2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Intelligender markası:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Not aldım hemen :)) sağlıklı hayırlı evlat olsunlar ama benim gönlümden geçen Rabb'ime söylediğim sağlıklı hayırlı imamalı ahlaklı güçlü kuvvetli akıllı lider ruhlu çalışkan:)))) bir erkek olması... Böyle söyleyince eşim kızıyor eşim de kız istiyor ben de sanırım kız olacağını biliyorum bakalım hayırlısı...

Bu testi yaparım ben sonucu da söylerim vakti gelince :)

hoş geldin hayırlı olsun maşallah ikizlerine:))
Herkese selam.nasipse bende ocakta doguruyorum.rabbim cumlemize ogunleri saglikla göstersin
hoş geldin hayırlı olsun
canım aynen aç kaldığım an artıyor bulantım aynıyız seninle
canım inşallah fayda eder ilaçlarda evde rahat olursun, canım benimd ebulanırken bir şey istemiyor canım ilk zorlanarak yiyorum ama karnım doydukça bulantım geçiyor yağlı salçalı şeyleri pek yemiyorum, az az sık sık yiyorum o zaman bulanım az oluyor ama gece acayip bulanıyor ya kalkıp maden suyu içiyorum ya da tuzlu yoğurt yiyorum
inşallah görürsün bebeğini devlette iyi dr şans işi maalesef, iki taraflıda olabilir ikiz olduğunu göstermez canım rahim bir bütün sonuçta orda ki kasların hepsi etkileniyor
ayyy canım bende baktımda 80 lira ona vermem zaten 12. haftada söylemeye başlıyorlar:)
inşallah gönlüne göre olur canım
maşallah bebişine
selam kızlar iki gündür bulantılarım geçti diye seviniyordum bugün yine yataklara düştüm,
benim gibi hem kusamayıp hem yataktan kalkamayan var mı???? sadece yatmak istiyorum benim için hayat durdu resmen
canım normal bende hiç kusmadım ama bulantım olunca kalkamıyorum
hoş geldin hayırlı olsun
kızlar bügün bulantı had safhada.cıkartamamak daha kötü.allah yardımcımız olsun

canım 9. haftada bulantı tavan yapıyor geçer merak etme
aile hekimine söylersin yapar
Kısmetse Perşembe Dr. Gidiyorum. Keseyi görcez inşallah.
Son gittiğimde göremedik çok erken dedi Dr. Bir hafta beklicem dedi.
Kan testi istedi. Sonuç 450 çıktı. Buda 2yda 3haftalık oluyomuş.
inşallah bu hafta görürsün
Kizlar Benice listeye ekleyin 3.çocuk 27 nisan son adetim muhtemel doğum tarihine 25 ocak diyelim sezeryan olduğu için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoş geldin hayırlı olsun
hoşbulduk teşekkür ederim, sizin de bebeğiniz hayırlı olsun
teşekkür ederim:)
evde test yapman en iyisi boş yere kan verme
kızlar ıyı aksamlar herkese
doktorum bana aile hekımıne gıt tahlıllerını ordada yaptırabılırsın dedı
aile hekımlıgıne gıden var mı?????????????
gidebilirsin yapılıyor bazı testleri yapamayabiliyorlar uzman dr istemesi gerekiyor onu söyler zaten
naber kızlar ne gibi belirtileriniz var
bu arada eskiler hamilelikte çok uykusu olanın kızı olurmuş derler yani kız çocuğu uyku yapar derler ne kadar inandırıcı bilemicem :)
ben oğlumda çok uyudum:)) şimdi o kadar uykum yok:)
bende çok üşüyorum
hala ne bulantı ne baş dönmesi ne bel ağrısı ne uyku var benmi acayibim
normalsin:))
Kızlar yarın 6+6 oluyoruz kese için gitçem kalp atışınıda duyabilirmiyiz acaba çok heycanlıyım ikinci olmasına rağmen

Bi de göbeğimin altında pıt pıt seğirme var iki gündür bebiş mi acaba

canım duyabilirsin, o seğirme bebeği besleyen damardan dolayı oluyormuş
çok yoğun geçmiş canım bu kadar yorma kendini
hoş geldin Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın
sirkeli suyla sil o bölgeyi geçer canım

:)) canım ben oğlumda öyleydim yanardı ellerim ayaklarım senin gibi soğuk yerler arardım koyacak:)

