İki gunde bir bende yumurtali kahvalti veriyorum ,diger gunlerde meyva puresi veriyorum ki agir gelmesin diye amw bu mihlama fikrini sevdimYemek işi de arkadaşlar
Kahvaltı,
Öğlen meyve veya çorba,
Akşam yoğurt ve yemek.
Kahvaltı da ben karışım hiç yapmadım, kaşık maması hazır bebe bisküvisi hiç vermedim. Tuz şeker hala yok.
Tereyağını kızdırmadan çırpılmış yumurta sarısı tuzsuz peynir karıştırıp pişiyorum.
Parça parça yediriyorum.
Zeytin 1 tane kabuğunu soyup ezerek veriyorum. Ihlamur kuşburnu kaynatıyorum her sabah, biberondan içiyor ama çok az.
1 tatlı kaşığı pekmezin içine biraz toz halinde ceviz koyuyorum onu veriyorum.
Diğer bir kahvaltı çeşidimiz de; Maşukiye'ye kahvaltıya gittiğimizde bilir misiniz bilmiyorum Karadenizlilerin meşhur yemeği muhlama/kuymak vardı.
Tadına baktırdım çok sevmişti.
İnternetten baktım biraz bi tarif kendim uydurdum.
Tereyağında organik mısır ununu çok az kavuruyorum, çok az su koyup biraz pişiriyorum.
İçine çırpılmış yumurta ve beyaz peynir parçalayıp koyuyorum ve pişiriyorum karıştırarak.
Yani maşallah sübhanallah en sevdiği şey bu.
hatta yemeye başlayınca size yazacaktım fikir olsun kahvaltıda zorlanan arkadaşlar için diye.
Gerçi ağır olur dedi herkes ama öyle kolay ve itirazsız yiyor ki. Bende 3 günde 1 yapıyorum.
Öteki türlü oğlum aç ağzını hadi şöyle böyle şarkılar türküler, saçma şarkılar şaklabanlıklar vs ancak ortalığı batıra batıra yiyor.
Deneyen olursa yazsın merak ederim
Yoğurdu her gün kendim mayalıyorum. Çorba et suyu tavuk suyu oluyor. Ezo gelin bile yapıyorum üşenmeyip.
Onun haricinde balık vermeye başladım doktor ızgara balık deneyebilirsin demişti.
Köfte yapıyorum baharatsız tuzsuz, minik döküm tava vardı evde onda ızgara yapıyorum.
Taze fasulye kabak yemeği vs tuzsuz pişiriyorum biraz ezerek yedirmeye çalışıyorum.
Şimdilerde artık salçada yedirdiğim için, kendimize pişirdiğim yemeklerden tuzunu koymadan alıyorum.
En fazla 2 gün veriyorum, sonra yenisini yapıyorum.
Yani pürelerden normal yemeğe geçtiğimizden beri daha iyi yiyor.
Bende kavurma verdim, bayıldı
Anasının oğlu eti sevecek inşallah
Kemik haşladım, içine bütün soğan ve sarımsak atarak. Buz poşetlerine koyup buzluğa koyduk.
Kasaptan çift çekilmiş yağsız kıyma ve yağsız et aldık. Minik minik poşetledim, Etleri çorbalara yemeklere atıyorum. Kıymalardan köfte ve yemeklere kavurup.
Eskisi gibi katı kurallarım yok, her şeyden tatırıyorum.
Ama tam bir gurme bebek MustafaGüzel olan şeyleri yiyor. Ağzının tadını baya baya biliyor. Karman çorman şeyleri yemiyor.
Önce diliyle tadına bakıyor beğenirse yeniden uzanıyor.
Bu ne zor işmiş yaaaa ne zor işmiş.
Evin küçük paşası mübarek nasıl severse nasıl isterse öyle her şey
Ayy yerim ben onu yaaaa
Bu konuda cok fikrim yok ama bikac instagramda takip ettigim annelerde britax romeri kullandiklarini goruyorum 1800 kusur gibi bir fiyatta sanirim,4 yasa kdr kullanicaklar bu yuzden en guvenlisi olmalisi lazim ama o kdr cok cesit varki insanin akli karisiyorKızlaaar birde bana oto koltuğu önerir misiniz?
