2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Teşekkürler canım darısı başına.

Kızlar oğlumun kani 11.3 cikti hemşire dr gosterdi normal demiş ama kan ilacı düzenli versin demiş nasıl sİİn kanlar nasildi
Bizimki 10.9 çıktı. Normali 10.5 muş. Yalnız her yerde farklı çıkarmış kullanılan cihazlara göre. Ben hiç kullanmıyordum. Artık unutmazsam veriyorum. Doktor beyin gelişimi için kullan dedi.

Ben çift çekilmiş kıymalari ortalama kabuklu fındık büyüklüğünde yuvarlayıp dondurdum. Hergun sebzeleri haslarken altındaki suya koyuyorum. Sonra sebzelerle beraber pure yapıyorum. Köfte yapıyormuş birçok anne ama ben henüz yapmıyorum.

Kızlar dayanamadım Diş Buğdayı Partimizin fotoğraflarını ekledim albüme.
O kadar çok eğlendik kiii, o kadar güzel geçti kiii paylaşmadan duramıyorum.
Bazen o günü tekrar yaşıyor gibi hayal ediyorum hep.
Çok fazla ayrıntıyla uğraştığım için eşim artık bu kadarına gerek var diye söylemese de düşünüyordu eminim.
Ama bittikten sonra her şey harikaydı mükemmel oldu iyi ki yapmışız dedi
Maşallah sübhanalah her şey çok güzeldi.
Beze kulesini pastaneye yaptırdık.
Geri kalan pasta, süsler, diş buğdayı, masa örtüsünü dükmesine kadar biz yaptık.
Kuzenim etiketleri tasarladı, eniştemde reklamcı bastırdı. Büyük dişler foto çerçevesi vs. hep eniştem yaptı.
Küçük bir tahmin oyunu oynadık Mustafa ne olacak büyünce diye. Herkes tahminlerini işaretledi, Mustafa ya materyallerle seçtirdik. Bilenlere minik mıknatıslı çerçeve hediye ettik.
İsme Özel Tasarım'a havlu yaptırdım gelenlere dağıtmak için. Çok güzel oldular.
İşte böyle yine dayanamadım paylaşıyorum
Darısı doğum gününe inşallah hayırla sağlıkla

Parti gününde 2 dişi vardı. Şimdi 5 oldu elhamdülillah.

Maşallah size canım en ufak ayrıntıyı bile kaçırmamışsınız çok beğendim herşeyi:))

Masallahh herseyy sahane olmus
Ellerinize saglik bayildimmmm
Tum detatlar ,mekan hersey super cekilmis,kimbilir d gununuz nasil olacak heycanla beklemedeyiz

Korktığum başıma geldi ya 1 de uyanmıştı emmeye şimdi yine uyandı ve emmedi mecbıren ayağımda sallıyorum (( çok uykum varrr
Desene dun gece hepimizin cileli gecesiydi
Bizde cok zor uyuduk nr derdi vardi bilmenek cok kotu yaa,12 oldu gece en son dun 5,5 da uyanmisti,6,5 saat uyanik kalmis yokkk uyumadi bir turlu,tam uyuttum derken yarim saat gecmedi aglayarak uyandi ki bilmem oyle uyandigini ,neyseki sabah oldu yine
Gunaydin bu arada herkese

:) hayırlısı artık.nasılsın bu arada nasıl gıdıyo
İyiyim canim cok sukur.
Ev-bebek ikilemi arasinda kosusturuyorum herkes gibi.
Birde yapabildigim kadar diyet yapmaya calisiyorum.
Minik bugun 4 bucukta uyandi, 6 da yarim saat uyudu zombi gibi geziyorum simdi evde
Esin polismiydi canim ?

Ben 1 foto gordum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…