:44:
kızlar maalesef bebeğimi gördük ultrasonda fakat kalp atımı oluşmamış.. sat 8 nisandı. doktor kanaman da sağlıksız olduğunun işaretiymiş demekki dedi. kürtaj olmam gerekiyormuş. başka da bir şey dediyse ağlamaktan hatırlamıyorum. öyle yani
kızlar maalesef bebeğimi gördük ultrasonda fakat kalp atımı oluşmamış.. sat 8 nisandı. doktor kanaman da sağlıksız olduğunun işaretiymiş demekki dedi. kürtaj olmam gerekiyormuş. başka da bir şey dediyse ağlamaktan hatırlamıyorum. öyle yani
Canım benim 5+6 da görülmüştü kalp atışları görürsün sende inş
Canim ya çok üzüldüm inşallah en kisa zamanda yine hamile kalırsınkızlar maalesef bebeğimi gördük ultrasonda fakat kalp atımı oluşmamış.. sat 8 nisandı. doktor kanaman da sağlıksız olduğunun işaretiymiş demekki dedi. kürtaj olmam gerekiyormuş. başka da bir şey dediyse ağlamaktan hatırlamıyorum. öyle yani
Sagolasin canim benim 5 haftalıkken başladı bulantılarım yarin 8 haftam doluyor bakalım ne kadar daha sürecek inşallah senin hic olmaz bulantin.çoookkk geçmiş olsun sıla_m ben henüz 6.haftaın içindeyim mide bulantılarım o yüzden başlamadığını düşünüyorum yarın 7.haftaya giricez inşallah enerjik ve açımmmmm :)
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin ekledim listeye :)merhaba canım beni de listeye eklermisin
son adet tarihim 7 nisan
bebişi doğum tahmini 12 ocak
yasim 25
ahahaha benim de öyle bişi olursa yandım demektir. hayatta tutamam daha fazla. hastanede bi rezillik çıkarmasam iyidir
Sizleri görünce merhaba demek istedim Allahın izniyle ocak annesi olarak
Cok tesekkur ederim canım inşallah gecicek yarin 2 ayim doluyor ya sabir bi doğsun sorarım ben o cadiya bunlarin hesabını ;-)gül gül güzel annebu arada sılam canım çok geçmiş olsun sana da. inşaallah bi an önce atlatırsın bu günleri. sağlıklı rahat bi gebelik geçirirsin
Amin canim hepimizie inşallah.Saol ccnm evet cok sukur annelerimiz var allah yardimcin olsun cnm rabbim sanada guc kuvvet olsun...
hepimiz farklı farklı kimi mide bulantısı kimi baş dönmesi kimi mide yanması kimimiz gögüs agrısı kimimizde hepsinden az az yaşıyor.bu acı ve ağrı eşiği olayı doğru sanırım.hissettiklerimiz aslında aynı ama yansıması bünyeden bünyeye farklı.dua edelim de 3.aydan sonra devam etmesin hamileliğin balayını yaşamak istiyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sattaşım geçmiş olsunnn...nazlı bi bebiş geliyo galiba:)
tez zamanda iyileş ve kavuş ailene:)
Simdi bakabildim ozelime cok Üzgünüm ki dolphin ve cupcakelove arkadaarimiz bebeklerini kaybetmişler.Rabbim inşallah onlara en kisa zamanda yine hamile kalmayi ve bu sefer bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayi nasip eder cok üzüldüm hastanede yatakta kolumda serum okurken bogazim düğümlendi resmen kelimelerin bittiği yerdeyim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?