Larkim ben neden resimlerini.goremiyorum izliyorumdaYaaa bu kilo konusuna takıklıkları nedir bu milletin.
İlla Michelin lastiklerinin maskotu gibi olacak bebek dediğin.
Bacakları kolları boğum boğum olacak ki oh oh maşallah iyi bakıyorsun desinler!
Bebek mis gibi anne sütüyle büyüyor ama tombik değil işte nedir!
Benim kv nin deyimiyle "kucak dolusu çocuk" olacak
@eflalim ilk aylarda çok iyi kilo almış olabilir, ama 6 aydan sonra kilo da düşüş olması çok ama çok normal.
Hem hareketleniyor, eskisi gibi paso yiyip uyumuyorlar. Hemde yeni tatlarla tanışıyorlar. Sevecek sevmeyecek, yeme usulü öğrenecek, alışacak ooofff çok zor iş. Sırf kilo alsınlar diye şekerli şeyleri mi dayayalım.
Mustafa da 8800 kiloydu en son 2 ya da 3 hafta önce. Boyu da 72 ydi son ölçümde.
Çok normal çok iyi kilosu dedi doktor.
Az mı ki?
Bence hiç değil. Maşallahı var yerinde durmuyor zaten 6 ay olmadan emekledi, 6 buçuk aylık sıraladı.
Bundan sonrada ne kadar alırsa alır. Ki gelişimleri artık yavaşlayacak.
Aynı hızla büyüseler dev olurlardı zaten.
Ya eşin ya sen söyleyin artık ağzını açmasın bu konuda. Sende takılmazsın.
Tabi onun susması lazım önce.
Ayyy var bizde de bi tane eşimin teyzesinin torunu 3 buçuk ay büyük Mustafa dan. Şöyle yiyor böyle yiyor .
Yok eşim bebekken 9 aylıkken 9 tane kasap köftesi yiyormuş!
Yok görümcem çok zayıf doğmuşmuş her yemeğin suyundan doğar doğmaz vermeye başlamış, 1 ayda tanınmayacak kadar kilo aldırmış!
Ayyy dinlemekten bıktım bıktııımmmm
Hepside çok afedersiniz bişeyden nem kaparlar, eşimde dahil olmak üzere hep hastalar, bağışıklıkları çok düşük.
Ama kucaklara sığmayan bebeklermiş o yeter zaten!!
Larkim ben neden resimlerini.goremiyorum izliyorumda
Cok merak ettim
Beni izlryince gordum
Kk nın tüm kayıtlı kullanıcılarına açık şu an albüm Allah Allah niye göremedin ki acaba
Bence ne alsalar kar almıyor diye strese gitmemek lazım..Arkadaşlar ayda kaç gr alması lazım yavruların? Çok hareketliler maşallah. Yediklerini yakıyorlar.
Gercekten oyleBeni izlryince gordum
Ya larkin.sen ne ince kibar ozenli.bir bayansin boyle.masallah.
Hersey harika.gorunuyor.emeginize saglik.
Ah kuzum kıyamam sana sen çok güçlüsün bunun üstesindende geleceksin inşallah..Günaydın kızlar hiçbirşeye yetişemiyorum sinirden ağladım çok zorr hersey
teşekkür ederim canım:))hayırlı olsun:)
canım ben artık özel bir şey yapmıyorum yazmıştım yemiyor çünkü bize ne pişerse ondan veriyorum, makarnalutfene baktım bayıldım ürünlerine eşime dedim ama ağrı adam hala ses çıkmadı bir daha diyicem çünkü benim bıdık tarhana sevdi makarna da yiyor
tariflerin gayet hoş
saat başı emiyor
canım benim ipek sevdi mi okulu inşallah düzenin oturacak
Allah kabul etsin canım
canım eymende yemiyordu kan ilacı vermiyordun değil mi onu düzenli vermeye başlayınca yemeye başladı tabi 3-4 tatlı kaşığı olsun buna da şükür, kan tahlili yaptır sende mutlaka birde ben bize yaptığım yemeklerden veriyorum
bak ne güzel kilo verdin dedik salma canım salma:)
gel canım gel sayfa 169 a bak guruptaki
ohh afiyet olsun ben baklava sevmem neyse ki
afiyet olsun
canım özel et almadık ne yiyorsak ondan mesela bayramda kavurma verdim elimle ezip ezip, suyuna ekmek batırdım sevdi, onun dışında bir köfte kadar kıymayı sebzelerle pişirip blendırdan geçiriyorum
canım böylesi doğru değilmiş ne yediğini bilmezmiş ama yemeyen bebekte zor bende tv karşısında veriyorum çoğu zaman
kullan canım kan ilacını 13 e yükselse daha iyi
