- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
Evet canim konuyu acan yapabilir sadece bu konunun ilk sayfasina tabloyu ...
Istersen yeni bi konu ac 2015 Ocak anneleri tablosu ve sohbet alani diye ordan devam edelim ...
Hamisler herkes son adet tarihini ve dogum tarihini yazsin tablo icin :)
SILA_M = BAT 6 NÎSAN = DOĞUM 11 OCAK
ama ben daha hamiş değilim kiama bu aydan çoooook umutluyum çünkü çok çalışıyoz
Senin işinde zor valla umarım anlayışla karşılarlar :)tabiki canim onemli olan saglikli olmasi erkek olsada uzulmem 3 tane aslan gibi oglum var derimm
oglan cocuklari anneye cok duskun oluyor gozumun icine bakiyor yavrularim resmen kac gundur halsizim keyfim yok diye daha abilere soylemedim kardes geliceni ne tepki vercekler bilmiyorum
bence sanslisiniz 2-3 gun yuzunden 2014 yili dogmus sayilacakti bebisler yeni yilda dogucaklar ne guzel:)
benim dogum tarihi 11 ocak ama sezeryan olucagim icin 1 hafta veya 10 gun gibi bi sure once alinacak yani bende ocak 1-2 gibi yapicam insallah dogumu
merhaba ,
yaşım 31
sat : 6 nisan
bdt : 11 ocak
bu bebişiminde kalbi durmazsa ilk bebişim olacak :) bende eşim haricinde kimseye söylemiyorum hele bir kalp atışını duyalım diye bekliyorum..:)) cmt günü keseyi görmeye gidecem bakalım ama bende de bıcak saplanması gibi kasıklarıma hep ağrı giriyor ama neyseki tecrübeli anneler normal diye yazdıkça içim rahatlıyor..:) bu bebişime de bişey olacak korkusuyla söyleyemiyorum çünkü kimseye..( bi kalp atışını duysam biraz da olsa rahatlıcam..:)
ama ben daha hamiş değilim kiama bu aydan çoooook umutluyum çünkü çok çalışıyoz
oylemi canim ben seni bu konuya yazinca hamile sandim belkide hamilesinde haberin yok :))
hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz o zaman
canim insallah bu sefer bebisini saglikla kucagina alirsinsklina kotu seyler getirme ve bol bol dua et. bu arada bat tarihlerimiz ayni :)
oylemi canim ben seni bu konuya yazinca hamile sandim belkide hamilesinde haberin yok :))
hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz o zaman
ay inşbilmiyorum nedenini ama bu ay çoooooook umutluyum inş boşa çıkmaz
Hadi kızlar yazin bilgilerinizi[/QUObenim sadece evde yaptğım testte çıktı doktora henüz gitmedim daha batım bile gelmedi:)
SATIM:12 NİSAN
BEKLENEN DOĞUM TARHİ:17 OCAK
2.BEBİŞİM OLUCAK..ALLAH İZİN VERİRSE...
Saglıklı dogsunlarda gerisi teferruat ama bnce sanslıyız 2014 dogumlu ama hiç bi günden yaralanımacaklardı :)Evet malesef öyle. geç döllenmeliler olarak şanslımıyız şanssızm bilemedim :44: :)
Bncede söleme canm eskiden 3 aylık olana kadar kımseye sölemiyolarmışmerhaba ,
yaşım 31
sat : 6 nisan
bdt : 11 ocak
bu bebişiminde kalbi durmazsa ilk bebişim olacak :) bende eşim haricinde kimseye söylemiyorum hele bir kalp atışını duyalım diye bekliyorum..:)) cmt günü keseyi görmeye gidecem bakalım ama bende de bıcak saplanması gibi kasıklarıma hep ağrı giriyor ama neyseki tecrübeli anneler normal diye yazdıkça içim rahatlıyor..:) bu bebişime de bişey olacak korkusuyla söyleyemiyorum çünkü kimseye..( bi kalp atışını duysam biraz da olsa rahatlıcam..:)
İnş vanm bnde elimden geldigince yazıcamyei gelen ve aramiza yen katilan hamislerimiz tablo icin bilgiilerini yazsin konuyu acan arkadastan gelen cevaba gore yapariz insallah tablomuzu kizlar.daha cok tablolar yapmamiz gerekecek kac kilo aldik bebis cinsiyeteri isimleri derken bi bakmisiz dogum ani gelip catacak :)
ben elimdem geldigince burda olup sizlerle shbet etmek istiyorum ikinci oglumun hamileligindede burdaydim inanin ole guzel sohbet ve arkadaslik ortami oluyorki hamilelik donemi cok guzel geciyorr insallah sizlerlede ayni guzel ortami kurariz
kızlarrr,merhabaaa.mınıgımın nokta kesesını gordum bugun cok sukur.ınsallah kalp atısını duymakta nasıp olur
iyi yaparsın canım o zaman erken gitmekleinşallah bakalım canım ilk gebeliğimde tansiyon vardı o yüzden erken gitmeye karar verdim doktora yoksa benimde niyetim gitmişken hem kese hem kalp atışıydı..ama coraspine başlamam lazım zaten işim stresli..
