ben normalde yaz kış üşüyen bir insanken son zamanlarda çorap giyemez oldum yanıyorum resmen , dısarı elli derece olsa ben yorganla yatardım simdi yorganı falan atıyorum üstümden valla bu hamilelik insanı cok garipleştiriyor.Arkadaşlar benimde elim ayağım buz kesiyor öyle anlarda elektirk sobası ile ısınıyorum bu mevsmde yoksa karın ağrısı başlıyor hala evde uzun kollu geziyorum polar battaniyemde sürekli yanımda evde sizde üşüyor musunuz böyle...
cumartesi ilk kontrolumuz vardı bebişle tanıştımm :):) kalp atışlarını duydukk ne kadar güzle bir duyguymuş nutkum tutuldu resmen konuşmadım,ağlayamdım bile 7 yıl sonra özlenen bir bebek rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
:)) evet canım görücez, o zamanda başka şeylerini merak edicez:)
Günaydın
Evet Allah herkesin gönlüne göre varsin.
Ben ikisininde tattım. Oğluşuda kızçeyide.
Bakalım üçüncü meleğim ne olcekmerak ediyom. Ama annem eski usül test yaptı kız çıktı
maşallah canım ne güzel, :) benimd ekv yaptı makas bıçak usülü bıçak çıktı erkek:)) aslında ne hissediyorsan o oluyor bende pek kararsızımEvet Allah herkesin gönlüne göre varsin.
Ben ikisininde tattım. Oğluşuda kızçeyide.
Bakalım üçüncü meleğim ne olcekmerak ediyom. Ama annem eski usül test yaptı kız çıktı
amin canım inşaallaheflalim saol canım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...
canım elma ve yoğurt yiyorum kraker tuzlu bu gebeliğimde çok yemek istemiyorum,zaten kiloluyumBenim bulantilarim 24 saate yayilmis olmakla birlikte gece daha cok oluyor. En kotusu hicbirsey cikartamiyorum. Tuzlu kraker koy bas ucuna ondan ye. Ben de ise yariyor
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
açsan bulantı ve baş ağrısı olurGünaydın kızlar 3 gündür acayip bulantım var şimdide baş ağrısı işteyim ama çalışamıyorum
:) aynen doğsun birde o zaman gör senbana sorcak olursan dokuz ay merak etme ile geçicek sonra da endişe etmekle, annelik gerçekten hayatını evladına adamak demek ben bunu anladım
maşşallah canım. Tebrikler.
Geçmiş olsun canım insallah iyi olursun calismak zor bu durumda ..Günaydın kızlar 3 gündür acayip bulantım var şimdide baş ağrısı işteyim ama çalışamıyorum
Günaydın canim hoşgeldin aramiza bilgilerini bana özelden yollamani bekliyorum listeye eklicem :)Günaydın hamişler
Canim sende hosgeldin aramiza senden de bilgilerini bekliyorumBen hamile kalmadan cok once kullanmaya baslamistim folic asid. Simdi 8 haftalik hamileyim. Hala gunde 1 tane iciyorum. Bunun yaninda 1000 lik C vitamini ve 50lik B6 vitamini kullaniyorum
Geçmiş olsun canım insallah iyi olursun calismak zor bu durumda ..
Günaydın canim hoşgeldin aramiza bilgilerini bana özelden yollamani bekliyorum listeye eklicem :)
Canim sende hosgeldin aramiza senden de bilgilerini bekliyorum
Hosbuldum canim :) ayin 12sinde testler icin gidicem hastaneye aktaririm gelismeleri :)
selam kızlar iki gündür bulantılarım geçti diye seviniyordum bugün yine yataklara düştüm,
benim gibi hem kusamayıp hem yataktan kalkamayan var mı???? sadece yatmak istiyorum benim için hayat durdu resmen
kızlar bügün bulantı had safhada.cıkartamamak daha kötü.allah yardımcımız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim bulantilarim 24 saate yayilmis olmakla birlikte gece daha cok oluyor. En kotusu hicbirsey cikartamiyorum. Tuzlu kraker koy bas ucuna ondan ye. Ben de ise yariyor
merhaba hanımlar beni de listenize ekler misiniz... Yaş:32 Son Adet Tarihi:01 Mayıs Beklenen Doğum Tarihi:05 Şubat (ama sezeryan olacağından Ocak Annesi olurum diye tahmin ediyorum..:)..)
Şaşkın olmakla birlikte dün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim..22 aylık bir kızım var... allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar şuanda yanimdaki yatakta 4 aylik bebegi karninda ölmüş kürtaj olmak için bekleyen bir bayan var cok Üzgünüm hamileyim bile diyemedim kadina.yan yatakta yatıyor suan kürtaj olmayı bekliyor :-((
merhaba hanımlar beni de listenize ekler misiniz... Yaş:32 Son Adet Tarihi:01 Mayıs Beklenen Doğum Tarihi:05 Şubat (ama sezeryan olacağından Ocak Annesi olurum diye tahmin ediyorum..:)..)
Şaşkın olmakla birlikte dün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim..22 aylık bir kızım var... allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlar biraz önce test yaptım gecikmenin 10 günüydü bugün ama ikinci çizgi çok uçuk belli yani dikkatli bakınca farkediliyo anlayamadım
Canim cok belli olmasada cizginin çıkması yeterli kesin senin gec döllenme olmustur hayırlı olsun hamilesin :)
Testi yapan kişi ilk önce hamile olan kişinin gizlice başına çok az ama tuz serper. Sonra hamile olan kişiyi izlemeye başlar burnunumu yoksa ağzınımı ellicek diye:) burunu ellerse erkek. Ağzı kız. Arkadındanda makasla bıçak alınır yastık altına konur. Ama hamile olan kişi bunu görmez. Hangisine oturcak beklenir. Bıçak erkek. Makas kız :) bende hep tuttu bu test.nasıl birşey o eski usul test çok merak ettimmmmmm :)
maşallah canım ne güzel, :) benimd ekv yaptı makas bıçak usülü bıçak çıktı erkek:)) aslında ne hissediyorsan o oluyor bende pek kararsızım
Bende kız hissediyom.
amin canım inşaallah
canım elma ve yoğurt yiyorum kraker tuzlu bu gebeliğimde çok yemek istemiyorum,zaten kiloluyum
açsan bulantı ve baş ağrısı olur
:) aynen doğsun birde o zaman gör sen
saoll canım darısı olmayanlara nasip etsin yormadan yorulmadan ol desin rabbim olanlarından olsunnn...
Verdim canımGeçmiş olsun canım insallah iyi olursun calismak zor bu durumda ..
Günaydın canim hoşgeldin aramiza bilgilerini bana özelden yollamani bekliyorum listeye eklicem :)
Canim sende hosgeldin aramiza senden de bilgilerini bekliyorum
Kızlar şuanda yanimdaki yatakta 4 aylik bebegi karninda ölmüş kürtaj olmak için bekleyen bir bayan var cok Üzgünüm hamileyim bile diyemedim kadina.yan yatakta yatıyor suan kürtaj olmayı bekliyor :-((
kızlar biraz önce test yaptım gecikmenin 10 günüydü bugün ama ikinci çizgi çok uçuk belli yani dikkatli bakınca farkediliyo anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?