2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynen ben de öyleyim. üşürsen erkek terlersen kız diyolar bakalım

Ben çok terliyorum yaa kız mı olucak acabaa☺️☺️ tatlı tatlı giydiririm kız olursa, cici tokalar alırım ayy 😊💕💖

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kızıma hamileyken uyku uyuşukluk hep yatma istegim vardı. Tam 3ay sürdü.
Ama şimdi bişey yok :)

Agzından bal damlıyo :) Hadi inşallah bana da sağlıklı sıhhatli bir kız gelir bir oğlum var :)

Merhaba kızlar
Cumartesinden beri giremedim cuma doktora gittim ardından çerkez köye nişana cumartesi geri döndük ay gelince bir fena oldum anlatamam elim Ayağım boşaldı sanki resmen bayilcak gibi uyudum uyandım neyse ben seker hamuru pasta kurabiyeler bebek şekerleri felan yapıyorum siparişin vardı zor kalktim on hazırlıkları yaptım yemek felan sonra uyudum sabahtan kalktim pastami yaptım mevlit vardi mevlide gittim geldim arkadaşlar kahveye geldi onlar gitti aksam yemeği yap ye sonra eşimin akrabasina ev oturmasına gittik ay ancak geldim simdi çamaşırları yıka onlar çıktı asicam anlicaginiz yorucu bir hafta sonu yorgunluk tan oluyor resmen benden boyle kızlar bu arada aramızdan iki arkadaşımız bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm Rabbim Sabırlar versin inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırlar bu arada aramıza yeni katılan hamislerimizede hoş geldiniz neyse kızlar oluyorum sizi yarin gorusuruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ıyı aksamlar herkese
doktorum bana aile hekımıne gıt tahlıllerını ordada yaptırabılırsın dedı
aile hekımlıgıne gıden var mı?????????????

Selam ben aile hekimliğine gittim kan verdim ve ertesi gün sonuçları aldım
Gebelik takibi için de kayıt yaptılar, baya da ilgilendiler
tavsiye ederim

merhaba arkadslar bende hamileyim ocak annesi olucm inş.bundan once 3 bebeğimi kaybettm. bu 4. gebeligm .umarm sorunsz bi sekilde sona ulasrm.bilgilermi veryrm benide listeye eklermsnz. yasim 24 . ilk bebek oluckins. antepdeym.sat 18 nisan 6+4 üm beklenen dgm tarihi 23 ocak

Hayırlı olsun. Benim de seninle aynı canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Bnde bbklerımı kaybttım 3. Gblıgım cnm srnın problm ne bu sefer kucagımıza alırız ıns agzasız noksansız saglıklı bbşlerimizi...

Günaydın kızlar herkeze güzel pazartesileri diliyorum optummmm

Ah canim agzindan bal damliyor

ben çok terliyorum gereğinden fazla sıcak geliyo hava bana gece pike bile alamaz oldum üstüme erkek hissediyodum bebeğimi ama bu ara tüm hissiyatım kaçtı hatta dün erkek hissettiğini söyleyen bi arkadaşım artık kıza döndüm falan dedi hayırlısı bakalım. üşüttüm heralde farkında olmadan bide uçukladım şimdi :) ama iyi oldu bebek anne karnında bağışıklık kazanıyomuş uçuk virüsüne :)

Son düzenleme:
arkadaşlar vajinal mantar oldum herhalde kaşıntı baya çoğaldı benim gibi olan varmı

hamile olmadan önce 2 kere ilaç yöntemi ile geçmişti şimdi napcam bilmiyorum doktorumu da değiştireceğim bu hafta sou eşimle erkek doktora gidecektim pf açıpta göstermek istemiyorum eski doktoruma da gitmk istemiyorum aç.madan ilaç yazmaz mı acaba

naber kızlar ne gibi belirtileriniz var
bu arada eskiler hamilelikte çok uykusu olanın kızı olurmuş derler yani kız çocuğu uyku yapar derler ne kadar inandırıcı bilemicem :)

Canim ben basta anlayamadim ama canim surekli et cekiyodu bi de afedersin okuz gibi yiyodum cok istahsizim normalde kocam hayret ediyodu. Ucakta yanima bi kadin oturdu oyle bi parfum sikmis ki mubarek icim bulandi yol boyunca. Normalde parfum kokusuna bayilirim. Simdi de mesela sabahlari yemek kokusu duyunca kotu oluyorum. Goguslerim sizliyor cok. Karnim simdiden genisledi daha 6 haftaligiz.

Canim geçmiş olsun doktor bakmadan okac yazmaz malesef.benimde doktorum erkek ve her seferinde alttan kontrol yapıyor napalim doktora ayip olmaz diyorum artik :)
Günaydın kızlar herkeze güzel pazartesileri diliyorum optummmm

Günaydın canim bu hafta herkes fit ve bulantisiz olsun inşallah :)
Canim inşallah bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucagina hosgeldin aramiza :)
Tesk.canım.inşallah rabbim korur bebeyimi martta bi düşük yaşadım..korkusu acisi icimde hala

Canim inşallah bu sefer sorunsuz gecer hersey ...

benimde karnım çıktı genişledi sanki şimdiden ya. hatta 2 haftadır böyle nerdeyse. gazdır diyolar ama dar bişey giysem sanki belli olucak. bazılarının 4. -5. ayına kadar karnı belli olmuyor.

benimde karnım çıktı genişledi sanki şimdiden ya. hatta 2 haftadır böyle nerdeyse. gazdır diyolar ama dar bişey giysem sanki belli olucak. bazılarının 4. -5. ayına kadar karnı belli olmuyor.

Aynennn:)) bi de okulda kimseye soylemedim daha erken diye gecen hocalardan biri sen biraz gobis yapmisin dedi o gobis degil bebis diyemedim tabi:)

günaydın taze anneler :)
yahu benim ayaklarımın altı yanıyor. daha doğrusu başkası tutunca farketmiyor ama benim ayaklarımın içine sanki ateş sürüyorlar gibi.
ayağımı hangi soğuk yere değdirsem bilemiyorum

Evet canım bulantılar bitmek bilmedi bende... Doktor da hastaneye yatırdı sonunda serumlarla ancak duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…