- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
AYY CANIM BENIMYerim seni ben beni deli gibi güldürüyon
Hakikaten düğünlerine kadar buraya yazsak ne güzel olur
benım durumda aynı hıc bıseyım yok gecen bayramda etlerı hallederken kaynanamın elbıselerını gıydım oldu dusun yanı 77 kıloyum kendımı kocakarılar gıbı hıssedıyorumOfff kizlar dolabi actim trenckotlarim mantolarim ceketlerim hicbiri olmuyooo olmuyoo((
Bu tipime kalkip 150-200 küsur para veropte 44 -xl beden ceket almak istemiyorum zayiflarsam elimde kalir sonra
Bende 38 beden trenckotumun dugmelerini kestim 10 cm ileri aldim tam oldu tabi eski dugme izleri kaldi utuyle gecermi bilmiyorum,bu cokkk aci bir durum,sutyenlerim olmuyoo,kucuk diildi ama yinede goze batmazdi bu memelerim
Simdi dev gibiler hangi sutueni taksam ustten meme firkliyor,telli balenli takinca emzirirken meneyi cikaramiyorum,balensis yada penye takinca yasli kadin memesi gibi follos duruyo ne giysem kotu duruyoragzimi tutamiyorum,citir sayfasina ugramak icimdwn gelmiyor
Benim sonum nolcak yaaaa
aaslinda krepin kitirlasmis seklinden ziyade biraz daha pufumsu parmakwaffle hıc yemedım ben yaa bak bı eksıklık hıssettım sımdı tarıfe baktım da krebın kıtırlasmıs sekıllı halı galıba dur deneyım dıcem ama sısman oldugum aklıma geldı ühüüüü
AYY CANIM BENIMerkek anaları olarak bırbırımıze kaynana taktıklerı verırız kııız benım gelın soyle yapmıs
Haklısın. Sağlıkları yerinde olsun ve kilo kaybı yaşamasınlar yeter.Bence ne alsalar kar almıyor diye strese gitmemek lazım..
Benim eşimde waffle hastası birgün beraber gidip yiyelim dedi ben pek sevmiyorum aslında benim tatlıylada aram yoktu hamileliğimin son aylarında çok aşeriyordum öyle tatlıya alıştım...A
aaslinda krepin kitirlasmis seklinden ziyade biraz daha pufumsu parmak
Kalinliginda yumusak sungerimsi bi kivam oluyor ve ozelligi krep gibi sicak olmasi
Kimine cok baygin gelsede sanirim
Ben nutella asigi oldugum icin hic beni baymiyor,nedense krwplerin o islakimsi yumusakligindan sebep nutella surulsede benide o hic cezbemistir bugune kdr
Birde ist da en meshur waffle,abbas waffle ve waffle house dur,1 waffle 20 lira vermek iki kisi gidip icecekle birliklte 50 yi gecince acikcasi uc kurusluk malzemeyle bu kdr vermek zoruma gidiyordu iste o sira karacada 69 liraya waffle makinasi gorunce aldim cokkk posmanim cilek mevsimibde nerdeyse her hafta yedim,pis sisko ben kisin mahrum kalmiyim diye 6-7 porsiyon cilegi buzluga attim bide utanmadan ceketlerimin icine girwmedigimdwn sikayetciyim
100 kg olmadigima dua edeyim ben
Bnm taktik hazir bu kdr uykusuzluga katlandik evlensin beni unutsun aksatsin gizli numarasan gece yarisi evlerini arayip kapaticam uyansinlar ohhh olsunnn
AYY CANIM BENIMerkek anaları olarak bırbırımıze kaynana taktıklerı verırız kııız benım gelın soyle yapmıs
Uuuuuu sutyensuiz evde gezmekkminione kendine haksızlık etme canimm fıstık gibisin sen ya tatlı diline kurban ben waffle manyagiyim ama makine almadim yaparım diye sen o hatayi yapmışsın olsun arada yersin ama ipin ucunu çok kaçırma ben bu halde 42 giyiyorum ya memisler falan emzirmeyi bırakınca küçülüyor evde saliyorum sutyenszi disarda telli boş kap yoksa giysiler hoş durmuyor
