2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnşallah değilimdir benim pek tatlı çikolatayla aram yoktur sevmem pek o yüzden bayramlar kabusumdur benim. Dediğim gibi midye gözümün önünden gitmiyodu hamileliğimde şimdide waffle gitmiyo. Memlekettede yiyemedim burdada yapan yer yok. Haftasonu hava güzel olursa Çanakkaleye gidicez sırf waffle yemeye yoksa gitmicek gözümün önünden :)) bide eşimde şüpheleniyorum hamile olmandan deyince iyice içime kurt düştü

Selam sağlık ocagindan geliyoruz izlemden şükür abdullah in kilosu yememesine rağmen iyi boyumuz 75 cm.hen s ire zorlama yediği kadar bi çay kaşığı bile yese yeter dedi.gelismi guzel dedi Hamdolsun öyle rahatladım ki yemiyor doymuyor diye dert ediyordum....gun gelir abdullahim da yer inşallah.

Eşim nickimi öğrendi ama nick değiştirmeme gerek yok ki kızlar
Onu sevdiğimden başka ne yazdım ki ben:)) sadece kilomu öğrenecek korkusu bar
Yarından itibaren diyet konusunda aktifim.
Kızımın doğumgününe incecik Olacağım inş yani incecik dediysem şöyle 70 olsam yeter hahah :)))

Herkese merhaba bu arada...

Kızlar bebeklerinize günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?

Valla canım bazı günler bir Kaşık bile hiiç almıyor hiç yemediği günler oluyor bazen de yerse sabah ve akşam yatmadan şeklinde iki öğün oluyor. Tabi öğün dediysem toplamda Yediği Çay tabağını geçmez.

Bebeğin yemiyorsa ğzme kendini. Yiyorsa da ver yiyen bebeğe yoğurt meyve saati sebze saati kahvaltı saati olsun.. Oh mis :)

Kızlar bebeklerinize günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?
3 ogun vermeye çalışıyorum ama uyku durumuna göre bazen 1 öğünü aksıyor
Canim netten tarifine bak tost makinesinde yapabilirsin

@eflalim ah nazar edenlerin küçücük masum yavrudan ne istiyorlarsa yazik gunah bi maşallah deseler tamam. Saglikli olsun inan en onemlisi o.kan ilacini yok kullanmıyorum canim bi kac kez verdim iste.kullancam ins.
Bu arada o temizlik topigi iyi hoş mus da ben kaptiririm kendimi temizlige hos yapicam hali yikiycam:))... zaten kk ya cok takılıyorum bagimlisi oldum su alttatki haberlere cok gicik olourum merak edip giriyrum cok zaman alıyor... ben acilmayayim daha fazla

@Girlboymom ahh canim seni öyle iyi anlıyorum ki kendimi hayal ettim de cokkk zor relax ol canim sen hep pozitiftin devamm ins.iznim bitiyo koca calismiyorum diye tav o r yapiyo sorup duruyo az daha sabir dedim oglusu birakamiyrm daha dogrusu o sorumlulugu gözüm yemiyo oglus az daha buyusun.

eflalim sana bı elestırıde bulunacagım HERSEYI COK TAKIYORSUN KAFANA cıdden bak benım kv oglumun klu cıktıgında kımlere kadar soyledı sayamadım kız kardesının eltısının gelınıne kadar anlatmıs elımı bocek soktu hastaneye gıttık kp nın dayısının gelnının kızlarına kadar anlattı cok sınır oldum ne abartıyon kadııınnnn dıye yakasından tutup sallayasım geldı yınede sustum guldum suna anlattım da boyle dedı soyle olurmus ddı ben yedıgımız yemekten vermıyordum o cıg kofte ver dedı yok deyınce de aha kp nın baska bı dayısının gelıınının gelını kızına yerden aldıgını bıle yedırıyor dedı daha mılyonlarca ornek verebılırım kılosu boyu masallah guzel amaaan bıde salmayı dene erken yaslanacan valla

(off ne dertlıymısım valla bır dokun bın ah ısıt oldu)

3 ogun vermeye çalışıyorum ama uyku durumuna göre bazen 1 öğünü aksıyor
Canim netten tarifine bak tost makinesinde yapabilirsin
Bende yapilmis cokta memnun kaldigim tarifim var verebilirim kizlar (4kisilik)
Waffle makinasinda yapiyorum ,iki kisiyiz yarisini buzdolabinda 4-5 gun sonra kalan malzemeyle yrniden yapiliyor
2 yumurta
1 ymk kasigi seker
1 su bardagi sut
Yarim bardak yag
2 su bardagi un
1 cy kasigi tuz
1pk kabartma toz
1 pk vanilya
Seker yumurta cirpilir ardindan diger malzemer konulup karistirilir
Kepce yardimiyla alip yapicagimiz tablaya koyup 5-7 dk arasi pisiyor
Bol nutella,kivi,cilek ve muz koyuyoruz afiyetle yiyoruz
nnightsaill disaridq yiyemezsen evde deneyebilirsin

Anladım canım. Doktorum iki öğün bile yese güzel demişti. Benimki biraz yemeye başladı bu aralar şükür. Alışacaklar zamanla inşallah canım. Ana öğünleri yine süt tabi ki.

yer tabi canım inşallah süte güveniyorlar şu an

minioneeeeee döverim seni:)
yaparım ben bunu diye kalktım toz şeker yok
Allahtan yok yani :))

Kuzum.peki emmesi nasil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…