En iyi marka hangisidir.
Ben bu konuyu hiiç araştırmamıştım.
Puseti bağlıydı arabaya. Ama ben artık öne bakan koltuk istiyorum. Böyle yalnız gidip gelmek eziyet oluyor bana. Birde çooook ağlıyor orda.
İnşallah öne doğru olanı sever de durur.
Kızlaaar birde bana oto koltuğu önerir misiniz?
En iyi marka hangisidir.
Ben bu konuyu hiiç araştırmamıştım.
Puseti bağlıydı arabaya. Ama ben artık öne bakan koltuk istiyorum. Böyle yalnız gidip gelmek eziyet oluyor bana. Birde çooook ağlıyor orda.
İnşallah öne doğru olanı sever de durur.
canım zihinsel gelişim için izletmeyin diyorlarda ne bileyim büyük oğlumda izledi tv şimdi bu da bakıyor ha etkiledi mi etkilenmiş hali buysa eğer büyük oğlum süper zeka olacakmış engel olmuşum demektirNego ya bazı çocuklar oyalandığında sürekli yer ya benimki öyle değil doydumu asla açmaz ağzını. Bişey izlesede o yüzden o yönden rahatım sadece zihinsel gelişimi açısından düşünüyorum bi eksisi olur mu acaba diye.
Artık kilosu çok artmazmış 6-7 aylıktan sonra. Benim 13 aylık yeğenim var 8 aylıktan beri 11 kilo hiç değişmedi o yüzde. Kiloyu dert etme Çağlarda 2 aydır 8,5 kilo ve ebe bana söylemişti çok almaz artık diye
canım aynen kilo verdiği zaman bir şeyi mi var diye korktum sadece ama nazar diyorum başka izahı yok artık oğlum eridi kem gözler rahatladı yaniCnmm ya nolcak bixim bu kayinvalidelerin laflarindan cektigimiz boyle,takmamayi ogrencez galiba tiriska diyebilip gecebilsekkkk
Oglun kg vermis olabilir ,artik kg almayabilir onemli olan sinirin altina dusmesin ki zaten sizin kilonuzda cok zayif degilki gayet normal suan yeterki saglikli olsun demiyorlarda bayiliyolar sisko olmasinaaa
Nazar edenlerin hepsi ni Allah a havale ediyorum
canım bu konuda ben rahatım ikinci olmanın rahatlığı mesela bugünde kıymalı yumurta verdim dün köfte verdim bayıldı eti seviyor yani anlamış olduk
canım en güzeli test yapman kafan rahatlarkızlarr beni bi korku saldı ya. Ayın 20sinde adet oldum ve 20sinden sonra memlekette annemlerde olduğumuz için eşimle bişeyler olmadı ama adetim bitince canım deli gibi waffle istedi yiyemeden geldim buraya bide bikaç gündür acayip duygusalım. hamileliğimdede canım aynı waffle isteğim gibi midye istemişti. offf valla korkuyorum ya adet olmak garanti değil sanırım bazen hamile kaldıktan sonrada bi kere olabiliyomuşinşallah yoktur bişey ya valla test yapmaya korkuyorum bide diyorum test yapcak bişeyde yok korunuyoruz çünkü. Offfff. duygusallığım yorgunluktanda olabilir mi acaba?? Olabilir dimiii??
canım bizim doktor almayabilir bile artık dedi zaten, 6. aydan sonra yapılıyor kan tahlili 9. ayda yapılabiliyorCanım benim oğluma da hep tosun diyorlardı. 4 aydan sonra kilo alımı yavaşladı. Şuan 8 aylık doktorumuz hedef 450 gr kilo alımı dedi. Geçen ay 350 gr almıştı. Yarın kontrolümüZ var. Bu arada diş te çıkardı. Şükür ki sağlıklılar. Bu arada kan tahlili hangi ay yapılacak?
