- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Intelligender markası:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoş geldin hayırlı olsun maşallah ikizlerine:))Mrh.arkadaşlar hesaplamalara göre bende ocakta rabbimizin izniyle anne olacağım inş. Herşey yolunda gider 🙏🙏🙏 7+5 haftalığım tek yumurta ikizleri ne hamileyim inş. Rabbim nasip eder hayırlısıyla kucağımıza da almak nasip olur 🙏 🙏 🙏 bir arkadaşın yorumunda okudum cupcakelove ve Dolphin arkadaşlarımız bebeklerini düşürmüş rabbim yardımcıları olsun zor bir durum olsa gerek okuduğumda çok üzüldüm inş. En kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar 🙏🙏kaç haftalık ken düşük olmuş bilen varmı? Bende çok korkuyorum rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın 🙏 🙏
Allah de ötesini bırak...
hoş geldin hayırlı olsunHerkese selam.nasipse bende ocakta doguruyorum.rabbim cumlemize ogunleri saglikla göstersin
canım aynen aç kaldığım an artıyor bulantım aynıyız seninleAkşam yemeğini erken yiyip hafif aç yatınca gece mide bulantım oluyor, benim midem dolu olduğu sürece rahatım. Acıkınca bulantı başlıyor. Sen de az yesen de aç kalmamaya çalış, bulantın olmaz inşallah.
canım inşallah fayda eder ilaçlarda evde rahat olursun, canım benimd ebulanırken bir şey istemiyor canım ilk zorlanarak yiyorum ama karnım doydukça bulantım geçiyor yağlı salçalı şeyleri pek yemiyorum, az az sık sık yiyorum o zaman bulanım az oluyor ama gece acayip bulanıyor ya kalkıp maden suyu içiyorum ya da tuzlu yoğurt yiyorumMerhaba canım hastanedeyim hala yarına cikarim inşallah doktor karar vercek yarin ilaçlar sayesinde bulantilar bitti şükür bugün hic serum vermeden vomex a fitille denicem eger oda keserse bulantilarimi evdede ondan kullancam dun ogle ve akşam kullandım vomexi sukur bulantim azdi gece biraz fazlalasti doktor bir vimex daha verdi sonra Uyumusum zaten. Benim gibi bulantısı agir olanlara tavsiye ederim doktor bebek için hiçbir sakincasi olmadigini aksine sen ne kadar iyi olursan bebek de o kadar iyi olur dedi. Insallah biter artik normal hayatima dönmek istiyorum.
Sen ne güzel miden bulaninca bişeyler yemeye calisiyor ve bulantılarıni bastiruyorsun ben tam tersine midem bulandığında hersey kötü ediyor beni..
inşallah görürsün bebeğini devlette iyi dr şans işi maalesef, iki taraflıda olabilir ikiz olduğunu göstermez canım rahim bir bütün sonuçta orda ki kasların hepsi etkileniyorselam kızlar ben hala bebeğimin kaç haftalık olduğunu ne durumda olduğunu öğrenemedim maalesef. cuma günü doktora gittim devlette. başı zaten çok kalabalıktı sadece tahlile baktı evet var gebesin dedi. onu biliyorum bakmayacakmısınız dedim. çok küçük görünmez iki hafta sonra gel bakalım dedi. benim isteğim üzerine folik asit verdi. hepsi bu. ne kiloma baktı ne satı sordu. öyle sinir oldum ki. ilçedeyim özel doktor da yok.
oğlum da 4 haftalıkken bakmıştı doktor keseyi görmüştü. bu resmen başından savdı. cumaya şehirde özele gideceğim. nasıl sabredicem bilmem
neyse arkadaşlar size bir sorum olacak. benim sağ kasığım çok ağrıyor oğlumda hiç hissetmemiştim. ama çocuktan çocuğa tabiki fak olur. sol tarafımda da bazen ağrı oluyor. böyle batma gibi. aceba diyorum ikiz mi? bu konuda hiçbir fikrim yok bilgisi olan varsa bana bilgi verebilir mi? şimdiden çok teşekkür ederim.
