2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hanımlar acil fikire ihtiyacım var geçmişi okumadan dalıyorum kusura bakmayın, ay sonunda kaynımın düğünü var çocuklara kıyafet sipariş edicem nasıl sizce çokta seçeneğim yok indirimli ürünlere bakıyorum açıkçası

bu minik paşama olacak inşallah

bu kombinide büyüğe düşündüm ama uymuş mu ki hırka yelek arasında kaldım açıkcası

Miniğinli çok güzel canım..
Büyüğünlide yelekle gömlek güzel durnaz gibi geldi bana renk olarak..

Miniğinli çok güzel canım..
Büyüğünlide yelekle gömlek güzel durnaz gibi geldi bana renk olarak..
ne renk yapsam canım fikir verebilirsin almadım daha bekliyor sepette

Nego canım birde dediğin gibi hırkada güzel olur..

ha hay canım elma konusunda çok sakin olma lekesi çıkmıyor
ne bakıyooon teyze huuu deseydin
canım inşallah kurtulur annen biz ne çektik 7 sen kan kusturdu abim karısı bize bilirim o halleri
canım çok geçmiş olsun bizde bugün götürdük
şükür çıkmamış canım bir şey ahh huzur olsa keşke..
Ayy hızınıza yetişemiyorum gecmisi okumasam duramiyorum yarım kaldim dostlarım ben gidiyimbinsallah tamamlanip donerim yarin çok konusmayin olur mu
canım ya bende okumadan duramam ama bazen ben bile okuyamıyorum sana normal
Ben takip edemez oldum ya,ne yapar eder okurdum gercekten cok yogunum,yetismiyo kizlar..
normal canım çalışıyorsunuz siz
ay şükür canım ya yoksa huni takardık
ah canım ya bende sen gibiydim görümcelerime ama yok anladım ki herkes ben gibi düşünmüyor artık kılımı kıpırdatmıyorum
canım ya abi konumuzda aynı eşinin birikim konusuda bu kadar mı benzer pes diyorum
amin canım amin

canım eşinin başına kalkmasına izin verme sana tavsiyem hep dik dur ailen konusunda eşin laf söyleyemesin sen ezik durdukça laf söyleme hakkını bulur

cok guzel ben yakıstırdım yanı :)
guzel gunlerde gıysınler :)))

eflal canim erkek bebek kombinlerimi pek beceremem hic mi hic dikkat etmiyorum ama buyuk ogluna kareli bir gomler ustune duz renk papyon daha hoc olur gibi geldi. Bide ben kahverengi tonlarina bayiliyorum, mesela kahveli yesilli kareli gomlek ustune bej yada yesil papyom altina fitilli kadife pantoloncok beyefendi durur :))

Hepsi cok gzller
Beyaz gomlek yelek terch edersen kirmixi papyon gzl renk katar

bunlardan hangisi aslında ceket şeklinde olan hırka çok hoş ama indirimde değil:)

ha hay canım elma konusunda çok sakin olma lekesi çıkmıyor
halının ustune pıke serdım ona tukurdu aksamda ıncır yedırırken agzından alıp pıkeye surunce alıp makınaya attım oh mıs oldu :)))

ne bakıyooon teyze huuu deseydin
deyım dedımde esım ıstemedı ımamın karısı delırmıs derler dıye cokta akıllı sayılmam ama neyse

canım inşallah kurtulur annen biz ne çektik 7 sen kan kusturdu abim karısı bize bilirim o halleri
en ıyısı herkes kendı evıne arkadas ben ayrıyım kardesımde oyle dıger eltım kaynanamla bırlıkte bıze bıle trıplı sankı ev varda ıstemıyoz allah allahhh

ah canım ya bende sen gibiydim görümcelerime ama yok anladım ki herkes ben gibi düşünmüyor artık kılımı kıpırdatmıyorum
ıyılık bılecek azıcık ınsan ınsallah ben pısman olmam 2 senedır bısey olmadı ınsallah bundan sonrada olmaz

canım evde koyu kırmızı behlül hırkası var:) o olur sanırım ne dersin
hahahaa o ney kııızz pehlülün hırkasıda mı varmıs

cok guzel ben yakıstırdım yanı :)
guzel gunlerde gıysınler :)))
sağol canım:)
canım lc den bakıyorum çok seçeneğim yok varda bütçeye uydurmam lazım
Hepsi cok gzller
Beyaz gomlek yelek terch edersen kirmixi papyon gzl renk katar

kırmızı papyon var evde canım:)

Ruh ikiziyiz biz cunku
Ben senin birazcik daha tembel halinim o kdr

ayyy kafam karıştı ben karar verene kadar ürün kalmayacak

@asliayet behlül hırkası işte bu oğlumun ki koyu kırmızısı, bende bilmiyordum başkaları dedi bana aa behlül hıkrası giymiş birde mavi gözlü sarı aynı behlül dediler bende Allah korusun huyu benzemesin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…