teşekkürler hoşbulduk...:)
hiç beklemediğim bi anda olduğu için şaşkınım, kızımda ücretsiz izne ayrılmıştım. daha 3 ay olmuştu işe başlayalı...Antalya da yaşayan Ocak Annesi var mı bu arada.. son bir yıldır burda yaşıyoruz...doktor ve hastane önerebilecek olan varsa sevinirim...
Bende evde test yaptım. Gecen hafta Çarşamba günü.
Aynı günde kan testine gittim. Değerim 450 çıktı
Kısmetse Perşembe Dr. Gidicem. Bir hafta sonra gel demişti.
Karından baktı bişey göremedi.
Bende evde test yaptım. Gecen hafta Çarşamba günü.
Aynı günde kan testine gittim. Değerim 450 çıktı
Kısmetse Perşembe Dr. Gidicem. Bir hafta sonra gel demişti.
Karından baktı bişey göremedi.
Benim günüm üç gün geçmişti. Öylesine bi test yaptım bi baktım gördüğüme inanamadım. Iki tane çizgi çokta netti çizgiler. Süpriz oldu istemiyordum çünkü
Benim günüm üç gün geçmişti. Öylesine bi test yaptım bi baktım gördüğüme inanamadım. Iki tane çizgi çokta netti çizgiler. Süpriz oldu istemiyordum çünkü
canım yarın gidiyim diyorum bu gün kaynanaya gitmem lazım sağlık ocağına gidecektim bügün yarın kan verme doluymuş yarın sabah bi polikline giderim inşallah
Canim geçmiş olsun doktor bakmadan okac yazmaz malesef.benimde doktorum erkek ve her seferinde alttan kontrol yapıyor napalim doktora ayip olmaz diyorum artik :)
Günaydın canim bu hafta herkes fit ve bulantisiz olsun inşallah :)
Canim inşallah bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucagina hosgeldin aramiza :)
canım yarın gidiyim diyorum bu gün kaynanaya gitmem lazım sağlık ocağına gidecektim bügün yarın kan verme doluymuş yarın sabah bi polikline giderim inşallah
Kızlar bende aynı sizin gibiyim bulantı halsizlik uyku hali ama inanın çıkarmamak çok daha iyi kusarsanız sıvı kaybı olduğu için daha bitkin oluyorsunuz ve bulantıda geçmiyor bana doktprum vitamin verdi hafifledi bulantılarım sizde danışın isterseniz doktorunuza benim tansiyonumda çok düşük yavaşca kalkıyorum ayağa hep tuzlu şeyler yiyorum kolay gelsin hepimize
evet ben de gıttıgımde vıtamın ıstıycem zaten vermemesı hata benım demırım flan da sınırda yani,kızlar bu arada ilk kez dun kustum ılk etapta rahatlatıyor ama sureklı olursa o da sıkıntı halımıze sukredelim