- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 43
- 40
Desene dun gece hepimizin cileli gecesiydi
Bizde cok zor uyuduk nr derdi vardi bilmenek cok kotu yaa,12 oldu gece en son dun 5,5 da uyanmisti,6,5 saat uyanik kalmis yokkk uyumadi bir turlu,tam uyuttum derken yarim saat gecmedi aglayarak uyandi ki bilmem oyle uyandigini ,neyseki sabah oldu yine
Gunaydin bu arada herkese
Bu gece çoğumuz uykusuz kalmış heralde. Bizimki uykusuz olduğu için kahvaltıda yapmadı esneye esneye dolanıyo ortada azcık daha yorulsun uyutcam inşallah tekrar tabi bende uyucam. Tabi bu benim temennim gerçek olur inşallahhİyiyim canim cok sukur.
Ev-bebek ikilemi arasinda kosusturuyorum herkes gibi.
Birde yapabildigim kadar diyet yapmaya calisiyorum.
Minik bugun 4 bucukta uyandi, 6 da yarim saat uyudu zombi gibi geziyorum simdi evde
Esin polismiydi canim ?
Gunaydin canimBu gece çoğumuz uykusuz kalmış heralde. Bizimki uykusuz olduğu için kahvaltıda yapmadı esneye esneye dolanıyo ortada azcık daha yorulsun uyutcam inşallah tekrar tabi bende uyucam. Tabi bu benim temennim gerçek olur inşallahh
Bu arada herkese GÜNAYDINN. Havalar çok soğudu burda hırka giymeye başladık ama yerlerde soğuk üşütmüyodur inşallahh
Sende almışsın uykuyu ne güzel :) ya Çağlarda çok geç uyumadı ama gece çok sık uyandı her uyandığında emip uyumadı ayağımda salladım 3-4kere ben ondan uykusuzum gece normal uyusaydı ben böyle olmazdımm. Neyseki şimdi uyudu ayağımda 1-2 saat uyur inşallahta bende uyurummGunaydin canim
Bizim erken kalkma sebebimiz dun 8 bucukta uyudu sonra baktim uyanmiyor 10 bucukta bendr yattim. O yuzden erken kalkti.
Gerci 12 de de yatsa 7 de kalkiyor
Ruh ikizimissiniz galiba :)))Gunaydin canim
Bizim erken kalkma sebebimiz dun 8 bucukta uyudu sonra baktim uyanmiyor 10 bucukta bendr yattim. O yuzden erken kalkti.
Gerci 12 de de yatsa 7 de kalkiyor
Sizde bizim diger ruh ikizimissiniz :))))Sende almışsın uykuyu ne güzel :) ya Çağlarda çok geç uyumadı ama gece çok sık uyandı her uyandığında emip uyumadı ayağımda salladım 3-4kere ben ondan uykusuzum gece normal uyusaydı ben böyle olmazdımm. Neyseki şimdi uyudu ayağımda 1-2 saat uyur inşallahta bende uyurumm
Canimmm yaa sakin olmaya calisGünaydın kızlar hiçbirşeye yetişemiyorum sinirden ağladım çok zorr hersey
Canım Allah kabul etsin kurbanınızı, kv le tatlıya bağlanmış neyse ki bayram da yorgun olunca insan gergin oluyor ondan olmuştur, Allah bol bol enerji versin sana:)İyi geceler kızlarr çok yorgunum biz bu bayram bittik 5 yıl önce ete dokunamayan ben eltım 2kaynım esım ben koca bi kurbanı kestık dogradık hallettık şükür tabı masallah eltımın çabukluğusaılsun kaynanada cenesıyle yordu bizi herseye bisey bari halin yok sus hatta ilk kez bana sarsırdı bi amda soylemedıgım lafı öyle söylüyorum gibi çarpıttı herkes sok oldu ams sonunda o yaşlı bende üzüldüm sma uzatmadım tatlıya bağladk ....ahmet dedesine bayılıyor kendi adı diyemi anlamadım böyle sevgi dedeye karşı dısardan sesını duysa söyleniyo tek sıkıntı oğlum emerek uyuyor meme ağızdan çıkınca çok sıkıntı emzik bıraktıran koca utansın beni emzik olarak kullanıyor yataklar ayrıldı ben çocuklarımla yatıyorum arada buluşuyoruz
