2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım ben anlamıyorum bende ne varda her sorunda benim adım zikrediliyor, büyük kaynım kendi istedi mesela yenge sende bak görücü olarak diye ben ne karışırım dedim yok yenge senin fikrin önemli dedi, hala da öenem verir sağolsun fikirlerime sorar çocukla ilgili meselelerde, görümcem kocasıyla kaynanasıyla kötü oldu bende gitmiştim kv ile sende gel ben yalnız ne konuşuyum konuşamam dedi büyük kaynım kv ben gittik, kaynanası bas bas bağırı görümcem hamileydi doğurdu doğuracak ben o konuşurken abla iyimisin abla kasma kendini karnın taş gibi olmuş diye teselli ettim başka şeye ağzımı açmadım inan karışmadım, kadın benim adımı çıkardı görümcemin kocasıyla neymiş görümcemi ben dolduruyormuşum arayıp arayıp evini ayır diyormuşum, o gün fısır fısır akıl vermişim nasıl üzüldüm ya , sağolsun kaynım demiş herkese yengem ağzını bile açmadı iftira atmasınlar diye, ne oldu herkes barıştı bana atılan iftira ortada kaldı kimse özür dilemedi, o enişte birde geldi evimde yemek yedi misafir oldu.. eşimin hatırına görümcemin hatırına kabul ettim ama değmezmiş kimseye.. bu meselede hiç karışmadım ya hiç diyorum ya istemeye elti gitmez mi gitmedim davet edilmedim zaten..

Canim sen cahil.kadinin soylediklerini neden kafana takiyorsun bosver
Sende kendini biliyorsun bizde seni biliyorum. 10 universite mezununu cebinden cikarirsin
Vok arastirmaci cocuklarina an iyisini vermeye calisan bir annesin
Odun kocana ragmen bende

Cok gecmis olsun canim
Simdi stv de dinledim
Aunucu kadin ogluna oksuruk ivin soyle yapiyormus
Tulbent arasina beyaz lahanayi serip utu basiyor cocugun sabaha kadar gogsunde sarili bekletiyormus. 2 gunde oksuruk hirilto kesiyormus

Canim bende kizimla uyumayi cok seviyorum, ama o kadar hassaski uykusu biz yatakta donerken uyaniyor o derece ( dusme olayo beni mahfetti hala etkisindeyim cok cok uzuluyorum, yatagimiz yuksek 70 cm, ama kaldircam yer yataginda yatiyoruz artik, o yatagi gormek istemiyorum

@Mrssuperfine off cok zor zamanlar halbuki dort gozle bekliyordum ayaklansin diye, surekli carpiyor dusuyor , Allahin korumasi olmasa biz bunlari sag salim buyutemeyiz

ınsanlar ıftıra etmeyı kolay zannedıyor galıba terbıyesızler sen gayet kulturlu kendını bılen bırısın gordugum kadarıyla allha havale et.. kardesımın dugununde kadının bırı bana ıftıra ettı neymıs dugunde ben onu annemlerın evınden kovmusum x ın gelını benı evden kovdu demıs herkese hahahaaa tovbe est kardesımın kaynana benımde kaynnam ya laf cıkarıp aramızı bozacak ınsanlar benı terbıyesız tanıyacaklar...dedıgım neydı bılıyo musun teyze eve ayakkabıyla gırmese,nız ıyı olur bunda ne var bee benım annemın evı ahır degıl dugun dıye pıs ayakkabınla gırmek zorunda msın kaynanada sen kovmussun dedı neee dedım yuh artık allaha havele edıyorum o terbıyesız kadını kaynanada benı savunmamıs bak kınlendım sımdı!!!!! yanı anlıyorum senı

Kizlar hepinize tek tek yazamadim atladiklarim oldu sanirim, yetosemiyorum artik hiziniza :) tesekkur ederim hepinize, kizim hamdolzun iyi, ben soku hala atlatamadim, Allah korusun tum bebekleri..
Nego canim sizede cok gecmis olsun.. Hamile miyomdir diye suphen var galiba arkadasimda gece hafta leke geldi hamilemiyim filan diye dusundu, onlarda kacamak olmus ama :)), 4-5 gun sonra tam sokuldu, yani hamile degilmis, bosuna uzulme sendede boyle olabilir..

