Buyucek tabi annesi hatta şuan içinde buyunekle meşgul :)keseyi gormussun adet olmassin artık canım ben daha keseyi goremedim haftaya saliya benimde randevum.insallah hersey sorunsuz bir şekilde gecer sag saglim aliriz bebeklerimizi kucagimiza benim ufak oglus 4 yasinda özlemişim bebek kokusunu bende bu bebis sevgisu oldukça daha cok çocuk yapardım ama iyiki iki sezeryan dogum yapmisim son sansim artik:)
Oyy masallah kizin mi var op onu benim icin bayılıyorum kiz cocuklarina:)Aynen bnde senin gibiyim kızm 21 aylık eşimde bnde diyoz bu kız büyüdü artık i cocuk yapalım
Öle konusuyoduk
Birde bn tedaviyle hamilelik baslayıcaktm
Doktorum dedi artık korunmayı bırak 3 4 ay korunmasız dewam et ilacın etkisi geçsin sonra klomene baslıcaktım
İlk bebişim bnm klomn ve catlatma iğnesiyle olmustu
Allahıma şükürler olsun bu sefer dogal yoldan oldu :)
O yüsden endişem war birazda bakalım sıla teyzesi
Sen nerde oturuyosun kız
Birde yakın olsaydık :)) bulusurduk
Ya kızlar bişi sorcam,son adet 2 nisandı benim,yarın kan testine gidicem ama biraz önce idrar testi yaptım yine silik çıktı,net olması için ne kadr zaman gerekiyoki.. Hatta fotoğrafı şöyle
Yarın kan testi sonucunu alıcam kızlar,ama doktora gösteremicem-Azerbaycanda prosedürler çok farklı- şimdi benim sat 2 nisan,kan değerinin hangi aralıkta olması gerekiyo,fikir verebilecek varmıki :))
Uyku hali ve halszlik
Üşüme aksamlar özellikle
Arada tansiyonm düşüyo gibi
Kasık ve belde agrı arada
Sancı oluyo birden
Sık idrara cıkıyorum
Kalp çarpıntısı
Ya kızlar bişi sorcam,son adet 2 nisandı benim,yarın kan testine gidicem ama biraz önce idrar testi yaptım yine silik çıktı,net olması için ne kadr zaman gerekiyoki.. Hatta fotoğrafı şöyleEki Görüntüle 1103228
aynı benim beilrtiler canım bi de göğüslerim büyüdü sızlıyor hep
canım hayırlı olsun hamişsin kiii
hoşgeldin aramıza
bu arada paylaşılan bilgiler için çok teşekkürlerrrrrr
yavaş yavaş öğrenicez her şeyi..
2.hamişliğini yaşayan arkadaşların da tecrubelerinden faydalanıcaz
Kızlar bolca su için en az 8 bardak
Akıntılarımız var hepimizde hemen hemen
Su içersek idrar yollarımız hızlıca temizlenecektir
Eger susuz kalırsak hem bebişe zarar hemde akıntı zamanla bakteri üretebilecegindeb idrar yolu enf olma riski var buda ilaç kullanmamız demk
İlaç kullanırsak bebege herhangi bi zarar olmaz ama nedeb ilaç kullanalım ki miss gibi su warken
SU HAYATTIR HAYAT GÜSELLL
burda yine sen yazmıştın glib canım suyun önemini okuduğumdan beri zorla şifa niyetine içiyorum..
normalde pek içmezdim ama şimdi aklıma geldikçe hep içiyorum
bu arada folik asite başladınız mı?doktor folik 1 verdi bana c.tesiden beri içiyorum
Toplam kaç hamişiz ya bayağı kalabalık olduk sanki :)
Ben de varimyarin doktora gidicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm :)
Ben folik asiti bir aydır içiyorum hamilelik oncesi içilmesi gerekiyor diye okumustum netten o zaman basladim iyikide baslamisim ayni ay hamile kaldım. Bebeğin beyin gelisimi icin cok onemliymis icmexenler mutlaka baslasin kizlar.
Mervecim tahmin etmiştim turkiyede biyerlerde olgunu olsun burdan kaynasariz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?