Kızlar oğlum fena pişik oldu ne kremi kullanıyorsunuz hametan ghoncsıs bayb işe yaramıyor pazartesi 9.ay kontrolü var o zaman gösterırm kan alacaklar galiba @miss_curious canım sendeki kremi yazarmısın adını kaydetmemişim onu dr söylerim eğer önerisi olmazsa
Benden böyle ev gıderken yaptım guya oku valız çamaşır yıkanacak dondurycuya et konuldu eltımın dondurucudaydı bayram boyu ..kışlık malzeme yapılacak kızıma kırtasiye kıyafet oğlum halaya hazır edilecek off sayarken yoruldum temizlik yıllık için haftaya halılar verilecekhayırlısı bol enerji lazım . Benden bu kadar çok yazdım
canım benim kuzuda tam bir yaramaz abisini aratıyor ki abisine yaramaz derdik:) abisi şimdi daha beterKizlar oglum artik cok yaramaz,eskiden yurutec yarim saatte olsa kurtaricimdi simdi kabusum,heeyeri kurcaliyor hep huysuz ,kucakta 3 dk dururdu onuda durmuyor artik,oyuncaklariyla oynamiyor,hep mutsuz,tuhaf tuhaf huysuzluk sesleri cikariyo,kahri zor cekilen bir bebek oldu,sallarken bile ayaklarini dikis yerime bastirip sanki anliyormus gibi inadina acitircasina itiyor,hicbiyere gezmege gidemiyoruz,bayram hic gzl gecmiyo o yuDen,dun cafede oturalim dedik burnunuzdan getirdi,korkunc yaramaz oldu,napicam bilmiyorum,duzelirmi boylemi kalir artik gorucem,birde yok efendim 6 ayi gecsin daha rahatlarsin diyorlardi ,mumla ariyorum 6. Ci aydan onceki halimizi,yinede sukrediyorum ya ikiz falan olsaydi ,aman yarabbi
afiyetle yiyin canım:)Kizlaarr nasilsinizz? Biz dün gece bir bucukta vardık eve. Güzel ama çok yorucu geçti bayramm.. kv evi büyük ev. Geleni gideni eksik olmadı. bir yandan kurbanligi dogra bir yandan da misafir agirla.. Diğer yandan her gelen kızımı sevmeye kalkınca kizimin huysuzlugu aglamalari.. Birde kv kizima yün yorgan ve yastık yapmış. Çok tatlı da bir nevresim takımı almış vee cok güzel kıyafetler. . Tereyaglari ve peynirlerde gelmis memleketlerinden. Tarhanalar cevizler falan.. Resmen bagaji doldurup döndük. Hepsi organik bitirmeye kiyamam şimdi.
Off yüreğim ağzıma geldi, 2 dk surda bisey yaziyim dedim, kizim sehpaya tutunup kalkmis üstünedeki bardağı iki eliyle tutmuş, bir yere tutunmadigi icinde bardakla yüzüstü yere..
Allah korudu ya, bir dk gözümü ayiramiyorum. Sonra tekrar bakarım kizlar.
maşallah abdullahaSelam kızlar bayramın son günü herkes yavwş yavaş dönüyor yuvaya:)
Biz bu bayramdan hiç bişey anlamadık yine neyse evladımızın ailemizin canı sağ oşsun o önemli..
Oğlum artık bilinçli anne baba diyor ama sürekli söylemiyor bide bix ona abdullah diyince oda abdullah diyor yani kendi ismini bizimkinden daha güzel söylüyor:)
Allah kolaylık versin canımCoook yorgunum kizlar..
Sabah beri kac posta camasir yika-as pert oldum, bi turlu bitmiyo su isler ya..
Cadim uyudu, biraz utu yapip yatayim ben de..artik erken kalkicam malum..
Oto Koltuğu almak istiyorum tavsiyelerinizi alabilirim..Pusetini kullaniyor su an ama esimin arabasinda duruyor sabah cadimi o bırakacak kayinvalideme.Donuste ben alip eve gecmeyi planliyorum kismetse zaten 1 yasina kadar kullanilabiliyo snrm onlar o yuzden şimdiden aliyim diyorum..
