2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

İyiyim canim cok sukur.
Ev-bebek ikilemi arasinda kosusturuyorum herkes gibi.
Birde yapabildigim kadar diyet yapmaya calisiyorum.
Minik bugun 4 bucukta uyandi, 6 da yarim saat uyudu zombi gibi geziyorum simdi evde
Esin polismiydi canim ?
Bu gece çoğumuz uykusuz kalmış heralde. Bizimki uykusuz olduğu için kahvaltıda yapmadı esneye esneye dolanıyo ortada azcık daha yorulsun uyutcam inşallah tekrar tabi bende uyucam. Tabi bu benim temennim gerçek olur inşallahh

Bu arada herkese GÜNAYDINN. Havalar çok soğudu burda hırka giymeye başladık ama yerlerde soğuk üşütmüyodur inşallahh

Gunaydin canim
Bizim erken kalkma sebebimiz dun 8 bucukta uyudu sonra baktim uyanmiyor 10 bucukta bendr yattim. O yuzden erken kalkti.
Gerci 12 de de yatsa 7 de kalkiyor

Gunaydin canim
Bizim erken kalkma sebebimiz dun 8 bucukta uyudu sonra baktim uyanmiyor 10 bucukta bendr yattim. O yuzden erken kalkti.
Sende almışsın uykuyu ne güzel :) ya Çağlarda çok geç uyumadı ama gece çok sık uyandı her uyandığında emip uyumadı ayağımda salladım 3-4kere ben ondan uykusuzum gece normal uyusaydı ben böyle olmazdımm. Neyseki şimdi uyudu ayağımda 1-2 saat uyur inşallahta bende uyurumm

Gunaydin canim
Ruh ikizimissiniz galiba :)))
1 de de yatsa ayni 9 da da yatsa ayni
Guya 11-12 saat uyumalari gerekiyomus bu aylarda
Nerdeeee 8 saat uyuyosak ne ala

Sizde bizim diger ruh ikizimissiniz :))))
Zaten benziyorlarda valla caglar ile arda
Dunku tiffany calisanlarindan biliyorum huzursuzlugumuzu kesin nazar ettiler ogluma (
Dun anneme gittik donerken uyudu arabada hadi avm ye gireyim o uyurken dedim 5 dk olmamisti uyudugu itinayla arabadan alip bebek arabasina yatirdim mutlu mutlu raht baharim derken asansore bindik coxugun biri bir ciglikkk atti bnmki hmn uyandi bidaha uyumadi
Saat 10 a geliyordu daha gerci cok ay var ama Allah nasip ederse d gununu evimizde anane dede babanne dede halasi Falan bizbize 15 kisi kdr aranizda yapmak istiyorum,konseptimiz superman olsun istiyordum,babamiz ben oglumuz suparman t shirt giyeriz diye dusundum yazliklar kalkmadan t shirt alayim diye girdik tiffaniy e cok sukur buldum ama iki kiz ardaya yapisti,boyle tatli cocuk olurmu ayy sahane ayy bayildik 15 dk boyunca cocuguma yapistilar birsey diyemedim ordan eve gelince basladi mizmizlanmaya,dogdu dogali dun gece gibi bi gece yasamamistim
Yildizimi dusuk nedir hemn nazar oluyo yawrum yaa (( halbuki nazar ayeti muskasi hep omzunda takili

Günaydın kızlar hiçbirşeye yetişemiyorum sinirden ağladım çok zorr hersey
Canimmm yaa sakin olmaya calis
Derin bir nefes al,tenefus aralarinda gzl bir turk
Kahvesi ic kendine gelll
Bununda ustesinden geleceksin insallah
Kolay degil cocuklu olup ise gitmek bunu evde oturup sana soylemek kolay tabi bizlere ama inan kendimi yerine koyuyorum isin cok zor ama onlarin gelecegi icin azcik sıkcan disini gzl anne
Sıkıldıkca yaz buraya en azindan burdan sana destek olalim

Canım Allah kabul etsin kurbanınızı, kv le tatlıya bağlanmış neyse ki bayram da yorgun olunca insan gergin oluyor ondan olmuştur, Allah bol bol enerji versin sana:)
canım benim kuzuda tam bir yaramaz abisini aratıyor ki abisine yaramaz derdik:) abisi şimdi daha beter bu onu sollarsa ben gerçekten yandım dost acı söyler hiç şu ay geçsin düzeli bu ay geçsin düzelire inanma benim çocuğum böyle diye kabullen daha az sinirlenirsin:) hoş ben başaramıyorum da ama iyi haber bebekken çocukken hiperaktif olanlar ergenlikte tam tersi uyuşuk ağır oluyorlar çok kişide gördüm bunu biri yeğenim
afiyetle yiyin canım:)
maşallah abdullaha
Allah kolaylık versin canım
ahh ahhha hepsini huyu bir hoş
sağol canım elimden geldiğince oluyorum
Kızlar benim oğlum sürekli halı olmayan yerlere gidiyor önümüz kış rngel olmıyırumoturma odasındads çıplak yer çok ne yapacam bilmiyorum..
canım çare yok maalesef bebek milleti parkeyi fayansı pek sever, kışın külotlu çorap üstü eşeofman giydiririz
canım götür bende götürücem büyük oğlum götürmedim bariz kayma var ve çok korkuyorum geç kaldınız demesinden
Ayni dertten bende sikayetciyim
Corab giyneyi sevmiyor hmn cikartiyor
Ayakkabi giydircez ama onuda cikarticak
Ayakli tulum giydiririz olmadi

