2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhabalar 1 haftadır takip ediyorum sizi ama yaşım sebebiyle birazçık utandığım :26: için yazmamıştım. Yaşım 39 bu arada Neyse oldu artık deyip keyfini çıkarmaya karar verdim 3. hamileliğimin Umarım sorunsuz hamilelikler geçiririz..

Kızlar herkes yasini,bat tarihini ve dogum tarihini yazsin eger yapan olmassa ben yeni bi konu acar yaparım tabloyu ...
Kac kisiyiz toplam onu bile bilmiyoruz daha gerekirse tablomuzun oldugu sayfadan Hamisler olarak devam ederiz :)

Canim hosgeldin oyy ne mutlu oldum üçüncü hamileligim yazini okuyunca ben tektim ucuncu hamileligi olan :))

hayırlısı olsun yaşınızda ne varki benimde sizden kalıryanım yok 33 yaşındayım doğuma kadar 34 olurum 4 yaşında oglum var

mrv5534
ben 33 yaşındayım mevlam evladına saglıklı uzun ömürler nasip etsin
Canm seninde inş seninde
Ayıp ediyosu cnm aramıza hosgeldin 3. Bebiş he sılamla aynısınzı
Kızlar herkes yasini,bat tarihini ve dogum tarihini yazsin eger yapan olmassa ben yeni bi konu acar yaparım tabloyu ...
Kac kisiyiz toplam onu bile bilmiyoruz daha gerekirse tablomuzun oldugu sayfadan Hamisler olarak devam ederiz :)

Sat:23 mart
Bdt:3 ocak bebişim

Yaş 24
Son adet tarihim(sat):23mart
Beklenden dogum tarihi(bdt):3 ocak
Dogum sayısı: 2. Olcak inş

bazen geç döllenmelerde bebek hızlı gelişirse Normal hamileliğe geri dönüyo canım. Aralıktada olabilir ama sen yinede ocağa hazırla kendini :) Rabbim hayırlısını versin

arkadaşlar 23 mart son adet tarihini yazanlar 28 aralık degilmi sizin dogum tarihiniz

Son düzenleme:
konuyu acan arkadasa mesaj yazdim tablo konusunda yardimci olmasi icin bu konuda ilk sayfada olursa iyi olur tablomuz.
kizlar benim ucuncu hamileligim ama inanin en az sizler kadar heycanliyim.bugun doktorda sira beklerken bi garip oldum sanki zaman geriye sardi
iki oglum var o kadar cok kizim olsun istedim ki 4 seneden sonra yine karar verdim bebek yapmaya buyuk oglum 7 bucuk yasinda okula gidiyor kucuk 4 yasinda krese gidiyor inanin herseyi oyle duzene sokmustumki ama ne olursa olsun yinede istiyorum bi tane daha dedim.
iki dogumumda sezeryanla oldu ilk oglum 41 haftadan sonra kanamamim gelmesiyle acil sezeryan oldum ikincisinde kendim istedim ve bundada mecburen son kez sezerya olucam.rabbim isteyenlere nasip etsinn
bu arada doktoa vitamin hapi almam gereklimi dedim size kalmis isterseniz alin ama mecbur degilsiniz dedi.ilk hamileligimde almistim ikincisinde asiri derece mide bulantisi ve kusma yaptigi icin birakmistim almayi haftaya tekrar konusayim vitamin isini hic degilse ilk 3 ay alayim bari ilk 3 ay cok onemli bebegin gelisimi icin folik asitede 3 ay olana kadar devam edicem ...

Son düzenleme:

Önemli olan sağlıklı olması ama inşallah Rabbim bu sefer kız evlat nasip eder sana :)

Önemli olan sağlıklı olması ama inşallah Rabbim bu sefer kız evlat nasip eder sana :)

tabiki canim onemli olan saglikli olmasi erkek olsada uzulmem 3 tane aslan gibi oglum var derimm
oglan cocuklari anneye cok duskun oluyor gozumun icine bakiyor yavrularim resmen kac gundur halsizim keyfim yok diye daha abilere soylemedim kardes geliceni ne tepki vercekler bilmiyorum

Evet malesef öyle. geç döllenmeliler olarak şanslımıyız şanssızm bilemedim :44: :)

bence sanslisiniz 2-3 gun yuzunden 2014 yili dogmus sayilacakti bebisler yeni yilda dogucaklar ne guzel:)
benim dogum tarihi 11 ocak ama sezeryan olucagim icin 1 hafta veya 10 gun gibi bi sure once alinacak yani bende ocak 1-2 gibi yapicam insallah dogumu

merhaba ,
yaşım 31
sat : 6 nisan
bdt : 11 ocak
bu bebişiminde kalbi durmazsa ilk bebişim olacak :) bende eşim haricinde kimseye söylemiyorum hele bir kalp atışını duyalım diye bekliyorum..:)) cmt günü keseyi görmeye gidecem bakalım ama bende de bıcak saplanması gibi kasıklarıma hep ağrı giriyor ama neyseki tecrübeli anneler normal diye yazdıkça içim rahatlıyor..:) bu bebişime de bişey olacak korkusuyla söyleyemiyorum çünkü kimseye..( bi kalp atışını duysam biraz da olsa rahatlıcam..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…