ayy oyle bı anlatmışın kı hemen deneyıp yıyesım geldıA
aaslinda krepin kitirlasmis seklinden ziyade biraz daha pufumsu parmak
Kalinliginda yumusak sungerimsi bi kivam oluyor ve ozelligi krep gibi sicak olmasi
Kimine cok baygin gelsede sanirim
Ben nutella asigi oldugum icin hic beni baymiyor,nedense krwplerin o islakimsi yumusakligindan sebep nutella surulsede benide o hic cezbemistir bugune kdr
Birde ist da en meshur waffle,abbas waffle ve waffle house dur,1 waffle 20 lira vermek iki kisi gidip icecekle birliklte 50 yi gecince acikcasi uc kurusluk malzemeyle bu kdr vermek zoruma gidiyordu iste o sira karacada 69 liraya waffle makinasi gorunce aldim cokkk posmanim cilek mevsimibde nerdeyse her hafta yedim,pis sisko ben kisin mahrum kalmiyim diye 6-7 porsiyon cilegi buzluga attim bide utanmadan ceketlerimin icine girwmedigimdwn sikayetciyim
100 kg olmadigima dua edeyim ben
soyle dusunuyorum da bazen ben cok cadı bı kaynana olurum kıskanırım oglumu allah yardım etsın gelınımeHe ya kaynanaları çekiştirdiğimiz gibi bide gelinleri çekiştiririz
Ben şimfiden eğlendim valla:))
bende sabaha körunde kapıya dayanırım heralde suprıııız dıye nihahahahaaaaBnm taktik hazir bu kdr uykusuzluga katlandik evlensin beni unutsun aksatsin gizli numarasan gece yarisi evlerini arayip kapaticam uyansinlar ohhh olsunnn
Ayy birde gecen instagramda cok guldum bir yaziya bizler gibi minik bir erkek annesi yazmiss " kimbilir ilerde oglumla evlencek olan gelin adayi uyuz gicik sey suan baby tv yi izliyordur " hahahaaaaaa :)))
Ha ha bende evde hiccc takamam sutyen sarkti ama napiyim....aslinda kocamin sucu evde takma diye alistim hem cokkk rahat disarda penye takiyirdum dogumdan bu yana artik destekli ya da sungerli takiyrumUuuuuu sutyensuiz evde gezmekk
Kusum yaaa ben oyle gezemem heptennn nwfret edeerim kendimden daha cok yuklemirim tatliya
Olur canim krep oluyo o da olur ikisi de cıvık hamur olarak.dene sen o kadar yol tepme:)))Abooovvvv demeyeymişim iyiymiş waffle diye :)) pardon kızlar yaa :)) haftasonu gidemezsek pazardan ona göre meyve alayımda deniyeyim ama bizde tost makineside yok mutfağım küçük benim o yğzden fazlalık bişey alamıyorum. Fırın bile balkonda dolapta duruyo orda kullanıyorum. Tavada olur mu acep krep gibi
aa aynı ben ama sarktı goguslerım cok mutsuzum bu yuzdenHa ha bende evde hiccc takamam sutyen sarkti ama napiyim....aslinda kocamin sucu evde takma diye alistim hem cokkk rahat disarda penye takiyirdum dogumdan bu yana artik destekli ya da sungerli takiyrum
Ya hem gezmiş gelmiş oluruz hemde orda bi yer var oranınki çok güzel oluyo her gittiğimizde yeriz mutlaka.Olur canim krep oluyo o da olur ikisi de cıvık hamur olarak.dene sen o kadar yol tepme:)))
yok hayır cnmİyiyim canim cok sukur.
Ev-bebek ikilemi arasinda kosusturuyorum herkes gibi.
Birde yapabildigim kadar diyet yapmaya calisiyorum.
Minik bugun 4 bucukta uyandi, 6 da yarim saat uyudu zombi gibi geziyorum simdi evde
Esin polismiydi canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?