- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
hosgeldın cnm.senınde.valla bugun aklımdan gectın nerelerdsın dıye yazcaktm:)Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun kızlar.
Yok yetişemiyorum ne okumaya ne yazmaya
Bayramdan önce derin temizlik yapıyordum. Malum bebişle temizlikler parça parça oluyor.
Hemde çoook parça parça.
Rejimimi bayağı bozdum bu aralar.
Diyetisyen kontrolüm çook geçe kaldı resmen saldım.
Beni diyette tutan 2 haftada 1 kontrollermiş
Neyse ki 2 ay üzerine yarın kontrolüm var inşallah.
Saha önceki verdiği listeleri de yarın ki listeleri de paylaşacağım sizinle.
Diş buğdayı fotolarını eklemek istiyorum.
Aslında sürekli burada olmak istiyorum ama olmuyor işte.
Eşimde vardiyalı çalışıyor. Öyle olunca yemek işi ve ev işi düzensiz oluyor.
Amaaan öyle işte
hosgeldinnnn..oluyo oyle arada duzeltmısınız ıste ne guzel.ben geldııımmmbayram nasıl gectı benımkı bol kavgalı cok kırdı belkı benım kıde cocukluktu cok kızgınım hala ama barıstık ıste oyle boyle dun aksam donduk esım annesıne gıdınce cook egısıyor ılgısızlesıyor kv ıyıdır doldurusa getırdıgını hıc duymadm ama ogluyla gezmeyı pek bı sevıyor cıkıp cıkıp gıdıyorlar bı yerlere bende kızıyorum sonar kavga kıyamet puff neyse kapattık konuyu
az temızlık yaptım ama elım agır ıslıyor sanırım azıcık ıs yaptımmuhammed yusufum ıyıce hareketlendı hıııı durmuyor bayılıyoruz bu hallerıne dedelerı anneannesı babaannesı cok sevdıer cok ılgılendıler oyle cok gezmedık anca kurban falan allah Kabul etsın
hihami benıde ızleee
@eflalim bende geleyım o gruba fekat haftalık gorevı goremedım
ay cokda severım he:)
hosbuldumm. ınsallah duzelmıstır kv den kıskanıyorum esımı galıbahosgeldinnnn..oluyo oyle arada duzeltmısınız ıste ne guzel.
tamm gordum ızlemıyosun sanmıstım hehehh
masallah oglun cok yakısıklı elbıselere bayıldımm ayrıca sana benzettım ben
Cnm eski resimleri görüyom ama yenileri göremiyom..
Canım biz kuzu but alıyoruz hep o yağsız oluyor ordan kıyma çektirebilirsin..Kızlar bebişime hiç et vermedim ben daha ilk defa vereceğim de yağsız kıyma olacak diyor bi de kuzu eti tavsiye ediliyor e bu kuzu kıyma çok yağlı nasıl olacak, bi de hep 45 dk haşlanır yazıyo tariflerde siz nasıl yapıyosunuz şu et verme işini olay yaptım resmen
Yihuuuumasallah oglun cok yakısıklı elbıselere bayıldımm ayrıca sana benzettım ben
Canım eski albümün içine attım zaten kahverengili olanCnm eski resimleri görüyom ama yenileri göremiyom..
Sağol canım eşime söyleyeyim ben de orasından alsın bi daha. Kaç dk pişiriyosun peki?Canım biz kuzu but alıyoruz hep o yağsız oluyor ordan kıyma çektirebilirsin..
Bende çıkardım şimdi yapacam baktım biraz yağlı yapacağım yine kasaba gidemem
eger kv senın yerıne koyuyosa kendını kıskanman cok dogal.bence kv ler az biraz gerı durmalı .mesela kapı calınca ben accam dıye kosan kv tıplerıne sınır olurum.kendını bılen kv gelınıne kızım kocaya kapıyı sen ac demelı.hadı cıkın gezın demelı ve bunlardan mutlu olmalıhosbuldumm. ınsallah duzelmıstır kv den kıskanıyorum esımı galıba
Ben dakika ile pişirmiyorum canım kısık ateşte yiyebileceği kıvama kadar getiriyorum pişirme süresi ete bağlı kimi et çabuk kişiyor kimiside geç..YihuuuuGeneli babasına ve benim babama benzetiyor ama eşimle ben de benziyoruz bence bana da benziyo yaa :))
Canım eski albümün içine attım zaten kahverengili olan
Sağol canım eşime söyleyeyim ben de orasından alsın bi daha. Kaç dk pişiriyosun peki?
Hah benim kv işte tamda anlattığın gibi yapıyor çıkın gezin diyor.. Ama sonrasındanda alttan alttan lafı sokuyor ben buna dahada sinir oluyorumeger kv senın yerıne koyuyosa kendını kıskanman cok dogal.bence kv ler az biraz gerı durmalı .mesela kapı calınca ben accam dıye kosan kv tıplerıne sınır olurum.kendını bılen kv gelınıne kızım kocaya kapıyı sen ac demelı.hadı cıkın gezın demelı ve bunlardan mutlu olmalı
offf anneminkide süperdi yedim biçok ama,kilo almamışım şükürkılolar demeyın bana kızlar tatlı yememmmm dıye gıttım anaaam kv cok guzel baklava yapmıstı baya gıttı yanıbugun dıyetteyım dayanamıyorum aclıga amaa
ayy çok severim yolla bacım
canım ben dana eti veriyorum yani kıyma aslında ete yeni başlicam özellikle kuzu olması gerektiğini bilmiyordumKızlar bebişime hiç et vermedim ben daha ilk defa vereceğim de yağsız kıyma olacak diyor bi de kuzu eti tavsiye ediliyor e bu kuzu kıyma çok yağlı nasıl olacak, bi de hep 45 dk haşlanır yazıyo tariflerde siz nasıl yapıyosunuz şu et verme işini olay yaptım resmen
aynen ayaklarım buzHavalar iyice soğudu üşüyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?