canım külotlu çorap giydir çıkaramaz, benim büyük öyleydi hala çıkarır akşama kadar kırk kere giy çorabını derim şimdi küçükte öyle

Oğlumun dün geceki huysuzluğun sebebi belli oldu bir diş daha patlattı 6 dişimiz oldu:))
hayırlı olsun:)
canım ben artık özel bir şey yapmıyorum yazmıştım yemiyor çünkü bize ne pişerse ondan veriyorum, makarnalutfene baktım bayıldım ürünlerine eşime dedim ama ağrı adam hala ses çıkmadı bir daha diyicem çünkü benim bıdık tarhana sevdi makarna da yiyor
tariflerin gayet hoş
Yemek düzeniniz nasıl kızlar? Kaç saatte bir emiyorlar?
saat başı emiyor
Cook yorgunum ahmet çok özlemiş beni memede uyuyor kızımın okuldaki ilk günü iyiydi benim öğrencilerde iyi ama çok yorucu iki çocukla çalışmak ayaklarım zonkluyor iyi geceler kızlar
canım benim ipek sevdi mi okulu inşallah düzenin oturacak
Allah kabul etsin canım

canım eymende yemiyordu kan ilacı vermiyordun değil mi onu düzenli vermeye başlayınca yemeye başladı tabi 3-4 tatlı kaşığı olsun buna da şükür, kan tahlili yaptır sende mutlaka birde ben bize yaptığım yemeklerden veriyorum
bak ne güzel kilo verdin dedik salma canım salma:)
gel canım gel sayfa 169 a bak guruptaki
kılolar demeyın bana kızlar tatlı yememmmm dıye gıttım anaaam kv cok guzel baklava yapmıstı baya gıttı yanı bugun dıyetteyım dayanamıyorum aclıga amaa
ohh afiyet olsun ben baklava sevmem neyse ki
Eki Görüntüle 1642334

Oğluma irmik helvası yaptım inşallah sever..
afiyet olsun
canım özel et almadık ne yiyorsak ondan mesela bayramda kavurma verdim elimle ezip ezip, suyuna ekmek batırdım sevdi, onun dışında bir köfte kadar kıymayı sebzelerle pişirip blendırdan geçiriyorum
canım böylesi doğru değilmiş ne yediğini bilmezmiş ama yemeyen bebekte zor bende tv karşısında veriyorum çoğu zaman
Kızlar oğlumun kani 11.3 cikti hemşire dr gosterdi normal demiş ama kan ilacı düzenli versin demiş nasıl sİİn kanlar nasildi
kullan canım kan ilacını 13 e yükselse daha iyi

Kocamlada küsüz onu tehdit etsemmi acaba ( benim canımı sıkma anan elimde)
Diye.

her zamanki gibi süper olmuş
İyiyim canim cok sukur.
Ev-bebek ikilemi arasinda kosusturuyorum herkes gibi.
Birde yapabildigim kadar diyet yapmaya calisiyorum.
Minik bugun 4 bucukta uyandi, 6 da yarim saat uyudu zombi gibi geziyorum simdi evde
Esin polismiydi canim ?
biz her gün böyleyiz canım hatta gece 3 ten sonra gün başlıyor bize
Günaydın kızlar hiçbirşeye yetişemiyorum sinirden ağladım çok zorr hersey
canım ya sakin ol bakalım bugün kendine izin veriyorsun sadece sen ve çocuklar için gerekeni yap yemekle uğraşma dışardan ye kesinlikle ev işi yapmak yok bugün rahatla bakalım bir , öyle kolay mı iki çocuk ev iş, ben çalışmadığım halde yetişemiyorum sen tabi yetişemezsin Süpermenmisin ayol hadi bakalım al çayını kahveni mola ver

ahh nazar ahh

Günaydın herkese maceralarımız yazarken olumsuzlukları yazmadım sıra onda:)

