Cnm gecmis olsun,minik abdullah gripmi olmus ,bizde burnununcok zor temizliyoruz en kolay yolu banyodan cikinca havluda eli kolu sariliyken yapmakta bulduk,tepki veremiyor kolay oluyoIyi geceler
cok yorgunum bayram epey yorucuydu ama güzeldi elhamdulillah malum kurban bayramı biz bagis yaptık Allah kabul etsin ins kv lerinkiyle ugrastik yinede bahce filan yok et hep mutfakta hallediliyo sonra temizlik fasli offf.... bugunde sürpriz misafirlerim vardi bi curcuna atlattım....oglus gripyazdigim gibi burnunu tenizletmiyo ama nefes de alamiyo ememiyor da akla karayi seciyoruz temizleyene kadar esimle.
Kızlar birde yanlis anlamayin ne olur ama siz böyle minislerin yediklerini yaptıklarınızi yazıyorsunuz cokkk üzülüyorum abdullah hicbirsey yemiyo icim aciyo ac ac geziyo diye çünkü hiccc yemiyo...ne yapayim normal mi bi iki tatli kasigi yogurt ve corba bazen icerse iciyo....cogu günümüz sadece beni emerek ve biraz su i cerek geçiyo.oyle vicdan yaptim ki bu ek gidayi.
hayırlı olsun dişiniz:)Merhaba annecikler... Uzun süredir gelemedim. Oğlumun ilk dışı çıktı şükür. 7,5 aylık şuan. Diş buğdayı yapmak istiyorum bayramdan sonra kısmet ise. Ek gıda olarak meyva püresini sevmedi bi türlü. Sizlerin bebekleri nasıl?
bence olmaz zararıOglusa sirkeli sarımsaklı tavuk çorbası verdim maşallah Seçici oğlum cok sevdi sirkesini cok az koydum icerse diye malum yemeklerimizi hep oglusa gore yapıyorum...agir gelmez demi korktum biraz
canım karışık ver daha besleyici olurKizlar taze fasulyeyi pure olarak nasi veriyosunuz? Patates ve kabakla filan mi?
canım uyku konusunda yazdıklarını hep uyguluyorum, kansızlık yaparmış böyle uykusuzluk huysuzluk bakıcaz bir ay sonra ilaç değiştirecek mi düzeniniHayy allah ,kucuk eymene nolmus annesi boyle,gecen yazmistin hiccc ses etme biz uykumuzu yazsak haline sukredersin diye evett su yazdiklarindan sonra sukrediyorum
Ev dereceniz ne durumda tatlimm cokmu sicak,ufaklik bunaliyormu acaba
Ne biliyim aklma birsey gelmiyor cozum yollari ariyorum kafamda,gece lambasi falan yakiyorsan mesala yakma karanlik olsa,erken yatiriyorsan oyala 12 yr sarkitsan ,belki bunlari hep deniyorsun fayda etmiyor(( napimm care ler ariyorum
Seni o kdr iyi anliyorumki ,bazen her zamnki saatinden 1 saat evvel uyandiginda bile aptal gibi oluyorum uymumu alamayinca ve o gun gecmek bilmiyor,oyle zor bakiyorum ki ardaya o gun,birde senin 2 coxuk ,halin enerjin kalmaz tabi bu swfer cabuk sinirlenirsin heerswy batar durur(
Seninle kiyasladigimda inanki tek cocuklu olmak ,daha uzyn uyumasina ragmen bu kdr zor geliyorken bana Allah yardimcin olsun cnm ya ,eymene hayirli uykular sakinlikler versin rabbim
Esine gelince ,bu kocalar sanirim hepsi ayni tatlim,ise gidiyoruz para kazaniyoruz diye gorev lerini yaptiklarini saniyolar,coxuk bKmak annenin vazifesi,uykusuz kalmak anneye has birsey,aramizda istisna babalar vardir ama benm kocada dahil makesef hepsi ayni((