üç vermeye çalışıyorumKızlar bebeklerinize günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?
maşallah annesi boylu demiştim senin kuzuya:) takma tabi sadece anne sütü alıyor bizimkiler gayet iyi o yüzdenSelam sağlık ocagindan geliyoruz izlemden şükür abdullah in kilosu yememesine rağmen iyi boyumuz 75 cm.hen s ire zorlama yediği kadar bi çay kaşığı bile yese yeter dedi.gelismi guzel dedi Hamdolsun öyle rahatladım ki yemiyor doymuyor diye dert ediyordum....gun gelir abdullahim da yer inşallah.
ha ha katılma canım temizlik topiğine ben iyice manyadımNego ah nazar edenlerin küçücük masum yavrudan ne istiyorlarsa yazik gunah bi maşallah deseler tamam. Saglikli olsun inan en onemlisi o.kan ilacini yok kullanmıyorum canim bi kac kez verdim iste.kullancam ins.
Bu arada o temizlik topigi iyi hoş mus da ben kaptiririm kendimi temizlige hos yapicam hali yikiycam:))... zaten kk ya cok takılıyorum bagimlisi oldum su alttatki haberlere cok gicik olourum merak edip giriyrum cok zaman alıyor... ben acilmayayim daha fazla
@Girlboymom ahh canim seni öyle iyi anlıyorum ki kendimi hayal ettim de cokkk zor relax ol canim sen hep pozitiftin devamm ins.iznim bitiyo koca calismiyorum diye tav o r yapiyo sorup duruyo az daha sabir dedim oglusu birakamiyrm daha dogrusu o sorumlulugu gözüm yemiyo oglus az daha buyusun.
canım eleştirebilirsinde herkesin yapısı kişiliği bir değil sen takmazsın ama ben takarım bu elimde olan bir şey olsa buraya gelip dertlenmezdim, bende imreniyorum gamsız kadınlara..eflalim sana bı elestırıde bulunacagım HERSEYI COK TAKIYORSUN KAFANA cıdden bak benım kv oglumun klu cıktıgında kımlere kadar soyledı sayamadım kız kardesının eltısının gelınıne kadar anlatmıs elımı bocek soktu hastaneye gıttık kp nın dayısının gelnının kızlarına kadar anlattı cok sınır oldum ne abartıyon kadııınnnn dıye yakasından tutup sallayasım geldı yınede sustum guldum suna anlattım da boyle dedı soyle olurmus ddı ben yedıgımız yemekten vermıyordum o cıg kofte ver dedı yok deyınce de aha kp nın baska bı dayısının gelıınının gelını kızına yerden aldıgını bıle yedırıyor dedı daha mılyonlarca ornek verebılırım kılosu boyu masallah guzel amaaan bıde salmayı dene erken yaslanacan valla
(off ne dertlıymısım valla bır dokun bın ah ısıt oldu)
canım bazısı sevmez emeklemeyiOğlumu yüz üstü yatırıyorum yere emeklesin diye ağlıyor. Ben de zorlamıyorum. Ya da emeklemeden yürür belki.
bu aydan sonra almayabilir dedi bizim drArkadaşlar ayda kaç gr alması lazım yavruların? Çok hareketliler maşallah. Yediklerini yakıyorlar.
canım benim büyük oğlanda 8 kilo 69 cm di, sıkmıycam onlarınkini sıkıcam artıkSabah kasik mamasi,
Kahvalti, yunurta domates peynir
Yogurt
Corba
Meyve puresi
Muhallebi
Nego canim.bosver hic canini sikma
Benimki 8 ay 1 haftalik 67 cm 7.5 kilo hic sorun etmiyorum
canı bana göre çok iyi sürekli aynı şeyi söyleyip beni bu konuda sinir ediyor uyardığım halde, büyük oğlumada yapıyor aynısını, dediğin gibi söylüycem anlamıyor amaNego canım kilosu iyi bence önceden tombis diye zayıf gibi geliyodur sana. Kilosuyla ilgili de kesin ve net soyle yorum yapılmasını istemiyorum iyi benim oğlumun herşeyi de geç bak bunu ben söylüyorum :)
canım çok güzel yazmışsın sağol, şimdi bize pişirdiklerimizden veriyorum kadının ağzı kulaklarında sanki kendi yiyor bir mutluYaaa bu kilo konusuna takıklıkları nedir bu milletin.
