canm ben hiç kan ilacı kullanmadım 15.9du geçen ay bana çekmiş sanırım nnormali 12 miydi Ahmetinki de iyi benceKızlar oğlumun kani 11.3 cikti hemşire dr gosterdi normal demiş ama kan ilacı düzenli versin demiş nasıl sİİn kanlar nasildi
Maşallah canım hic bilmiyorum normalini aslında internete bakayım dr normal deyince bende ilaca devam edeyim dedim ilacı 4 gündür düzenli kullaniyorum .. kullanmanaa gerek yoksa kullanma arhan a hic gerek yokcanm ben hiç kan ilacı kullanmadım 15.9du geçen ay bana çekmiş sanırım nnormali 12 miydi Ahmetinki de iyi bence
Bu sayfa bana göreymis ya başka türlü toparlayamicam heralde bu evi. Kesin sonuncu olurum ben
Kolay gelsin canım herkes aynı yoğunlukta sanırım canım arada uğrayabilirsek ne alaminione canım tambugday unuyla bebe birkuvisi, pankek yapabilirsin, yumurta sarısı, bıraz tambugday, biraz muz karıstır eger cok katı olursa sulandır hafif, yagsız tavada arkalı önlü pişir, muz yerine farklı meyvelerde olur, bugun kızıma keçiboynuzu unuyla yaptım mesela..
yulaf ezmeside meyve pürelerine kat canım, iki çesit var burda yulaf ezmesi biri haslanarak yeniyor, diğeri kağıt gibi hafif sulanınca yumusuyor hemen, seninki nasıl bilmiyorum , ben kağıt gibi olanı elma muz ceviz robottan geçiriyorum tadı güzel oluyor, bu tariftede meyveleri istediğin gibi değiştirebilirsin..
kızlar vaktim yok benimde kızım her yere tırmanıyor tehlike saçıyor çok korkuyorum bi iş gelcek diye başına, sürekli onun peşindeyim, birde okula başladım dersler filan.. hayırlısı artık herkes iyidir insallah, Allaha emanet olun..
Mustafa'nın da 6 aylıkken bakıldığında 11.75 çıkmıştı. 12'ymiş normali. 1 yaşına kadar kan damlası verilecek dedi doktor.Kızlar oğlumun kani 11.3 cikti hemşire dr gosterdi normal demiş ama kan ilacı düzenli versin demiş nasıl sİİn kanlar nasildi
Anladım canım sınırda olduğu için dÜZenli verelim vermesek iyi ama onlar için iyi yani agir basıyorMustafa'nın da 6 aylıkken bakıldığında 11.75 çıkmıştı. 12'ymiş normali. 1 yaşına kadar kan damlası verilecek dedi doktor.
Düşük değil ama garanti olsun diyeymiş.
Hiiiç istemiyorum şu parabenden sebep ama veriyorum beyin gelişimi için çok önemliymiş.
Gerçi bu aralar hiiiiç düzenli veremiyorum ama
Birwbir ayni sekilde yediriyorumKızlar ya oğlumun yemesi içmesi iyi çok şükür ama mama sandalyesinde oturmaktan bi süre sonra sıkılıyo bende telefondan müzik klipleri açıyorum onları izlerken doyana kadar yiyor. Ama böyle izletincede bi kötü yanı olur mu diyede düşünüp duruyorum ama başka türlüde durmuyo doymadan kalkmaya çalışıyo mızmızlanıyo. Kötü mü yapıyorum acaba ya?
Hangi sehirdesin cnm senHavalar iyice soğudu üşüyorum ben..
Dr unuz iki defa cekilmis kuzu kiymasi dediKızlar bebişime hiç et vermedim ben daha ilk defa vereceğim de yağsız kıyma olacak diyor bi de kuzu eti tavsiye ediliyor e bu kuzu kıyma çok yağlı nasıl olacak, bi de hep 45 dk haşlanır yazıyo tariflerde siz nasıl yapıyosunuz şu et verme işini olay yaptım resmen
İstanbul canım..Hangi sehirdesin cnm sen
Ooo iyisin hadi becerikli gelin seniKv deyi andım o geldihadi bana kolqy geleeeeeeeee allahtan evim temizdi:))
Dr unuz iki defa cekilmis kuzu kiymasi dedi
30 gr kdr yapip buzluga attim
Genelde az bir soganla kavurup mesala taze fasulye havuc atiyorum hepbir az suda pisiriyorum sonra blendirdan gecirip pure halinde veriyorum
Kabagida ayni sekilde veriyorum
Agir gelmesib diye haftada iki defa veriyorum
Burasıda (Gelibolu) çok soğudu ya bende üşüyorum sabahtan beri yağmur yağıyoHavalar iyice soğudu üşüyorum ben..
İçim rahatladı valla kimse bu konudan bahsetmeyince bi ben miyim çok mu yanlış yapıyorum acaba dedimdiBirwbir ayni sekilde yediriyorum
Telefondan acip izletmezsem
Olse agzini acmiyor
Yapcsk birsey yok artik
Ben burdayım canım abdullahı yatırmaya çalışıyom bi göz atayım dedim..Ben burdayken kimsecikler yok
Valaa ben camları kapadım artık üşüyoruz akşam üstü mqrkete çıktım çok soğuktu..Burasıda (Gelibolu) çok soğudu ya bende üşüyorum sabahtan beri yağmur yağıyo
İçim rahatladı valla kimse bu konudan bahsetmeyince bi ben miyim çok mu yanlış yapıyorum acaba dedimdi
Ya ilk başta oturuyo sakin sakin yiyo tahta kaşıkla falan oynuyo ama sıkılıyo işte kıpırdak biraz çok durmaya gelmiyo durmayıncada mecburen klip açıyorum zaten doyduğunda klipte işe yaramıyo kalkmak istiyo artıkValaa ben camları kapadım artık üşüyoruz akşam üstü mqrkete çıktım çok soğuktu..
Benim oğlumda yerken birşeylerle oyalanmak istiyor ben engelliyorum ama o kendine mutlaka uğralacak birşey buluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?