selam kızlar iki gündür bulantılarım geçti diye seviniyordum bugün yine yataklara düştüm,
benim gibi hem kusamayıp hem yataktan kalkamayan var mı???? sadece yatmak istiyorum benim için hayat durdu resmen
bende öyleyim,,, geçen gün hastaneye gittim, hastaneden sonra eşimle buluşup yemeğe çıktık, sonra eve nasıl geldim bilemedim, ertesi gün sanki taş taşımış gibi yattım,,
ama zorda olsa evin içinde biraz dolan,, çünkü biraz dolanınca hafif yoruluyorsun o zaman daha iyi uyuyorsun,,, şimdi what to expect de okudum,,,
Canım benimde ilk sol kasıgım cok agrıdı smdi ara ara sagda agrıyo ama tek kese var yani ikiz değil. Sende inş en kısa Zamanda öğrenirsin ne kadarlık olduğunu. Tahmin edebiliyorum cok gıcık bi durum. Devletler öyle ne yazık ki. 😁
selam kızlar iki gündür bulantılarım geçti diye seviniyordum bugün yine yataklara düştüm,
benim gibi hem kusamayıp hem yataktan kalkamayan var mı???? sadece yatmak istiyorum benim için hayat durdu resmen
Slm güzel annişler. Rabbimin izniyle bende aranızdayım :)) 2012 nisan doğumlu bir oğluşum var. halsizlik mide bulantısı yorgunluk üstüne iş.... çok yoruluyorum okulda deste konuşmak bile zor geliyor. çok şükür ki az kaldı bitiyor. yazın bol bol dinlenicem inşallah.
Kızlar ya bişi sorucam dr bana tahliller verdi 10gün içinde ister burda yaptır ister sağlık ocağında dedi. Sağlık ocağında yaptıranlar var mı? Nasıl yaptırcam aile hekimine mi gitmem gerekiyo. Yarın sabahtan gidiyim diyorum inş halledebilirim 😳
bana özel doktorum demir hapı vermişti 2-3 gün içtim sonra devlete gittim oradaki doktorum değerin kötü değil dedi mide bulantını artırır dedi demir hapı
4. aydan sonra başlarsın dedi
demir değerim 30 du sanırım sınır 37
Canim bana doktor folikasit+vitamin baslatti degerlerime bile bakmadan. Test yapalim sonrada anemi icin baslayalim ilac dedi. Zaten kansizlik tedavisi uzun suruyo biliyosun simdi baslarsan vucut bastan yorulmaz. Sen bi dahaki gidisinde mutlaka folik asit yazdir derim. Demir icin de bisryler yazsa senin icin iyi olur.
kızlar ben sadece folidoce alıyorum bu ara, deir ya da kan hapı anlattığım gibi doktor daha vermedi, ama 6 aylık hamile bi arkadaşa da sordum o da yeterli gördüyse vermeyebilir kan hapı 4. aydan sonra veriyolar genelde ilk 3 ayda bebek yerini sağlamlaştırsın yeter dedi belki de mide bulantısı zararından dolayı dediğiniz gibi , fol,k asit alıyorum ama
teşekkür ederim. ben de perşembe günü doktora gittim şükürler olsun bizde keseyi gördük 1,15cm di iki hafta sonra Allahın izniyle kalp atışlarını duymaya gidicez