Merhabalar 1 haftadır takip ediyorum sizi ama yaşım sebebiyle birazçık utandığım :26: için yazmamıştım. Yaşım 39 bu aradaNeyse oldu artık deyip keyfini çıkarmaya karar verdim 3. hamileliğimin Umarım sorunsuz hamilelikler geçiririz..
Merhabalar 1 haftadır takip ediyorum sizi ama yaşım sebebiyle birazçık utandığım :26: için yazmamıştım. Yaşım 39 bu aradaNeyse oldu artık deyip keyfini çıkarmaya karar verdim 3. hamileliğimin Umarım sorunsuz hamilelikler geçiririz..
son adetim 30 mart dogum 4 ocak
Canm seninde inş senindemrv5534
ben 33 yaşındayım mevlam evladına saglıklı uzun ömürler nasip etsin
Ayıp ediyosu cnm aramıza hosgeldin 3. Bebiş he sılamla aynısınzıMerhabalar 1 haftadır takip ediyorum sizi ama yaşım sebebiyle birazçık utandığım :26: için yazmamıştım. Yaşım 39 bu aradaNeyse oldu artık deyip keyfini çıkarmaya karar verdim 3. hamileliğimin Umarım sorunsuz hamilelikler geçiririz..
Kızlar herkes yasini,bat tarihini ve dogum tarihini yazsin eger yapan olmassa ben yeni bi konu acar yaparım tabloyu ...
Kac kisiyiz toplam onu bile bilmiyoruz daha gerekirse tablomuzun oldugu sayfadan Hamisler olarak devam ederiz :)
canım benim de ilk bebişim olucak inşallah..aynen benim de sat 17 marttı ama 25 nisanda çıkmamıştı testte 1 mayısta öğrendik..
heralde benim de ocağın ilk haftasıdır..2014 mü 215 mi çok heyecanlı
son adetim 30 mart dogum 4 ocak
Hadi kızlar yazin bilgilerinizi
Bnmde geç döllenme normalde 30 aralık cıkıyoduSon adetim 20 mar ama geç döllenme olduğundan doğum 4 ocak. yaşım 21 :)
arkadaşlar 23 mart son adet tarihini yazanlar 28 aralık degilmi sizin dogum tarihiniz
Bnmde geç döllenme normalde 30 aralık cıkıyodu
Öle aslında canm ama geç döllenme oldugundan dolayı ocaga kaydık:)))
konuyu acan arkadasa mesaj yazdim tablo konusunda yardimci olmasi icin bu konudilk sayfada olursa iyi olu tablomuz.
kizlar benim ucuncu hamileligim ama inanin en az sizler kadar heycanliyim.bugun doktorda sira beklerken bi garip oldum sanki zaman geriye sardi
iki oglum var o kadar cok kizim olsun istedim ki 4 seneden sonra yine karar verdim bebek yapmaya buyuk oglum 7 bucuk yasinda okula gidiyor kucuk 4 yasinda krese gidiyor inanin herseyi oyle duzene sokmustumki ama ne olursa olsun yinede istiyorum bi tane daha dedim.
iki dogumumda sezeryanla oldu ilk oglum 41 haftadan sonra kanamamim gelmesiyle acil sezeryan oldum ikincisinde kendim istedim ve bundada mecburen son kez sezerya olucam.rabbim isteyenlere nasip etsinn
Önemli olan sağlıklı olması ama inşallah Rabbim bu sefer kız evlat nasip eder sana :)
Evet malesef öyle. geç döllenmeliler olarak şanslımıyız şanssızm bilemedim :44: :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?