- 15 Ekim 2014
- 510
- 1.328
- 128
Bnm taktik hazir bu kdr uykusuzluga katlandik evlensin beni unutsun aksatsin gizli numarasan gece yarisi evlerini arayip kapaticam uyansinlar ohhh olsunnn
Ayy birde gecen instagramda cok guldum bir yaziya bizler gibi minik bir erkek annesi yazmiss " kimbilir ilerde oglumla evlencek olan gelin adayi uyuz gicik sey suan baby tv yi izliyordur " hahahaaaaaa :)))
gelinlerin bizden çekeceği var bu gidişte
bende sabaha körunde kapıya dayanırım heralde suprıııız dıye nihahahahaaaa
hahaha :) bak olabilirmiş buKocamlada küsüz onu tehdit etsemmi acaba ( benim canımı sıkma anan elimde)
Diye.
allah eksikliğini göstermesin .Ohhh ne kadar şanslısın ya keşke bende annemle aynı yerde oturabilsemm
@asliayet @Duha22 kizlar Tamda beni ozetlemis :)))
Ahahahac kalem degil salatalik koysam durcak nerdeyse :)))) Eki Görüntüle 1643695
Benimde annem yakın hatta bi sokak ötede oğlumu bırakıyorum her işimi hallediyorum..allah eksikliğini göstermesin .
çok büyük faydası var yanımda
Aminnn.. Memlekete gittiğimizde anlıyorum bende. Çağlar doğmadan önce burda 10-15 yıl kalabilirim diyodum ama Çağlardan sonra düşğncem değişti en yakın zamanda memlekete yada yakın bi yere gitmek istiyorum inşallah giderizallah eksikliğini göstermesin .
çok büyük faydası var yanımda
nazardan korunma dualarını okuyun kızlar.ben bırı sevdgnde hemen okurum uflerım masalah etkılenmdi.kızımda hep tosundu hep kılosu ondydı@minione Çağlarada çok nazar değiyo ya. Napcaz bilmiyorum valla. Hemen iyi bişey dendimi tersi oluyo.
Bugün biter mi arkadaşlarr çok mızmız benim oğlan çoook gece çok uyanınca böyle oluyo hep.
ay her ay aynı stres ya:)kızlarr beni bi korku saldı ya. Ayın 20sinde adet oldum ve 20sinden sonra memlekette annemlerde olduğumuz için eşimle bişeyler olmadı ama adetim bitince canım deli gibi waffle istedi yiyemeden geldim buraya bide bikaç gündür acayip duygusalım. hamileliğimdede canım aynı waffle isteğim gibi midye istemişti. offf valla korkuyorum ya adet olmak garanti değil sanırım bazen hamile kaldıktan sonrada bi kere olabiliyomuşinşallah yoktur bişey ya valla test yapmaya korkuyorum bide diyorum test yapcak bişeyde yok korunuyoruz çünkü. Offfff. duygusallığım yorgunluktanda olabilir mi acaba?? Olabilir dimiii??
Bende istiyorum 2.yi ama şuanda değil daha çok erken :)ay her ay aynı stres ya:)
ben en sonunda ıgne oldum rahatladım.rabbım ısteyene versın
masalah dıyelım yakısıklıyaSelam sağlık ocagindan geliyoruz izlemden şükür abdullah in kilosu yememesine rağmen iyi boyumuz 75 cm.hen s ire zorlama yediği kadar bi çay kaşığı bile yese yeter dedi.gelismi guzel dedi Hamdolsun öyle rahatladım ki yemiyor doymuyor diye dert ediyordum....gun gelir abdullahim da yer inşallah.
kahvaltı.meyve .corba veya herhangı bıyemekKızlar bebeklerinize günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?
kahvaltı.meyve .corba veya herhangı bıyemek verıyorum cnm ben.yemekle aramız ıyı masalahKızlar bebeklerinize günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?
aynı benım kızım hıc emeklemeye nıyetı yok:)Oğlumu yüz üstü yatırıyorum yere emeklesin diye ağlıyor. Ben de zorlamıyorum. Ya da emeklemeden yürür belki.
saol cnm cok sukurBenimde annem yakın hatta bi sokak ötede oğlumu bırakıyorum her işimi hallediyorum..
Bu arada kızının gözünde sorun çıkmadığına sevindim hadi gözün aydın:))
Beni izlryince gordum
Ya larkin.sen ne ince kibar ozenli.bir bayansin boyle.masallah.
Hersey harika.gorunuyor.emeginize saglik.
Gercekten oyle
Allah nazardan korusun
Larkin canım sabah bi göz atabildim fotoğraflarına daha ayrıntılı bakayım diye erteledim ama onlar ne maşallah yaa doğum gününüzü düşünemiyorum
ben dırekt mustafanın dugunu nasıl olur aceba dıye dusundumLarkin ınsallah dugun fotolarını da beklerız
Ahaa memelerle ilgili ben yazsam bu kadar olurdu.Offf kizlar dolabi actim trenckotlarim mantolarim ceketlerim hicbiri olmuyooo olmuyoo((
Bu tipime kalkip 150-200 küsur para veropte 44 -xl beden ceket almak istemiyorum zayiflarsam elimde kalir sonra
Bende 38 beden trenckotumun dugmelerini kestim 10 cm ileri aldim tam oldu tabi eski dugme izleri kaldi utuyle gecermi bilmiyorum,bu cokkk aci bir durum,sutyenlerim olmuyoo,kucuk diildi ama yinede goze batmazdi bu memelerim
Simdi dev gibiler hangi sutueni taksam ustten meme firkliyor,telli balenli takinca emzirirken meneyi cikaramiyorum,balensis yada penye takinca yasli kadin memesi gibi follos duruyo ne giysem kotu duruyoragzimi tutamiyorum,citir sayfasina ugramak icimdwn gelmiyor
Benim sonum nolcak yaaaa
@asliayet @Duha22 kizlar Tamda beni ozetlemis :)))
Ahahahac kalem degil salatalik koysam durcak nerdeyse :)))) Eki Görüntüle 1643695
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?