Canım ben anlamıyorum bende ne varda her sorunda benim adım zikrediliyor, büyük kaynım kendi istedi mesela yenge sende bak görücü olarak diye ben ne karışırım dedim yok yenge senin fikrin önemli dedi, hala da öenem verir sağolsun fikirlerime sorar çocukla ilgili meselelerde, görümcem kocasıyla kaynanasıyla kötü oldu bende gitmiştim kv ile sende gel ben yalnız ne konuşuyum konuşamam dedi büyük kaynım kv ben gittik, kaynanası bas bas bağırı görümcem hamileydi doğurdu doğuracak ben o konuşurken abla iyimisin abla kasma kendini karnın taş gibi olmuş diye teselli ettim başka şeye ağzımı açmadım inan karışmadım, kadın benim adımı çıkardı görümcemin kocasıyla neymiş görümcemi ben dolduruyormuşum arayıp arayıp evini ayır diyormuşum, o gün fısır fısır akıl vermişimNego cok sınırlendım cunku bende akrabalarımdan cok duydum lıse mezunuyum unı okumadım esımı sectım sukurler olsun mutluyum elın oglu dıplomama degıl yaptıgım yemege bakıyor...en azındn benım esım oyle soz meclıs dısarı
unı okuyupta bana ezık gozlerle bakıp ah cınıııım nasıl bebıse bakabılıyooomusuuuun dıyen akrabam olacaklara calısmayı ıstemıyorum unı bana gore degıl ders calısmayı sevmıyorum sınavı sevmıyorum boyle mutluyum dıye hönkürmek ıstıyorum
naparsın eseklık baki kalıyor...
Canim sen cahil.kadinin soylediklerini neden kafana takiyorsun bosverGünaydın hanımlar geçmişi okumadan yazayım, bugün pembe lekem geldi regli sandım ama reglime var ya ben çok korkuyorum evde test vardı tarih, geçmediyse yapıcam, benim reglim düzenlidir 28 günde bir olur
Birde dün canımı sıkan bir konu oldu fikrinizi almak istiyorum, kaynım nişanlı düğünü olacak bu ay sonu, düğün hazırlığında pürüzler çıkıyor ben hiç bir şeylerine dahil değilim, istemeye bile gitmedim düşünün sadece nişana gittim o , kızı bir nişanda bir bayramda birde günde gördüm telefonu bile yok bende, annesini bir kere nişanda gördüm, dün kadın kv yi aramış tartışma amaçlı ve kp im sürekli bu kıza işte diğer gelinlerim beni zora sokmadı kızım olsa alırım ama yok paramız demiş ki kız bunu biliyordu istemeden önce ben bir şey istemiycem her şeyin makulünü alıcam demiş, nişandan sonra ters döndü kendi kendilerine kp falan danışmadan gelinlik sipariş etmiş ki fiyatı bunların bütçeyi aşar, kaynımın işi iyi değil asgari ücret hatta çıkartılmış yeni öğrendim, eşim asla onaylamadı askerliğini yapmadı maaşı az işi garanti değil perişan olurlar diye ama dinleyen olmadı, neyse mevzu dün bu kadın kv demiş ki senin diğer gelinlerinle benim kızım bir mi benim kızım üniversite mezunu!!Kan beynime sıçradı o kadar sinirlendim ve üzüldüm ki, bu konuşma olunca ben kv deydim kadın konuşmayı anlatırken ağzından çıktı birden pişman oldu ama ben duydumya kızlar bu kadın kimde beni aşağılıyor sohbetimiz bile olmadı, kp ben ni diyorum bizi örnek ver diye, hiç bir şeylerine dahil olmadım, bir tek kiralık ev gördüm kız tutulan evi beğenmedi diye orayı söyledim o kız benim gördüğümü beğenmiş ama kp istemedi, siz olsanız ne yaparsını bu söze çok üzgünüm dünden beri, yani kadını görsem çok kötü kavga ederim o derece
Nerdeyse bdv ye konu açıcam benim en hassas olduğum konu zaten üniversiteyi okuyamadım gerçi şimdi okuycam ama, sabah eşime söyledim cahil hadsiz dedi, o kadını görürsem iyi olmaz dedim, ne diyeceksin bir şey diyemezsin o sana dememiş ki direk dedi, o zaman bende kızına derim ne demek oluyor bu dedim o olur diyor eşim..
