2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Iyi geceler
cok yorgunum bayram epey yorucuydu ama güzeldi elhamdulillah malum kurban bayramı biz bagis yaptık Allah kabul etsin ins kv lerinkiyle ugrastik yinede bahce filan yok et hep mutfakta hallediliyo sonra temizlik fasli offf.... bugunde sürpriz misafirlerim vardi bi curcuna atlattım....oglus grip yazdigim gibi burnunu tenizletmiyo ama nefes de alamiyo ememiyor da akla karayi seciyoruz temizleyene kadar esimle.

Kızlar birde yanlis anlamayin ne olur ama siz böyle minislerin yediklerini yaptıklarınızi yazıyorsunuz cokkk üzülüyorum abdullah hicbirsey yemiyo icim aciyo ac ac geziyo diye çünkü hiccc yemiyo...ne yapayim normal mi bi iki tatli kasigi yogurt ve corba bazen icerse iciyo....cogu günümüz sadece beni emerek ve biraz su i cerek geçiyo.oyle vicdan yaptim ki bu ek gidayi.

Cnm gecmis olsun,minik abdullah gripmi olmus ,bizde burnununcok zor temizliyoruz en kolay yolu banyodan cikinca havluda eli kolu sariliyken yapmakta bulduk,tepki veremiyor kolay oluyo
Yememeye gelince,donemsel diye dusunuyorum insallah en kisa zamnda oda sevip alisacak annesi

Duha22 cim biraz emzirmeyip ac bıraksan yemek için yoksa ek gıda almaz kilosu boyu nasıl gidiyor bende arkadaşlar gibi özel hazirlamiyorum son bi haftadır sadece kahvaltı veriyorum özel bizim yefikleromizi acısız az tuzlu yapıyorum mesela mercimek çorbasını salca siz falan çok yemiyo ama ben süt veriyorum ekstra

Günaydınlar, dün geçmişi tamamlayamadım nerde eski eflal, bütün enerjimi miniğin peşinde koşturmakla parkeden fayans üstünden içeriye taşımakla ve ev düzenlemekle harcıyorum şöyle bir sayfa buldum yarışma ona katıldım kaç haftadır evim süper düzenli oluyor artıkhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/

Vee gelelim maceralarımıza:) miniğim tahlil sonucun bayramın ilk günü gösterdik doktor acelesi yoktu bayram sonrasıda başlardık tedaviye diye güldü paniğimize:) kan ilacını güne ikiye çıkardı b12 için henüz başlamayalım bir şeye iğneler dursun dedi sevindim buna:) bütün huysuzluğu ağlamaları mızırdanmaları iştahsızlığı terlemesi hep bu demir eksikliğine bağlı kansızlıktan olabilirmiş büyük ihtimal, bir ay sonra yine tahlil yapılacak, umarım o sebeptendir en azından düzelecek bir durum inşallah iştahsız huysuz bir bebek değildir yani

Bizimki ennne(anne yani) diyor bilerek, sürekli bağırtlak annesi olunca sinirlenince naralar atıyor, bana kafa tutuyor şimdiden, hep parkede fayansta geziyor yatıyor, her yere fok balığı gibi peşimden geliyor herkes emeklemesine kahkaha atıyor, canı isterse baba diyor tabi isterse abiye aşık bulduğu yerde yalıyor saçını çekiyor sarılıyor kanı kaynayarak abinin kaynarsa yandık çok pis sıkma huyu var

Diş hala yok normal abisi 9 aylıkken çıkarmıştı

Uykular hala düzensiz ama ilaç sanki rahatlatmaya başladı

Yeme işi hamdolsun maşallah suphanallah ilaçtan sonra arttı gibi arttı dediğim elimle ağzına koyduğum bir iki lokma:) önceden kilitlerdi ağzını

Verdiğim yemeklere gelince bize ne pişerse ekmeği suyun batırıp veriyorum, bayramda kavurma yedirdim ben taneli veriyorum hiç korkmayın yutamayınca kusuyor zaten:) eti sevdi kavurmayı yani, sonra kemiği haşlayıp etiyle suyuyla içine patates soğan sarımsak birde un kavurup terbiyeli çorba yaparım bilenler bilir, onu sevdi, kıymalı tarhana sevdi, tavuk çorbası arapaşı çorbası yani sevdi, bizim ki etçi bunu anladım ve bir şey daha anladım hamileyken neyi severek yediysem onları istekli yiyor tabi zararlı şeylerde yemiştim cips gibi yumuşak şeker gibi ki yumuşak şekeri çok yedim ben ki bir yaşından önce şeker tuz yok diyordum ama yemeyen bebek olunca bu naralarım ahkam kesmelerim boşunaymış ekmekte veriyorum domatesde, eline meyveleri salatalığı veriyorum kemiriyor, galeta veriyorum kemiriyor, maalesef kavanoz mamalarına bayılıyor yani severek isteyerek yediği meyve püreleri onlar kendi yaptıklarım mis gibi oluyor ama yok istekli yemiyor zorla veriyorum, muzlu yoğurdu bir yerse yiyor benim yaptığım, yiyor dediğim yanıltmasın 3-4 tatlı kaşığı ki bu benim için büyük bir şey

