Eki Görüntüle 1140914 Eki Görüntüle 1140914 Eki Görüntüle 1140914
Test resimlerini ekledim bak canım benimkiler böyle.
Ama aynı resimden üçtane eklemişim. Pardon.
Al bendende o kadar canım yatağa yapistim resmen gecicek inşallah hepsi ya sabir
İnşallah canım amin...:)günaydın hanımlarrrr..
güzel bir hafta geçirelim inşallahh
hayırlı olsun benimde 23 aylık kızım var 2.gebeliğim bizede süpriz oldu hakkımızda hayırlısı olsun guzel bir süreç geçiririrz inşallah:))merhaba hanımlar beni de listenize ekler misiniz... Yaş:32 Son Adet Tarihi:01 Mayıs Beklenen Doğum Tarihi:05 Şubat (ama sezeryan olacağından Ocak Annesi olurum diye tahmin ediyorum..:)..)
Şaşkın olmakla birlikte dün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim..22 aylık bir kızım var... allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
evet cnm izmirde yaşıyorum bucada
evet canım seninki çok belirgin ama benimki silik öncekilerde benimde böyle belirgindi bakalım bu seferki gebelikmi değilmi hiç böyle silik çıkmamıştı iki kızımdada seninki gibi koyuydu
evet canım seninki çok belirgin ama benimki silik öncekilerde benimde böyle belirgindi bakalım bu seferki gebelikmi değilmi hiç böyle silik çıkmamıştı iki kızımdada seninki gibi koyuydu
Valla ilk çocuğum kızdı uyurgezerdim bakalım ikinci de uyku faktörü daha az sadece biraz halsizlik var asermelerim de farklı kizimda limon eski resmen bardak bardak içiyordum...bunda eksiden tiksindim et ve dondurma canım çekiyor bol bol hayırlısı artık 1 aya belli olmaya başlar ultrasonda: )))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bayanlar sizinde karnınızda böyle hafif tatlı tatlı bir acı var mı? benim bebek sağ tarafımda oram acıyor resmen, adet ağrısı gibi değil kas ağrısı gibi , bebeğin yerini hissediyorum resmen,,, ya ben mi bir tuhafım yoksan normali mi? yoksa karın seğermesi diye buna mı deniyor???
Kızlar yarın 6+6 oluyoruz kese için gitçem kalp atışınıda duyabilirmiyiz acaba çok heycanlıyım ikinci olmasına rağmen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın hanımlar herkese
Belirtilerden bahsedilmiş kız mı erkek mi diye:))
İlk gebeliğimde (oğlum var):
Uyku halim çok fazlaydı 9 ay sürdü:)) akşam sekizde uyuyup kalıyordum
Ellerim ayaklarım yanıyordu
Bulantım yoktu tiksinmem vardı her kokudan yemek kokusundan etin her türünden tiksindim dokuz ay boyunca ve yiyemedim
Ekşi acı şeyler yedim tatlı asla canım istemedi çikolata bile yiyemedim ki bayılırım:)
Daha sakindim sinir hali yoktu
Cildim çok güzeldi güzelleşmiştim
Göğüslerim çok acıyordu ve şişmişti dolgunluğu dokuz ay sürdü
Şimdi ki hamileliğimde:
Bulantım var özellikle gece ve sabah oluyor
Canım aşırı tatlı istiyor
Hiç bir şeyden tiksinmedim hamdolsun her şeyi yiyebiliyorum, etten arada huylanıyorum amam zorluyorum
Uyku halim ilk gebeliğime göre çok az sızıp kalmıyorum gece hatta uykum kaçıyor
Aşırı sinirliyim çabuk parlıyorum
Cilt lekelerim ve sivilcelerim olmaya başladı ki sivilcem hiç olmaz
Göğüslerimde hassasiyet vardı 6. haftaya kadar ama ilkinde ki gibi yoğun değildi şimdi hiç yok dolgunlukta yok sadece ucuna dokunursam acıyor
Çok fazla üşüyorum hırkayla uyuyorum
Bunlar cinsiyet belirler mi bilemiyorum bir insanın her hamileliği farklı olabiliyor ama cinsiyet aynı olabiliyor
Bende izmirdeyim kızlar Hatay'da...Bende canım Göztepede ... dr kime gidiyorsun
Bende izmirdeyim kızlar Hatay'da...
Canım benim testim çok çok silikti ...hatta testi yaptım tek çizgi çıktı ...a hamile diğilim dedim attım çekmeceye akşamüstü bişey almak için çekmeceyi açtım bi baktım testte ikinci çizgi varla yok arası...ve hamileyim...oğlumda aynı kartanem gibi kopkoyuydu...
Bende izmirdeyim kızlar Hatay'da...
Slm arkadaşlar benim 6. Haftada başladı herşey 5 gündür ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi anne olmak zormuş Yada ben biraz erken başladım hiç bişeyi zevkle yiyemiyorum sadece bebeğime zarar gelmesin diye yemeye içmeye çalışıyorum başımı yastıktan kaldırmak dahi istemiyorum bide çalışıyorum zormuş gerçekten
merhaba arkadslar bende hamileyim ocak annesi olucm inş.bundan once 3 bebeğimi kaybettm. bu 4. gebeligm .umarm sorunsz bi sekilde sona ulasrm.bilgilermi veryrm benide listeye eklermsnz. yasim 24 . ilk bebek oluckins. antepdeym.sat 18 nisan 6+4 üm beklenen dgm tarihi 23 ocak
sennekadar geçince yapmıştın canım
Slm arkadaşlar benim 6. Haftada başladı herşey 5 gündür ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi anne olmak zormuş Yada ben biraz erken başladım hiç bişeyi zevkle yiyemiyorum sadece bebeğime zarar gelmesin diye yemeye içmeye çalışıyorum başımı yastıktan kaldırmak dahi istemiyorum bide çalışıyorum zormuş gerçekten
canım ben de öyle...bebeğe faydalı olsun diye yiyorum..yoksa acıktığımı bile farketmiyorum bazen..
ben de çalışıyorum..çalışıp hamile olmak daha zor gibi
tabi herkese zorluğu ayrı da..şimdi tv karşısında uzansam hiç fena olmazdı..
Allah yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?