2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlarrrrr imdat ne edem şimdi ben yaaa ne alayım, evde düz beyaz gömlek var, kırmızı papyon var, kırmızı hırka var elimdekiler bu

Şimdiiii son kez sorayım, ya aslında zevksiz değilimdir:) şartlar böyle sınırsız limit olsa neler alırım da..

ya böyle

ya böyle

ne diyorsunuz son kez:)

Eflalim canım bak bunlara ceketi fazla kullanamam dersen hırkayı al ğantolonda kemerli olan diğrine göre daha pahalı sma papyon var üstünde inş beğenirsin:))

Canım çok sağol uğraşmışsın:) eşim diğer pantolonu beğenmedi zaten bende pantolon soracaktım:) ceket alamam canım ya imkan olsa alıcamda, dur bir daha bakıyorum:)

Canım çok sağol uğraşmışsın:) eşim diğer pantolonu beğenmedi zaten bende pantolon soracaktım:) ceket alamam canım ya imkan olsa alıcamda, dur bir daha bakıyorum:)
Eşin doğru demiş canım pantolon güzel değildi..

eve gelince bakmaya devam edeyim ben:)

aysimason sıkma canını yavru vicdan herkese nasip olmuyor maalesef iftira atmak için vicdansız olmak lazım

Nego canım bende laci pantolon beyaz gömlek laci yelek kırmızı papyon diyorum

bılıyomusun ben senı cok merak edıyorum buyuk oglunuda :))
allah allah cok acayıp

Nego nete karar veriyonuz gecmisi bitoremiyom en iyisi dalayim sohbete

Anam ne bitmez is hayati ev hayati bebeleri adam etmeye uğraş ogleden sonra okulda 21 çocuğu adam etmeye çalış halim boğazım ağrıyor bağırmaktan agriyi

Ahmet paşada gece uyumuyo pisigu daha geçmedi M miss_curious canim senin krem firmdan dolayi toplatiliyormus bugun trosyd pomad popolin talk pudra falan hersyeu denicem çocuğumu şu pisikten kurtarayım birde molfixvtekrarbbiraktim primaya gectim daha iyi geldi bi daha değiştiricem ya bebegimebisrail mali diye kullanmayim ddim ama bi sürü pişik kurtulamadi bizim popoya iyi gelmiyor

Ahmet bugun nasıl ağladı bugünü bigunuju tutmuyor balkondn sesi geliyordu napalim inşallah geçecek

Sizleri ozledim ahmet erken emekledi falan aynene Larkin mustafanın erlen yuruyecegını düşünmüş bende öyle düşündü na aama ahmet tıpkı minione kuzusu gıbı saatlerce ayakta hatta elını bırakıp tay tay yapıyo annem gel deyınce gülüyor korkuyor adım atmıyor cesaret lazım zamanla yürür heralde yasında yürüsün de çok soğuklarda kötü sor soguk olur surunmese keske yaa bu sıpalar heryer halıfleks olsa gıdıp wc ye oturur sırf boş yer bulmaya çalışır... onun oturdugu yerlerre yolluk paspas atmaktan yoruldum camasır makınası antrede gıdıp gısıp durduruyor sıpa balkon camının onunde kuslara sesleniyor içine etti o kadar silmiştim anamm bunoglan cok hareketli inanın baydı beni Allahım erkek cocuk istemiştim al sana ahmet dedi

Kızlar canım çok sıkkın, oğlum öğretmeninden biri için bana hep kızıyor diyor off diğer ogretmeniyle dialogumuz var hatta emirin sorunları için haftaya pedagogla görüşücez karar aldık, acaba hata mı ettim öğretmene karşı çok anlayışlı davrandım ben oğlumu biliuorum yapar falan demekle, offf ne yapıcam eşime söylemedim hiç, söylesem ben gondermeyelim demiştim diyecek, kv biliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…