İlla Michelin lastiklerinin maskotu gibi olacak bebek dediğin.
Bacakları kolları boğum boğum olacak ki oh oh maşallah iyi bakıyorsun desinler!
Bebek mis gibi anne sütüyle büyüyor ama tombik değil işte nedir!
Benim kv nin deyimiyle "kucak dolusu çocuk" olacak
Nego ilk aylarda çok iyi kilo almış olabilir, ama 6 aydan sonra kilo da düşüş olması çok ama çok normal.
Hem hareketleniyor, eskisi gibi paso yiyip uyumuyorlar. Hemde yeni tatlarla tanışıyorlar. Sevecek sevmeyecek, yeme usulü öğrenecek, alışacak ooofff çok zor iş. Sırf kilo alsınlar diye şekerli şeyleri mi dayayalım.
Mustafa da 8800 kiloydu en son 2 ya da 3 hafta önce. Boyu da 72 ydi son ölçümde.
Çok normal çok iyi kilosu dedi doktor.
Az mı ki?
Bence hiç değil. Maşallahı var yerinde durmuyor zaten 6 ay olmadan emekledi, 6 buçuk aylık sıraladı.
Bundan sonrada ne kadar alırsa alır. Ki gelişimleri artık yavaşlayacak.
Aynı hızla büyüseler dev olurlardı zaten.
Ya eşin ya sen söyleyin artık ağzını açmasın bu konuda. Sende takılmazsın.
Tabi onun susması lazım önce.
Ayyy var bizde de bi tane eşimin teyzesinin torunu 3 buçuk ay büyük Mustafa dan. Şöyle yiyor böyle yiyor .
Yok eşim bebekken 9 aylıkken 9 tane kasap köftesi yiyormuş!
Yok görümcem çok zayıf doğmuşmuş her yemeğin suyundan doğar doğmaz vermeye başlamış, 1 ayda tanınmayacak kadar kilo aldırmış!
Ayyy dinlemekten bıktım bıktııımmmm
Hepside çok afedersiniz bişeyden nem kaparlar, eşimde dahil olmak üzere hep hastalar, bağışıklıkları çok düşük.
Ama kucaklara sığmayan bebeklermiş o yeter zaten!!
canım kaymaz tabanlı al yoksa düşer kuzun kilimi kaydırıpKv de gitti eşhamdulillah kazasız belasız:))
Mutfak harabe toplamak istemiyorum bugün oturma odasının çıplak yerleri için kilim almak istiyorum ama havalar buz dışarı adım atmaya korkuyorum..
inşallah düzelecek canım sen başarabilirsin kendine zaman tanı sadece, yakın olsak bu halimle gelirdim yardıma çok samimiyimCanlar desteklerınız ıcın teşekkürler gecmısı okudum waffle falan ben sabah kahvaltısı öğle ne zamana denk gelırse bu tempoda akşamları yeyınce heralde zayıflarım ama kesinlikle kılo almayacağım kesın
Ahmet dış çıkarıyor sanırım halasında baya ağlıyormuş verırken sevınıyor ama özlemeye başlayınca malum bu ara bendede huysuz ınşallah düzelir uyutma şeklimiz yok onlar kucakta müzikle uyutuyot ben uyutamıyorum memede uyursa sabahları öyle uyuyor bı oku gündür benu sevmek ıcın cenemı ısırıyor bızı kapıda görünce delırıyor ablasına sarılması herseye değer.....