Miniğimin kan değerleri kilosu kv ye dert oldu, beni dellendirdi sonunda, bayramda kaynımın kv sine bile söylemiş o da böbrek var ya böbrek onun suyundan bir damla versin b12 yi artırır demiş, hep beraber bahçede kahvaltıdaydık, ben de yok daha neler 8 aylık bebeğe sakatat verilir mi hiç dedim birde böbreği sakladım verirsen diyor ben sinir oldum ki ne oldum, miniğime döndüm oğlum senin kan değerlerini duymayan kalmadı dünya meselesi oldu dedim ya be kadın sanane ona ne , cahillikte sınır yok, birde eltimin oğlunu bıraktı bizimkini kiloya taktı, kızlar az çok fotolardan gördünüz ilk 6 ay tombişti oğlum, hep yazdım tosun diye diye nazar ettiler, kilo almadı verdi falan, annem çok üzülüyor resmen erittiler nazardan diye, eve çıktık oğluma yemek yedirirken patladım eşime, bak annene kaç kere söyledim kilosu hakkında yememesi hakkında bir şey söyleme anne çok üzülüyorum diye ama annen ısrarla her görmesinde ah yavrum eridi ahh yemiyor ne olacak diye beni delirtiyor, yeğenin bitti sıra bizimkinde yeter dedim, el birliğiyle üzüntüden sütümümü kesmeye çalışıyorsunuz bu ne ya dedim, senin kardeşinin kaynanasına ben benim oğlumun kan tahlilinden duymayan kaldı mı acaba dedim annene kıvırmadan açıkça söyle bir daha kilo konusu yemek konusunu açmasın kalbini kırmak istemiyorum dedim, ben annesiyim ya annesi benden çok mu düşüyor herkes yavrumu dedim!!!

Ya kızlar kilo boy yazmıycam dedim bugüne kadar ama yazıyorum burayada 8600 72 cm, eğer kilo vermese ve diğer ay alsaydı 9 kiloyu geçecekti ki doktorumuz sağlık ocağındaki hemşireler normal diyor, evet ilk atı ay kilosu persentilde % 90 lardaydı ama ne yapabilirim, okudum üfledim ama inanın her gören tosun dedi yavruma , nazardan çatlamadığına şükrediyorum ben artık

aynı bayram günü annem geldi o da kan değeriyle ilgili bir şey dedi bende mahsus kızdım eşimin yanında anneme yeter kapatın bu konuyu diye, sonra eşim gidince annemle babama durumu anlattım kızdı onlarda kaynanama, babam cahil cahil iş yapmayın kızım sakın dedi

ohh yazdım rahatladım

Nego ya bazı çocuklar oyalandığında sürekli yer ya benimki öyle değil doydumu asla açmaz ağzını. Bişey izlesede o yüzden o yönden rahatım sadece zihinsel gelişimi açısından düşünüyorum bi eksisi olur mu acaba diye.
Artık kilosu çok artmazmış 6-7 aylıktan sonra. Benim 13 aylık yeğenim var 8 aylıktan beri 11 kilo hiç değişmedi o yüzde. Kiloyu dert etme Çağlarda 2 aydır 8,5 kilo ve ebe bana söylemişti çok almaz artık diye

Cnmm ya nolcak bixim bu kayinvalidelerin laflarindan cektigimiz boyle,takmamayi ogrencez galiba tiriska diyebilip gecebilsekkkk
Oglun kg vermis olabilir ,artik kg almayabilir onemli olan sinirin altina dusmesin ki zaten sizin kilonuzda cok zayif degilki gayet normal suan yeterki saglikli olsun demiyorlarda bayiliyolar sisko olmasinaaa
Nazar edenlerin hepsi ni Allah a havale ediyorum

kızlarr beni bi korku saldı ya. Ayın 20sinde adet oldum ve 20sinden sonra memlekette annemlerde olduğumuz için eşimle bişeyler olmadı ama adetim bitince canım deli gibi waffle istedi yiyemeden geldim buraya bide bikaç gündür acayip duygusalım. hamileliğimdede canım aynı waffle isteğim gibi midye istemişti. offf valla korkuyorum ya adet olmak garanti değil sanırım bazen hamile kaldıktan sonrada bi kere olabiliyomuş inşallah yoktur bişey ya valla test yapmaya korkuyorum bide diyorum test yapcak bişeyde yok korunuyoruz çünkü. Offfff. duygusallığım yorgunluktanda olabilir mi acaba?? Olabilir dimiii??

Canım benim oğluma da hep tosun diyorlardı. 4 aydan sonra kilo alımı yavaşladı. Şuan 8 aylık doktorumuz hedef 450 gr kilo alımı dedi. Geçen ay 350 gr almıştı. Yarın kontrolümüZ var. Bu arada diş te çıkardı. Şükür ki sağlıklılar. Bu arada kan tahlili hangi ay yapılacak?

Ahhh ahhh o waffle i hergun cnm cekiyor
Makina bile aldim eve,cilekleri attim buzluga kisin yaoarim diye korkumdan kg alirum diye yapmiyorum
Yok bence mevsimsel tatli canimiz cekiyo
Birde bidiklar cok yaramaz uykusuzlukda var sinirsel istahimiz arti duygusaliz,bence hamile degilsin cnm,getirme aklina boyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…