ayyy canım bende baktımda 80 lira ona vermem zaten 12. haftada söylemeye başlıyorlar:)Kıslar bu cinsiyet belirleme testini araştırdım,hatta youtubede videoları bile var.. %90 biliyomuş,idrarla yapılıyo.. 10.hafta doldurunca yapılıyomuş ve fiyatı 80 tl civarı.. Hemen almayı düşünüyorum :))
inşallah gönlüne göre olur canımBenimde en çok merak ettigim sey suan bebeğimin cinsiyeti ama teste göre belirlemek ne kadar doğru bilemiyorum arastirmak gerek sonrasında hayal kırıklığı yaşamak da var.2 oğlum var bide kizim olsa dünyalar benim olur ama rabbimin taktirinin onunde boynum kildan ince tabi bu saatten sonra erkekte olsa kizda olsa benim canım yeterki hayırlı evlatlarimiz olsun :)
maşallah bebişineselam kızlarrr
ne zamandır yazamıyorum...hem çalışıyorum 7ye kadar hem de çok halsizlik var eve gelir gelmez yatıyorum
dediğiniz gibi şu 3 ayı atlatalım daha aktif olur topiğimiz..
bebeğini kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm..
Allah tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin tekrar..
Sılacım sana da geçmiş olsun...
benim çok mide bulantım olmuyor...sabahları bi de dokunan bi yemek olursa...ama hiç iştahım yok..normalde çok iştahlıyımdır zaten kilolu hamile kaldım..
ama hamile olduğumdan beri canım en sevdiğim şeyleri bile istemiyor 2kg vermişim..
neyse sonra kat kat geri alıcaz
bu arada 6+4te karından bebişimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür..doktor 2 gün önden geliyor dedi
gerçi bu haftalarda fark etmezmiş değişirmiş..
şimdilik benden bu kadar daha sık görüşmek dileğiyle
canım normal bende hiç kusmadım ama bulantım olunca kalkamıyorumselam kızlar iki gündür bulantılarım geçti diye seviniyordum bugün yine yataklara düştüm,
benim gibi hem kusamayıp hem yataktan kalkamayan var mı???? sadece yatmak istiyorum benim için hayat durdu resmen
hoş geldin hayırlı olsunSlm güzel annişler. Rabbimin izniyle bende aranızdayım:)) 2012 nisan doğumlu bir oğluşum var. halsizlik mide bulantısı yorgunluk üstüne iş.... çok yoruluyorum okulda deste konuşmak bile zor geliyor. çok şükür ki az kaldı bitiyor. yazın bol bol dinlenicem inşallah.
canım 9. haftada bulantı tavan yapıyor geçer merak etmekızlar bügün bulantı had safhada.cıkartamamak daha kötü.allah yardımcımız olsun
aile hekimine söylersin yaparKızlar ya bişi sorucam dr bana tahliller verdi 10gün içinde ister burda yaptır ister sağlık ocağında dedi. Sağlık ocağında yaptıranlar var mı? Nasıl yaptırcam aile hekimine mi gitmem gerekiyo. Yarın sabahtan gidiyim diyorum inş halledebilirim 😳
inşallah bu hafta görürsünKısmetse Perşembe Dr. Gidiyorum. Keseyi görcez inşallah.
Son gittiğimde göremedik çok erken dedi Dr. Bir hafta beklicem dedi.
Kan testi istedi. Sonuç 450 çıktı. Buda 2yda 3haftalık oluyomuş.
hoş geldin hayırlı olsunKizlar Benice listeye ekleyin 3.çocuk 27 nisan son adetim muhtemel doğum tarihine 25 ocak diyelim sezeryan olduğu için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim:)hoşbulduk teşekkür ederim, sizin de bebeğiniz hayırlı olsun
evde test yapman en iyisi boş yere kan vermemerhabalar bende ocak annesimiyim değilmiyim bilmiyorum 9 gün geçti benim ne gelen ver ne gidenkızlar benimde 3 olacak ama bata 2 kal kan verdim negatif hala olmadım ne yapsam bilmemki geçen ayda böyle geçmişti ama bilmiyorum bidahamı kan versem acaba yoksa idrarmı yapsam bilemedim
gidebilirsin yapılıyor bazı testleri yapamayabiliyorlar uzman dr istemesi gerekiyor onu söyler zatenkızlar ıyı aksamlar herkese
doktorum bana aile hekımıne gıt tahlıllerını ordada yaptırabılırsın dedı
aile hekımlıgıne gıden var mı?????????????
