- 22 Mayıs 2014
- 133
- 42
- 123
Bence her hamilelik kendine özel....
hormonların tavan yapmış tatlım,korkma bulantı iyiye işaret:)inşallah canım ya tam 9. haftadayım. peynir ekmek bile yiyemiyorum eşimde korkuyor acaba birsey mı oldu diyor.iyiyken bir anda kötü oldum
ben günde 3 litre su içiyrum.ama bana fazla gibi geliyor azaltamıyorum da.su içebilen arkadaşlar çook şanslısınız..
ben de önüme şişe koydum yudum yudum içmeye çalışıyorum ....
şu 3ayı sağlıkla atlatsak biraz rahatlıcaz sanırım..
Slm kızlar esimi bekliyorum gelsin evime gitcem bugun 6 . günümdu hastahanede nasıl geçti anlamadım şükür bulantılarım geçti vomex a cok iyi geldi serumdan sonra onu kullanmaya devam edicem evdede ayrıca doktor birde magnezyum verdi karin ve kasık ağrısı icin rahim genişliği için oluyormuş ağrılar magnezyumun iyi geliceni soyledi.
Icmem gerekenler cogaldi yine. Guatr icin hap,demir icin,magnezyum,bulantı için ve folik asit içim disim hap olcak yani ...
Burda dun ultrason yaptılar bebek icin ellerive ayakları olusmaya baslamis Belli oluyordu ultrasonda maşallah yavrum iyi hersey yolunda darısı herkesin bebeğinin basina insallah :)
Benden haberler bu kadar inşallah evde yine baslamaz bulantilar
hormonların tavan yapmış tatlım,korkma bulantı iyiye işaret:)
Slm kızlar esimi bekliyorum gelsin evime gitcem bugun 6 . günümdu hastahanede nasıl geçti anlamadım şükür bulantılarım geçti vomex a cok iyi geldi serumdan sonra onu kullanmaya devam edicem evdede ayrıca doktor birde magnezyum verdi karin ve kasık ağrısı icin rahim genişliği için oluyormuş ağrılar magnezyumun iyi geliceni soyledi.
Icmem gerekenler cogaldi yine. Guatr icin hap,demir icin,magnezyum,bulantı için ve folik asit içim disim hap olcak yani ...
Burda dun ultrason yaptılar bebek icin ellerive ayakları olusmaya baslamis Belli oluyordu ultrasonda maşallah yavrum iyi hersey yolunda darısı herkesin bebeğinin basina insallah :)
Benden haberler bu kadar inşallah evde yine baslamaz bulantilar
inşallah anasına çekecek nazlı sultanım diyor babası..
devamlı kız geliyor adamın aklına. Kız manyağı..
Kızlar şaka maka 4te 1 ini bitirdik sayılır
Mervecim benim doktorun g.o.paşa da özel muaynehanesi var oraya gidiyorum...oğluşumun da doktoru oydu, alışkanlıkmı doktora güvenmi desem rahatım yani doktorumun yanında buda önemli bir gebe için...uzak demeden gidiyorum yani :)
hehe:)))hissediyordur belki de.
evet atlattıkta bide şu taramalar geçse öleceğim korkudan.
hiç korkma canım. Allaha şükür inançlıyız..
Rabbım en güzelini en hayırlı olanını verecektir:106:
Kızlar kac haftalık oldunuz ya hep karıstı:)
Ben 9+2 yim suanda
ultrasona göre mi hesaplıyoruz adet tarihine göre mi??kafam karışıyo yaaa.
ya doktor adete göre hesap edin diyor.o sonra yakalar diyor. ona göre ben su anda 9+4 um..Cidden yakaladı ama yumurcak
ya doktor adete göre hesap edin diyor.o sonra yakalar diyor. ona göre ben su anda 9+4 um..Cidden yakaladı ama yumurcak
benim erken döllenme olmuşta:)adete göre 8+1 ultrasona göre 8+4:))))
sen baya büyütmüşsün:)
kızz seninki 8+4 olmasınnn
sende nasıl becerdin kız erken döllenmeyi.
türlü türlü yumurcaklar. ben günlük tutucam kızlar bebişime. cinsiyetini öğrendikten sonra başlayacagım.. Annem bana yapmıştı. 16. yaşıam girince verdi. Dünyadaki hiç bir şeye değişmem
. sizde yapın. Öyle kıymetli birsey ki... Ayak izim doğum sertifikam ilk kanım... herşey var içinde...
ben şimdilik bütün usg çıktılarımı tahlillerimi falan hep dosya yaptım sonra deftere dönüştürücem..
hangi günler doktora gittiğimi kaç haftalıkta gittiğimi falan not tututyorum
yap yap zeynebim.. harika birşey. tamda 16 yaşında hırçın zamanlarımda verdi annem. meger ne çile çekmiş annem. o gün ergenlikten girdiğim gibi çıktım
ben değil,doktorlar becerdi:)))tüp bebek olduğu için:))
sende nasıl becerdin kız erken döllenmeyi.
türlü türlü yumurcaklar. ben günlük tutucam kızlar bebişime. cinsiyetini öğrendikten sonra başlayacagım.. Annem bana yapmıştı. 16. yaşıam girince verdi. Dünyadaki hiç bir şeye değişmem
. sizde yapın. Öyle kıymetli birsey ki... Ayak izim doğum sertifikam ilk kanım... herşey var içinde...
sat 28 mart kuzum.
hayatımda ilk defa düzenli adet görecektim doğum kontrol kullanmıştım çünkü onu da göremedim.
Pco var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?