2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Senin işinde zor valla umarım anlayışla karşılarlar :)

Evet o konuda şanslıyız bencede :) Hayırlısı diyelim :)

canim insallah bu sefer bebisini saglikla kucagina alirsinsklina kotu seyler getirme ve bol bol dua et. bu arada bat tarihlerimiz ayni :)

benim sat: 05.04.2014
bat: 10.01.2015
ilk bebiş

Son düzenleme:
canim insallah bu sefer bebisini saglikla kucagina alirsinsklina kotu seyler getirme ve bol bol dua et. bu arada bat tarihlerimiz ayni :)

evet ama senin ne güzel 3. bebişin olacak bende önceleri 3 çocuk istiyordum ama bakalım Allah'ım ne nasip ettiyse o olacak..:)) hele bi ilk bebişim gelse bi kavuşsam Allah'ın izniyle :)))

kızlar benim de ilk bebişim 27 yaşındayım SAT 17 mart ama geç döllenme olduğu için bdt tam belli değil.
c.tesi doktora gidicez yazarım o zaman size...
şimdi işteyim çok ayrıntılı yazamıyorum

yei gelen ve aramiza yen katilan hamislerimiz tablo icin bilgiilerini yazsin konuyu acan arkadastan gelen cevaba gore yapariz insallah tablomuzu kizlar.daha cok tablolar yapmamiz gerekecek kac kilo aldik bebis cinsiyeteri isimleri derken bi bakmisiz dogum ani gelip catacak :)
ben elimdem geldigince burda olup sizlerle shbet etmek istiyorum ikinci oglumun hamileligindede burdaydim inanin ole guzel sohbet ve arkadaslik ortami oluyorki hamilelik donemi cok guzel geciyorr insallah sizlerlede ayni guzel ortami kurariz

kızlarrr,merhabaaa.mınıgımın nokta kesesını gordum bugun cok sukur.ınsallah kalp atısını duymakta nasıp olur

Evet malesef öyle. geç döllenmeliler olarak şanslımıyız şanssızm bilemedim :44: :)
Saglıklı dogsunlarda gerisi teferruat ama bnce sanslıyız 2014 dogumlu ama hiç bi günden yaralanımacaklardı :)
En szından 2015 in bası oleyy ayy ne hayaller kuruyorum ya
Bncede söleme canm eskiden 3 aylık olana kadar kımseye sölemiyolarmış
Aslında en güseli tam tutunana kadar sölememk
Hayırkıs olsun güselim dualarımız seninle
İnş vanm bnde elimden geldigince yazıcam
kızlarrr,merhabaaa.mınıgımın nokta kesesını gordum bugun cok sukur.ınsallah kalp atısını duymakta nasıp olur

Oyy masallh nazarlardan saklasın rabbim
Hadi bakalım
İ sonraki ewre kalp atısları :)

inşallah bakalım canım ilk gebeliğimde tansiyon vardı o yüzden erken gitmeye karar verdim doktora yoksa benimde niyetim gitmişken hem kese hem kalp atışıydı..ama coraspine başlamam lazım zaten işim stresli..
iyi yaparsın canım o zaman erken gitmekle
Cnm sağlık ocağı kayıt yapınca ne oluyor benim pek fikrim yokta ben hergün sağlık ocağına gidiyorum iğne için bana dedilerki keseyi gör kayıt açıcaz ama ne için kayıt açıyorlar:26:
Canım kilonu tansiyonun takip edecek, 18 haftalık falan olunca bebeğin kalp atışlarını dinletecek, doğum hakkında bilgi verecek, doğum sonrası bebeğin aşıları için gideceksin
evet canım öyel diyor
Merhabalar bugünden itibaren bende aranıza katılıyorum dün saglık ocagında kan verdim ve biraz öncede güzel haberi aldım mevlam nasip ederse sizlerle birlikte güzel bir sürec yaşamak istiyorum
hoş geldin hayırlı olsun
bayanlar bizimde ocak listemiz olacak mı?
hep adımı o listelerde görmek istemiştim
doktor kontrolümüz cumartesi inş. kesemizi görünce içimde rahatlayacak
inşallah görüceksin canım
zaten ilk haftalar çağırmıyorlar pek, ayda bir gidiceksin gitmek zorunda değilsin çalışıyorsan söylersin, erken canım 6. haftada başlar normalde, biraz beta hcg ile alakalı
araştırdım ama hep konu sahipleri yapmış:26:
konu sahibine mesaj atarsan kazen konuyu devreder
arkadaşlar ben 4+3 te karından keseyi gördüm .Sırada 2 hafta sonra kalp atışımız var Rabbim inşallah kalpp atışını duymayı hepimize nasip eder....
maşallah vajinal gördün muhtemelen, sıra kalp atışında
hadi canım inşallah keseyi kalp atşınıda görürsün
ne var yaşında gayet normal 3. birde hoş geldin:)
Kızlar herkes yasini,bat tarihini ve dogum tarihini yazsin eger yapan olmassa ben yeni bi konu acar yaparım tabloyu ...
Kac kisiyiz toplam onu bile bilmiyoruz daha gerekirse tablomuzun oldugu sayfadan Hamisler olarak devam ederiz :)
canım konu amana gerek yok ikinci konu diye kapanır zaten, kazene mesaj at devreder konuyu
konu sana devrolunca ilk sayfada olur tablomuz hadi hayırlı olsun:) inşallah bu hamileliğinde gönlünce geçer

ay hadi inşallah sıra kalp atışında

Bisey sorabilirmiyim kizlar benim ara ara akintim var ama su gibi adet yaklasti diyemi kizlar

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Benimde:

Sat: 5 nisan
Beklenen doğum tarihi:11 ocak
Bebek: İkinci olacak

Kizlarrr huuu hala umut varmiii

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Merhaba benim son regl tarihim 14 nisan. Daha birkaç günüm var ama testte silik bi çizgi gördüm sanırım. O yüzden ben de ocakta anne olabilirim belki

kızlar benim adetten 5 gün önce beta hcg 444 çıkmıştı 2 gün sonra 978 oldu 4+3 te vajinal değil karından ultrason ile keseyi gördük sanıyorum yumurtlama tarihim biraz erken oldu bu ay bebegim erken oluştu inşallah sağlıkla kucağıma alırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…