Dun 2 saat 5 pantolon ,5 gomlek,5 tsirtunu utuledim beyefendinin ,gece 11 de arabada canta unutmusum git al dedim diye isitmedigim laf kalmadi,aksama kdr coxuk bakiyorum yemek yap utu yap sesimi cikarmiyorum asansorle asagi inmeye useniyor,sonra gun boyu bunlari yaptim deyince vazifen essek gibi yapicaksin dwmezmi kan beynime sicradi,ben kendi adima bu bnm
Kocaya ikinci coxuk falan yapmam,igtiyaclarimizi karsilamasi disinda aksamlari 15 dk sevmesi disinda coxuk konusunda bNa yardimi dokunmuyor ama oyle kocalar taniyorumki,,camlari silip,sofraya yardim eden,esi ev hanimj olmasina ragmen hergun isi geregi takim elbise giyip onlari bile kendi utuleyen,cmt pazar en az 8 mekana esim skilmistir diye gezmege goturwn kocalarda var,sansmi diyim kadermi diyim,cirkin sansi demek daha mantikli geluyor gunaha girmekten korkuyorum anladinix siz onu :))))
Ayy eflalim nerden nereyee acildi konu :)))
canım 6 öğün şart başka türlü verilmiyor her yolu denedim ben:) bak benim yediklerimi yazıyorum gayette doyurucu çok yiyorum ama veriyorum artık kiloUtancimdan citir annele bile giremiyorum
Pogff cok pis bogaz cop tenekesi gibi bir midem vat obur bir kadin oldum ciktim
Off tatlii istegim cok fazla bu aralar
Aslinda kg almadim 73 le tatile gittim 74,5 la dondum dikkat etmeme rahmen 73 olmisum yine ama yaptigim cok buyuk bir yanlis var ,sabh kahvalti gxl ara ogun meyva 4,5-5 gibi aksam yemegi gibi srbze corba vs yiyorum
Derken saat 6-7 gibi bir cilginlik yapip tshin helvasi ile koca bir ekmek yada cokokremli ekmek yiyorum sonra bir pisman oluyorum ve ertesi yine ayni seyi yasiyorum,galiba oglen yemeyip ikindi gibi bi vakitte yedigim icin kan sekerim dusuyo tatli yeme istegi uyaniyo
Ama bn kendimi bilirim oldum olasi 3 ogun yemrm ,sabah kahvsltisi ve ikindide yerim,aksami meyvs ve tatlilarla gecistiririm
Ahhh su duzenimi bir degistirsem birde regl olsam ,belkide ondan cnm tatli gibi seylet cekiyo olabilirmi ki
inşallah umduğun gibi olur ama bana hiç fayda etmedi göbek duruyorI imspecial tatlimm regl oldun ya fark varmi rahatladin mi karnin indimi ?
Dun gogle amcaya dogumdan sonra adet olamaymanin kg vermemeylealakasi varmi gibi birsey yazdim ve hemen kk da forum cikti 2010 senesine ait,o kdr cok kisi yazmiski 8 -10 ay olmayip ardindan regl olunca acaip zayifladik demisler
Demekki cok etkiliyor bu durum kg veremiyorum diye uzulmiyeyim ben biraz daha sabredeyim
Bu ay sonu kadin dr uma gidicem 9. Aya kdr normal sonra ilacla getittirce diodu bakalim nasil olcak
İki kg ya yskin kan vardir heralde 8 ayin toplami73-2 =71
Tahin helvasi felan yemem bikac gun 70 e dusetmiyim acep
Ben zaten 68 le hamile kaldim ama bnm 63 e falan dusmem gerek yaa
veriyorum canım akşamları çorbaKizlar aksamlari da yemek yediriyor musunuz artik? 3 ana ogune basladiniz mi?
Hos bizim hala ogunlerimiz yok ama merak ettim..