Cok gecmis olsun canimKızlar ahmet hasta oldu dişten mi neye ne bilmiyorum elektrikliyi açtımnyerlerde soğuk aliyor koridor uzun ve fayans gece öksürmekten uyuyamadı ıhlamur için edin sabahtan beri bide süt inş cabuk gecer yokda dr yolu gÖzü ktu bize inş cabuk geçer...
Duha22 evet öğlenciyim sizin en çok komustugunuz zaman yokum eline sağlık temizlik gibisi var mi maşallah abdullaha
aysimason aynen dediğin gibi canım hala bakmak istemeyince oda hissetti sanırım
Nego Canım nasıl oldunuz ..ipeğin okulu iyi gidiyor çok mutlu arada yanina giriyorum çok neşeli ..bende veliyim çocuğumu merak ediyorum
Canim bende kizimla uyumayi cok seviyorum, ama o kadar hassaski uykusu biz yatakta donerken uyaniyor o dereceYatarak emzirme meselesi konuşulmuş. Ben emziuayniyor oderde uyuya kalıyoruz çok şükür terslik olacak bir durum olmuyor. Eğer yatarken emzirmezsem ne o ben uyku diye bir şey kalmaz.
Sabah 6 dan itibaren emerek uyuyor, yoksa kalkar. Eh bende uyuyorum onunla.
Zaten bazen emiyor emiyor sonra birden bire kafasını çekip arkasını dönüp uyuyor.
Büyük insan yapsa trip yapıyor derim
Yattığımız yeri bir görseniz çok gülersiniz
Ben Adem Güneş - Anadolu Pedagojisi okuyorum, o kurallara uymaya çalışıyorum o yüzden beraber yatıyoruz oğluşla.
E dört dönüyor yatakta düşmeden nasıl olacak yerde mi yatsak, orda mı yatsak burda mı yatsak derkeeeeeennn;
Mustafa'nın beşiğinin yatağını yatak odamızda bizim yatağın yanına koyduk yere. Benim yatağımda bayağı alçak bu arada.
Yatağı tammm bizim yatakla duvar arasında. 3 tarafı çevrili yani.
Onun yatağının önüne oturma odasının büyük minderini koyduk, onunda önüne normal bir yastık.
Kalkıp gitmeye çalışıyor bazen düşmesin diye kademeli iniş yaptık ona.
3 kişilik yatak gibi oldu yani.
Tabi benim yatağımla onun yatağı arasında yükseklik farkı var onunki daha alçak ama çok değil fark.
İlk başlarda yatağının altına yorgan vs koyup tam bizim yatakla eşit yapmıştık ama böyle daha iyi oldu.
Yani hemen yanımda güvenli bir şekilde yatıyor.
Emzireceğim zaman onun yanına geçiyorum emziriyorum, bazen orda kalıyorum bazen yatağa geri dönüyorum.
Kendisi sabah uyandığında ya benim üzerimden geçip yatağa tırmanıyor ya da ona yaptığımız yoldan aşağı iniyor
Çok dağınık bir görüntüsü var, biraz kötü bir görünüm haliyle, yoksam ki çekerdim otosunu sizler için
Gündüzleri de beşiğinde yatırıyorum. Beşiğinin içindede pamuk yorgan var bi kaç kat.
İşte böyle anlatabildim mi bilmiyorum ama ben çok rahat ettim böyle.
