- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 43
- 40
ee o kadarı normal :)Hah benim kv işte tamda anlattığın gibi yapıyor çıkın gezin diyor.. Ama sonrasındanda alttan alttan lafı sokuyor ben buna dahada sinir oluyorum
Teşekkürler canımhayırlı olsun dişiniz:)
bence olmaz zararı
canım karışık ver daha besleyici olur
canım uyku konusunda yazdıklarını hep uyguluyorum, kansızlık yaparmış böyle uykusuzluk huysuzluk bakıcaz bir ay sonra ilaç değiştirecek mi düzenini
canım 6 öğün şart başka türlü verilmiyor her yolu denedim ben:) bak benim yediklerimi yazıyorum gayette doyurucu çok yiyorum ama veriyorum artık kilo
inşallah umduğun gibi olur ama bana hiç fayda etmedi göbek duruyor
veriyorum canım akşamları çorba
süper kadınsın her halinle:)
canım katıl zayıflama sayfamıza
temizlemiyorum kendi çıkıyor
Normal değil canım oğlunun yanında kurban hayran arkasındada anan baban benim kv böle işte..ee o kadarı normal :)
üsümek güzeldir :)Havalar iyice soğudu üşüyorum ben..
bizim dusuk cnm ya @eflalim leKızlar oğlumun kani 11.3 cikti hemşire dr gosterdi normal demiş ama kan ilacı düzenli versin demiş nasıl sİİn kanlar nasildi
ay ciddimi:)Kv deyi andım o geldihadi bana kolqy geleeeeeeeee allahtan evim temizdi:))
bende burdayım.bu gece annemdeyım esım ıste.annem sallıyo sevdeyı rahatımgBen burdayken kimsecikler yok
yapacak bıse yok malesef ıdare etmekten baska bosver kocanla aran bozulmasın bu onemlı olanNormal değil canım oğlunun yanında kurban hayran arkasındada anan baban benim kv böle işte..
Kocamlada küsüz onu tehdit etsemmi acaba ( benim canımı sıkma anan elimde)yapacak bıse yok malesef ıdare etmekten baska bosver kocanla aran bozulmasın bu onemlı olan
Ohhh ne kadar şanslısın ya keşke bende annemle aynı yerde oturabilsemmbende burdayım.bu gece annemdeyım esım ıste.annem sallıyo sevdeyı rahatımg
Bizimki 10.9 çıktı. Normali 10.5 muş. Yalnız her yerde farklı çıkarmış kullanılan cihazlara göre. Ben hiç kullanmıyordum. Artık unutmazsam veriyorum. Doktor beyin gelişimi için kullan dedi.Kızlar oğlumun kani 11.3 cikti hemşire dr gosterdi normal demiş ama kan ilacı düzenli versin demiş nasıl sİİn kanlar nasildi
Ben çift çekilmiş kıymalari ortalama kabuklu fındık büyüklüğünde yuvarlayıp dondurdum. Hergun sebzeleri haslarken altındaki suya koyuyorum. Sonra sebzelerle beraber pure yapıyorum. Köfte yapıyormuş birçok anne ama ben henüz yapmıyorum.Kızlar bebişime hiç et vermedim ben daha ilk defa vereceğim de yağsız kıyma olacak diyor bi de kuzu eti tavsiye ediliyor e bu kuzu kıyma çok yağlı nasıl olacak, bi de hep 45 dk haşlanır yazıyo tariflerde siz nasıl yapıyosunuz şu et verme işini olay yaptım resmen
Maşallah size canım en ufak ayrıntıyı bile kaçırmamışsınız çok beğendim herşeyi:))Kızlar dayanamadım Diş Buğdayı Partimizin fotoğraflarını ekledim albüme.
O kadar çok eğlendik kiii, o kadar güzel geçti kiii paylaşmadan duramıyorum.
Bazen o günü tekrar yaşıyor gibi hayal ediyorum hep.
Çok fazla ayrıntıyla uğraştığım için eşim artık bu kadarına gerek var diye söylemese de düşünüyordu eminim.
Ama bittikten sonra her şey harikaydı mükemmel oldu iyi ki yapmışız dedi
Maşallah sübhanalah her şey çok güzeldi.
Beze kulesini pastaneye yaptırdık.
Geri kalan pasta, süsler, diş buğdayı, masa örtüsünü dükmesine kadar biz yaptık.
Kuzenim etiketleri tasarladı, eniştemde reklamcı bastırdı. Büyük dişler foto çerçevesi vs. hep eniştem yaptı.
Küçük bir tahmin oyunu oynadık Mustafa ne olacak büyünce diye. Herkes tahminlerini işaretledi, Mustafa ya materyallerle seçtirdik. Bilenlere minik mıknatıslı çerçeve hediye ettik.
İsme Özel Tasarım'a havlu yaptırdım gelenlere dağıtmak için. Çok güzel oldular.
İşte böyle yine dayanamadım paylaşıyorum
Darısı doğum gününe inşallah hayırla sağlıkla
Parti gününde 2 dişi vardı. Şimdi 5 oldu elhamdülillah.
Masallahh herseyy sahane olmusKızlar dayanamadım Diş Buğdayı Partimizin fotoğraflarını ekledim albüme.
Bazen o günü tekrar yaşıyor gibi hayal ediyorum hep.
Çok fazla ayrıntıyla uğraştığım için eşim artık bu kadarına gerek var diye söylemese de düşünüyordu eminim.
Geri kalan pasta, süsler, diş buğdayı, masa örtüsünü dükmesine kadar biz yaptık.
Kuzenim etiketleri tasarladı, eniştemde reklamcı bastırdı. Büyük dişler foto çerçevesi vs. hep eniştem yaptı.
Küçük bir tahmin oyunu oynadık Mustafa ne olacak büyünce diye. Herkes tahminlerini işaretledi, Mustafa ya materyallerle seçtirdik. Bilenlere minik mıknatıslı çerçeve hediye ettik.
Desene dun gece hepimizin cileli gecesiydiKorktığum başıma geldi ya 1 de uyanmıştı emmeye şimdi yine uyandı ve emmedi mecbıren ayağımda sallıyorum(( çok uykum varrr
İyiyim canim cok sukur.:) hayırlısı artık.nasılsın bu arada nasıl gıdıyo
Ben 1 foto gordum amaKızlar dayanamadım Diş Buğdayı Partimizin fotoğraflarını ekledim albüme.
Bazen o günü tekrar yaşıyor gibi hayal ediyorum hep.o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?