ahh ahhha hepsini huyu bir hoşGünaydın kızlar
herkes geldi mi evine biz dun öğlen geldk şükür
bayram,öncesi Eskişehir sonra bayramda memlekete gittik uyku düzeni yerle bir oldu resmen
9-9.30gb yatıyorduk hep sabah 7ye kadar 2-3 kalkardı
ama şimdi 9da yatırıyorum 10da uyanıyor ve uyumuyor 12 ye kadar oturuyor oyun oynuyor aklı fikri oyunda sıpanın
bide artık ayakta sallanmak istemiyor önceden maksimum 5dk hafif sallamayla uyurdu
ayağıma yatırdığım anda deliriyor kucakta pış pış yapıyorum onuda işine gelirse istiyor Bi ritim var onu yakalayamazsak tabiri caizse s.çtık :)
şu an mesela uyumak istiyor kucaktaydı beğenmedi oturdu kamyon oynuyor söylene söylene
siz nasıl,uyutuyorsunuz yazın nolur
I imspecial ilk günün iyi dersler canım
@aysimason maşallah benim abdullahıma
bizimkinin işi gücü baba deliriyor babasını görünce baba baba sıralıyor arka arkaya bide dede dede anneye dair bişey yok :)
Nego hadi gel bekliyoruz
sağol canım elimden geldiğince oluyorumI imspecial hayırlı ısler canım bol sabırlar :)
Nego senı gozum arıyo renk katıyosun kesinlıkle buralarda ol
@aysimason senınle eskılerdn tanısmıyoruz dımı en baslarda yoktn sankı dogrumu hatırldm
canım çare yok maalesef bebek milleti parkeyi fayansı pek sever, kışın külotlu çorap üstü eşeofman giydiririzKızlar benim oğlum sürekli halı olmayan yerlere gidiyor önümüz kış rngel olmıyırumoturma odasındads çıplak yer çok ne yapacam bilmiyorum..
canım götür bende götürücem büyük oğlum götürmedim bariz kayma var ve çok korkuyorum geç kaldınız demesindenya kızlar bıse sorcam hepınıze .kızıma bayramda bı ıkı kısı gozu kayıyo gbı dedıler ben bakardım hep ama farketmemısım.telaslandım.carsamba gunune randevu aldım.bır yasına kadar bu sasılık kontrolunun yapılması gerekıyo dıye hatırlyorum.dogrumu.sız goz muaynesı yaptırdınız mı
Ayni dertten bende sikayetciyim
Corab giyneyi sevmiyor hmn cikartiyor
Ayakkabi giydircez ama onuda cikarticak
Ayakli tulum giydiririz olmadi
hayırlı olsun:)Oğlumun dün geceki huysuzluğun sebebi belli oldu bir diş daha patlattı 6 dişimiz oldu:))
canım ben artık özel bir şey yapmıyorum yazmıştım yemiyor çünkü bize ne pişerse ondan veriyorum, makarnalutfene baktım bayıldım ürünlerine eşime dedim ama ağrı adam hala ses çıkmadı bir daha diyicem çünkü benim bıdık tarhana sevdi makarna da yiyorArkadaslar ek gida mamalariniz ne alemde ?
Bizim cok sıkıcı gidiyor artik
Yeni birseyler veremiyorum malesef hic beceremiyorum
Mesala tam bugday unu aldim hic kullanmadim ayni sekilde yulafida
Sixler nasil kullaniyorsunuz bu ikisini?
Birde super vitaminli birsey ogrendim ruseymi yani bugdayin özü
Henüz almadim ama cok zengin bir vitamine sahip kullananlariniz varmi?
Kismetse h sonu annemlerle armutluya gidiyorum 2 haftaligina ,bu surecte yapamam ama gelince insallah bu malzemelerle ise baslamayi planliyorum
Birde kizlar instagramda ve inermet sitesi makarnalutfen diyw bir site buldum cok begendim,kerevizden tutunda ispanakli makarnaya,sebzeli tel sehriyeye varana kdr hersey var ,almadim ama gelir gelmez siparis vericem kismetse ,sizlede paylasmak istedim
Opuyorum hwpiniziii
tariflerin gayet hoşHadi hayırlı olsun: )
Makarna lutfen gurme annem ervanin annesi cok guzel tarifler var bende takip ediyorum
Yulaf ununfan muhallebi yapiyorum tereyaginda unu kavurup suyla muhallebi gb pisiriyorum iliyinca 4olcek devam sutu ekliyorum toz halini cok guzel oluyor tadi yada devam sutu yerine meyve o gun yediklerine bagli
Mesela bugun yedikleri
Sabah 1yum sarisindan peynirli omlet yaptim yanina 2zeytin ezdim
Ogle tereyag siviyag karisik az miktarda yagda sogan yesil biber kiyma soteledim sonra kup dogranmis kabakla biraz daha kavurup 1cay bardagi suyla pisirdim yaninda yogurtla yedi
Bu tarifleri instagramda ervanin annesinden yapiyorum
Ogle yemegini gec yedigi icin.aksam yemeden uyudu sutle devam etti uyuyana kadar
Bazen sacma sapan yemekler yapiyorum
saat başı emiyorYemek düzeniniz nasıl kızlar? Kaç saatte bir emiyorlar?
