Bu sayfa bana göreymis ya başka türlü toparlayamicam heralde bu evi. Kesin sonuncu olurum benGünaydınlar, dün geçmişi tamamlayamadım nerde eski eflal, bütün enerjimi miniğin peşinde koşturmakla parkeden fayans üstünden içeriye taşımakla ve ev düzenlemekle harcıyorumşöyle bir sayfa buldum yarışma ona katıldım kaç haftadır evim süper düzenli oluyor artıkhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/
Vee gelelim maceralarımıza:) miniğim tahlil sonucun bayramın ilk günü gösterdik doktor acelesi yoktu bayram sonrasıda başlardık tedaviye diye güldü paniğimize:) kan ilacını güne ikiye çıkardı b12 için henüz başlamayalım bir şeye iğneler dursun dedi sevindim buna:) bütün huysuzluğu ağlamaları mızırdanmaları iştahsızlığı terlemesi hep bu demir eksikliğine bağlı kansızlıktan olabilirmiş büyük ihtimal, bir ay sonra yine tahlil yapılacak, umarım o sebeptendir en azından düzelecek bir duruminşallah iştahsız huysuz bir bebek değildir yani
Bizimki ennne(anne yani) diyor bilerek, sürekli bağırtlak annesi olunca sinirlenince naralar atıyor, bana kafa tutuyor şimdiden, hep parkede fayansta geziyor yatıyor, her yere fok balığı gibi peşimden geliyor herkes emeklemesine kahkaha atıyor, canı isterse baba diyor tabi isterseabiye aşık bulduğu yerde yalıyor saçını çekiyor sarılıyor kanı kaynayarak abinin kaynarsa yandık çok pis sıkma huyu var
Diş hala yok normal abisi 9 aylıkken çıkarmıştı
Uykular hala düzensiz ama ilaç sanki rahatlatmaya başladı
Yeme işi hamdolsun maşallah suphanallah ilaçtan sonra arttı gibi arttı dediğim elimle ağzına koyduğum bir iki lokma:) önceden kilitlerdi ağzını
Verdiğim yemeklere gelince bize ne pişerse ekmeği suyun batırıp veriyorum, bayramda kavurma yedirdim ben taneli veriyorum hiç korkmayın yutamayınca kusuyor zaten:) eti sevdi kavurmayı yani, sonra kemiği haşlayıp etiyle suyuyla içine patates soğan sarımsak birde un kavurup terbiyeli çorba yaparım bilenler bilir, onu sevdi, kıymalı tarhana sevdi, tavuk çorbası arapaşı çorbası yani sevdi, bizim ki etçi bunu anladım ve bir şey daha anladım hamileyken neyi severek yediysem onları istekli yiyortabi zararlı şeylerde yemiştim cips gibi yumuşak şeker gibi ki yumuşak şekeri çok yedim ben ki bir yaşından önce şeker tuz yok diyordum ama yemeyen bebek olunca bu naralarım ahkam kesmelerim boşunaymış ekmekte veriyorum domatesde, eline meyveleri salatalığı veriyorum kemiriyor, galeta veriyorum kemiriyor, maalesef kavanoz mamalarına bayılıyor yani severek isteyerek yediği meyve püreleri onlar kendi yaptıklarım mis gibi oluyor ama yok istekli yemiyor zorla veriyorum, muzlu yoğurdu bir yerse yiyor benim yaptığım, yiyor dediğim yanıltmasın 3-4 tatlı kaşığı ki bu benim için büyük bir şey
Sabah mesela patatesli yumurta yaptım yedi, yumurta beyazı alerji riskinden dolayı verilmiyordu değil mi verdim alerji yapmadı devam ediyorum, tereyağında yumurta seviyor haşlamadan ziyade, makarna pilav aklınıza ne gelirse veriyorum kısaca:)
Onun dışında ben ev işiyle uğraşıyorum büyüğü okula götürüp getiriyorum, onun öğrendiklerini tekrarlıyoruz, bir yandan diyet yapmaya çalışıyorum şükür kilo veriyorum, ekim sonu düğün var ve benim ciddi anlamda kilo vermem şart, artık calleniticse başlıyorum:)
Geçmişe bakma zamanı, aklıma gelenleri yazdım