ben oğlumda çok uyudum:)) şimdi o kadar uykum yok:)naber kızlar ne gibi belirtileriniz var
bu arada eskiler hamilelikte çok uykusu olanın kızı olurmuş derler yani kız çocuğu uyku yapar derler ne kadar inandırıcı bilemicem :)
bende çok üşüyorumArkadaşlar benimde elim ayağım buz kesiyor öyle anlarda elektirk sobası ile ısınıyorum bu mevsmde yoksa karın ağrısı başlıyor hala evde uzun kollu geziyorum polar battaniyemde sürekli yanımda evde sizde üşüyor musunuz böyle...
normalsin:))hala ne bulantı ne baş dönmesi ne bel ağrısı ne uyku var benmi acayibim
Kızlar yarın 6+6 oluyoruz kese için gitçem kalp atışınıda duyabilirmiyiz acaba çok heycanlıyım ikinci olmasına rağmen
canım duyabilirsin, o seğirme bebeği besleyen damardan dolayı oluyormuşBi de göbeğimin altında pıt pıt seğirme var iki gündür bebiş mi acaba
çok yoğun geçmiş canım bu kadar yorma kendiniMerhaba kızlar
Cumartesinden beri giremedim cuma doktora gittim ardından çerkez köye nişana cumartesi geri döndük ay gelince bir fena oldum anlatamam elim Ayağım boşaldı sanki resmen bayilcak gibi uyudum uyandım neyse ben seker hamuru pasta kurabiyeler bebek şekerleri felan yapıyorum siparişin vardı zor kalktim on hazırlıkları yaptım yemek felan sonra uyudum sabahtan kalktim pastami yaptım mevlit vardi mevlide gittim geldim arkadaşlar kahveye geldi onlar gitti aksam yemeği yap ye sonra eşimin akrabasina ev oturmasına gittik ay ancak geldim simdi çamaşırları yıka onlar çıktı asicam anlicaginiz yorucu bir hafta sonu yorgunluk tan oluyor resmen benden boyle kızlar bu arada aramızdan iki arkadaşımız bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm Rabbim Sabırlar versin inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırlar bu arada aramıza yeni katılan hamislerimizede hoş geldiniz neyse kızlar oluyorum sizi yarin gorusuruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoş geldin Rabbim bu bebeğini sana bağışlasınmerhaba arkadslar bende hamileyim ocak annesi olucm inş.bundan once 3 bebeğimi kaybettm. bu 4. gebeligm .umarm sorunsz bi sekilde sona ulasrm.bilgilermi veryrm benide listeye eklermsnz. yasim 24 . ilk bebek oluckins. antepdeym.sat 18 nisan 6+4 üm beklenen dgm tarihi 23 ocak
sirkeli suyla sil o bölgeyi geçer canımarkadaşlar vajinal mantar oldum herhalde kaşıntı baya çoğaldı benim gibi olan varmı
hamile olmadan önce 2 kere ilaç yöntemi ile geçmişti şimdi napcam bilmiyorum doktorumu da değiştireceğim bu hafta sou eşimle erkek doktora gidecektim pf açıpta göstermek istemiyorum eski doktoruma da gitmk istemiyorum aç.madan ilaç yazmaz mı acaba
günaydın taze anneler :)
yahu benim ayaklarımın altı yanıyor. daha doğrusu başkası tutunca farketmiyor ama benim ayaklarımın içine sanki ateş sürüyorlar gibi.