ipek okulu sevdı tabı onun beslenme hazırlıgı okul hazırlığı yoruluyorum ama hersey geçecek düzeleceğiz
canım o düğme yeri değişmeyi hamileyken yaparım ben hepOfff kizlar dolabi actim trenckotlarim mantolarim ceketlerim hicbiri olmuyooo olmuyoo((
Bu tipime kalkip 150-200 küsur para veropte 44 -xl beden ceket almak istemiyorum zayiflarsam elimde kalir sonra
Bende 38 beden trenckotumun dugmelerini kestim 10 cm ileri aldim tam oldu tabi eski dugme izleri kaldi utuyle gecermi bilmiyorum,bu cokkk aci bir durum,sutyenlerim olmuyoo,kucuk diildi ama yinede goze batmazdi bu memelerim
Simdi dev gibiler hangi sutueni taksam ustten meme firkliyor,telli balenli takinca emzirirken meneyi cikaramiyorum,balensis yada penye takinca yasli kadin memesi gibi follos duruyo ne giysem kotu duruyoragzimi tutamiyorum,citir sayfasina ugramak icimdwn gelmiyor
Benim sonum nolcak yaaaa
Bnm taktik hazir bu kdr uykusuzluga katlandik evlensin beni unutsun aksatsin gizli numarasan gece yarisi evlerini arayip kapaticam uyansinlar ohhh olsunnn
Ayy birde gecen instagramda cok guldum bir yaziya bizler gibi minik bir erkek annesi yazmiss " kimbilir ilerde oglumla evlencek olan gelin adayi uyuz gicik sey suan baby tv yi izliyordur " hahahaaaaaa :)))
olur canım ben tavada yaptım :)Abooovvvv demeyeymişim iyiymiş waffle diye :)) pardon kızlar yaa :)) haftasonu gidemezsek pazardan ona göre meyve alayımda deniyeyim ama bizde tost makineside yok mutfağım küçük benim o yğzden fazlalık bişey alamıyorum. Fırın bile balkonda dolapta duruyo orda kullanıyorum. Tavada olur mu acep krep gibi
@asliayet @Duha22 kizlar Tamda beni ozetlemis :)))
Ahahahac kalem degil salatalik koysam durcak nerdeyse :)))) Eki Görüntüle 1643695
gözünaydın canımslm kızlar ben geldimmm
bugün goz muaynesine gittik çok şükür kayma yokmuş.yani o yalancı kaymaymış.baya anlattı doktor .olmayacağı anlamına gelmez kontrol edin hep dedi
bizde cok yağmurlu bir gün geçirdik
nasılsınız geçmişe bakıcammm
canım neler okuyorum 7 şer defa okuyorum hep, hatim indiricem nerdeyse o derece ama nefsi pis insan ediyor nazar, senin yanında aynı binada her gün görüp tosun tosun diyen varmıydı canım , kaynımla köşe kapmaca oynuyordum ama illa görüyordu yaaa bu nasıl tosun yaa gıdığına bak yaa boğum boğum, yok bu ne güzel uyuyor bebek arabasında neler neler ki bebek arabasına alıştırana kadar alnımın derisi çatladı benim, o dedikten sonra oğlum onda uyumaz oldu alıştırana kadar ne çektim bir bilsennazardan korunma dualarını okuyun kızlar.ben bırı sevdgnde hemen okurum uflerım masalah etkılenmdi.kızımda hep tosundu hep kılosu ondydı
canım dişi mi geliyor acaba gazıda olabilir şekerli şeyler gaz yapar aklında olsun bebe bisküvisi veriyorsaUyumuyo yine bu sıpa ya deli gibi uykusu var 2 kere düştü birinde kafayı parkeye fena çarptı. Ayağıma yatırıyorum deli gibi bağırıyo yatmak istemiyodu ki ninni videosu izlettim sakinleşti şimdi ama uyumuyo tam gözler kapancak kalkmaya çalışıyo sağa sola dönüyo. Noluyo bu çocuğa anlamadımki... Yine uzun bi gece olacak heralde(
Yemek işi de arkadaşlar
Kahvaltı,
Öğlen meyve veya çorba,
Akşam yoğurt ve yemek.
Kahvaltı da ben karışım hiç yapmadım, kaşık maması hazır bebe bisküvisi hiç vermedim. Tuz şeker hala yok.
Tereyağını kızdırmadan çırpılmış yumurta sarısı tuzsuz peynir karıştırıp pişiyorum.