canım benim ipek sevdi mi okulu inşallah düzenin oturacakCook yorgunum ahmet çok özlemiş beni memede uyuyorkızımın okuldaki ilk günü iyiydi benim öğrencilerde iyi ama çok yorucu iki çocukla çalışmak ayaklarım zonkluyor iyi geceler kızlar
Allah kabul etsin canımIyi geceler
cok yorgunum bayram epey yorucuydu ama güzeldi elhamdulillah malum kurban bayramı biz bagis yaptık Allah kabul etsin ins kv lerinkiyle ugrastik yinede bahce filan yok et hep mutfakta hallediliyo sonra temizlik fasli offf.... bugunde sürpriz misafirlerim vardi bi curcuna atlattım....oglus gripyazdigim gibi burnunu tenizletmiyo ama nefes de alamiyo ememiyor da akla karayi seciyoruz temizleyene kadar esimle.
Kızlar birde yanlis anlamayin ne olur ama siz böyle minislerin yediklerini yaptıklarınızi yazıyorsunuz cokkk üzülüyorum abdullah hicbirsey yemiyo icim aciyo ac ac geziyo diye çünkü hiccc yemiyo...ne yapayim normal mi bi iki tatli kasigi yogurt ve corba bazen icerse iciyo....cogu günümüz sadece beni emerek ve biraz su i cerek geçiyo.oyle vicdan yaptim ki bu ek gidayi.
bak ne güzel kilo verdin dedik salma canım salma:)Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun kızlar.
Yok yetişemiyorum ne okumaya ne yazmaya
Bayramdan önce derin temizlik yapıyordum. Malum bebişle temizlikler parça parça oluyor.
Hemde çoook parça parça.
Rejimimi bayağı bozdum bu aralar.
Diyetisyen kontrolüm çook geçe kaldı resmen saldım.
Beni diyette tutan 2 haftada 1 kontrollermiş
Neyse ki 2 ay üzerine yarın kontrolüm var inşallah.
Saha önceki verdiği listeleri de yarın ki listeleri de paylaşacağım sizinle.
Diş buğdayı fotolarını eklemek istiyorum.
Aslında sürekli burada olmak istiyorum ama olmuyor işte.
Eşimde vardiyalı çalışıyor. Öyle olunca yemek işi ve ev işi düzensiz oluyor.
Amaaan öyle işte
gel canım gel sayfa 169 a bak guruptakiben geldııımmmbayram nasıl gectı benımkı bol kavgalı cok kırdı belkı benım kıde cocukluktu cok kızgınım hala ama barıstık ıste oyle boyle dun aksam donduk esım annesıne gıdınce cook egısıyor ılgısızlesıyor kv ıyıdır doldurusa getırdıgını hıc duymadm ama ogluyla gezmeyı pek bı sevıyor cıkıp cıkıp gıdıyorlar bı yerlere bende kızıyorum sonar kavga kıyamet puff neyse kapattık konuyu
az temızlık yaptım ama elım agır ıslıyor sanırım azıcık ıs yaptımmuhammed yusufum ıyıce hareketlendı hıııı durmuyor bayılıyoruz bu hallerıne dedelerı anneannesı babaannesı cok sevdıer cok ılgılendıler oyle cok gezmedık anca kurban falan allah Kabul etsın
hihami benıde ızleee
Nego bende geleyım o gruba fekat haftalık gorevı goremedım
ohh afiyet olsun ben baklava sevmem neyse kikılolar demeyın bana kızlar tatlı yememmmm dıye gıttım anaaam kv cok guzel baklava yapmıstı baya gıttı yanıbugun dıyetteyım dayanamıyorum aclıga amaa
afiyet olsun
canım özel et almadık ne yiyorsak ondan mesela bayramda kavurma verdim elimle ezip ezip, suyuna ekmek batırdım sevdi, onun dışında bir köfte kadar kıymayı sebzelerle pişirip blendırdan geçiriyorumKızlar bebişime hiç et vermedim ben daha ilk defa vereceğim de yağsız kıyma olacak diyor bi de kuzu eti tavsiye ediliyor e bu kuzu kıyma çok yağlı nasıl olacak, bi de hep 45 dk haşlanır yazıyo tariflerde siz nasıl yapıyosunuz şu et verme işini olay yaptım resmen
canım böylesi doğru değilmiş ne yediğini bilmezmiş ama yemeyen bebekte zor bende tv karşısında veriyorum çoğu zamanKızlar ya oğlumun yemesi içmesi iyi çok şükür ama mama sandalyesinde oturmaktan bi süre sonra sıkılıyo bende telefondan müzik klipleri açıyorum onları izlerken doyana kadar yiyor. Ama böyle izletincede bi kötü yanı olur mu diyede düşünüp duruyorum ama başka türlüde durmuyo doymadan kalkmaya çalışıyo mızmızlanıyo. Kötü mü yapıyorum acaba ya?
