2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bende sabaha körunde kapıya dayanırım heralde suprıııız dıye nihahahahaaaa
gelinlerin bizden çekeceği var bu gidişte

allah eksikliğini göstermesin .
çok büyük faydası var yanımda
Aminnn.. Memlekete gittiğimizde anlıyorum bende. Çağlar doğmadan önce burda 10-15 yıl kalabilirim diyodum ama Çağlardan sonra düşğncem değişti en yakın zamanda memlekete yada yakın bi yere gitmek istiyorum inşallah gideriz

@minione Çağlarada çok nazar değiyo ya. Napcaz bilmiyorum valla. Hemen iyi bişey dendimi tersi oluyo.
Bugün biter mi arkadaşlarr çok mızmız benim oğlan çoook gece çok uyanınca böyle oluyo hep.
nazardan korunma dualarını okuyun kızlar.ben bırı sevdgnde hemen okurum uflerım masalah etkılenmdi.kızımda hep tosundu hep kılosu ondydı

ay her ay aynı stres ya:)
ben en sonunda ıgne oldum rahatladım.rabbım ısteyene versın

Uyumuyo yine bu sıpa ya deli gibi uykusu var 2 kere düştü birinde kafayı parkeye fena çarptı. Ayağıma yatırıyorum deli gibi bağırıyo yatmak istemiyodu ki ninni videosu izlettim sakinleşti şimdi ama uyumuyo tam gözler kapancak kalkmaya çalışıyo sağa sola dönüyo. Noluyo bu çocuğa anlamadımki... Yine uzun bi gece olacak heralde (

masalah dıyelım yakısıklıya

Beni izlryince gordum
Ya larkin.sen ne ince kibar ozenli.bir bayansin boyle.masallah.
Hersey harika.gorunuyor.emeginize saglik.

Canımm canımmmm sende ne kadar tatlısın tatlı dillisinn

Gercekten oyle
Allah nazardan korusun

Larkin canım sabah bi göz atabildim fotoğraflarına daha ayrıntılı bakayım diye erteledim ama onlar ne maşallah yaa doğum gününüzü düşünemiyorum

ben dırekt mustafanın dugunu nasıl olur aceba dıye dusundum Larkin ınsallah dugun fotolarını da beklerız

Yaaa yaaa deyin öyle deyiiin bende iyice eriyeyim
Çok teşekkür ederim kızlar. Boş işler biliyorum gerçekten müsriflik israf ama çook seviyorum böyle şeyleri
E eşimde imkan tanıyor hakkını yiyemem. Bir şey dese yok dese yapamam. Dışarda olsun dedim tamam dedi, yemekli olsun dedim tamam dedi, pastası kıyafeti, süsü püsü her şeye tamam dedi.
Hele getir götür süsle taşı yardım et elhamdülillah yapıyor. Her zaman olduğu gibi hazırlık yaparken anlam veremiyor ne gerek var bu kadarına diyor, ama yapıp yaşadıktan sonra kendide bayılıyor.

Aslicim ne düğünüüü, olsa olsa sünnet düğünü olur
Gelin ne etsin benim süsümü püsümü, kendileri yapsın zaten düğünlerini de
Kaynana mıyım ben her şeye karışayım

Ahaa memelerle ilgili ben yazsam bu kadar olurdu.
Küçücük dik kendi çapında güzel göğüslerim ne hale geldiiii.
Büyüme ötesi sarkma ötesiiii, tam anne memesi başka izahı yok.
iğreennnnççç tövbe tövbeee
Artık dışarı çıkarken bende telli balenli takıyorum, evet dediğin gibi emzirmek işkence ama penyelerle dışarı çıkınca da çok acayip kötü duruyor yaaa
@asliayet @Duha22 kizlar Tamda beni ozetlemis :)))
Ahahahac kalem degil salatalik koysam durcak nerdeyse :)))) Eki Görüntüle 1643695

Ayyy ilahiiiiii
Allah iyiliğini versinnnnnn
Ay ne güldüm, şu kalem şeysini biliyordum eskiden, denemişliğim ve kesinlikle durmamışlığı var.
Aaahhh aahhh ne güzeldi duracak yeri bile yoktu, şimdi ne koysam durur

Yemek işi de arkadaşlar
Kahvaltı,
Öğlen meyve veya çorba,
Akşam yoğurt ve yemek.