Parça parça yediriyorum.
Zeytin 1 tane kabuğunu soyup ezerek veriyorum. Ihlamur kuşburnu kaynatıyorum her sabah, biberondan içiyor ama çok az.
1 tatlı kaşığı pekmezin içine biraz toz halinde ceviz koyuyorum onu veriyorum.
Diğer bir kahvaltı çeşidimiz de; Maşukiye'ye kahvaltıya gittiğimizde bilir misiniz bilmiyorum Karadenizlilerin meşhur yemeği muhlama/kuymak vardı.
Tadına baktırdım çok sevmişti.
İnternetten baktım biraz bi tarif kendim uydurdum.
Tereyağında organik mısır ununu çok az kavuruyorum, çok az su koyup biraz pişiriyorum.
İçine çırpılmış yumurta ve beyaz peynir parçalayıp koyuyorum ve pişiriyorum karıştırarak.
Yani maşallah sübhanallah en sevdiği şey bu.
hatta yemeye başlayınca size yazacaktım fikir olsun kahvaltıda zorlanan arkadaşlar için diye.
Gerçi ağır olur dedi herkes ama öyle kolay ve itirazsız yiyor ki. Bende 3 günde 1 yapıyorum.
Öteki türlü oğlum aç ağzını hadi şöyle böyle şarkılar türküler, saçma şarkılar şaklabanlıklar vs ancak ortalığı batıra batıra yiyor.
Deneyen olursa yazsın merak ederim
Yoğurdu her gün kendim mayalıyorum. Çorba et suyu tavuk suyu oluyor. Ezo gelin bile yapıyorum üşenmeyip.
Onun haricinde balık vermeye başladım doktor ızgara balık deneyebilirsin demişti.
Köfte yapıyorum baharatsız tuzsuz, minik döküm tava vardı evde onda ızgara yapıyorum.
Taze fasulye kabak yemeği vs tuzsuz pişiriyorum biraz ezerek yedirmeye çalışıyorum.
Şimdilerde artık salçada yedirdiğim için, kendimize pişirdiğim yemeklerden tuzunu koymadan alıyorum.
En fazla 2 gün veriyorum, sonra yenisini yapıyorum.
Yani pürelerden normal yemeğe geçtiğimizden beri daha iyi yiyor.
Bende kavurma verdim, bayıldı
Anasının oğlu eti sevecek inşallah
Kemik haşladım, içine bütün soğan ve sarımsak atarak. Buz poşetlerine koyup buzluğa koyduk.
Kasaptan çift çekilmiş yağsız kıyma ve yağsız et aldık. Minik minik poşetledim, Etleri çorbalara yemeklere atıyorum. Kıymalardan köfte ve yemeklere kavurup.
Eskisi gibi katı kurallarım yok, her şeyden tatırıyorum.
Ama tam bir gurme bebek MustafaGüzel olan şeyleri yiyor. Ağzının tadını baya baya biliyor. Karman çorman şeyleri yemiyor.
Önce diliyle tadına bakıyor beğenirse yeniden uzanıyor.
Bu ne zor işmiş yaaaa ne zor işmiş.
Evin küçük paşası mübarek nasıl severse nasıl isterse öyle her şey
Ayy yerim ben onu yaaaa
Canim dun aksam ben de sıktığımı farkettim başımı ağrıtti o kadar kötüydü relax çayı içtim iyi geldi biraz içinde melisa filan varÇok fena çene kemiğim ağrıyor kabakulak gibi kulağıma vuruyor ağrısı, dişlerimi çok sıkmışım gece ondan sanırım nasıl geçer bu ağrı çok gıcık bir şey ya
canım var bende o çaydan sağol hatırlattın:) içeyim bende tabi vermediysem birine:) çok ağrıyor çenem konuşamıyorum bileCanim dun aksam ben de sıktığımı farkettim başımı ağrıtti o kadar kötüydü relax çayı içtim iyi geldi biraz içinde melisa filan var
Canim yaaa ,tabikide yazicaksin,buraya yazmiyacaksak neye yaradi foruma girmeyelim o zmn,rahatca dedikodu yaptigimiz yer burasi,onuda rahatlikla yapalim ama degilmi yaniGünaydın herkese
Kilo konusuna açıklık getireyim ek gıda yememesinede, bana kalsa ben takmıyorum rahat bir anneyim işin açığı pimpirikli değilim eşimin pimpiriği hepimize yetiyor çünkü!!