kullan canım kan ilacını 13 e yükselse daha iyiKızlar oğlumun kani 11.3 cikti hemşire dr gosterdi normal demiş ama kan ilacı düzenli versin demiş nasıl sİİn kanlar nasildi
Kv burda yemek yedik.. çayımızıda içtik şimdi oğluşu uyutuyorum..
yemek yaparken bir ara elim tuza gitti yemekleri tuzla doldurayımda şu kadından kurtulayım dedim
Ama kötülük bana göre değil :)
Hem sonra oğlu onun yasını çekerken bende oğlunu çekemrm
Kocamlada küsüz onu tehdit etsemmi acaba ( benim canımı sıkma anan elimde)
Diye.
her zamanki gibi süper olmuşKızlar dayanamadım Diş Buğdayı Partimizin fotoğraflarını ekledim albüme.
O kadar çok eğlendik kiii, o kadar güzel geçti kiii paylaşmadan duramıyorum.
Bazen o günü tekrar yaşıyor gibi hayal ediyorum hep.
Çok fazla ayrıntıyla uğraştığım için eşim artık bu kadarına gerek var diye söylemese de düşünüyordu eminim.
Ama bittikten sonra her şey harikaydı mükemmel oldu iyi ki yapmışız dedi
Maşallah sübhanalah her şey çok güzeldi.
Beze kulesini pastaneye yaptırdık.
Geri kalan pasta, süsler, diş buğdayı, masa örtüsünü dükmesine kadar biz yaptık.
Kuzenim etiketleri tasarladı, eniştemde reklamcı bastırdı. Büyük dişler foto çerçevesi vs. hep eniştem yaptı.
Küçük bir tahmin oyunu oynadık Mustafa ne olacak büyünce diye. Herkes tahminlerini işaretledi, Mustafa ya materyallerle seçtirdik. Bilenlere minik mıknatıslı çerçeve hediye ettik.
İsme Özel Tasarım'a havlu yaptırdım gelenlere dağıtmak için. Çok güzel oldular.
İşte böyle yine dayanamadım paylaşıyorum
Darısı doğum gününe inşallah hayırla sağlıkla
Parti gününde 2 dişi vardı. Şimdi 5 oldu elhamdülillah.
biz her gün böyleyiz canım hatta gece 3 ten sonra gün başlıyor bizeİyiyim canim cok sukur.
Ev-bebek ikilemi arasinda kosusturuyorum herkes gibi.
Birde yapabildigim kadar diyet yapmaya calisiyorum.
Minik bugun 4 bucukta uyandi, 6 da yarim saat uyudu zombi gibi geziyorum simdi evde
Esin polismiydi canim ?