Kahvaltı da ben karışım hiç yapmadım, kaşık maması hazır bebe bisküvisi hiç vermedim. Tuz şeker hala yok.
Tereyağını kızdırmadan çırpılmış yumurta sarısı tuzsuz peynir karıştırıp pişiyorum.
Parça parça yediriyorum.
Zeytin 1 tane kabuğunu soyup ezerek veriyorum. Ihlamur kuşburnu kaynatıyorum her sabah, biberondan içiyor ama çok az.
1 tatlı kaşığı pekmezin içine biraz toz halinde ceviz koyuyorum onu veriyorum.

Diğer bir kahvaltı çeşidimiz de; Maşukiye'ye kahvaltıya gittiğimizde bilir misiniz bilmiyorum Karadenizlilerin meşhur yemeği muhlama/kuymak vardı.
Tadına baktırdım çok sevmişti.
İnternetten baktım biraz bi tarif kendim uydurdum.
Tereyağında organik mısır ununu çok az kavuruyorum, çok az su koyup biraz pişiriyorum.
İçine çırpılmış yumurta ve beyaz peynir parçalayıp koyuyorum ve pişiriyorum karıştırarak.
Yani maşallah sübhanallah en sevdiği şey bu.
hatta yemeye başlayınca size yazacaktım fikir olsun kahvaltıda zorlanan arkadaşlar için diye.
Gerçi ağır olur dedi herkes ama öyle kolay ve itirazsız yiyor ki. Bende 3 günde 1 yapıyorum.
Öteki türlü oğlum aç ağzını hadi şöyle böyle şarkılar türküler, saçma şarkılar şaklabanlıklar vs ancak ortalığı batıra batıra yiyor.
Deneyen olursa yazsın merak ederim

Yoğurdu her gün kendim mayalıyorum. Çorba et suyu tavuk suyu oluyor. Ezo gelin bile yapıyorum üşenmeyip.
Onun haricinde balık vermeye başladım doktor ızgara balık deneyebilirsin demişti.
Köfte yapıyorum baharatsız tuzsuz, minik döküm tava vardı evde onda ızgara yapıyorum.
Taze fasulye kabak yemeği vs tuzsuz pişiriyorum biraz ezerek yedirmeye çalışıyorum.
Şimdilerde artık salçada yedirdiğim için, kendimize pişirdiğim yemeklerden tuzunu koymadan alıyorum.
En fazla 2 gün veriyorum, sonra yenisini yapıyorum.
Yani pürelerden normal yemeğe geçtiğimizden beri daha iyi yiyor.
Bende kavurma verdim, bayıldı
Anasının oğlu eti sevecek inşallah
Kemik haşladım, içine bütün soğan ve sarımsak atarak. Buz poşetlerine koyup buzluğa koyduk.
Kasaptan çift çekilmiş yağsız kıyma ve yağsız et aldık. Minik minik poşetledim, Etleri çorbalara yemeklere atıyorum. Kıymalardan köfte ve yemeklere kavurup.
Eskisi gibi katı kurallarım yok, her şeyden tatırıyorum.
Ama tam bir gurme bebek Mustafa Güzel olan şeyleri yiyor. Ağzının tadını baya baya biliyor. Karman çorman şeyleri yemiyor.
Önce diliyle tadına bakıyor beğenirse yeniden uzanıyor.
Bu ne zor işmiş yaaaa ne zor işmiş.
Evin küçük paşası mübarek nasıl severse nasıl isterse öyle her şey
Ayy yerim ben onu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…