2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar oğlumun kani 11.3 cikti hemşire dr gosterdi normal demiş ama kan ilacı düzenli versin demiş nasıl sİİn kanlar nasildi

canm ben hiç kan ilacı kullanmadım 15.9du geçen ay bana çekmiş sanırım nnormali 12 miydi Ahmetinki de iyi bence
Maşallah canım hic bilmiyorum normalini aslında internete bakayım dr normal deyince bende ilaca devam edeyim dedim ilacı 4 gündür düzenli kullaniyorum .. kullanmanaa gerek yoksa kullanma arhan a hic gerek yok

Kolay gelsin canım herkes aynı yoğunlukta sanırım canım arada uğrayabilirsek ne ala

Kızlar oğlumun kani 11.3 cikti hemşire dr gosterdi normal demiş ama kan ilacı düzenli versin demiş nasıl sİİn kanlar nasildi
Mustafa'nın da 6 aylıkken bakıldığında 11.75 çıkmıştı. 12'ymiş normali. 1 yaşına kadar kan damlası verilecek dedi doktor.
Düşük değil ama garanti olsun diyeymiş.
Hiiiç istemiyorum şu parabenden sebep ama veriyorum beyin gelişimi için çok önemliymiş.
Gerçi bu aralar hiiiiç düzenli veremiyorum ama

Anladım canım sınırda olduğu için dÜZenli verelim vermesek iyi ama onlar için iyi yani agir basıyor

Birwbir ayni sekilde yediriyorum
Telefondan acip izletmezsem
Olse agzini acmiyor
Yapcsk birsey yok artik

Dr unuz iki defa cekilmis kuzu kiymasi dedi
30 gr kdr yapip buzluga attim
Genelde az bir soganla kavurup mesala taze fasulye havuc atiyorum hepbir az suda pisiriyorum sonra blendirdan gecirip pure halinde veriyorum
Kabagida ayni sekilde veriyorum
Agir gelmesib diye haftada iki defa veriyorum

Ben düzenli haftada iki vermedim ya bayramda bol yedi genelde tavuk verdim ondan önce artik kiyma falan bol dolapta vereyim

Havalar iyice soğudu üşüyorum ben..
Burasıda (Gelibolu) çok soğudu ya bende üşüyorum sabahtan beri yağmur yağıyo
Birwbir ayni sekilde yediriyorum
Telefondan acip izletmezsem
Olse agzini acmiyor
Yapcsk birsey yok artik
İçim rahatladı valla kimse bu konudan bahsetmeyince bi ben miyim çok mu yanlış yapıyorum acaba dedimdi

Burasıda (Gelibolu) çok soğudu ya bende üşüyorum sabahtan beri yağmur yağıyo

İçim rahatladı valla kimse bu konudan bahsetmeyince bi ben miyim çok mu yanlış yapıyorum acaba dedimdi
Valaa ben camları kapadım artık üşüyoruz akşam üstü mqrkete çıktım çok soğuktu..

Benim oğlumda yerken birşeylerle oyalanmak istiyor ben engelliyorum ama o kendine mutlaka uğralacak birşey buluyor..

Kv burda yemek yedik.. çayımızıda içtik şimdi oğluşu uyutuyorum..

yemek yaparken bir ara elim tuza gitti yemekleri tuzla doldurayımda şu kadından kurtulayım dedim
Ama kötülük bana göre değil :)
Hem sonra oğlu onun yasını çekerken bende oğlunu çekemrm

Ya ilk başta oturuyo sakin sakin yiyo tahta kaşıkla falan oynuyo ama sıkılıyo işte kıpırdak biraz çok durmaya gelmiyo durmayıncada mecburen klip açıyorum zaten doyduğunda klipte işe yaramıyo kalkmak istiyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…