Annecim ben burdayım diyo sana:))Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah, sabah sağlık ocağına gittim oğlumun kontrolü için, yeni gebeliğim için henüz kayıt yapmadı haftaya yapacakmış değer 1000 üstü olunca yapıyorum dedi, benim bulantılar dünden beri hafif hafif var başımda döndü sabah
Cnm sağlık ocağı kayıt yapınca ne oluyor benim pek fikrim yoktaben hergün sağlık ocağına gidiyorum iğne için bana dedilerki keseyi gör kayıt açıcaz ama ne için kayıt açıyorlar:26:
Hayırlı olsun canmMerhabalar bugünden itibaren bende aranıza katılıyorum dün saglık ocagında kan verdim ve biraz öncede güzel haberi aldım mevlam nasip ederse sizlerle birlikte güzel bir sürec yaşamak istiyorum
bayanlar bizimde ocaklistemiz olacak mı?
hep adımı o listelerde görmek istemiştim
doktor kontrolümüz cumartesi inş. kesemizi görünce içimde rahatlayacak
Hayırlı olsun canm
Cok sewındım ilk bebiş mi :)
çok teşekür edrim ilk bebişim degil 2010 ocak annesiyim resimdekide ogluşum
Seninki de ilk mi canım. Sat a göre doğumumun aralıkta olması lazım ama geç döllenme olduğundan 3yada4ocağa kaydı :)
Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah, sabah sağlık ocağına gittim oğlumun kontrolü için, yeni gebeliğim için henüz kayıt yapmadı haftaya yapacakmış değer 1000 üstü olunca yapıyorum dedi, benim bulantılar dünden beri hafif hafif var başımda döndü sabah
Merhabalar bugünden itibaren bende aranıza katılıyorum dün saglık ocagında kan verdim ve biraz öncede güzel haberi aldım mevlam nasip ederse sizlerle birlikte güzel bir sürec yaşamak istiyorum
Maasallah canım hayırlısı bakalımHayırlı olsun canm
Cok sewındım ilk bebiş mi :)
çok teşekür edrim ilk bebişim degil 2010 ocak annesiyim resimdekide ogluşum
Yas kac sorması ayıp :)
Bnmde ikinci bebişim 2012 agustos annesiyim :)) kızım 21 aylık
tablolar nasıl yapılıyor hiç bir fikrim yok
şu ara herkes kendi bebeğinin derdine düştüğü için üstlenen olmuyor sanırımyok be canım diyorum ya cogumuz telden giriyorüz o yapamıyoruz
ben yaparım tabloyu ama ilk sayfaya nası koycaz onu bilmiyorumn
Canm diger listelere baksan ordn birine sorsan yada inan bende bilmiyorum sana yardımcı olmak istersim ama.
Canm diger listelere baksan ordn birine sorsan yada inan bende bilmiyorum sana yardımcı olmak istersim ama.
araştırdım ama hep konu sahipleri yapmış:26:
araştırdım ama hep konu sahipleri yapmış:26:
Evet canim konuyu acan yapabilir sadece bu konunun ilk sayfasina tabloyu ...
Istersen yeni bi konu ac 2015 Ocak anneleri tablosu ve sohbet alani diye ordan devam edelim ...
Hamisler herkes son adet tarihini ve dogum tarihini yazsin tablo icin :)
SILA_M = BAT 6 NÎSAN = DOĞUM 11 OCAK
Hayırlıs olsun canım bnmarkadaşlar ben 4+3 te karından keseyi gördüm .Sırada 2 hafta sonra kalp atışımız var Rabbim inşallah kalpp atışını duymayı hepimize nasip eder....
İnş canım dıkkat et kendine canımSlm kızlar doktor kontrolünden geldim daha 4 haftalik olduğumuz icin ultrason yapmadi ilk muayeneleri yaptı haftaya tekrar gidicem inşallah o zaman gorucem bebegimi :)
Sizler nasilsiniz kac kisi olduk ..
Tabloyu ilk sayfaya ilk konu acan yapabilir mesajinin üstünden duzeltle yaparak isterseniz bi konu acar o konuda yaparız tablomuzu :)
arkadaşlar ben 4+3 te karından keseyi gördüm .Sırada 2 hafta sonra kalp atışımız var Rabbim inşallah kalpp atışını duymayı hepimize nasip eder....
Slm kızlar doktor kontrolünden geldim daha 4 haftalik olduğumuz icin ultrason yapmadi ilk muayeneleri yaptı haftaya tekrar gidicem inşallah o zaman gorucem bebegimi :)
hayıtlı ugurlu olsun mevlam kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?