2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu sayfa bana göreymis ya başka türlü toparlayamicam heralde bu evi. Kesin sonuncu olurum ben

minione sagol canim malesef baya baya grip burnunu oylede deneyelim de banyodan cikarjende sardirmiyo kollar disarda sipanin
@Girlboymom iki ay once boy iyiydi de kilo almamis vermisti dis cikarmisti hemsire nornal vermesi demisti yemiyo alurum nasil kontrolu var akilli hemsure 24eylul bayram gunune izlem yazmis da yarin gidicem ins

ozel yapiyrum hic yemiyo kendimuze y aptiklarimi ona uygun y apiyrum azcik yerse ne ala

minione canım tambugday unuyla bebe birkuvisi, pankek yapabilirsin, yumurta sarısı, bıraz tambugday, biraz muz karıstır eger cok katı olursa sulandır hafif, yagsız tavada arkalı önlü pişir, muz yerine farklı meyvelerde olur, bugun kızıma keçiboynuzu unuyla yaptım mesela..
yulaf ezmeside meyve pürelerine kat canım, iki çesit var burda yulaf ezmesi biri haslanarak yeniyor, diğeri kağıt gibi hafif sulanınca yumusuyor hemen, seninki nasıl bilmiyorum , ben kağıt gibi olanı elma muz ceviz robottan geçiriyorum tadı güzel oluyor, bu tariftede meyveleri istediğin gibi değiştirebilirsin..

kızlar vaktim yok benimde kızım her yere tırmanıyor tehlike saçıyor çok korkuyorum bi iş gelcek diye başına, sürekli onun peşindeyim, birde okula başladım dersler filan.. hayırlısı artık herkes iyidir insallah, Allaha emanet olun..

bende ıhmal ettım .genel kontrolde bı bakalım kanına dedı.sonucu telefonla ogrendgm ıcın degerı bılmıorum.bana ac karnına gunde on damla dedı.sabah kalktgnda vermeyi unutursaw gun ıcınde acken verıyorum .2 ay sora kontrol dedı.pekmez kusburnu marmaltı felende verıyorum kahvaltıda.ya ben cok unutyorum

Kızlar sabah sabah ğarmaklarınız amma çalışmış
Nego in geldiği belli oluyor eflalim ben o yarışmaya katıldam herhalde artık insan yüzü görmem:))
Maiallah sana iki çocukla büyük cesaret..

@Girlboymom kıyamam sana canım allah kolaylık versin ....

Bu sayfa bana göreymis ya başka türlü toparlayamicam heralde bu evi. Kesin sonuncu olurum ben
yok canım sonuncu olmak yok motive oluyorsun günlük ödevin oluyor haftalık 4 görevin inan zorlamıyor hiç hem de evin yavaş yavaş düzene giriyor gel katıl sende memnun kalırsın:)
kolay gelsin canım derslerinde
canım bende unutuyorum eşim hatırlatıyor sağolsun:) ama artık düzenli veriyorum ihmal yok vicdan azabı çekiyorum çünkü sende ver mutlaka canım, domates iyi kan yapar aklında olsun tam zamanı yedir canım birde kırmızı et

canım yok ya sende bendensin katıl katıl çok kolay güven bana:)

Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun kızlar.
Yok yetişemiyorum ne okumaya ne yazmaya
Bayramdan önce derin temizlik yapıyordum. Malum bebişle temizlikler parça parça oluyor.
Hemde çoook parça parça.
Rejimimi bayağı bozdum bu aralar.
Diyetisyen kontrolüm çook geçe kaldı resmen saldım.
Beni diyette tutan 2 haftada 1 kontrollermiş
Neyse ki 2 ay üzerine yarın kontrolüm var inşallah.
Saha önceki verdiği listeleri de yarın ki listeleri de paylaşacağım sizinle.
Diş buğdayı fotolarını eklemek istiyorum.
Aslında sürekli burada olmak istiyorum ama olmuyor işte.
Eşimde vardiyalı çalışıyor. Öyle olunca yemek işi ve ev işi düzensiz oluyor.
Amaaan öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…