2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yaaa bu kilo konusuna takıklıkları nedir bu milletin.
İlla Michelin lastiklerinin maskotu gibi olacak bebek dediğin.
Bacakları kolları boğum boğum olacak ki oh oh maşallah iyi bakıyorsun desinler!

Bebek mis gibi anne sütüyle büyüyor ama tombik değil işte nedir!
Benim kv nin deyimiyle "kucak dolusu çocuk" olacak
@eflalim ilk aylarda çok iyi kilo almış olabilir, ama 6 aydan sonra kilo da düşüş olması çok ama çok normal.
Hem hareketleniyor, eskisi gibi paso yiyip uyumuyorlar. Hemde yeni tatlarla tanışıyorlar. Sevecek sevmeyecek, yeme usulü öğrenecek, alışacak ooofff çok zor iş. Sırf kilo alsınlar diye şekerli şeyleri mi dayayalım.
Mustafa da 8800 kiloydu en son 2 ya da 3 hafta önce. Boyu da 72 ydi son ölçümde.
Çok normal çok iyi kilosu dedi doktor.
Az mı ki?
Bence hiç değil. Maşallahı var yerinde durmuyor zaten 6 ay olmadan emekledi, 6 buçuk aylık sıraladı.
Bundan sonrada ne kadar alırsa alır. Ki gelişimleri artık yavaşlayacak.
Aynı hızla büyüseler dev olurlardı zaten.
Ya eşin ya sen söyleyin artık ağzını açmasın bu konuda. Sende takılmazsın.
Tabi onun susması lazım önce.
Ayyy var bizde de bi tane eşimin teyzesinin torunu 3 buçuk ay büyük Mustafa dan. Şöyle yiyor böyle yiyor .
Yok eşim bebekken 9 aylıkken 9 tane kasap köftesi yiyormuş!
Yok görümcem çok zayıf doğmuşmuş her yemeğin suyundan doğar doğmaz vermeye başlamış, 1 ayda tanınmayacak kadar kilo aldırmış!

Ayyy dinlemekten bıktım bıktııımmmm

Hepside çok afedersiniz bişeyden nem kaparlar, eşimde dahil olmak üzere hep hastalar, bağışıklıkları çok düşük.
Ama kucaklara sığmayan bebeklermiş o yeter zaten!!

Larkim ben neden resimlerini.goremiyorum izliyorumda
Cok merak ettim

Safransari bek eklemiştim sarfansarım arkadaşlar gördü hepsini galiba. Sen göremedin mi ?

Çok teşekkür ediyorum hepinize güzel yorumlarınıza.
HEpimizin evlatlarımızın çoook daha iyi günlerini görelim yaşayalım inşallah..

minione ben hamilelikten önce ne tatlıyla ne çikolatayla arası pek olmayan bir insandım.
Yani yerdim ama delirmezdim.
Hamilelikte bana bir şey oldu ve hala öyleyim çikolata pasta tatlı için deliriyorum. Waffle hiç yememiştim hayatımda, hiç çekici gelmemişti yıllardır.
Ama birde şimdi sor. Sanki vampirim kana susamışım gibi.
O kan da tatlı

Günaydın kızlar hiçbirşeye yetişemiyorum sinirden ağladım çok zorr hersey
Ah kuzum kıyamam sana sen çok güçlüsün bunun üstesindende geleceksin inşallah..
teşekkür ederim canım:))

Ohhh iyi taptın yaz biz okuruz:))

Canım kimseyii takma @asliayet in dediği gibi çok takıyorsun varsın anlatsın canımız sağolsun de geç..
Kızlar bebeklerinize günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?
2 veya 3 canım..

maşallah adaşımıza canım..
Yemek konusunda kasma sabırlı ol herşeyden yiyecek inşallah..

Kv de gitti eşhamdulillah kazasız belasız:))
Mutfak harabe toplamak istemiyorum bugün oturma odasının çıplak yerleri için kilim almak istiyorum ama havalar buz dışarı adım atmaya korkuyorum..

Larkin canım sabah bi göz atabildim fotoğraflarına daha ayrıntılı bakayım diye erteledim ama onlar ne maşallah yaa doğum gününüzü düşünemiyorum
ben dırekt mustafanın dugunu nasıl olur aceba dıye dusundum Larkin ınsallah dugun fotolarını da beklerız

Abuuuuuu sucum ne yaa :))
Alt tarafi tarif verdim bunlar hep nnightsaill in sucu o baslatti
Ama cezaya eslik edebilirim

Canlar desteklerınız ıcın teşekkürler gecmısı okudum waffle falan ben sabah kahvaltısı öğle ne zamana denk gelırse bu tempoda akşamları yeyınce heralde zayıflarım ama kesinlikle kılo almayacağım kesın

Ahmet dış çıkarıyor sanırım halasında baya ağlıyormuş verırken sevınıyor ama özlemeye başlayınca malum bu ara bendede huysuz ınşallah düzelir uyutma şeklimiz yok onlar kucakta müzikle uyutuyot ben uyutamıyorum memede uyursa sabahları öyle uyuyor bı oku gündür benu sevmek ıcın cenemı ısırıyor bızı kapıda görünce delırıyor ablasına sarılması herseye değer.....
ipek okulu sevdı tabı onun beslenme hazırlıgı okul hazırlığı yoruluyorum ama hersey geçecek düzeleceğiz

Offf kizlar dolabi actim trenckotlarim mantolarim ceketlerim hicbiri olmuyooo olmuyoo ((
Bu tipime kalkip 150-200 küsur para veropte 44 -xl beden ceket almak istemiyorum zayiflarsam elimde kalir sonra
Bende 38 beden trenckotumun dugmelerini kestim 10 cm ileri aldim tam oldu tabi eski dugme izleri kaldi utuyle gecermi bilmiyorum,bu cokkk aci bir durum,sutyenlerim olmuyoo,kucuk diildi ama yinede goze batmazdi bu memelerim
Simdi dev gibiler hangi sutueni taksam ustten meme firkliyor,telli balenli takinca emzirirken meneyi cikaramiyorum,balensis yada penye takinca yasli kadin memesi gibi follos duruyo ne giysem kotu duruyor agzimi tutamiyorum,citir sayfasina ugramak icimdwn gelmiyor
Benim sonum nolcak yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…