Ben göremiyorum ama yaaBayram fotomuzu ekledim kızlar
Göremiyorum kiBayram fotomuzu ekledim kızlar
yerım o dıslerını senın ya :)Yağmurlu Gelibolu'dan günaydın herkesee
Eki Görüntüle 1641996
bende ıhmal ettım .genel kontrolde bı bakalım kanına dedı.sonucu telefonla ogrendgm ıcın degerı bılmıorum.bana ac karnına gunde on damla dedı.sabah kalktgnda vermeyi unutursaw gun ıcınde acken verıyorum .2 ay sora kontrol dedı.pekmez kusburnu marmaltı felende verıyorum kahvaltıda.ya ben cok unutyorumcanım varmış maalesef sizin ki kaç 9 çıktı bizimki, ferritin demir hepsi düşük çıktı ferritin yerlerde, sabah 9 akşam 9 damla veriyorum ferrrum veriyorum o bitince sağlık ocağının verdiği vegaferon vericem, eğer varsa ihmal etme paraben var yok fazla demir hastalık döneminde mikropları besliyor diye vermedim sonuç bu maalesef
aynen canım çok zor hem sen çalışıyorsun iki katı zor sana Allah kolaylık versin evde çocuk okulda çocuk takdiri hakkediyorsun ben dayanamazdım başka çocuklara bakmaya:) eğitim vermeye çok sabırsızım
Biga karşıda olduğu için bize biraz uzak kaçıyo. Ama burdan daha büyükmüş sanırımyerım o dıslerını senın ya :)
benım kardesımde bigada okuyo
cok sevıyo canakkaleyı tatılde gelmek ıstemıyo oralı olmus :) 3.senesı.bız ızmıtteyız.gezmeye gtcez ıns yanınaBiga karşıda olduğu için bize biraz uzak kaçıyo. Ama burdan daha büyükmüş sanırım
yok canım sonuncu olmak yok motive oluyorsun günlük ödevin oluyor haftalık 4 görevin inan zorlamıyor hiç hem de evin yavaş yavaş düzene giriyor gel katıl sende memnun kalırsın:)Bu sayfa bana göreymis ya başka türlü toparlayamicam heralde bu evi. Kesin sonuncu olurum ben
kolay gelsin canım derslerindeminione canım tambugday unuyla bebe birkuvisi, pankek yapabilirsin, yumurta sarısı, bıraz tambugday, biraz muz karıstır eger cok katı olursa sulandır hafif, yagsız tavada arkalı önlü pişir, muz yerine farklı meyvelerde olur, bugun kızıma keçiboynuzu unuyla yaptım mesela..
yulaf ezmeside meyve pürelerine kat canım, iki çesit var burda yulaf ezmesi biri haslanarak yeniyor, diğeri kağıt gibi hafif sulanınca yumusuyor hemen, seninki nasıl bilmiyorum , ben kağıt gibi olanı elma muz ceviz robottan geçiriyorum tadı güzel oluyor, bu tariftede meyveleri istediğin gibi değiştirebilirsin..
kızlar vaktim yok benimde kızım her yere tırmanıyor tehlike saçıyor çok korkuyorum bi iş gelcek diye başına, sürekli onun peşindeyim, birde okula başladım dersler filan.. hayırlısı artık herkes iyidir insallah, Allaha emanet olun..
canım bende unutuyorum eşim hatırlatıyor sağolsun:) ama artık düzenli veriyorum ihmal yok vicdan azabı çekiyorum çünkübende ıhmal ettım .genel kontrolde bı bakalım kanına dedı.sonucu telefonla ogrendgm ıcın degerı bılmıorum.bana ac karnına gunde on damla dedı.sabah kalktgnda vermeyi unutursaw gun ıcınde acken verıyorum .2 ay sora kontrol dedı.pekmez kusburnu marmaltı felende verıyorum kahvaltıda.ya ben cok unutyorum
Kızlar sabah sabah ğarmaklarınız amma çalışmış
Nego in geldiği belli oluyor eflalim ben o yarışmaya katıldam herhalde artık insan yüzü görmem:))
Maiallah sana iki çocukla büyük cesaret..
@Girlboymom kıyamam sana canım allah kolaylık versin ....
Canim benide izlermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?