Sabah mesela patatesli yumurta yaptım yedi, yumurta beyazı alerji riskinden dolayı verilmiyordu değil mi verdim alerji yapmadı devam ediyorum, tereyağında yumurta seviyor haşlamadan ziyade, makarna pilav aklınıza ne gelirse veriyorum kısaca:)

Onun dışında ben ev işiyle uğraşıyorum büyüğü okula götürüp getiriyorum, onun öğrendiklerini tekrarlıyoruz, bir yandan diyet yapmaya çalışıyorum şükür kilo veriyorum, ekim sonu düğün var ve benim ciddi anlamda kilo vermem şart, artık calleniticse başlıyorum:)

Geçmişe bakma zamanı, aklıma gelenleri yazdım

hayırlı olsun dişiniz:)
Oglusa sirkeli sarımsaklı tavuk çorbası verdim maşallah Seçici oğlum cok sevdi sirkesini cok az koydum icerse diye malum yemeklerimizi hep oglusa gore yapıyorum...agir gelmez demi korktum biraz
bence olmaz zararı
Kizlar taze fasulyeyi pure olarak nasi veriyosunuz? Patates ve kabakla filan mi?
canım karışık ver daha besleyici olur
canım uyku konusunda yazdıklarını hep uyguluyorum, kansızlık yaparmış böyle uykusuzluk huysuzluk bakıcaz bir ay sonra ilaç değiştirecek mi düzenini
canım 6 öğün şart başka türlü verilmiyor her yolu denedim ben:) bak benim yediklerimi yazıyorum gayette doyurucu çok yiyorum ama veriyorum artık kilo
inşallah umduğun gibi olur ama bana hiç fayda etmedi göbek duruyor
Kizlar aksamlari da yemek yediriyor musunuz artik? 3 ana ogune basladiniz mi?
Hos bizim hala ogunlerimiz yok ama merak ettim..
veriyorum canım akşamları çorba
süper kadınsın her halinle:)
Kilo konuşulmuş. Ben de veremedim kilo. Regl de olmadım daha. Ne zaman olcak bakalım? Bi 10 kg versem iyi olcak aslında.
canım katıl zayıflama sayfamıza

temizlemiyorum kendi çıkıyor

yerim ben o abdullahı:)
@pınar45 te yok
evet PINAR45 nerdesin canım iyisindir inşaallah
BENIM BEBISIN dogdugundan berı 1 yada 2 kez tıkandı hep acık burnu. normal mı acaba
normal canım ne güzel işte hasta olmamış kuzun
döv canım döv bana müstahak

canım çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer rahatsızlıkların

nickini değiştir canım:) olmaz sensiz hadi gel

Asil super sensin bikere

Nego fotolarimiza bakiosun sanirim
Babamizda var orda,arda sence benmi baba mi? Farkli fikirler ciksada ben kendime benzetiyorum ama bir bazen bananin kopyasi oluyo :)

ahh ahh çatsam ne fayda odun işte:)
canım Allah kabul etsin adağını
pis sapık canım akşamları çıkma sakın gündüz çık dikkat et bulaşma pisliğe!!
Gunlerdir cosmus olan tatli istegimin sebebi belli oldu kizlarrr bugun regl oldummm,8 aydan sonraaa bu iyi oldu valla :)))
hadi gözünaydın
Bayrammm fotolari gelsin bakalim :)))
süpersiniz anne oğul:)
Birkaç bayram resimlerini attım albüme:))
çok tatlı canım abdullahta
hayırlı olsun canım dişiniz
Ya bende ekliyim dedimdi bikaç foto ama telefonda fotoğrafın belli bi kısmını gösteriyo sadece ayarlama yapamadım yarın evimize gidiyoruz pazartesi salı falan bilgisayarımdan yüklerim artık...
çok yakışıklı senin oğlunda:)

sağol canım

Teşekkürlerr

Nego sizde de mı var kansızlık.bızde de dusuk ciktı ya.ferrum damla verdı doktor.sen ne kullanıyosun.naşıl nezawan verıyosun.sabah kalkıncamı

Nego sizde de mı var kansızlık.bızde de dusuk ciktı ya.ferrum damla verdı doktor.sen ne kullanıyosun.naşıl nezawan verıyosun.sabah kalkıncamı
canım varmış maalesef sizin ki kaç 9 çıktı bizimki, ferritin demir hepsi düşük çıktı ferritin yerlerde, sabah 9 akşam 9 damla veriyorum ferrrum veriyorum o bitince sağlık ocağının verdiği vegaferon vericem, eğer varsa ihmal etme paraben var yok fazla demir hastalık döneminde mikropları besliyor diye vermedim sonuç bu maalesef

aynen canım çok zor hem sen çalışıyorsun iki katı zor sana Allah kolaylık versin evde çocuk okulda çocuk takdiri hakkediyorsun ben dayanamazdım başka çocuklara bakmaya:) eğitim vermeye çok sabırsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…