2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar keseyi gördük çok şükür 11mm imiş herşey gayet iyi gözüküyo dedi ama sata göre 6+6iken usg de 4+6 çıktım dr geç döllenme dedi bebekte bi sıkıntı yok için ferah olsun iki haft sonra kalp atışı için çağırdı hayırlısı bakalım ocağı yakaladık mı acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın hanımlarrrr..
güzel bir hafta geçirelim inşallahh
İnşallah canım amin...:)

hayırlı olsun benimde 23 aylık kızım var 2.gebeliğim bizede süpriz oldu hakkımızda hayırlısı olsun guzel bir süreç geçiririrz inşallah:))

evet canım seninki çok belirgin ama benimki silik öncekilerde benimde böyle belirgindi bakalım bu seferki gebelikmi değilmi hiç böyle silik çıkmamıştı iki kızımdada seninki gibi koyuydu

Benimdeoğlumda kızımda böyle net çıkmamıştı çizgi. Hep hafif çıkmıştı bunu görünce şaşırdım.

evet canım seninki çok belirgin ama benimki silik öncekilerde benimde böyle belirgindi bakalım bu seferki gebelikmi değilmi hiç böyle silik çıkmamıştı iki kızımdada seninki gibi koyuydu

Canım benim testim çok çok silikti ...hatta testi yaptım tek çizgi çıktı ...a hamile diğilim dedim attım çekmeceye akşamüstü bişey almak için çekmeceyi açtım bi baktım testte ikinci çizgi varla yok arası...ve hamileyim...oğlumda aynı kartanem gibi kopkoyuydu...

selam kızlar..
benim değişik geçiyor hamileliğim haftada bikaç gün bulantım oluyor
bu gün onlardan biri
onun dışında önceden üşürdüm ama şimdi daha ateş basıyor ve içim yanıyor hep...
zararlı olmasa litrelerce kola vb içebilirm ama içmiyorum tabi..

annem de ben de ekşi eşermiş turşu yermiş hep..
kardeşim erkek onda da tatlı ve et aşermiş ..haydı hayırlısı senin için

benim de var canım ara ara fazlalaşıyor korkuyorum o zaman
Kızlar yarın 6+6 oluyoruz kese için gitçem kalp atışınıda duyabilirmiyiz acaba çok heycanlıyım ikinci olmasına rağmen

canım aşağı yukarı tam senin kadarken duyduk kalp atışlarını..
tarifi olmaz bi duygu..inşallah send e duyarsın...

genelde erkekte ekşi değil tatlı isterlermiş ama senin tam tersi olmuş..
benim de ekşi ağırlıklı şeyler istiyor canım çikolatasız günüm geçmezdi ama göresim yok
sırfbu yüzden içime erkek doğmasına rağmen kız olucağını düşünmüştüm...
haydi hayırlısı...ilk bebişim olucak kısmetse..

Slm arkadaşlar benim 6. Haftada başladı herşey 5 gündür ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi anne olmak zormuş Yada ben biraz erken başladım hiç bişeyi zevkle yiyemiyorum sadece bebeğime zarar gelmesin diye yemeye içmeye çalışıyorum başımı yastıktan kaldırmak dahi istemiyorum bide çalışıyorum zormuş gerçekten

sennekadar geçince yapmıştın canım

Allah yardımcın olsun canım.

Merhaba cnm bende gazianteptym :) umarmm bebeğin seninle kalır ve sağlıklı bi gebelik geçirirsin :)

canım ben de öyle...bebeğe faydalı olsun diye yiyorum..yoksa acıktığımı bile farketmiyorum bazen..
ben de çalışıyorum..çalışıp hamile olmak daha zor gibi
tabi herkese zorluğu ayrı da..şimdi tv karşısında uzansam hiç fena olmazdı..

Aynen öyle uzanıp yatmayı bende çok isterdim ama çalışınca zor peki bulantıların hala dvm ediyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…