2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
keşke benim sütüm yetsede kalkıp mama ile uğraşmasam

Oğluma sinir oldum yaa fişkerini sıkıp bitbirine sürtüyor bende huylanıyorum diş sürtülmesinden gıcık etti beni babası kılıklı oda huylandığım şeyleei yapmayı seviyor..
Hahahaaaa :)))
Yokk annesi korkma bizimki 2 aydir yapio
Arastirdim taninaya calisiyomus alismaya
Uykusunda yaparsa eger onda problem varmis bagirsak paraziti gibi birsey olabilirmis

Onhh masallah subhanallah
Kis gelip havalar kararinca daha gec uyanirlar gibime geliyor
Ahhh bizde bir 9 u 10 u gorsek yemin ederim kalkip gobek aticam :)))
Bugun bir rekordu 7 den 7 bucuga cikti :))))))

minione canım bende beylikdüzündeki evleri çok beğeniyorum ama eşim oraya gitmek istemiyor tutturmuş bi kocatepe diye..

Canim benimki ek gidaya grcince beni birakti cok az emiyor.
Gece biberon isiticisi bas ucumda. Kalkinca su mama yapma isisinda oluyor, hemen mama katip calkalayip veriyorum 2 kez.

minione canım bende beylikdüzündeki evleri çok beğeniyorum ama eşim oraya gitmek istemiyor tutturmuş bi kocatepe diye..
Valla cnm benden tavsiye esinin isi nerdeyse eviniz oraya yakin olmali derim
Kocatepe dedigin sanirim bayrampasa
Kv dem orada oturuyordu,esim bekarkenn isyeri merterde 15 dk gidip grlirdi simdi garibim saatlerce trafikte kaliyor
6,5 yildir bu cileyi cekiyo yemin ederim trafikten coktu diyebilirim
Tamam guzrl bir semt duz ayak araban yoksa bile cik evden heryer cafeterya magza market dolu ama gel gelelim trafik cok var iste

canım benım ya.vala ben hc rahatsız deglım hatta okur yardımcı bıle olmak ısterım.herkesın var zaten bole sıkıntıları.olmayana sasarım.kesınlıkle hayat gulluk gulıstanlık degl

Eşimde işinden dolayı zaten oraya gitmek istiyor evet kocatepe bayrampaşa 3 4 sene orda otırduk güzeş semt alışveriş merkezi eğlence yerleri yürüme mesafesinde ams bende orayı sevmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…