- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 43
- 40
İnşallah değilimdir benim pek tatlı çikolatayla aram yoktur sevmem pek o yüzden bayramlar kabusumdur benim. Dediğim gibi midye gözümün önünden gitmiyodu hamileliğimde şimdide waffle gitmiyo. Memlekettede yiyemedim burdada yapan yer yok. Haftasonu hava güzel olursa Çanakkaleye gidicez sırf waffle yemeye yoksa gitmicek gözümün önünden :)) bide eşimde şüpheleniyorum hamile olmandan deyince iyice içime kurt düştüAhhh ahhh o waffle i hergun cnm cekiyor
Makina bile aldim eve,cilekleri attim buzluga kisin yaoarim diye korkumdan kg alirum diye yapmiyorum
Yok bence mevsimsel tatli canimiz cekiyo
Birde bidiklar cok yaramaz uykusuzlukda var sinirsel istahimiz arti duygusaliz,bence hamile degilsin cnm,getirme aklina boyle seyler
Biz hic yemiyruz hele grip ki bikac gundur kasigi gormeye tahammulu yokAngelHeartpost: 42815631 .!.:Kızlar bebeklerinize günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?
Kızlar bebeklerinize günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?
3 ogun vermeye çalışıyorum ama uyku durumuna göre bazen 1 öğünü aksıyorKızlar bebeklerinize günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?
Canim netten tarifine bak tost makinesinde yapabilirsinİnşallah değilimdir benim pek tatlı çikolatayla aram yoktur sevmem pek o yüzden bayramlar kabusumdur benim. Dediğim gibi midye gözümün önünden gitmiyodu hamileliğimde şimdide waffle gitmiyo. Memlekettede yiyemedim burdada yapan yer yok. Haftasonu hava güzel olursa Çanakkaleye gidicez sırf waffle yemeye yoksa gitmicek gözümün önünden :)) bide eşimde şüpheleniyorum hamile olmandan deyince iyice içime kurt düştü
eflalim sana bı elestırıde bulunacagım HERSEYI COK TAKIYORSUN KAFANA cıdden bak benım kv oglumun klu cıktıgında kımlere kadar soyledı sayamadım kız kardesının eltısının gelınıne kadar anlatmıs elımı bocek soktu hastaneye gıttık kp nın dayısının gelnının kızlarına kadar anlattı cok sınır oldum ne abartıyon kadııınnnn dıye yakasından tutup sallayasım geldı yınede sustum guldum suna anlattım da boyle dedı soyle olurmus ddı ben yedıgımız yemekten vermıyordum o cıg kofte ver dedı yok deyınce de aha kp nın baska bı dayısının gelıınının gelını kızına yerden aldıgını bıle yedırıyor dedı daha mılyonlarca ornek verebılırım kılosu boyu masallah guzel amaaan bıde salmayı dene erken yaslanacan vallaGünaydın herkese maceralarımız yazarken olumsuzlukları yazmadım sıra onda:)
Miniğimin kan değerleri kilosu kv ye dert oldu, beni dellendirdi sonunda, bayramda kaynımın kv sine bile söylemiş o da böbrek var ya böbrek onun suyundan bir damla versin b12 yi artırır demiş, hep beraber bahçede kahvaltıdaydık, ben de yok daha neler 8 aylık bebeğe sakatat verilir mi hiç dedim birde böbreği sakladım verirsen diyorben sinir oldum ki ne oldum, miniğime döndüm oğlum senin kan değerlerini duymayan kalmadı dünya meselesi oldu dedim ya be kadın sanane ona ne , cahillikte sınır yok, birde eltimin oğlunu bıraktı bizimkini kiloya taktı, kızlar az çok fotolardan gördünüz ilk 6 ay tombişti oğlum, hep yazdım tosun diye diye nazar ettiler, kilo almadı verdi falan, annem çok üzülüyor resmen erittiler nazardan diye, eve çıktık oğluma yemek yedirirken patladım eşime, bak annene kaç kere söyledim kilosu hakkında yememesi hakkında bir şey söyleme anne çok üzülüyorum diye ama annen ısrarla her görmesinde ah yavrum eridi ahh yemiyor ne olacak diye beni delirtiyor, yeğenin bitti sıra bizimkinde yeter dedim, el birliğiyle üzüntüden sütümümü kesmeye çalışıyorsunuz bu ne ya dedim, senin kardeşinin kaynanasına ben benim oğlumun kan tahlilinden duymayan kaldı mı acaba dedim annene kıvırmadan açıkça söyle bir daha kilo konusu yemek konusunu açmasın kalbini kırmak istemiyorum dedim, ben annesiyim ya annesi benden çok mu düşüyor herkes yavrumu dedim!!!
