Merhaba sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz benimde iki oğlum var ve beklenmeyen bir bebek oldu hakkımızda hayırlısı olur ınş
Ben de yarın 6+6 oluyorm canım benim randevüm de yarın inşallah duyarız kalp atışlarını inşallah herşey yolunda gidiyodur doktordan sonra yazalım buraya
Aynen ben de öyleyim. üşürsen erkek terlersen kız diyolar bakalım
duyarsın cnm ben 6+2 günlüktüm duyduğumda ve o seyirme bebek değil bağırsak hareketi bende öyle sanmıştım gazın varmı cnm ondan oluyor
büyük ihtimalle duyarsın canım inşaallahhayırlı haberlerle gel inşaallah canımm
Bende kızıma hamileyken uyku uyuşukluk hep yatma istegim vardı. Tam 3ay sürdü.
Ama şimdi bişey yok :)
kızlar ıyı aksamlar herkese
doktorum bana aile hekımıne gıt tahlıllerını ordada yaptırabılırsın dedı
aile hekımlıgıne gıden var mı?????????????
merhaba arkadslar bende hamileyim ocak annesi olucm inş.bundan once 3 bebeğimi kaybettm. bu 4. gebeligm .umarm sorunsz bi sekilde sona ulasrm.bilgilermi veryrm benide listeye eklermsnz. yasim 24 . ilk bebek oluckins. antepdeym.sat 18 nisan 6+4 üm beklenen dgm tarihi 23 ocak
merhaba arkadslar bende hamileyim ocak annesi olucm inş.bundan once 3 bebeğimi kaybettm. bu 4. gebeligm .umarm sorunsz bi sekilde sona ulasrm.bilgilermi veryrm benide listeye eklermsnz. yasim 24 . ilk bebek oluckins. antepdeym.sat 18 nisan 6+4 üm beklenen dgm tarihi 23 ocak
Ah canim agzindan bal damliyor
naber kızlar ne gibi belirtileriniz var
bu arada eskiler hamilelikte çok uykusu olanın kızı olurmuş derler yani kız çocuğu uyku yapar derler ne kadar inandırıcı bilemicem :)
Canim geçmiş olsun doktor bakmadan okac yazmaz malesef.benimde doktorum erkek ve her seferinde alttan kontrol yapıyor napalim doktora ayip olmaz diyorum artik :)arkadaşlar vajinal mantar oldum herhalde kaşıntı baya çoğaldı benim gibi olan varmı
hamile olmadan önce 2 kere ilaç yöntemi ile geçmişti şimdi napcam bilmiyorum doktorumu da değiştireceğim bu hafta sou eşimle erkek doktora gidecektim pf açıpta göstermek istemiyorum eski doktoruma da gitmk istemiyorum aç.madan ilaç yazmaz mı acaba
Günaydın canim bu hafta herkes fit ve bulantisiz olsun inşallah :)Günaydın kızlar herkeze güzel pazartesileri diliyorum optummmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim inşallah bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucagina hosgeldin aramiza :)merhaba arkadslar bende hamileyim ocak annesi olucm inş.bundan once 3 bebeğimi kaybettm. bu 4. gebeligm .umarm sorunsz bi sekilde sona ulasrm.bilgilermi veryrm benide listeye eklermsnz. yasim 24 . ilk bebek oluckins. antepdeym.sat 18 nisan 6+4 üm beklenen dgm tarihi 23 ocak
Tesk.canım.inşallah rabbim korur bebeyimi martta bi düşük yaşadım..korkusu acisi icimde hala
Canim ben basta anlayamadim ama canim surekli et cekiyodu bi de afedersin okuz gibi yiyodumcok istahsizim normalde kocam hayret ediyodu. Ucakta yanima bi kadin oturdu oyle bi parfum sikmis ki mubarek icim bulandi yol boyunca. Normalde parfum kokusuna bayilirim. Simdi de mesela sabahlari yemek kokusu duyunca kotu oluyorum. Goguslerim sizliyor cok. Karnim simdiden genisledi daha 6 haftaligiz.
benimde karnım çıktı genişledi sanki şimdiden ya. hatta 2 haftadır böyle nerdeyse. gazdır diyolar ama dar bişey giysem sanki belli olucak. bazılarının 4. -5. ayına kadar karnı belli olmuyor.
Teşekkür ederim canım sanada cok gecmis olsun sendemi bulantidan dolayı yazıyorsun hastanede bizi mahvetti bu sipalar bana hamilelik yaramıyor ya keşke 3 ay surse hamilelik kucağımıza alsak hemen bebisleri ne güzel olurdu ocak ayı gelmek bilmez artık bu sene gel teskere gel :))
Vayy demek bu kadar ilerledi teknoloji ilk defa duyuyorum böyle bi test olduğunu hadi bakalım merakla bende bekliyorum testin sonucunu rabbim herkese gonlundekini versin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?