Günaydın hanımlar herkese

Belirtilerden bahsedilmiş kız mı erkek mi diye:))

İlk gebeliğimde (oğlum var):

Uyku halim çok fazlaydı 9 ay sürdü:)) akşam sekizde uyuyup kalıyordum
Ellerim ayaklarım yanıyordu
Bulantım yoktu tiksinmem vardı her kokudan yemek kokusundan etin her türünden tiksindim dokuz ay boyunca ve yiyemedim
Ekşi acı şeyler yedim tatlı asla canım istemedi çikolata bile yiyemedim ki bayılırım:)
Daha sakindim sinir hali yoktu
Cildim çok güzeldi güzelleşmiştim
Göğüslerim çok acıyordu ve şişmişti dolgunluğu dokuz ay sürdü

Şimdi ki hamileliğimde:

Bulantım var özellikle gece ve sabah oluyor
Canım aşırı tatlı istiyor
Hiç bir şeyden tiksinmedim hamdolsun her şeyi yiyebiliyorum, etten arada huylanıyorum amam zorluyorum
Uyku halim ilk gebeliğime göre çok az sızıp kalmıyorum gece hatta uykum kaçıyor
Aşırı sinirliyim çabuk parlıyorum
Cilt lekelerim ve sivilcelerim olmaya başladı ki sivilcem hiç olmaz
Göğüslerimde hassasiyet vardı 6. haftaya kadar ama ilkinde ki gibi yoğun değildi şimdi hiç yok dolgunlukta yok sadece ucuna dokunursam acıyor
Çok fazla üşüyorum hırkayla uyuyorum

Bunlar cinsiyet belirler mi bilemiyorum bir insanın her hamileliği farklı olabiliyor ama cinsiyet aynı olabiliyor

yaaaa illa erkek olacak sanırım :) ben kız istedikçe herkes oğluşun olacak diyo :)) sağlıklı olsun yeterki

:)) canım hiç belli olmaz görümcemde yanardı kızı oldu gerçi o normalde de yanar belirtilerimi yazdım bak bakalım:) aynen sağlıklı olsun bak benim oğlum var ama kız olsun diye isteğim yok tek isteğim bu yavrumunda sağlıklı olması

benim ablalarımın ve abimin de çocukları hep erkek yani 6 erkek 1 kız yeğenim var ondan mı bilmiyorum kızım olsun çok istiyordum.
hem bana arkadaş olur diye . ama oğlumda olsun dayanağım olur babasına yaşlanınca kol kanat gerer :)
sağlıklı hayırlı evlatlar olsun . Allah dermansız dertler vermesin

Ben hamile kalmadan cok once kullanmaya baslamistim folic asid. Simdi 8 haftalik hamileyim. Hala gunde 1 tane iciyorum. Bunun yaninda 1000 lik C vitamini ve 50lik B6 vitamini kullaniyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

evet haklısın zorla da olsa hareket edicem artık ben zaten normalde de tembeldim bu hamilelik tuzu biberi oldu:)

cumartesi ilk kontrolumuz vardı bebişle tanıştımm :):) kalp atışlarını duydukk ne kadar güzle bir duyguymuş nutkum tutuldu resmen konuşmadım,ağlayamdım bile 7 yıl sonra özlenen bir bebek rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

amin canım, herkesin gönlünde bir şey yatıyor gönlümüze göre olsun inşaallah benimde 7 yeğenim var 2 erkek 5 kız:)) birde benim oğlum var 3 erkeğe 5 kız:))

Maşallah canım bebeğine Rabbim daha da artırsın mutluluğunu

valla canım eger belirliyorsa benim belirtiler senin ilk gebeliğin ile aynı bakalım görücez bir ay sonra

amin canım, herkesin gönlünde bir şey yatıyor gönlümüze göre olsun inşaallah benimde 7 yeğenim var 2 erkek 5 kız:)) birde benim oğlum var 3 erkeğe 5 kız:))

Evet Allah herkesin gönlüne göre varsin.
Ben ikisininde tattım. Oğluşuda kızçeyide.
Bakalım üçüncü meleğim ne olcek merak ediyom. Ama annem eski usül test yaptı kız çıktı

Benim bulantilarim 24 saate yayilmis olmakla birlikte gece daha cok oluyor. En kotusu hicbirsey cikartamiyorum. Tuzlu kraker koy bas ucuna ondan ye. Ben de ise yariyor

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…