2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlaaar birde bana oto koltuğu önerir misiniz?
En iyi marka hangisidir.
Ben bu konuyu hiiç araştırmamıştım.
Puseti bağlıydı arabaya. Ama ben artık öne bakan koltuk istiyorum. Böyle yalnız gidip gelmek eziyet oluyor bana. Birde çooook ağlıyor orda.
İnşallah öne doğru olanı sever de durur.

İki gunde bir bende yumurtali kahvalti veriyorum ,diger gunlerde meyva puresi veriyorum ki agir gelmesin diye amw bu mihlama fikrini sevdim
Hangi peyniri kullaniosun peki?

Bu konuda cok fikrim yok ama bikac instagramda takip ettigim annelerde britax romeri kullandiklarini goruyorum 1800 kusur gibi bir fiyatta sanirim,4 yasa kdr kullanicaklar bu yuzden en guvenlisi olmalisi lazim ama o kdr cok cesit varki insanin akli karisiyor
Ama sanirim 2 hafta sonra siparisimizi vericem,kullanici yorumu henuz bulamadim ama biz sparco f700 almaya karar verdik
Kullanan birini tanimiyoruz,herhangi bir magzada satilmiyor nerden buldunuz bu modeli dersen tamamen markasindan oturu
Sparco dunyaca unlu butun arabalarin koltuklarini ureten bir marka,ozellikle tum hizli yaris arabalarinda guvenlik acisindan bu koltuklar kullaniliyo, o yuzden bunu tercih ettik bakalim umarim dogru bir karardir

Canim bende arastiriyorum oto koltugu
Bugun ig den takip ettigim birinin blog yazisina denk geldim. Alttaki yorumlari oku istersen

http://www.turuncubikiz.com/index.php/2015/08/25/hangi-marka-bebek-oto-koltugu-kullaniyorsunuz/

canım zihinsel gelişim için izletmeyin diyorlarda ne bileyim büyük oğlumda izledi tv şimdi bu da bakıyor ha etkiledi mi etkilenmiş hali buysa eğer büyük oğlum süper zeka olacakmış engel olmuşum demektir iki yaşında 100 e kadar sayan bir bebekti sen düşün gerisini

canım ben dert etmiyorum zaten kilosu boyu çok iyi bence ama kv de sinir ediyor bu konuda baydı beni
canım aynen kilo verdiği zaman bir şeyi mi var diye korktum sadece ama nazar diyorum başka izahı yok artık oğlum eridi kem gözler rahatladı yani neyse ben zaten dediğim gibi takmıyorum bence kilosu çok iyi
canım bu konuda ben rahatım ikinci olmanın rahatlığı mesela bugünde kıymalı yumurta verdim dün köfte verdim bayıldı eti seviyor yani anlamış olduk
canım en güzeli test yapman kafan rahatlar
canım bizim doktor almayabilir bile artık dedi zaten, 6. aydan sonra yapılıyor kan tahlili 9. ayda yapılabiliyor
Kızlar bebeklerinize günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?
üç vermeye çalışıyorum
maşallah annesi boylu demiştim senin kuzuya:) takma tabi sadece anne sütü alıyor bizimkiler gayet iyi o yüzden
ha ha katılma canım temizlik topiğine ben iyice manyadım
canım eleştirebilirsinde herkesin yapısı kişiliği bir değil sen takmazsın ama ben takarım bu elimde olan bir şey olsa buraya gelip dertlenmezdim, bende imreniyorum gamsız kadınlara..
Oğlumu yüz üstü yatırıyorum yere emeklesin diye ağlıyor. Ben de zorlamıyorum. Ya da emeklemeden yürür belki.
canım bazısı sevmez emeklemeyi
Arkadaşlar ayda kaç gr alması lazım yavruların? Çok hareketliler maşallah. Yediklerini yakıyorlar.
bu aydan sonra almayabilir dedi bizim dr
Sabah kasik mamasi,
Kahvalti, yunurta domates peynir
Yogurt
Corba
Meyve puresi
Muhallebi

