- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Valla ilk çocuğum kızdı uyurgezerdim bakalım ikinci de uyku faktörü daha az sadece biraz halsizlik var asermelerim de farklı kizimda limon eski resmen bardak bardak içiyordum...bunda eksiden tiksindim et ve dondurma canım çekiyor bol bol hayırlısı artık 1 aya belli olmaya başlar ultrasonda: )))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar benimde elim ayağım buz kesiyor öyle anlarda elektirk sobası ile ısınıyorum bu mevsmde yoksa karın ağrısı başlıyor hala evde uzun kollu geziyorum polar battaniyemde sürekli yanımda evde sizde üşüyor musunuz böyle...
ben de ilk öğrendiğim günlerde resmen çok af edersiniz öküz gibi uyuyordum şimdilerde dinlenme saatlerimi ayarladım sanırım ya da bünye alıştı çok fazla uyku halim yok ama çabuk yoruluyorum kokulara karşı çok hassasım ama aman aman bi bulantım yok kasık ağrım da çok az
yani endişeleniyorum çoğu zaman bebeğimde bir sorun mu var diye umarım yoktur yarın doktor kontrolümüz var :)
Arkadaşlar benimde elim ayağım buz kesiyor öyle anlarda elektirk sobası ile ısınıyorum bu mevsmde yoksa karın ağrısı başlıyor hala evde uzun kollu geziyorum polar battaniyemde sürekli yanımda evde sizde üşüyor musunuz böyle...
Merhaba canım... izmirdemi yaşıyorsun??
kızlar ıyı aksamlar herkese
doktorum bana aile hekımıne gıt tahlıllerını ordada yaptırabılırsın dedı
aile hekımlıgıne gıden var mı?????????????
Kızlar yarın 6+6 oluyoruz kese için gitçem kalp atışınıda duyabilirmiyiz acaba çok heycanlıyım ikinci olmasına rağmen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bi de göbeğimin altında pıt pıt seğirme var iki gündür bebiş mi acaba
Aynen ben de öyleyim. üşürsen erkek terlersen kız diyolar bakalım
Bendede hiç belirti yoktu. Zaten süpriz oldu hiç beklemiyorduk ve düşünmüyorduk bile üçüncü bebek.
Sadece hafiften göğüslerimin yanları sızlıyor.
Kızlar yarın 6+6 oluyoruz kese için gitçem kalp atışınıda duyabilirmiyiz acaba çok heycanlıyım ikinci olmasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?