ayağımı hangi soğuk yere değdirsem bilemiyorum
yaaaa illa erkek olacak sanırım :) ben kız istedikçe herkes oğluşun olacak diyo :)) sağlıklı olsun yeterki
yaaaa illa erkek olacak sanırım :) ben kız istedikçe herkes oğluşun olacak diyo :)) sağlıklı olsun yeterki
:)) canım hiç belli olmaz görümcemde yanardı kızı oldu gerçi o normalde de yanarbelirtilerimi yazdım bak bakalım:) aynen sağlıklı olsun bak benim oğlum var ama kız olsun diye isteğim yok tek isteğim bu yavrumunda sağlıklı olması
kızlar folıc asıti hamile kalmadan one günde 1tane içiyordum simdi sormayı unuttum doktora hala 1 tanemi içiyorsunuz yoksa 3e cıktı mı baZı doktorlar 3e cikartın diyormus
Ben de yarın 6+6 oluyorm canım benim randevüm de yarın inşallah duyarız kalp atışlarını inşallah herşey yolunda gidiyodur doktordan sonra yazalım buraya
bende öyleyim,,, geçen gün hastaneye gittim, hastaneden sonra eşimle buluşup yemeğe çıktık, sonra eve nasıl geldim bilemedim, ertesi gün sanki taş taşımış gibi yattım,,
ama zorda olsa evin içinde biraz dolan,, çünkü biraz dolanınca hafif yoruluyorsun o zaman daha iyi uyuyorsun,,, şimdi what to expect de okudum,,,
benim ablalarımın ve abimin de çocukları hep erkek yani 6 erkek 1 kız yeğenim var ondan mı bilmiyorum kızım olsun çok istiyordum.
hem bana arkadaş olur diye . ama oğlumda olsun dayanağım olur babasına yaşlanınca kol kanat gerer :)
sağlıklı hayırlı evlatlar olsun .Allah dermansız dertler vermesin
cumartesi ilk kontrolumuz vardı bebişle tanıştımm :):) kalp atışlarını duydukk ne kadar güzle bir duyguymuş nutkum tutuldu resmen konuşmadım,ağlayamdım bile 7 yıl sonra özlenen bir bebek rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Günaydın hanımlar herkese
Belirtilerden bahsedilmiş kız mı erkek mi diye:))
İlk gebeliğimde (oğlum var):
Uyku halim çok fazlaydı 9 ay sürdü:)) akşam sekizde uyuyup kalıyordum
Ellerim ayaklarım yanıyordu
Bulantım yoktu tiksinmem vardı her kokudan yemek kokusundan etin her türünden tiksindim dokuz ay boyunca ve yiyemedim
Ekşi acı şeyler yedim tatlı asla canım istemedi çikolata bile yiyemedim ki bayılırım:)
Daha sakindim sinir hali yoktu
Cildim çok güzeldi güzelleşmiştim
Göğüslerim çok acıyordu ve şişmişti dolgunluğu dokuz ay sürdü
Şimdi ki hamileliğimde:
Bulantım var özellikle gece ve sabah oluyor
Canım aşırı tatlı istiyor
Hiç bir şeyden tiksinmedim hamdolsun her şeyi yiyebiliyorum, etten arada huylanıyorum amam zorluyorum
Uyku halim ilk gebeliğime göre çok az sızıp kalmıyorum gece hatta uykum kaçıyor
Aşırı sinirliyim çabuk parlıyorum
Cilt lekelerim ve sivilcelerim olmaya başladı ki sivilcem hiç olmaz
Göğüslerimde hassasiyet vardı 6. haftaya kadar ama ilkinde ki gibi yoğun değildi şimdi hiç yok dolgunlukta yok sadece ucuna dokunursam acıyor
Çok fazla üşüyorum hırkayla uyuyorum
Bunlar cinsiyet belirler mi bilemiyorum bir insanın her hamileliği farklı olabiliyor ama cinsiyet aynı olabiliyor
:)) evet canım görücez, o zamanda başka şeylerini merak edicez:)valla canım eger belirliyorsa benim belirtiler senin ilk gebeliğin ile aynıbakalım görücez bir ay sonra
Günaydın hamişler
amin canım, herkesin gönlünde bir şey yatıyor gönlümüze göre olsun inşaallahbenimde 7 yeğenim var 2 erkek 5 kız:)) birde benim oğlum var 3 erkeğe 5 kız:))
Maşallah canım bebeğineRabbim daha da artırsın mutluluğunu
:)) evet canım görücez, o zamanda başka şeylerini merak edicez:)
Günaydın
Günaydın kızlar uykusuzluktan gözlerim acıyor gece midesi bulanan var mı benim gibigece ikiden sonra başlıyor sabaha kadar bu gece kalktım tuzlu yoğurt ve elma yedim bulantım geçti bu seferde uykum kaçtı sabaha kadar döndüm
Evet Allah herkesin gönlüne göre varsin.
Ben ikisininde tattım. Oğluşuda kızçeyide.
Bakalım üçüncü meleğim ne olcekmerak ediyom. Ama annem eski usül test yaptı kız çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?