Nego canim.bosver hic canini sikma
Benimki 8 ay 1 haftalik 67 cm 7.5 kilo hic sorun etmiyorum
canım benim büyük oğlanda 8 kilo 69 cm di, sıkmıycam onlarınkini sıkıcam artık
Nego canım kilosu iyi bence önceden tombis diye zayıf gibi geliyodur sana. Kilosuyla ilgili de kesin ve net soyle yorum yapılmasını istemiyorum iyi benim oğlumun herşeyi de geç bak bunu ben söylüyorum :)
canı bana göre çok iyi sürekli aynı şeyi söyleyip beni bu konuda sinir ediyor uyardığım halde, büyük oğlumada yapıyor aynısını, dediğin gibi söylüycem anlamıyor ama
canım çok güzel yazmışsın sağol, şimdi bize pişirdiklerimizden veriyorum kadının ağzı kulaklarında sanki kendi yiyor bir mutlu şekerli versem bayılır kadın bayılır bende hep bunu anlatmaya çalışıyorum her şeyi yedirmek marifet değil büyük oğluma çok özendim ve gerçekten az hasta olur oluncada yatmaz hiç ( gerçi bu konuda bana çekmiş) eşim söyledi mi bilmem ama bir daha ağzını açarsa deli eflali görür kv de
Kv de gitti eşhamdulillah kazasız belasız:))
Mutfak harabe toplamak istemiyorum bugün oturma odasının çıplak yerleri için kilim almak istiyorum ama havalar buz dışarı adım atmaya korkuyorum..
canım kaymaz tabanlı al yoksa düşer kuzun kilimi kaydırıp
inşallah düzelecek canım sen başarabilirsin kendine zaman tanı sadece, yakın olsak bu halimle gelirdim yardıma çok samimiyim
canım o düğme yeri değişmeyi hamileyken yaparım ben hep izi kalan kumaş değildi benimkiler ama şöyle düşün al bir tane ilerde yine bebeğin olunca giyersin şimdi düşünmüyorsun ama 3 sene sonra görürüm ben seni

olur canım ben tavada yaptım :)
@asliayet @Duha22 kizlar Tamda beni ozetlemis :)))
Ahahahac kalem degil salatalik koysam durcak nerdeyse :)))) Eki Görüntüle 1643695

gözünaydın canım
nazardan korunma dualarını okuyun kızlar.ben bırı sevdgnde hemen okurum uflerım masalah etkılenmdi.kızımda hep tosundu hep kılosu ondydı
canım neler okuyorum 7 şer defa okuyorum hep, hatim indiricem nerdeyse o derece ama nefsi pis insan ediyor nazar, senin yanında aynı binada her gün görüp tosun tosun diyen varmıydı canım , kaynımla köşe kapmaca oynuyordum ama illa görüyordu yaaa bu nasıl tosun yaa gıdığına bak yaa boğum boğum, yok bu ne güzel uyuyor bebek arabasında neler neler ki bebek arabasına alıştırana kadar alnımın derisi çatladı benim, o dedikten sonra oğlum onda uyumaz oldu alıştırana kadar ne çektim bir bilsen
canım dişi mi geliyor acaba gazıda olabilir şekerli şeyler gaz yapar aklında olsun bebe bisküvisi veriyorsa

ellerine sağlık canım ne güzel hazırlıyorsun yemeklerini maşallah sana, bu oğluma böyle özenmiyorum maalesef başta özendim yememesi şevkimi çok kırdı iki ayda pes ettim bende

Günaydın herkese

Kilo konusuna açıklık getireyim ek gıda yememesinede, bana kalsa ben takmıyorum rahat bir anneyim işin açığı pimpirikli değilim eşimin pimpiriği hepimize yetiyor çünkü!!

Kilo konusunda yazdığım gibi beni geren üzen kv ve eşim, yapı olarak ben takan hassas bir insanım kaşından gözünden bile etkilenirim insanların bana bir şey mi demek istedi diye, bu elimde olan bir şey değil gamsız insanların beni anlamasını beklemiyorum artık, kv sürekli büyük oğlumada ahh yavrum zayıf ahh yavrum süzüldü ahh yavrum boyu kısa diye beni yedi bitirdi, art niyetle söylemiyor o da torununa üzülüyor ama kadına defalarca söyledim anne üzülüyorum söyleme diye ama yok anlamıyor

Eşim deseniz ek gıda istemeyen oğluma yedireceksin zorla vereceksin ağlasada vereceksin diyen bir insan hanginizin ki böyle, onun yüzünden ağlatarak verdiğimi bile bilirim ne salakmışım, kolaysa sen ver o zaman diyordum, annesi sensin senin görevin diyordu, sende babasın bostan korkuluğumusun diyorum bende, yaşadığım psikolojik baskıyı anlayabiliyormusunuz

Büyük oğluma zorla yedirerek kaç kere kusturdu benim eşim bir bilseniz, yapma zorlama dedikçe anlamadı adam

Buraya sıkıntımı yazmak istemiyorum artık rahatsız olan bir iki kişi var kusura bakmasın onlar, hayat güllük gülistanlık değil maalesef gerçeklerden yaşanılanlardan kaçılmıyor..