canım ya sakin ol bakalım bugün kendine izin veriyorsun sadece sen ve çocuklar için gerekeni yap yemekle uğraşma dışardan ye kesinlikle ev işi yapmak yok bugün rahatla bakalım bir , öyle kolay mı iki çocuk ev iş, ben çalışmadığım halde yetişemiyorum sen tabi yetişemezsin Süpermenmisin ayolGünaydın kızlar hiçbirşeye yetişemiyorum sinirden ağladım çok zorr hersey
Sizde bizim diger ruh ikizimissiniz :))))
Zaten benziyorlarda valla caglar ile arda
Dunku tiffany calisanlarindan biliyorum huzursuzlugumuzu kesin nazar ettiler ogluma(
Dun anneme gittik donerken uyudu arabada hadi avm ye gireyim o uyurken dedim 5 dk olmamisti uyudugu itinayla arabadan alip bebek arabasina yatirdim mutlu mutlu raht baharim derken asansore bindik coxugun biri bir ciglikkk atti bnmki hmn uyandi bidaha uyumadi
Saat 10 a geliyordu daha gerci cok ay var ama Allah nasip ederse d gununu evimizde anane dede babanne dede halasi Falan bizbize 15 kisi kdr aranizda yapmak istiyorum,konseptimiz superman olsun istiyordum,babamiz ben oglumuz suparman t shirt giyeriz diye dusundum yazliklar kalkmadan t shirt alayim diye girdik tiffaniy e cok sukur buldum ama iki kiz ardaya yapisti,boyle tatli cocuk olurmu ayy sahane ayy bayildik 15 dk boyunca cocuguma yapistilar birsey diyemedim ordan eve gelince basladi mizmizlanmaya,dogdu dogali dun gece gibi bi gece yasamamistim
Yildizimi dusuk nedir hemn nazar oluyo yawrum yaa(( halbuki nazar ayeti muskasi hep omzunda takili
Cnmm ya nolcak bixim bu kayinvalidelerin laflarindan cektigimiz boyle,takmamayi ogrencez galiba tiriska diyebilip gecebilsekkkkGünaydın herkese maceralarımız yazarken olumsuzlukları yazmadım sıra onda:)
Miniğimin kan değerleri kilosu kv ye dert oldu, beni dellendirdi sonunda, bayramda kaynımın kv sine bile söylemiş o da böbrek var ya böbrek onun suyundan bir damla versin b12 yi artırır demiş, hep beraber bahçede kahvaltıdaydık, ben de yok daha neler 8 aylık bebeğe sakatat verilir mi hiç dedim birde böbreği sakladım verirsen diyorben sinir oldum ki ne oldum, miniğime döndüm oğlum senin kan değerlerini duymayan kalmadı dünya meselesi oldu dedim ya be kadın sanane ona ne , cahillikte sınır yok, birde eltimin oğlunu bıraktı bizimkini kiloya taktı, kızlar az çok fotolardan gördünüz ilk 6 ay tombişti oğlum, hep yazdım tosun diye diye nazar ettiler, kilo almadı verdi falan, annem çok üzülüyor resmen erittiler nazardan diye, eve çıktık oğluma yemek yedirirken patladım eşime, bak annene kaç kere söyledim kilosu hakkında yememesi hakkında bir şey söyleme anne çok üzülüyorum diye ama annen ısrarla her görmesinde ah yavrum eridi ahh yemiyor ne olacak diye beni delirtiyor, yeğenin bitti sıra bizimkinde yeter dedim, el birliğiyle üzüntüden sütümümü kesmeye çalışıyorsunuz bu ne ya dedim, senin kardeşinin kaynanasına ben benim oğlumun kan tahlilinden duymayan kaldı mı acaba dedim annene kıvırmadan açıkça söyle bir daha kilo konusu yemek konusunu açmasın kalbini kırmak istemiyorum dedim, ben annesiyim ya annesi benden çok mu düşüyor herkes yavrumu dedim!!!
