Evet canım ilk. Ya senin?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İkinci canım ... beş yaşında bir oğlum var...
Aynen öyle uzanıp yatmayı bende çok isterdim ama çalışınca zor peki bulantıların hala dvm ediyormu
mde bulantısı olan arkadaşlar su içebiliyor musunuz?
ben zorla içmeye çalışıyorum ama 1 litre falan içebiliyorum
halbuki daha çok içmek lazımmış ..
benim öğürücek derecede sadece 2 gün bulantım oldu..
onun dışında hafif bi bulantı hep var...
ama bir şey-özellikle tuzlu-kraker tarzı-yersem geçiyor biraz...
senin var mı bulantıların?
Dr basvur canm ama bol suda cok işe yarayacaktırarkadaşlar vajinal mantar oldum herhalde kaşıntı baya çoğaldı benim gibi olan varmı
hamile olmadan önce 2 kere ilaç yöntemi ile geçmişti şimdi napcam bilmiyorum doktorumu da değiştireceğim bu hafta sou eşimle erkek doktora gidecektim pf açıpta göstermek istemiyorum eski doktoruma da gitmk istemiyorum aç.madan ilaç yazmaz mı acaba
Bnde kızımda senin oglandaki gibiydim:))Günaydın hanımlar herkese
Belirtilerden bahsedilmiş kız mı erkek mi diye:))
İlk gebeliğimde (oğlum var):
Uyku halim çok fazlaydı 9 ay sürdü:)) akşam sekizde uyuyup kalıyordum
Ellerim ayaklarım yanıyordu
Bulantım yoktu tiksinmem vardı her kokudan yemek kokusundan etin her türünden tiksindim dokuz ay boyunca ve yiyemedim
Ekşi acı şeyler yedim tatlı asla canım istemedi çikolata bile yiyemedim ki bayılırım:)
Daha sakindim sinir hali yoktu
Cildim çok güzeldi güzelleşmiştim
Göğüslerim çok acıyordu ve şişmişti dolgunluğu dokuz ay sürdü
Şimdi ki hamileliğimde:
Bulantım var özellikle gece ve sabah oluyor
Canım aşırı tatlı istiyor
Hiç bir şeyden tiksinmedim hamdolsun her şeyi yiyebiliyorum, etten arada huylanıyorum amam zorluyorum
Uyku halim ilk gebeliğime göre çok az sızıp kalmıyorum gece hatta uykum kaçıyor
Aşırı sinirliyim çabuk parlıyorum
Cilt lekelerim ve sivilcelerim olmaya başladı ki sivilcem hiç olmaz
Göğüslerimde hassasiyet vardı 6. haftaya kadar ama ilkinde ki gibi yoğun değildi şimdi hiç yok dolgunlukta yok sadece ucuna dokunursam acıyor
Çok fazla üşüyorum hırkayla uyuyorum
Bunlar cinsiyet belirler mi bilemiyorum bir insanın her hamileliği farklı olabiliyor ama cinsiyet aynı olabiliyor
Amin canımcumartesi ilk kontrolumuz vardı bebişle tanıştımm :):) kalp atışlarını duydukk ne kadar güzle bir duyguymuş nutkum tutuldu resmen konuşmadım,ağlayamdım bile 7 yıl sonra özlenen bir bebek rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Allah acil şifalar versin sabır versin rabbimKızlar şuanda yanimdaki yatakta 4 aylik bebegi karninda ölmüş kürtaj olmak için bekleyen bir bayan var cok Üzgünüm hamileyim bile diyemedim kadina.yan yatakta yatıyor suan kürtaj olmayı bekliyor :-((
Bnmde 22 aylık kızım var agustos dogumlu 2012 :)) yalnz degilsin :))merhaba hanımlar beni de listenize ekler misiniz... Yaş:32 Son Adet Tarihi:01 Mayıs Beklenen Doğum Tarihi:05 Şubat (ama sezeryan olacağından Ocak Annesi olurum diye tahmin ediyorum..:)..)
Şaşkın olmakla birlikte dün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim..22 aylık bir kızım var... allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Senin adına cok sevindim canmSelamlar...
birkac gun once kanamam oldgnu yazmistm.
cok sukur iki gundur kanamam durdu zaten damla damla geliodu.
persrmbe gunude dr gitcem kalo atisinida duyarsak icim rahatlicak.
Cok güsel canım ya cok sevindim komsuum.. Sen hangi hastaneye gidiyosunSLM kızlar...cumartesi ilk defa doktora gittim bebişimin kap atışını duydum allaha şükür... ikinci olmasına rağmen ilki kadar heycanlıydı allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...12. haftada tekrar çagırdı ikilitest için.. folik asite devam dedi... bir kaç tane test verdi onları yaptırıp mail atıcam kendisine... benden haberler böyle
Selam kızlar keseyi gördük çok şükür 11mm imiş herşey gayet iyi gözüküyo dedi ama sata göre 6+6iken usg de 4+6 çıktım dr geç döllenme dedi bebekte bi sıkıntı yok için ferah olsun iki haft sonra kalp atışı için çağırdı hayırlısı bakalım ocağı yakaladık mı acaba
canım 9. haftada bulantı tavan yapıyor geçer merak etme
)
Çok sukurki sudan migdem bulanmoyor ya kızlar vallah Rabbim yardımcımız olsun suyun harici herşey beni maffediyor bol bol da uyuyorum oglumda hic boyle değildi ya bu hamileliğin bambaska
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Âmin CNm sğl hepimizin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?