Çok fena çene kemiğim ağrıyor kabakulak gibi kulağıma vuruyor ağrısı, dişlerimi çok sıkmışım gece ondan sanırım nasıl geçer bu ağrı çok gıcık bir şey ya

Çok fena çene kemiğim ağrıyor kabakulak gibi kulağıma vuruyor ağrısı, dişlerimi çok sıkmışım gece ondan sanırım nasıl geçer bu ağrı çok gıcık bir şey ya
Canim dun aksam ben de sıktığımı farkettim başımı ağrıtti o kadar kötüydü relax çayı içtim iyi geldi biraz içinde melisa filan var

Canim dun aksam ben de sıktığımı farkettim başımı ağrıtti o kadar kötüydü relax çayı içtim iyi geldi biraz içinde melisa filan var
canım var bende o çaydan sağol hatırlattın:) içeyim bende tabi vermediysem birine:) çok ağrıyor çenem konuşamıyorum bile

Birde bizim dr kilosu boyu anne sütü alan bir bebek için çok iyi az değil ki dedi, bende alması durmuştu kiloda vermişti s7z de mama takviyesi demiştiniz dedim ama kesinlikle mama icmiyor dedim, ek gıda o kadar önemli değil kilo aldıran süt dedi yine ısrarla, vermeye çalışın mama ama gerek yok bu ay zaten 600 gr almış ki sadece anne sütüyle dedi yine, o verdiği dönemde bir şey olmuş dedi, diyemedim ki el birliğiyle o dönemde sütümu kestiler!!!

Canim yaaa ,tabikide yazicaksin,buraya yazmiyacaksak neye yaradi foruma girmeyelim o zmn,rahatca dedikodu yaptigimiz yer burasi,onuda rahatlikla yapalim ama degilmi yani
Sadece kafana takmani istemiyorum ben kendi sahsim olarak,uzulup sinirlendigini gorunce cok uzuluyorum,sana 1 diyene 5 cvp ver ama icine dokme,baktin cvp veremedin burda anlat tatlim

Ama niye yazmayacakmışsın sen yaz canım okumak isteyen okur okumak istemeyen okumaz burda herkes derdini anlatıyor sıkuntılarını anlatıyor ben dahi kaç kere buraya başka başka kunuları snlattım ve sağolun çok yardımcı oluyorsunuz sende elbet yazacaksın buaya içimizi dökmesek eşlerimize kv vs çatarız burda stresimizi atıyoruz hepimiz dertleşiyoruz..
Keşke yüz yüzede görüşüp dertleşsek:))

Herkese günaydın..
Oğlum geceleri uyanıp acayip birşelide ağlıyor scıkıyor mama hazırlayıp getirene kadar çıldıryor birde bu aralar bağıra bağıra ağlamayı adet edinmiş kendine kızlar siz geceleri ne veriyorsunuz acıkmadın diye benimki katı mamayı istemiyor bebde başka birşey vermek istwmiyorum gece gece qğır gelir diye..
Tam onu düzene sokuyorum bir diş çıkar hoppalaaaa hadi baştan tekrar düzene sokmaya çalış artık bunaldım kıştan beri öksürüyorum boğazımda bi sıkıntı var doktora gidemiyorum dün eşim eksördüğümü duydu tlden kuzdı bana sen niye gidip kendini göstermiyorsun dedi ama gelde bana sor..
Neyse bugün eşim fırsat bulursa kulak burun boğaza gideceğim inş bi sıkıntı yoktur.,
Ordanda büyük abime gideceğim bayeamda regl olduğum için onların bayramına gidememiştim bizden durumlar bukadar..

İnsallah cnm bogszinda birsey yoktur
Geceleri emmeden uyymuyor bizimki
Ama dogdugundan beri sigara bagimlisi gibi 100 cc de olsa sma mamaya alisik illa uyumadan evvel icecek onu ustune meme emerken ya uyutakaliyo ya salliyorum
Ama gecen sutum vardi dedim niye mama vereyimki vermicem dedim emzirip uyuttum o gece daha cok uyandi
Sanirim mamayi icip uyuyunca daha az kalkiyo ben bynu anladim

Ayni sehirde olsak bunu sanirim coktannnn yapmistik cokda gzl olurdu

Geceleri bizimkide ağlıyarak uyanıyo ben emzirince uyuyo. Bizimkide bağıra bağıra ağlıyo istediği olmayınca ama öğrenecek bağıra bağıra bişey yaptırmamayı inşallah :)

Dun geceniz nasildi uyudumu minik pasa
Dün gece daha iyiydi çok şükğr bi önceki geceye göre çok daha az uyandı. sabahta 10da kalktık bugün dinç ve iyi kalktım :))

Teşekkür ederim canım..
BiZde 180 cc mama içiyoryz yatmadan öncwsindesw emziriyorum öyle uyutuyorum ama gwce mama içmedwn yatmıyor..
Bide benim sütüm yetersiz olduğu için meme istemiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…