2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben geldııımmm bayram nasıl gectıbenımkı bol kavgalı cok kırdı belkı benım kıde cocukluktu cok kızgınım hala ama barıstık ıste oyle boyle dun aksam donduk esım annesıne gıdınce cook egısıyor ılgısızlesıyor kv ıyıdır doldurusa getırdıgını hıc duymadm ama ogluyla gezmeyı pek bı sevıyor cıkıp cıkıp gıdıyorlar bı yerlere bende kızıyorum sonar kavga kıyamet puff neyse kapattık konuyu
az temızlık yaptım ama elım agır ıslıyor sanırım azıcık ıs yaptım muhammed yusufum ıyıce hareketlendı hıııı durmuyor bayılıyoruz bu hallerıne dedelerı anneannesı babaannesı cok sevdıer cok ılgılendıler oyle cok gezmedık anca kurban falan allah Kabul etsın
hihami benıde ızleee
@eflalim bende geleyım o gruba fekat haftalık gorevı goremedım

hosgeldın cnm.senınde.valla bugun aklımdan gectın nerelerdsın dıye yazcaktm:)
ihmal etme buraları

hosgeldinnnn..oluyo oyle arada duzeltmısınız ıste ne guzel.

Kızlar bebişime hiç et vermedim ben daha ilk defa vereceğim de yağsız kıyma olacak diyor bi de kuzu eti tavsiye ediliyor e bu kuzu kıyma çok yağlı nasıl olacak, bi de hep 45 dk haşlanır yazıyo tariflerde siz nasıl yapıyosunuz şu et verme işini olay yaptım resmen

Canım biz kuzu but alıyoruz hep o yağsız oluyor ordan kıyma çektirebilirsin..
Bende çıkardım şimdi yapacam baktım biraz yağlı yapacağım yine kasaba gidemem

masallah oglun cok yakısıklı elbıselere bayıldımm ayrıca sana benzettım ben
Yihuuuu Geneli babasına ve benim babama benzetiyor ama eşimle ben de benziyoruz bence bana da benziyo yaa :))

Cnm eski resimleri görüyom ama yenileri göremiyom..
Canım eski albümün içine attım zaten kahverengili olan
Canım biz kuzu but alıyoruz hep o yağsız oluyor ordan kıyma çektirebilirsin..
Bende çıkardım şimdi yapacam baktım biraz yağlı yapacağım yine kasaba gidemem
Sağol canım eşime söyleyeyim ben de orasından alsın bi daha. Kaç dk pişiriyosun peki?

hosbuldumm. ınsallah duzelmıstır kv den kıskanıyorum esımı galıba
eger kv senın yerıne koyuyosa kendını kıskanman cok dogal.bence kv ler az biraz gerı durmalı .mesela kapı calınca ben accam dıye kosan kv tıplerıne sınır olurum.kendını bılen kv gelınıne kızım kocaya kapıyı sen ac demelı.hadı cıkın gezın demelı ve bunlardan mutlu olmalı

Kızlar ya oğlumun yemesi içmesi iyi çok şükür ama mama sandalyesinde oturmaktan bi süre sonra sıkılıyo bende telefondan müzik klipleri açıyorum onları izlerken doyana kadar yiyor. Ama böyle izletincede bi kötü yanı olur mu diyede düşünüp duruyorum ama başka türlüde durmuyo doymadan kalkmaya çalışıyo mızmızlanıyo. Kötü mü yapıyorum acaba ya?

Ben dakika ile pişirmiyorum canım kısık ateşte yiyebileceği kıvama kadar getiriyorum pişirme süresi ete bağlı kimi et çabuk kişiyor kimiside geç..
Ben tekrar bakayım albüme ozaman:))

Hah benim kv işte tamda anlattığın gibi yapıyor çıkın gezin diyor.. Ama sonrasındanda alttan alttan lafı sokuyor ben buna dahada sinir oluyorum

kılolar demeyın bana kızlar tatlı yememmmm dıye gıttım anaaam kv cok guzel baklava yapmıstı baya gıttı yanı bugun dıyetteyım dayanamıyorum aclıga amaa
offf anneminkide süperdi yedim biçok ama,kilo almamışım şükür
Eki Görüntüle 1642334

Oğluma irmik helvası yaptım inşallah sever..
ayy çok severim yolla bacım

canım ben dana eti veriyorum yani kıyma aslında ete yeni başlicam özellikle kuzu olması gerektiğini bilmiyordum
Havalar iyice soğudu üşüyorum ben..
aynen ayaklarım buz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…