Ya kızlar kilo boy yazmıycam dedim bugüne kadar ama yazıyorum burayada 8600 72 cm, eğer kilo vermese ve diğer ay alsaydı 9 kiloyu geçecekti ki doktorumuz sağlık ocağındaki hemşireler normal diyor, evet ilk atı ay kilosu persentilde % 90 lardaydı ama ne yapabilirim, okudum üfledim ama inanın her gören tosun dedi yavruma , nazardan çatlamadığına şükrediyorum ben artık
aynı bayram günü annem geldi o da kan değeriyle ilgili bir şey dedi bende mahsus kızdım eşimin yanında anneme yeter kapatın bu konuyu diye, sonra eşim gidince annemle babama durumu anlattım kızdı onlarda kaynanama, babam cahil cahil iş yapmayın kızım sakın dedi
ohh yazdım rahatladım
Günaydın herkese maceralarımız yazarken olumsuzlukları yazmadım sıra onda:)
Miniğimin kan değerleri kilosu kv ye dert oldu, beni dellendirdi sonunda, bayramda kaynımın kv sine bile söylemiş o da böbrek var ya böbrek onun suyundan bir damla versin b12 yi artırır demiş, hep beraber bahçede kahvaltıdaydık, ben de yok daha neler 8 aylık bebeğe sakatat verilir mi hiç dedim birde böbreği sakladım verirsen diyorben sinir oldum ki ne oldum, miniğime döndüm oğlum senin kan değerlerini duymayan kalmadı dünya meselesi oldu dedim ya be kadın sanane ona ne , cahillikte sınır yok, birde eltimin oğlunu bıraktı bizimkini kiloya taktı, kızlar az çok fotolardan gördünüz ilk 6 ay tombişti oğlum, hep yazdım tosun diye diye nazar ettiler, kilo almadı verdi falan, annem çok üzülüyor resmen erittiler nazardan diye, eve çıktık oğluma yemek yedirirken patladım eşime, bak annene kaç kere söyledim kilosu hakkında yememesi hakkında bir şey söyleme anne çok üzülüyorum diye ama annen ısrarla her görmesinde ah yavrum eridi ahh yemiyor ne olacak diye beni delirtiyor, yeğenin bitti sıra bizimkinde yeter dedim, el birliğiyle üzüntüden sütümümü kesmeye çalışıyorsunuz bu ne ya dedim, senin kardeşinin kaynanasına ben benim oğlumun kan tahlilinden duymayan kaldı mı acaba dedim annene kıvırmadan açıkça söyle bir daha kilo konusu yemek konusunu açmasın kalbini kırmak istemiyorum dedim, ben annesiyim ya annesi benden çok mu düşüyor herkes yavrumu dedim!!!
Ya kızlar kilo boy yazmıycam dedim bugüne kadar ama yazıyorum burayada 8600 72 cm, eğer kilo vermese ve diğer ay alsaydı 9 kiloyu geçecekti ki doktorumuz sağlık ocağındaki hemşireler normal diyor, evet ilk atı ay kilosu persentilde % 90 lardaydı ama ne yapabilirim, okudum üfledim ama inanın her gören tosun dedi yavruma , nazardan çatlamadığına şükrediyorum ben artık
aynı bayram günü annem geldi o da kan değeriyle ilgili bir şey dedi bende mahsus kızdım eşimin yanında anneme yeter kapatın bu konuyu diye, sonra eşim gidince annemle babama durumu anlattım kızdı onlarda kaynanama, babam cahil cahil iş yapmayın kızım sakın dedi
ohh yazdım rahatladım
Canım benim oğluma da hep tosun diyorlardı. 4 aydan sonra kilo alımı yavaşladı. Şuan 8 aylık doktorumuz hedef 450 gr kilo alımı dedi. Geçen ay 350 gr almıştı. Yarın kontrolümüZ var. Bu arada diş te çıkardı. Şükür ki sağlıklılar. Bu arada kan tahlili hangi ay yapılacak?Günaydın herkese maceralarımız yazarken olumsuzlukları yazmadım sıra onda:)
ohh yazdım rahatladım
kızlarr beni bi korku saldı ya. Ayın 20sinde adet oldum ve 20sinden sonra memlekette annemlerde olduğumuz için eşimle bişeyler olmadı ama adetim bitince canım deli gibi waffle istedi yiyemeden geldim buraya bide bikaç gündür acayip duygusalım. hamileliğimdede canım aynı waffle isteğim gibi midye istemişti. offf valla korkuyorum ya adet olmak garanti değil sanırım bazen hamile kaldıktan sonrada bi kere olabiliyomuşinşallah yoktur bişey ya valla test yapmaya korkuyorum bide diyorum test yapcak bişeyde yok korunuyoruz çünkü. Offfff. duygusallığım yorgunluktanda olabilir mi acaba?? Olabilir dimiii??
kızlarr beni bi korku saldı ya. Ayın 20sinde adet oldum ve 20sinden sonra memlekette annemlerde olduğumuz için eşimle bişeyler olmadı ama adetim bitince canım deli gibi waffle istedi yiyemeden geldim buraya bide bikaç gündür acayip duygusalım. hamileliğimdede canım aynı waffle isteğim gibi midye istemişti. offf valla korkuyorum ya adet olmak garanti değil sanırım bazen hamile kaldıktan sonrada bi kere olabiliyomuşinşallah yoktur bişey ya valla test yapmaya korkuyorum bide diyorum test yapcak bişeyde yok korunuyoruz çünkü. Offfff. duygusallığım yorgunluktanda olabilir mi acaba?? Olabilir dimiii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?