ınsanlar ıftıra etmeyı kolay zannedıyor galıba terbıyesızler sen gayet kulturlu kendını bılen bırısın gordugum kadarıyla allha havale et.. kardesımın dugununde kadının bırı bana ıftıra ettı neymıs dugunde ben onu annemlerın evınden kovmusum x ın gelını benı evden kovdu demıs herkese hahahaaa tovbe est kardesımın kaynana benımde kaynnam ya laf cıkarıp aramızı bozacak ınsanlar benı terbıyesız tanıyacaklar...dedıgım neydı bılıyo musun teyze eve ayakkabıyla gırmese,nız ıyı olur bunda ne var bee benım annemın evı ahır degıl dugun dıye pıs ayakkabınla gırmek zorunda msın kaynanada sen kovmussun dedı neee dedım yuh artık allaha havele edıyorum o terbıyesız kadını kaynanada benı savunmamıs bak kınlendım sımdı!!!!! yanı anlıyorum senıCanım ben anlamıyorum bende ne varda her sorunda benim adım zikrediliyor, büyük kaynım kendi istedi mesela yenge sende bak görücü olarak diye ben ne karışırım dedim yok yenge senin fikrin önemli dedi, hala da öenem verir sağolsun fikirlerime sorar çocukla ilgili meselelerde, görümcem kocasıyla kaynanasıyla kötü oldu bende gitmiştim kv ile sende gel ben yalnız ne konuşuyum konuşamam dedi büyük kaynım kv ben gittik, kaynanası bas bas bağırı görümcem hamileydi doğurdu doğuracak ben o konuşurken abla iyimisin abla kasma kendini karnın taş gibi olmuş diye teselli ettim başka şeye ağzımı açmadım inan karışmadım, kadın benim adımı çıkardı görümcemin kocasıyla neymiş görümcemi ben dolduruyormuşum arayıp arayıp evini ayır diyormuşum, o gün fısır fısır akıl vermişimnasıl üzüldüm ya , sağolsun kaynım demiş herkese yengem ağzını bile açmadı iftira atmasınlar diye, ne oldu herkes barıştı bana atılan iftira ortada kaldı kimse özür dilemedi, o enişte birde geldi evimde yemek yedi misafir oldu.. eşimin hatırına görümcemin hatırına kabul ettim ama değmezmiş kimseye.. bu meselede hiç karışmadım ya hiç diyorum ya istemeye elti gitmez mi gitmedim davet edilmedim zaten..
Hayirdir cnm ya gecmis olsun niye gidiyosunuzDoğru düzgün bi gece geçiremicez uyuyamıcaz heralde artıkdoktor yollarındayız. Geliboludaki çocuk doktoru çok iyi değilmiş bizde hep Edirne/Keşan'a özel hastaneye gidiyoruz... Doğumuda orda yaptım zaten.. Büyüdükçe daha kolay daha iyi olması lazım değil mi ya neden zorlaşıyo
AynenCanim o kadının densizligi,cahilliğini insanların değerini üniversite mezunu olup olmamayla olcmesiyle göstermiş. Bence şu an onlara hiçbirşey söyleme zaten diyosun sorunları var bahane ederler kötü bişi olur senin yüzünden oldu derler. Olaylar durulsun bi evlensinler o zaman söylersin
Dün gece kendini sıka sıka çok ağladı ya. Doktordan dis ten dedi üst dişler çıktı çıkacak, gece olur huysuzlugu dedi vitamin falan verdi az emdiği için birkaç gece yatmadan agrinkesici veri cem çıkışında rahatlasin kuzucugum artık ya. Bu arada 2 gündür anladığımı gece uyanmalarimiz açlıktan değilmiş. Bu kullandığım gece mamasi bitsin artık kullanımdan. Doktor hiç kimse açlıktan uyanmak dedi gece uyaniyosa bi yeri falan agriyodur dedi. Rahatladım ama doktora gidince yavrusu hiç dün geceki kadar sıkıntılı görmemiştim. Allah badana bize ve kimseye gostermesinnHayirdir cnm ya gecmis olsun niye gidiyosunuz