Canım kilonu tansiyonun takip edecek, 18 haftalık falan olunca bebeğin kalp atışlarını dinletecek, doğum hakkında bilgi verecek, doğum sonrası bebeğin aşıları için gideceksinCnm sağlık ocağı kayıt yapınca ne oluyor benim pek fikrim yoktaben hergün sağlık ocağına gidiyorum iğne için bana dedilerki keseyi gör kayıt açıcaz ama ne için kayıt açıyorlar:26:
evet canım öyel diyorAnnecim ben burdayım diyo sana:))
Ona göre hee diyo
Canım arkadasım gevelik kaydı acıyolar
Ay ay takıp ediliyosun
Kılon tansıyonun bebegın haftası
Olman gereken asıların hersey takıp edılıyo
Benek dogduktan sonra bbegı asıları takıp edılıyo
Saglık otomasyonunda gebe oldugun cıkıyor
hoş geldin hayırlı olsunMerhabalar bugünden itibaren bende aranıza katılıyorum dün saglık ocagında kan verdim ve biraz öncede güzel haberi aldım mevlam nasip ederse sizlerle birlikte güzel bir sürec yaşamak istiyorum
inşallah görüceksin canımbayanlar bizimde ocaklistemiz olacak mı?
hep adımı o listelerde görmek istemiştim
doktor kontrolümüz cumartesi inş. kesemizi görünce içimde rahatlayacak
zaten ilk haftalar çağırmıyorlar pek, ayda bir gidiceksin gitmek zorunda değilsin çalışıyorsan söylersin, erken canım 6. haftada başlar normalde, biraz beta hcg ile alakalıcanım benim de ilk bebişim olucak inşallah..aynen benim de sat 17 marttı ama 25 nisanda çıkmamıştı testte 1 mayısta öğrendik..
heralde benim de ocağın ilk haftasıdır..2014 mü 215 mi çok heyecanlı
sağlık ocağına da kayıt yapmak gerek haklısınız..
ama çalışıyorum ben nasıl gitsem acaba
mide bulantısı başlamadı henüz ben de..erken mi yoksa hiç bulantım olmıcak mı meraktayım..
hayırlı olsun canım..
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
konu sahibine mesaj atarsan kazen konuyu devrederaraştırdım ama hep konu sahipleri yapmış:26:
maşallah vajinal gördün muhtemelen, sıra kalp atışındaarkadaşlar ben 4+3 te karından keseyi gördüm .Sırada 2 hafta sonra kalp atışımız var Rabbim inşallah kalpp atışını duymayı hepimize nasip eder....
hadi canım inşallah keseyi kalp atşınıda görürsünSlm kızlar doktor kontrolünden geldim daha 4 haftalik olduğumuz icin ultrason yapmadi ilk muayeneleri yaptı haftaya tekrar gidicem inşallah o zaman gorucem bebegimi :)
Sizler nasilsiniz kac kisi olduk ..
Tabloyu ilk sayfaya ilk konu acan yapabilir mesajinin üstünden duzeltle yaparak isterseniz bi konu acar o konuda yaparız tablomuzu :)
ne var yaşında gayet normal 3. birde hoş geldin:)Merhabalar 1 haftadır takip ediyorum sizi ama yaşım sebebiyle birazçık utandığım :26: için yazmamıştım. Yaşım 39 bu aradaNeyse oldu artık deyip keyfini çıkarmaya karar verdim 3. hamileliğimin Umarım sorunsuz hamilelikler geçiririz..
canım konu amana gerek yok ikinci konu diye kapanır zaten, kazene mesaj at devreder konuyuKızlar herkes yasini,bat tarihini ve dogum tarihini yazsin eger yapan olmassa ben yeni bi konu acar yaparım tabloyu ...
Kac kisiyiz toplam onu bile bilmiyoruz daha gerekirse tablomuzun oldugu sayfadan Hamisler olarak devam ederiz :)
konu sana devrolunca ilk sayfada olur tablomuz hadi hayırlı olsun:) inşallah bu hamileliğinde gönlünce geçerkonuyu acan arkadasa mesaj yazdim tablo konusunda yardimci olmasi icin bu konuda ilk sayfada olursa iyi olur tablomuz.
kizlar benim ucuncu hamileligim ama inanin en az sizler kadar heycanliyim.bugun doktorda sira beklerken bi garip oldum sanki zaman geriye sardi
iki oglum var o kadar cok kizim olsun istedim ki 4 seneden sonra yine karar verdim bebek yapmaya buyuk oglum 7 bucuk yasinda okula gidiyor kucuk 4 yasinda krese gidiyor inanin herseyi oyle duzene sokmustumki ama ne olursa olsun yinede istiyorum bi tane daha dedim.
iki dogumumda sezeryanla oldu ilk oglum 41 haftadan sonra kanamamim gelmesiyle acil sezeryan oldum ikincisinde kendim istedim ve bundada mecburen son kez sezerya olucam.rabbim isteyenlere nasip etsinn
bu arada doktoa vitamin hapi almam gereklimi dedim size kalmis isterseniz alin ama mecbur degilsiniz dedi.ilk hamileligimde almistim ikincisinde asiri derece mide bulantisi ve kusma yaptigi icin birakmistim almayi haftaya tekrar konusayim vitamin isini hic degilse ilk 3 ay alayim bari ilk 3 ay cok onemli bebegin gelisimi icin folik asitede 3 ay olana kadar devam edicem ...
kızlarrr,merhabaaa.mınıgımın nokta kesesını gordum bugun cok sukur.ınsallah kalp atısını duymakta nasıp olur
Hadi kızlar yazin bilgilerinizi[/QUObenim sadece evde yaptğım testte çıktı doktora henüz gitmedim daha batım bile gelmedi:)
SATIM:12 NİSAN
BEKLENEN DOĞUM TARHİ:17 OCAK
2.BEBİŞİM OLUCAK..ALLAH İZİN VERİRSE...
ben yaşımı yazmayı unutmuşum yaşımda 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?