2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle uzanıp yatmayı bende çok isterdim ama çalışınca zor peki bulantıların hala dvm ediyormu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim öğürücek derecede sadece 2 gün bulantım oldu..
onun dışında hafif bi bulantı hep var...
ama bir şey-özellikle tuzlu-kraker tarzı-yersem geçiyor biraz...
senin var mı bulantıların?

SLM kızlar...cumartesi ilk defa doktora gittim bebişimin kap atışını duydum allaha şükür ... ikinci olmasına rağmen ilki kadar heycanlıydı allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...12. haftada tekrar çagırdı ikilitest için.. folik asite devam dedi... bir kaç tane test verdi onları yaptırıp mail atıcam kendisine... benden haberler böyle

mde bulantısı olan arkadaşlar su içebiliyor musunuz?
ben zorla içmeye çalışıyorum ama 1 litre falan içebiliyorum
halbuki daha çok içmek lazımmış ..

Bnde hiç içemiyorım ya inan 5 6 bardak anca ama 10 bardak içilmesi lazım olmuyo her gün bitiminde yarın saat başı içicem diyorum olmuyo:)

benim öğürücek derecede sadece 2 gün bulantım oldu..
onun dışında hafif bi bulantı hep var...
ama bir şey-özellikle tuzlu-kraker tarzı-yersem geçiyor biraz...
senin var mı bulantıların?

Bulantılarım kusma halsizlik baş dönmesi çok yoğun bende tuzlu ymktende tiksinir oldum artık

Dr basvur canm ama bol suda cok işe yarayacaktır
Bnde kızımda senin oglandaki gibiydim:))
Şimdi yine ekşi seker tuzlu tatlı istiyorum
Gece uykum yok gunduzde yataktan kalkasım gelmiyo
Gemen yoruluyorum
Mide bulantım şükür geçti ama cok duyarlıyım kokuya böle bakalım neolcak:))
Amin canım
Gözün aydınn
Kızlar şuanda yanimdaki yatakta 4 aylik bebegi karninda ölmüş kürtaj olmak için bekleyen bir bayan var cok Üzgünüm hamileyim bile diyemedim kadina.yan yatakta yatıyor suan kürtaj olmayı bekliyor :-((
Allah acil şifalar versin sabır versin rabbim
Bnmde 22 aylık kızım var agustos dogumlu 2012 :)) yalnz degilsin :))
Hayırlı olsun canım
Selamlar...
birkac gun once kanamam oldgnu yazmistm.
cok sukur iki gundur kanamam durdu zaten damla damla geliodu.
persrmbe gunude dr gitcem kalo atisinida duyarsak icim rahatlicak.
Senin adına cok sevindim canm
İnş kalp atısınıda duyacaksın :))
Cok güsel canım ya cok sevindim komsuum.. Sen hangi hastaneye gidiyosun

Benimde bulantılarım yoğun su içmekte zorlanıyorum 1 lt bile zorla oda az ama bulantı için erk ve yeşil elma yediğimde o an çok ii geliyo sonra tekrar başlıyo anlık çözüm sadece

su içmede sıkıntım yok genelde 2 lt yakın içiyorum günde... ama bulantılarla sıkıntım var... günüm günümü tutmuyorum... haftasonu çok rahattım bugün kötüyüm

Benimde aynisi oldu canım hatta kesenin boyutu bile hemen hemen ayni ben gecen cuma gittim simdi ayin 9 da gidicem ins duyarız kalp atimimlarini maşallah sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar benim midem de kötü her an bulantı halinde sabah tost yedim biraz normaldi ama yine bulantı halinde hiç su içmiyorum desem yeridir su içince de kusasım geliyor zaten sevmezdim suyu çok değişik bir duygu hamile olmak tamamen değiştiğimi düşnüyorum

su içebilen arkadaşlar çook şanslısınız..
ben de önüme şişe koydum yudum yudum içmeye çalışıyorum ....
şu 3ayı sağlıkla atlatsak biraz rahatlıcaz sanırım..

Mervecim benim doktorun g.o.paşa da özel muaynehanesi var oraya gidiyorum...oğluşumun da doktoru oydu, alışkanlıkmı doktora güvenmi desem rahatım yani doktorumun yanında buda önemli bir gebe için...uzak demeden gidiyorum yani :)

Çok sukurki sudan migdem bulanmoyor ya kızlar vallah Rabbim yardımcımız olsun suyun harici herşey beni maffediyor bol bol da uyuyorum oglumda hic boyle değildi ya bu hamileliğin bambaska

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kızlar esimi bekliyorum gelsin evime gitcem bugun 6 . günümdu hastahanede nasıl geçti anlamadım şükür bulantılarım geçti vomex a cok iyi geldi serumdan sonra onu kullanmaya devam edicem evdede ayrıca doktor birde magnezyum verdi karin ve kasık ağrısı icin rahim genişliği için oluyormuş ağrılar magnezyumun iyi geliceni soyledi.
Icmem gerekenler cogaldi yine. Guatr icin hap,demir icin,magnezyum,bulantı için ve folik asit içim disim hap olcak yani ...
Burda dun ultrason yaptılar bebek icin ellerive ayakları olusmaya baslamis Belli oluyordu ultrasonda maşallah yavrum iyi hersey yolunda darısı herkesin bebeğinin basina insallah :)
Benden haberler bu kadar inşallah evde yine baslamaz bulantilar

ben de inşallh ocak 2015 te anne olacağım..

ya ben gün içinde sürekli bir uyku halindeyim bir insanın üzerinde hep mi uyuşukluk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…