süper kadınsın her halinle:)Bir ara bende oyle dusunuyordum
5,5 yasinda ilkokula basladim ben,annem tekstilde calisirdi sabh 6 da ise giderdi daha o yasimda kucucuk ellerimle beslenmemi bazen hazirlamaya zamani olmZdi ben kendim yapardim(
Erkek gibi buyudum,12 yasinda babamin isterine giderdim yaz tatilinde calismaya,15 yasinda araba kullanmayi ogrendim,15 de liseyi 19 da unv bitirdim,20 yasinda ise basladim ,25 yasimda esimle tanistik ve 3 yil flort ettik,27 de evlendim 33 yasimdayim taki 2 yil evveline kdr hep calistim erkek gibi,meslegimde hem bedenen hem beynen yorucu bir isti,hicbir zamn ondan is beklemedim cunku yapi olarak beklemeye sabrim yok acaip tezcanliyim,bazen kendime cok kiziyorum hicccc kizmaya diorum hakkim yok ben bu adami bu hale getirdim ona sunu da sen koy demeden getirdim,o beceremez dur ben yapiyim ,diye diye bugun bu hale geldik,cokkk dedim kendi kendime yaa bana koca lazim degilmiski,her ise ben kosturuyorum, niye evlendim ki diye cok sorguladim ama suda oluyor haftads iki gun anneme gidiyoruz cok iyi geliyor bazen de kaliyorux,ama yine evimi cok ozluyorum,yine insana hayallerindeki gibi bir kocasi olmasada evde erkegin olmasi guc veriyor yoldas oluyor galiba
Ama yeniden dunyaya gelmek gibi bir sansimiz olsaydi erkek olmayi isterdim galiba :)))
canım katıl zayıflama sayfamızaKilo konuşulmuş. Ben de veremedim kilo. Regl de olmadım daha. Ne zaman olcak bakalım? Bi 10 kg versem iyi olcak aslında.
Günaydınnn
kızlar birsey sorucam bebislerinizin burnunu nasıl temizliyirsunuz benim sipam mumkun degil elletmiyo burnunu sprey sıktırmiyor serum fizyolojik damlattirmiyo kesinlikle Aspiratör le de cektirmiyo ağlıyor bas bas bagiriyor.ki tikali burnu yani ememiyor
yerim ben o abdullahı:)Günaydın kızlar oğlum uyanıncaçık neşeli oluyor sanki akşam yatan andullah ile sabah uyanan abdullah aynı kişi değil:)
Bu aralar ona bi şarkı söylüyorum( bir küçücük abdullah varmış annesi onu çok çok severmiş) diye oda gülüp gülüp bana bakıyor nerde olsa yanıma glmeye çalışıyor bu arada ben bunları yazar ken kokuttu beyimiz
evet@pınar45 te yok
normal canım ne güzel işte hasta olmamış kuzunBENIM BEBISIN dogdugundan berı 1 yada 2 kez tıkandı hep acık burnu. normal mı acaba
döv canım döv bana müstahakhayırlı bayramlar sımdıden :) bıde sarma mı sardın tatlıda var haa höh yanı sana su durumda bıle mıllete yedırme derdındesın adres ver yarın memlekete gıderken senın eve ugrayıp ıkı doveyım senı ::) azıcık gamsız ooooldesemde bende senın gıbıyım seker evımde dursatdım bende yapardım kocana bısey dıyemıcem muhabbet versın sevgı versın
Merhaba anneler...
Herkese musmutlu bayramkar, bebeklerimize bol harçlıklar:)) diliyorum.
Eşim nickimi öğrendi, zaten bir şey yazmıyordum ama korkudan şimdi hiç yazamıyorum heheh:)) kilo yopiğine aktif olacaktım tam da...
Şaşırtıcı bir şekilde sağlık sorunlarım çıktı safra ve dalakla ilgili.. Çok üzgünüm. Bana bir şey olursa diye hem kendimi hem kızımı düşünüyorum
Sanırım hem bedenen hem zihnen Kalben kendimi çok yordum. Fazla hassas oldum. Haberlere bakmayayım diyorum bugün iki tane kötü bebek haberi okuyunca hoppp gene moralman çöktüm.
Bayram sonrası iyi bir hastanede check up yaptıracağım inş sonuçlar güzel çıkar allahin izniyle.
Rabbim yavrularımızı dört gözden mutlu yuvalardan bizi de ailemizden eşimizden çocuğumuzdan ayırmasın sağlık huzur mutluluk bersin ini amin.