İnsanlara havadan bakan tipler.. canım boşver elbet birgün o konu bir yerde açılacak sende kavga etmeden lafını söylersin üniversite ıokumakla adam olunmuyor hadsiz..Günaydın hanımlar geçmişi okumadan yazayım, bugün pembe lekem geldi regli sandım ama reglime var ya ben çok korkuyorum evde test vardı tarih, geçmediyse yapıcam, benim reglim düzenlidir 28 günde bir olur
Birde dün canımı sıkan bir konu oldu fikrinizi almak istiyorum, kaynım nişanlı düğünü olacak bu ay sonu, düğün hazırlığında pürüzler çıkıyor ben hiç bir şeylerine dahil değilim, istemeye bile gitmedim düşünün sadece nişana gittim o , kızı bir nişanda bir bayramda birde günde gördüm telefonu bile yok bende, annesini bir kere nişanda gördüm, dün kadın kv yi aramış tartışma amaçlı ve kp im sürekli bu kıza işte diğer gelinlerim beni zora sokmadı kızım olsa alırım ama yok paramız demiş ki kız bunu biliyordu istemeden önce ben bir şey istemiycem her şeyin makulünü alıcam demiş, nişandan sonra ters döndü kendi kendilerine kp falan danışmadan gelinlik sipariş etmiş ki fiyatı bunların bütçeyi aşar, kaynımın işi iyi değil asgari ücret hatta çıkartılmış yeni öğrendim, eşim asla onaylamadı askerliğini yapmadı maaşı az işi garanti değil perişan olurlar diye ama dinleyen olmadı, neyse mevzu dün bu kadın kv demiş ki senin diğer gelinlerinle benim kızım bir mi benim kızım üniversite mezunu!!Kan beynime sıçradı o kadar sinirlendim ve üzüldüm ki, bu konuşma olunca ben kv deydim kadın konuşmayı anlatırken ağzından çıktı birden pişman oldu ama ben duydumya kızlar bu kadın kimde beni aşağılıyor sohbetimiz bile olmadı, kp ben ni diyorum bizi örnek ver diye, hiç bir şeylerine dahil olmadım, bir tek kiralık ev gördüm kız tutulan evi beğenmedi diye orayı söyledim o kız benim gördüğümü beğenmiş ama kp istemedi, siz olsanız ne yaparsını bu söze çok üzgünüm dünden beri, yani kadını görsem çok kötü kavga ederim o derece
Nerdeyse bdv ye konu açıcam benim en hassas olduğum konu zaten üniversiteyi okuyamadım gerçi şimdi okuycam ama, sabah eşime söyledim cahil hadsiz dedi, o kadını görürsem iyi olmaz dedim, ne diyeceksin bir şey diyemezsin o sana dememiş ki direk dedi, o zaman bende kızına derim ne demek oluyor bu dedim o olur diyor eşim..
geçmiş olsun kuzum inşllah çabucak iyileşir ahmatcik...Kızlar ahmet hasta oldu dişten mi neye ne bilmiyorum elektrikliyi açtımnyerlerde soğuk aliyor koridor uzun ve fayans gece öksürmekten uyuyamadı ıhlamur için edin sabahtan beri bide süt inş cabuk gecer yokda dr yolu gÖzü ktu bize inş cabuk geçer...
Duha22 evet öğlenciyim sizin en çok komustugunuz zaman yokum eline sağlık temizlik gibisi var mi maşallah abdullaha
aysimason aynen dediğin gibi canım hala bakmak istemeyince oda hissetti sanırım
Nego Canım nasıl oldunuz ..ipeğin okulu iyi gidiyor çok mutlu arada yanina giriyorum çok neşeli ..bende veliyim çocuğumu merak ediyorum
Aminn cnmDün gece kendini sıka sıka çok ağladı ya. Doktordan dis ten dedi üst dişler çıktı çıkacak, gece olur huysuzlugu dedi vitamin falan verdi az emdiği için birkaç gece yatmadan agrinkesici veri cem çıkışında rahatlasin kuzucugum artık ya. Bu arada 2 gündür anladığımı gece uyanmalarimiz açlıktan değilmiş. Bu kullandığım gece mamasi bitsin artık kullanımdan. Doktor hiç kimse açlıktan uyanmak dedi gece uyaniyosa bi yeri falan agriyodur dedi. Rahatladım ama doktora gidince yavrusu hiç dün geceki kadar sıkıntılı görmemiştim. Allah badana bize ve kimseye gostermesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?