her zamanki gibi süper olmuş
biz her gün böyleyiz canım hatta gece 3 ten sonra gün başlıyor bize
canım ya sakin ol bakalım bugün kendine izin veriyorsun sadece sen ve çocuklar için gerekeni yap yemekle uğraşma dışardan ye kesinlikle ev işi yapmak yok bugün rahatla bakalım bir , öyle kolay mı iki çocuk ev iş, ben çalışmadığım halde yetişemiyorum sen tabi yetişemezsin Süpermenmisin ayolhadi bakalım al çayını kahveni mola ver
ahh nazar ahh
Ohhh iyi taptın yaz biz okuruz:))Günaydın herkese maceralarımız yazarken olumsuzlukları yazmadım sıra onda:)
Miniğimin kan değerleri kilosu kv ye dert oldu, beni dellendirdi sonunda, bayramda kaynımın kv sine bile söylemiş o da böbrek var ya böbrek onun suyundan bir damla versin b12 yi artırır demiş, hep beraber bahçede kahvaltıdaydık, ben de yok daha neler 8 aylık bebeğe sakatat verilir mi hiç dedim birde böbreği sakladım verirsen diyorben sinir oldum ki ne oldum, miniğime döndüm oğlum senin kan değerlerini duymayan kalmadı dünya meselesi oldu dedim ya be kadın sanane ona ne , cahillikte sınır yok, birde eltimin oğlunu bıraktı bizimkini kiloya taktı, kızlar az çok fotolardan gördünüz ilk 6 ay tombişti oğlum, hep yazdım tosun diye diye nazar ettiler, kilo almadı verdi falan, annem çok üzülüyor resmen erittiler nazardan diye, eve çıktık oğluma yemek yedirirken patladım eşime, bak annene kaç kere söyledim kilosu hakkında yememesi hakkında bir şey söyleme anne çok üzülüyorum diye ama annen ısrarla her görmesinde ah yavrum eridi ahh yemiyor ne olacak diye beni delirtiyor, yeğenin bitti sıra bizimkinde yeter dedim, el birliğiyle üzüntüden sütümümü kesmeye çalışıyorsunuz bu ne ya dedim, senin kardeşinin kaynanasına ben benim oğlumun kan tahlilinden duymayan kaldı mı acaba dedim annene kıvırmadan açıkça söyle bir daha kilo konusu yemek konusunu açmasın kalbini kırmak istemiyorum dedim, ben annesiyim ya annesi benden çok mu düşüyor herkes yavrumu dedim!!!
Ya kızlar kilo boy yazmıycam dedim bugüne kadar ama yazıyorum burayada 8600 72 cm, eğer kilo vermese ve diğer ay alsaydı 9 kiloyu geçecekti ki doktorumuz sağlık ocağındaki hemşireler normal diyor, evet ilk atı ay kilosu persentilde % 90 lardaydı ama ne yapabilirim, okudum üfledim ama inanın her gören tosun dedi yavruma , nazardan çatlamadığına şükrediyorum ben artık
aynı bayram günü annem geldi o da kan değeriyle ilgili bir şey dedi bende mahsus kızdım eşimin yanında anneme yeter kapatın bu konuyu diye, sonra eşim gidince annemle babama durumu anlattım kızdı onlarda kaynanama, babam cahil cahil iş yapmayın kızım sakın dedi
ohh yazdım rahatladım
2 veya 3 canım..Kızlar bebeklerinize günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?
maşallah adaşımıza canım..Selam sağlık ocagindan geliyoruz izlemden şükür abdullah in kilosu yememesine rağmen iyi boyumuz 75 cm.hen s ire zorlama yediği kadar bi çay kaşığı bile yese yeter dedi.gelismi guzel dedi Hamdolsun öyle rahatladım ki yemiyor doymuyor diye dert ediyordum....gun gelir abdullahim da yer inşallah.
Yerim seni ben beni deli gibi güldürüyonben dırekt mustafanın dugunu nasıl olur aceba dıye dusundumLarkin ınsallah dugun fotolarını da beklerız
Abuuuuuu sucum ne yaa :))minione seni zayıflama topiğine şikayet edecem bugün biz ne yesek onun cezası minioneye gitsin
İşin garibi ben waffle sevmiyorum ama canım deli gibi tatlı istiyor eşi. Kadayıf almış şimdi deli gibi onu yiyecem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?