Herkese tekrardan iyi bayramlar :)
Asil super sensin bikerehayırlı olsun dişiniz:)
bence olmaz zararı
canım karışık ver daha besleyici olur
canım uyku konusunda yazdıklarını hep uyguluyorum, kansızlık yaparmış böyle uykusuzluk huysuzluk bakıcaz bir ay sonra ilaç değiştirecek mi düzenini
canım 6 öğün şart başka türlü verilmiyor her yolu denedim ben:) bak benim yediklerimi yazıyorum gayette doyurucu çok yiyorum ama veriyorum artık kilo
inşallah umduğun gibi olur ama bana hiç fayda etmedi göbek duruyor
veriyorum canım akşamları çorba
süper kadınsın her halinle:)
canım katıl zayıflama sayfamıza
temizlemiyorum kendi çıkıyor
ayy kalp kalbe karşıymış şimdi yaptım oraya yorumumu:) tıpkı sen kesinlikle:)Nego fotolarimiza bakiosun sanirim
Babamizda var orda,arda sence benmi baba mi? Farkli fikirler ciksada ben kendime benzetiyorum ama bir bazen bananin kopyasi oluyo :)
ahh ahh çatsam ne fayda odun işte:)Eflalim canım anlıyorum seni sen ot değilsinki kadın dediğin sevgi, ilgi ister..
Ben kendimi senin yetine koyuyorum ve benim yapacağım tek şey eşime çatmak olurdu sakın sen uygulama ama:)
Eşime çatarım güzel bi kavga ederiz sonrada ona bana ilgisiz olduğunuda laf arasında sıkıştırırım herzamanki gibi kendisini haklı çıkarır ama yüxde yüz bana karşı değişiyor buda bizim eşimle konuşma anlayışımız
canım Allah kabul etsin adağınıİyi geceler kızlar:)
Biz bütün herkesin bayramına gittik ve eve döndük çok yorulduk..
Oğlum bugün iyiydi ama çok uykusuz kaldı şimdide uyuyor herhalde sabaha kadar uyanmaz..
ben ondan daha bitik haldeyim..
Yarın eşimin abisinin dünürlerin düğünü var abisi bizede gelin dedi mecbur düğünede gideceğiz..
Birde bugün illa bizde kalın dedi hazırlıksız geldim dedim kalamadım yarın onlarda kalacağız inşallah oğlum huysuzluk etmez orda..
Birde ablam geliyor oğlumun diş buğdayını yapacam ablam istiyor mecbur onunla uğraşacam çifte buğday oldu:))
Anlaşılan bu bayram rahat yok..
Bayramdan sonrada memlekete gideceğiz adak adamıştım oğlum için çocuğum olursa veyselkaraniye gidip kurban keseceğim demiştim 2 3 gün de oraya gideceğiz hadi bakalm bana şans dileyin inşallah oğlum uslu bir bebek olur:)
Gerçi babam ile babaannem memlekette orda rahat edeceğim inşallah..
pis sapık canım akşamları çıkma sakın gündüz çık dikkat et bulaşma pisliğe!!Hey allahım ya kızlar bana bi akıl verin az evvel balkonda kıyafetlerim vardı gündüz ıslaktı diye toplayamadım evede geç geldiğim için az evvel çıkıp topladım karanlık olduğu için başıma birşey almadım balkonda bahçeye bakıyor biri rahatlıkla girebilir karşıdan biri iyi akşamlar demezmi bir şerefsiz var karşıda Ben balkona çıkar çıkmaz karşıma dikiliyor sigara içiyor ödüm koptu asılacak kıyafetlerim var asamıyorum korkudan..
eşimde bayram olduğu için gece maç ayarlamışlar oraya gitti maç elbiselerini giymeye gelince bir iki kıyafet astım oda gitti bendemi bi şey var yoksa insanlarmı çok şerefsiz birde kardeşim yaşında eşim duysa beni balkona bile çıkarmaz aklı fikri bende kalır erkek sinekten bile kıskanıyor napacağumı şaşırdım yaa Şurdan vi taşınsaydım belki rahatlarım biraz canım çok sıkıldı yaa size yazdım hakkınızı helal edin başka kimseye anlatamam böyle olayları
hadi gözünaydınGunlerdir cosmus olan tatli istegimin sebebi belli oldu kizlarrr bugun regl oldummm,8 aydan sonraaa bu iyi oldu valla :)))
süpersiniz anne oğul:)Bayrammm fotolari gelsin bakalim :)))
çok tatlı canım abdullahtaBirkaç bayram resimlerini attım albüme:))
hayırlı olsun canım dişinizcanm geldim
Kızlarım netsiz kaldım giremedim hiç hepinizin bayramı mübarek olsun
iki hafta önce falan diş geldi yazmıştım ama o diş değilmiş :) ateşten sonra beyazlık olmuştu herkes bu patlattı demek oluyor dedi ben de öyle sanmıştım ama bayram hediyesi olarak gerçek dişi görünce anladım :)
ilkini 1.bayram günü gördük bu sabhta annem ikincide geliyor dedi ayyy ne sevindim ilk görünce anlatamam
ateş huysuzluk ishal hiçbiri olmadı şükür
çok yakışıklı senin oğlunda:)Ya bende ekliyim dedimdi bikaç foto ama telefonda fotoğrafın belli bi kısmını gösteriyo sadece ayarlama yapamadım yarın evimize gidiyoruz pazartesi salı falan bilgisayarımdan yüklerim artık...
