2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ayy insallah cnm bulantilardan topigede pek giremiyorum yazilari okurken bile basim dönūyor

Sagolasin canim sanada cok gecmis olsun iyiki annen var yaninda benin annem arıyor ama malesef aramaktan başka birşey gelmiyor elinden hem o çok üzülüyor hemde ben

Saol cnm evet cok sukur annelerimiz var allah yardimcin olsun cnm rabbim sanada guc kuvvet olsun...

cevabın için sağol canım. bakalım ben görebilcek miyim. doktorum bana da sıkışık gel 12. haftaya kadar her kontrole demişti zaten. çişimi tuta tuta gitçem bakalım

cevabın için sağol canım. bakalım ben görebilcek miyim. doktorum bana da sıkışık gel 12. haftaya kadar her kontrole demişti zaten. çişimi tuta tuta gitçem bakalım

Ben sıkışık olucami bilmiyodum orda suyu ictim içtim sıkıştım aha dr acil dogumhaneden cagirdilar sen gor beni oralarda

merhaba canım beni de listeye eklermisin

son adet tarihim 7 nisan
bebişi doğum tahmini 12 ocak
yasim 25

Slm canım maşallah sen çok enerjiksin sanki ben hastane odasında yataktayim suan kolumda serum yatıyorum ama şükür halime ..

çoookkk geçmiş olsun sıla_m ben henüz 6.haftaın içindeyim mide bulantılarım o yüzden başlamadığını düşünüyorum yarın 7.haftaya giricez inşallah enerjik ve açımmmmm :)

kızlar maalesef bebeğimi gördük ultrasonda fakat kalp atımı oluşmamış.. sat 8 nisandı. doktor kanaman da sağlıksız olduğunun işaretiymiş demekki dedi. kürtaj olmam gerekiyormuş. başka da bir şey dediyse ağlamaktan hatırlamıyorum. öyle yani

geçen sene bende yaşadım aynısı çok zordur bilirim.Allah sağlıklısını nasip etsin vardır mutlaka bir hayır

Canım uzulme desemde uzulursun biliyorum bnde yasadim kurtaj oldum iki ay sonra hemen hamile kaldim hakkinda hayırlısı

ah canım benim.ç çok üzülüyorum bu haberlere yaa inan şu anda gözlrim yaşlı yazıyorum bunları. Rabbim sabır versin. en tez ve hayırlı zamanda tekrar sağlıklı yavrular versin inşaallah. çok üzgünüm çok

Canım benim 5+6 da görülmüştü kalp atışları görürsün sende inş

inşaallah canım yaa. ne kadar aklıma kötü şeyler getirmeyeyim desem de tedirginim. offf

Canim ya çok üzüldüm inşallah en kisa zamanda yine hamile kalırsın
çoookkk geçmiş olsun sıla_m ben henüz 6.haftaın içindeyim mide bulantılarım o yüzden başlamadığını düşünüyorum yarın 7.haftaya giricez inşallah enerjik ve açımmmmm :)
Sagolasin canim benim 5 haftalıkken başladı bulantılarım yarin 8 haftam doluyor bakalım ne kadar daha sürecek inşallah senin hic olmaz bulantin.
merhaba canım beni de listeye eklermisin

son adet tarihim 7 nisan
bebişi doğum tahmini 12 ocak
yasim 25
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin ekledim listeye :)
ahahaha benim de öyle bişi olursa yandım demektir. hayatta tutamam daha fazla. hastanede bi rezillik çıkarmasam iyidir

:)))

Bebeği düşenler için çoook üzüldüm Allah en kısa zamanda yeni mutluluklara kavuştursun hepinizi. Benim de ilk gebeliğim 12. Hafta sonunda kalp atışı olmadığı için sonlandı. Önce düşük yaptım sonra kürtaj oldum. Her an herşey olabiliyor Allah cümlemize sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin..

gül gül güzel anne bu arada sılam canım çok geçmiş olsun sana da. inşaallah bi an önce atlatırsın bu günleri. sağlıklı rahat bi gebelik geçirirsin
Cok tesekkur ederim canım inşallah gecicek yarin 2 ayim doluyor ya sabir bi doğsun sorarım ben o cadiya bunlarin hesabını ;-)
Kaldigim bolumun yan bolumu dogum yapanlarin buraya bol bol geliyor bebek sesleri ben arada gidip bebek odasında olan bebeklere bakıyorum dun gördüm minicik kıpkırmızı bisey ayaklarını havaya dikmis bezini aldiriyordu
Saol ccnm evet cok sukur annelerimiz var allah yardimcin olsun cnm rabbim sanada guc kuvvet olsun...
Amin canim hepimizie inşallah.

İnşallah canim hepsi geride birer ani kalıyor ben iki kez geride biraktim bu anıları inanin ilerde hersey güzel gelicek iyiki yasamisim dicelsiniz.benim iki hamileligimde çok zor geçti hepsini unutmuşum ve yeni bir bebek heycani herseyi unutturmus demekki bana yoksa başıma gelecekleri bile bile niye yasiyayim dimi aynı şeyleri
sattaşım geçmiş olsunnn...nazlı bi bebiş geliyo galiba:)
tez zamanda iyileş ve kavuş ailene:)

Sagolasin sattaşım sorma kesin cadi ve nazli bir kizim olcak :)
Sende durumlar nasil gidiyor ...

Son düzenleme:

canım ne kadarlık bebek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim bende yasadım bebeğimin kalp atısı çok yavastı ve en sonunda durdu aldılar onu benden herkes yılbaşı gecesi eğlenirken ben kürtaj oldum ama bak bir kaç ay sonra yeniden hamile kaldım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik verir inşallah...

çook üzüldüm yaa Allah yardımcıları olsun inşallah sağlıkla bebeklerini kucaklayacakları güne ulaşırlar.tüm bebeklerini kaybedenlere dua edelim zor bir durum Allah yeni sağlıklı bebek versin inşallah. ne söylesek teselliye güç yetmez. Allah bir şeyi alırsa insandan yine Allah teselli edermiş. o yüzden Allahın aldığından korkmamak lazım Allahın teselli edeceğine bu acıyı unutturacak daha büyük mutluluk vereceğine inancım sonsuz. sana da çok geçmiş olsun bu bilgiyi paylaştığın için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…