Ya kızlar kilo boy yazmıycam dedim bugüne kadar ama yazıyorum burayada 8600 72 cm, eğer kilo vermese ve diğer ay alsaydı 9 kiloyu geçecekti ki doktorumuz sağlık ocağındaki hemşireler normal diyor, evet ilk atı ay kilosu persentilde % 90 lardaydı ama ne yapabilirim, okudum üfledim ama inanın her gören tosun dedi yavruma , nazardan çatlamadığına şükrediyorum ben artık
aynı bayram günü annem geldi o da kan değeriyle ilgili bir şey dedi bende mahsus kızdım eşimin yanında anneme yeter kapatın bu konuyu diye, sonra eşim gidince annemle babama durumu anlattım kızdı onlarda kaynanama, babam cahil cahil iş yapmayın kızım sakın dedi
ohh yazdım rahatladım
Bende yapilmis cokta memnun kaldigim tarifim var verebilirim kizlar (4kisilik)3 ogun vermeye çalışıyorum ama uyku durumuna göre bazen 1 öğünü aksıyor
Canim netten tarifine bak tost makinesinde yapabilirsin
Anladım canım. Doktorum iki öğün bile yese güzel demişti. Benimki biraz yemeye başladı bu aralar şükür. Alışacaklar zamanla inşallah canım. Ana öğünleri yine süt tabi ki.Valla canım bazı günler bir Kaşık bile hiiç almıyor hiç yemediği günler oluyor bazen de yerse sabah ve akşam yatmadan şeklinde iki öğün oluyor. Tabi öğün dediysem toplamda Yediği Çay tabağını geçmez.
Bebeğin yemiyorsa ğzme kendini. Yiyorsa da ver yiyen bebeğe yoğurt meyve saati sebze saati kahvaltı saati olsun.. Oh mis :)
yer tabi canım inşallah süte güveniyorlar şu anSelam sağlık ocagindan geliyoruz izlemden şükür abdullah in kilosu yememesine rağmen iyi boyumuz 75 cm.hen s ire zorlama yediği kadar bi çay kaşığı bile yese yeter dedi.gelismi guzel dedi Hamdolsun öyle rahatladım ki yemiyor doymuyor diye dert ediyordum....gun gelir abdullahim da yer inşallah.
minioneeeeee döverim seni:)Bende yapilmis cokta memnun kaldigim tarifim var verebilirim kizlar (4kisilik)
Waffle makinasinda yapiyorum ,iki kisiyiz yarisini buzdolabinda 4-5 gun sonra kalan malzemeyle yrniden yapiliyor
2 yumurta
1 ymk kasigi seker
1 su bardagi sut
Yarim bardak yag
2 su bardagi un
1 cy kasigi tuz
1pk kabartma toz
1 pk vanilya
Seker yumurta cirpilir ardindan diger malzemer konulup karistirilir
Kepce yardimiyla alip yapicagimiz tablaya koyup 5-7 dk arasi pisiyor
Bol nutella,kivi,cilek ve muz koyuyoruz afiyetle yiyoruz
nnightsaill disaridq yiyemezsen evde deneyebilirsin
Geçmiş olsun canım. Düzelir inşallah.Biz hic yemiyruz hele grip ki bikac gundur kasigi gormeye tahammulu yok
Kesme sekerle yap o vardirminioneeeeee döverim seni:)
yaparım ben bunu diye kalktım toz şeker yok
Allahtan yok yani :))
Sabah kasik mamasi,Kızlar bebeklerinize günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?
Kuzum.peki emmesi nasil ?Valla canım bazı günler bir Kaşık bile hiiç almıyor hiç yemediği günler oluyor bazen de yerse sabah ve akşam yatmadan şeklinde iki öğün oluyor. Tabi öğün dediysem toplamda Yediği Çay tabağını geçmez.
Bebeğin yemiyorsa ğzme kendini. Yiyorsa da ver yiyen bebeğe yoğurt meyve saati sebze saati kahvaltı saati olsun.. Oh mis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?