ilk çocuk tecrıbesızlığı canım o bende kızımı emzırırken alıp ıkıncıye fazla kıloyla hamıle kalanlardanımama sımdı çok aşırı rahatsız degılım de 66 olsam kızıma hamile kaldığım kılo heyt be okul başlayınca hareketli işim var oyna zıpla atla birde az yersem inş gideer
o akıllı herseyı yapan gocalar nirdeee bende isteremmm
canım cevap yazmaya fırsat kalmadan regl olmuş un çok sevındım tatlı isteği azalıyor ama onun anakaynagı emzirmek kan sekerını düşürüyor sanırımbenım şişlikler indi ama 2 kg fark yok süzülme var
bi daha dünyaya gelsem bu herif gibi olucam
zayıflama topıgımıze gel canım
Benum karşıda da öyle bı ayı var buz ailecek oturunca osa oturuyor ama karısının yüzüne bakmıyor bende sevmem balkon ısını tülü crkıp sertce kapatıyorum çıkmıyorum gece asmıyorum aksam gelıyor gerızekalı zayıf karına baksana
Hayırlı olsun canım vücut rahatlıyor düzene gırıyor bı kılo farkedıyo göbek az ınıyır
canım özlettın kendını oglusun nasıl
@Mrssuperfine esıne yakalanmış nicki desıfre olmuş gercı benimkide biliyor ama umursamıyor et et okursa büyük kavga ederız dıye saldı beni sanırımNego sıkıntıda eymen uyumuyormus Allah yardı. Etsın boz de çok farklı degılız dıgerlerı bayram tebrıgı
canı. Halimi görseydin köle ızoura gibiydim coook yorgunum cook
@Mrssuperfine geçmiş olsunnn nick değişiyor sanırım editörlere msj at
ay canım ya kıyamam:) sevde de bellı olmuyo bazen 6da bıle kalkıyo.bugun 8 bucukta kalktık sukurÇok değil 9 akadar uyumak istiyorum ah bu ahmet
Teşekkürlerrahh ahh çatsam ne fayda odun işte:)
canım Allah kabul etsin adağını
pis sapık canım akşamları çıkma sakın gündüz çık dikkat et bulaşma pisliğe!!
hadi gözünaydın
süpersiniz anne oğul:)
çok tatlı canım abdullahta
hayırlı olsun canım dişiniz
çok yakışıklı senin oğlunda:)
sağol canım
canım varmış maalesef sizin ki kaç 9 çıktı bizimki, ferritin demir hepsi düşük çıktı ferritin yerlerde, sabah 9 akşam 9 damla veriyorum ferrrum veriyorum o bitince sağlık ocağının verdiği vegaferon vericem, eğer varsa ihmal etme paraben var yok fazla demir hastalık döneminde mikropları besliyor diye vermedim sonuç bu maalesefNego sizde de mı var kansızlık.bızde de dusuk ciktı ya.ferrum damla verdı doktor.sen ne kullanıyosun.naşıl nezawan verıyosun.sabah kalkıncamı
Oy mAşallahnnightsaill çok seker
Daha kıza beslenme hazırlanacak of of geriş duruyor ahmet memeyi birakmiyo
S Sevdeangel afiyet olsun cnm günaydın
Nego kolay gelsin bende yemek veriyrm artik hazır bisey yemiyo ama bizim yiyeceklerden yiyo iki çocuk is ev cook zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?