2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ben de ilk öğrendiğim günlerde resmen çok af edersiniz öküz gibi uyuyordum şimdilerde dinlenme saatlerimi ayarladım sanırım ya da bünye alıştı çok fazla uyku halim yok ama çabuk yoruluyorum kokulara karşı çok hassasım ama aman aman bi bulantım yok kasık ağrım da çok az
yani endişeleniyorum çoğu zaman bebeğimde bir sorun mu var diye umarım yoktur yarın doktor kontrolümüz var :)

Arkadaşlar benimde elim ayağım buz kesiyor öyle anlarda elektirk sobası ile ısınıyorum bu mevsmde yoksa karın ağrısı başlıyor hala evde uzun kollu geziyorum polar battaniyemde sürekli yanımda evde sizde üşüyor musunuz böyle...

Dolphin02 cupcakelove çok üzüldüm rabbim sabır versin inş..
Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin tekrardan

Aynen duştan cikinca titriyorum ama ara ara da gece ates basiyor akışına bıraktım ilk gebeligim dede öyleydi normal yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen ben de öyleyim. üşürsen erkek terlersen kız diyolar bakalım

aynen ben de öyleyim canım. ama benim genel halim bu. hamileliğe bağlamıyorum o yüzden

kızlar ıyı aksamlar herkese
doktorum bana aile hekımıne gıt tahlıllerını ordada yaptırabılırsın dedı
aile hekımlıgıne gıden var mı?????????????

canım ben gittim ama yeni gebeyim diye çok kaileye almıyorlar ama sende git kaydını yaptır

bayanlar sizinde karnınızda böyle hafif tatlı tatlı bir acı var mı? benim bebek sağ tarafımda oram acıyor resmen, adet ağrısı gibi değil kas ağrısı gibi , bebeğin yerini hissediyorum resmen,,, ya ben mi bir tuhafım yoksan normali mi? yoksa karın seğermesi diye buna mı deniyor???

Kızlar yarın 6+6 oluyoruz kese için gitçem kalp atışınıda duyabilirmiyiz acaba çok heycanlıyım ikinci olmasına rağmen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi de göbeğimin altında pıt pıt seğirme var iki gündür bebiş mi acaba

Evet arkadaşım bende cok usuyorum hala hırka giyiyorum kalin eşofman falan

Bi de göbeğimin altında pıt pıt seğirme var iki gündür bebiş mi acaba

duyarsın cnm ben 6+2 günlüktüm duyduğumda ve o seyirme bebek değil bağırsak hareketi bende öyle sanmıştım gazın varmı cnm ondan oluyor

Bendede hiç belirti yoktu. Zaten süpriz oldu hiç beklemiyorduk ve düşünmüyorduk bile üçüncü bebek.
Sadece hafiften göğüslerimin yanları sızlıyor.

Merhaba sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz benimde iki oğlum var ve beklenmeyen bir bebek oldu hakkımızda hayırlısı olur ınş

Kızlar yarın 6+6 oluyoruz kese için gitçem kalp atışınıda duyabilirmiyiz acaba çok heycanlıyım ikinci olmasına rağmen

Ben de yarın 6+6 oluyorm canım benim randevüm de yarın inşallah duyarız kalp atışlarını inşallah herşey yolunda gidiyodur doktordan sonra yazalım buraya

Tesk.canım.inşallah rabbim korur bebeyimi martta bi düşük yaşadım..korkusu acisi icimde hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…