Kilo konusunda yazdığım gibi beni geren üzen kv ve eşim, yapı olarak ben takan hassas bir insanım kaşından gözünden bile etkilenirim insanların bana bir şey mi demek istedi diye, bu elimde olan bir şey değil gamsız insanların beni anlamasını beklemiyorum artık, kv sürekli büyük oğlumada ahh yavrum zayıf ahh yavrum süzüldü ahh yavrum boyu kısa diye beni yedi bitirdi, art niyetle söylemiyor o da torununa üzülüyor ama kadına defalarca söyledim anne üzülüyorum söyleme diye ama yok anlamıyor
Eşim deseniz ek gıda istemeyen oğluma yedireceksin zorla vereceksin ağlasada vereceksin diyen bir insan hanginizin ki böyle, onun yüzünden ağlatarak verdiğimi bile bilirim ne salakmışım, kolaysa sen ver o zaman diyordum, annesi sensin senin görevin diyordu, sende babasın bostan korkuluğumusun diyorum bende, yaşadığım psikolojik baskıyı anlayabiliyormusunuz
Büyük oğluma zorla yedirerek kaç kere kusturdu benim eşim bir bilseniz, yapma zorlama dedikçe anlamadı adam
Buraya sıkıntımı yazmak istemiyorum artık rahatsız olan bir iki kişi var kusura bakmasın onlar, hayat güllük gülistanlık değil maalesef gerçeklerden yaşanılanlardan kaçılmıyor..
Ama niye yazmayacakmışsın sen yaz canım okumak isteyen okur okumak istemeyen okumaz burda herkes derdini anlatıyor sıkuntılarını anlatıyor ben dahi kaç kere buraya başka başka kunuları snlattım ve sağolun çok yardımcı oluyorsunuz sende elbet yazacaksın buaya içimizi dökmesek eşlerimize kv vs çatarız burda stresimizi atıyoruz hepimiz dertleşiyoruz..Günaydın herkese
Kilo konusuna açıklık getireyim ek gıda yememesinede, bana kalsa ben takmıyorum rahat bir anneyim işin açığı pimpirikli değilim eşimin pimpiriği hepimize yetiyor çünkü!!
Kilo konusunda yazdığım gibi beni geren üzen kv ve eşim, yapı olarak ben takan hassas bir insanım kaşından gözünden bile etkilenirim insanların bana bir şey mi demek istedi diye, bu elimde olan bir şey değil gamsız insanların beni anlamasını beklemiyorum artık, kv sürekli büyük oğlumada ahh yavrum zayıf ahh yavrum süzüldü ahh yavrum boyu kısa diye beni yedi bitirdi, art niyetle söylemiyor o da torununa üzülüyor ama kadına defalarca söyledim anne üzülüyorum söyleme diye ama yok anlamıyor
Eşim deseniz ek gıda istemeyen oğluma yedireceksin zorla vereceksin ağlasada vereceksin diyen bir insan hanginizin ki böyle, onun yüzünden ağlatarak verdiğimi bile bilirim ne salakmışım, kolaysa sen ver o zaman diyordum, annesi sensin senin görevin diyordu, sende babasın bostan korkuluğumusun diyorum bende, yaşadığım psikolojik baskıyı anlayabiliyormusunuz
Büyük oğluma zorla yedirerek kaç kere kusturdu benim eşim bir bilseniz, yapma zorlama dedikçe anlamadı adam
Buraya sıkıntımı yazmak istemiyorum artık rahatsız olan bir iki kişi var kusura bakmasın onlar, hayat güllük gülistanlık değil maalesef gerçeklerden yaşanılanlardan kaçılmıyor..
