2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benım durumda aynı hıc bıseyım yok gecen bayramda etlerı hallederken kaynanamın elbıselerını gıydım oldu dusun yanı 77 kıloyum kendımı kocakarılar gıbı hıssedıyorum

A
aaslinda krepin kitirlasmis seklinden ziyade biraz daha pufumsu parmak
Kalinliginda yumusak sungerimsi bi kivam oluyor ve ozelligi krep gibi sicak olmasi
Kimine cok baygin gelsede sanirim
Ben nutella asigi oldugum icin hic beni baymiyor,nedense krwplerin o islakimsi yumusakligindan sebep nutella surulsede benide o hic cezbemistir bugune kdr
Birde ist da en meshur waffle,abbas waffle ve waffle house dur,1 waffle 20 lira vermek iki kisi gidip icecekle birliklte 50 yi gecince acikcasi uc kurusluk malzemeyle bu kdr vermek zoruma gidiyordu iste o sira karacada 69 liraya waffle makinasi gorunce aldim cokkk posmanim cilek mevsimibde nerdeyse her hafta yedim,pis sisko ben kisin mahrum kalmiyim diye 6-7 porsiyon cilegi buzluga attim bide utanmadan ceketlerimin icine girwmedigimdwn sikayetciyim
100 kg olmadigima dua edeyim ben

AYY CANIM BENIM erkek anaları olarak bırbırımıze kaynana taktıklerı verırız kııız benım gelın soyle yapmıs
He ya kaynanaları çekiştirdiğimiz gibi bide gelinleri çekiştiririz

Ben şimfiden eğlendim valla:))

Benim eşimde waffle hastası birgün beraber gidip yiyelim dedi ben pek sevmiyorum aslında benim tatlıylada aram yoktu hamileliğimin son aylarında çok aşeriyordum öyle tatlıya alıştım...

minione kendine haksızlık etme canimm fıstık gibisin sen ya tatlı diline kurban ben waffle manyagiyim ama makine almadim yaparım diye sen o hatayi yapmışsın olsun arada yersin ama ipin ucunu çok kaçırma ben bu halde 42 giyiyorum ya memisler falan emzirmeyi bırakınca küçülüyor evde saliyorum sutyenszi disarda telli boş kap yoksa giysiler hoş durmuyor

AYY CANIM BENIM erkek anaları olarak bırbırımıze kaynana taktıklerı verırız kııız benım gelın soyle yapmıs
Bnm taktik hazir bu kdr uykusuzluga katlandik evlensin beni unutsun aksatsin gizli numarasan gece yarisi evlerini arayip kapaticam uyansinlar ohhh olsunnn
Ayy birde gecen instagramda cok guldum bir yaziya bizler gibi minik bir erkek annesi yazmiss " kimbilir ilerde oglumla evlencek olan gelin adayi uyuz gicik sey suan baby tv yi izliyordur " hahahaaaaaa :)))

Uuuuuu sutyensuiz evde gezmekk
Kusum yaaa ben oyle gezemem heptennn nwfret edeerim kendimden daha cok yuklemirim tatliya

Abooovvvv demeyeymişim iyiymiş waffle diye :)) pardon kızlar yaa :)) haftasonu gidemezsek pazardan ona göre meyve alayımda deniyeyim ama bizde tost makineside yok mutfağım küçük benim o yğzden fazlalık bişey alamıyorum. Fırın bile balkonda dolapta duruyo orda kullanıyorum. Tavada olur mu acep krep gibi

ayy oyle bı anlatmışın kı hemen deneyıp yıyesım geldı neyse yedıklerım bana yetıyor zatn basımıza waffle cıkmasın kılo verırsem sayet odul olarak koca bı waffle yıcem

bende sabaha körunde kapıya dayanırım heralde suprıııız dıye nihahahahaaaa

Uuuuuu sutyensuiz evde gezmekk
Kusum yaaa ben oyle gezemem heptennn nwfret edeerim kendimden daha cok yuklemirim tatliya
Ha ha bende evde hiccc takamam sutyen sarkti ama napiyim....aslinda kocamin sucu evde takma diye alistim hem cokkk rahat disarda penye takiyirdum dogumdan bu yana artik destekli ya da sungerli takiyrum

Olur canim krep oluyo o da olur ikisi de cıvık hamur olarak.dene sen o kadar yol tepme:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…