Hayirdir cnm ya gecmis olsun niye gidiyosunuz

Aynen Nego cnm
Hihami a katiliyorumm
Yuz unv bitirsinler demekki adam olamamislar
Duymamazliktan gelll onlarin seviyelerine inmee
Bir gun doner gelirr kucucuk bir bilgine muhtac olurlarr o zamn anlarlar iste

Kizlar merhabaa Ara sira sizi okuyorum. Yazmaya firsat olmuyo veya yaziyorum yarim kaliyo. Kizimda bende cok iyiyiz. 4 disimiz oldu cok sukur. Uyku duzenimiz hala yok ve hala sallanarak uyuyoruz. Ek gidamizda iyi gidiyor ama hala gaz problemi yasiyoruz. Yani farkli bi yiyecek yediginde veya sebze puresini cok karistirdigimda biraz huysuz oluyo. Sizleri cok ozlediiimBeni ekleyin album yapicam bakarsiniz

Hayirdir cnm ya gecmis olsun niye gidiyosunuz
Dün gece kendini sıka sıka çok ağladı ya. Doktordan dis ten dedi üst dişler çıktı çıkacak, gece olur huysuzlugu dedi vitamin falan verdi az emdiği için birkaç gece yatmadan agrinkesici veri cem çıkışında rahatlasin kuzucugum artık ya. Bu arada 2 gündür anladığımı gece uyanmalarimiz açlıktan değilmiş. Bu kullandığım gece mamasi bitsin artık kullanımdan. Doktor hiç kimse açlıktan uyanmak dedi gece uyaniyosa bi yeri falan agriyodur dedi. Rahatladım ama doktora gidince yavrusu hiç dün geceki kadar sıkıntılı görmemiştim. Allah badana bize ve kimseye gostermesinn

@Girlboymom bu arada dis cikarirkende soğuk algınlığı gibi belirtileri olabiliyomus öksürük falan. Doktor bize de aferin yazdı o yüzden ama bizim öyle bi rahatsizligimiz olmadığı için almadik

Nego hihami ye katılıyorum, hem belli ki daha fazla problem yasayacaklar malum kayninda isinden ayrılmış, bitirmeye bahane arayabilirler, suan konusursan seni bahane edip bitirebilirler ve hic dahilin olmamasina rağmen senin üstüne kalır şimdi hiç Karışma bir evlensinler sonra konusursun. Hem belki kızı annesi gibi değildir aklı başında biridir. Annesinin terbiyesiliği yüzünden aranız bozulmasin ama kizida annesi gibiyse koyarsın mesafeni.

@Girlboymom geçmiş olsun canım, benim kizimda hala atlatamadi dun yine doktordaydik, dislerde geliyo, ates ishal öksürük.. simdide burnu akmaya basladi yine. Ah kiştan korkuyorum. Allah korusun bebeklerimizi.

praline cok geçmiş olsun canım, çok şükür bisey olmamış, eminim sen önlemini almissindir, elimizden geleni yapıyoruz ama bazı şeyler dikkatimizden kacabiliyor. Allah birdaha göstermesin.

İnsanlara havadan bakan tipler.. canım boşver elbet birgün o konu bir yerde açılacak sende kavga etmeden lafını söylersin üniversite ıokumakla adam olunmuyor hadsiz..

geçmiş olsun kuzum inşllah çabucak iyileşir ahmatcik...

Aminn cnm
Cok cok gecmis olsun
Hayirlusiyla rahatca ciksin disleriniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…