Dun geceniz nasildi uyudumu minik pasaGünaydın kızlarr. Gününüz aydın çocuklarınızda bol neşe dolu olsunn inşallahh
İnsallah cnm bogszinda birsey yokturHerkese günaydın..
Oğlum geceleri uyanıp acayip birşelide ağlıyor scıkıyor mama hazırlayıp getirene kadar çıldıryor birde bu aralar bağıra bağıra ağlamayı adet edinmiş kendine kızlar siz geceleri ne veriyorsunuz acıkmadın diye benimki katı mamayı istemiyor bebde başka birşey vermek istwmiyorum gece gece qğır gelir diye..
Tam onu düzene sokuyorum bir diş çıkar hoppalaaaa hadi baştan tekrar düzene sokmaya çalış artık bunaldım kıştan beri öksürüyorum boğazımda bi sıkıntı var doktora gidemiyorum dün eşim eksördüğümü duydu tlden kuzdı bana sen niye gidip kendini göstermiyorsun dedi ama gelde bana sor..
Neyse bugün eşim fırsat bulursa kulak burun boğaza gideceğim inş bi sıkıntı yoktur.,
Ordanda büyük abime gideceğim bayeamda regl olduğum için onların bayramına gidememiştim bizden durumlar bukadar..
Ayni sehirde olsak bunu sanirim coktannnn yapmistik cokda gzl olurduAma niye yazmayacakmışsın sen yaz canım okumak isteyen okur okumak istemeyen okumaz burda herkes derdini anlatıyor sıkuntılarını anlatıyor ben dahi kaç kere buraya başka başka kunuları snlattım ve sağolun çok yardımcı oluyorsunuz sende elbet yazacaksın buaya içimizi dökmesek eşlerimize kv vs çatarız burda stresimizi atıyoruz hepimiz dertleşiyoruz..
Keşke yüz yüzede görüşüp dertleşsek:))
Geceleri bizimkide ağlıyarak uyanıyo ben emzirince uyuyo. Bizimkide bağıra bağıra ağlıyo istediği olmayınca ama öğrenecek bağıra bağıra bişey yaptırmamayı inşallah :)Herkese günaydın..
Oğlum geceleri uyanıp acayip birşelide ağlıyor scıkıyor mama hazırlayıp getirene kadar çıldıryor birde bu aralar bağıra bağıra ağlamayı adet edinmiş kendine kızlar siz geceleri ne veriyorsunuz acıkmadın diye benimki katı mamayı istemiyor bebde başka birşey vermek istwmiyorum gece gece qğır gelir diye..
Tam onu düzene sokuyorum bir diş çıkar hoppalaaaa hadi baştan tekrar düzene sokmaya çalış artık bunaldım kıştan beri öksürüyorum boğazımda bi sıkıntı var doktora gidemiyorum dün eşim eksördüğümü duydu tlden kuzdı bana sen niye gidip kendini göstermiyorsun dedi ama gelde bana sor..
Neyse bugün eşim fırsat bulursa kulak burun boğaza gideceğim inş bi sıkıntı yoktur.,
Ordanda büyük abime gideceğim bayeamda regl olduğum için onların bayramına gidememiştim bizden durumlar bukadar..
Dün gece daha iyiydi çok şükğr bi önceki geceye göre çok daha az uyandı. sabahta 10da kalktık bugün dinç ve iyi kalktım :))Dun geceniz nasildi uyudumu minik pasa
Teşekkür ederim canım..İnsallah cnm bogszinda birsey yoktur
Geceleri emmeden uyymuyor bizimki
Ama dogdugundan beri sigara bagimlisi gibi 100 cc de olsa sma mamaya alisik illa uyumadan evvel icecek onu ustune meme emerken ya uyutakaliyo ya salliyorum
Ama gecen sutum vardi dedim niye mama vereyimki vermicem dedim emzirip uyuttum o gece daha cok uyandi
Sanirim mamayi icip uyuyunca daha az kalkiyo ben bynu anladim
Sen hangi şehirdesin canım..Ayni sehirde olsak bunu sanirim coktannnn yapmistik cokda gzl olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?