hahaha süper fikirmiş yaaa
bende ozaman küçük notlar tutıyım günlük gibi sonra deftere dökerim onları...
seninki ikiz birde cok farklı olacak eminim.birde ayak kalıpları var netten sipariş ediyorsun doğar doğmaz yapabiliyorsun..
30 yıl once bulmuş bizimkiler. benimki alçı tabi. sonra ayaklarıma yapışmış daha 10 günlüğüm çıkartmaya çalışırken ki hallerini de fotograf çekmişler.
ben değil,doktorlar becerdi:)))tüp bebek olduğu için:))
bende başladım günlük tutmaya,ultrason fotoğrafları filan var bide içimden geçenler filan:)inşallah vermek nasip olur.amaann erkek olursa anlamaz ki duygusallıktan:)))))
hıı pardon,tahmini doğım tarihinden öyle anladım da:)hahaaaaa:))))hap kullanırken mi hamile kaldın yoksa,eğer öyleyse vallaha bravooo
hahha ne eğlenceli ailen varmış
ben de bakmıştım o ayak kalıplarına falan...
şimdiden abartmak istemiyorum son haftalara bi sağlıkla gelelimde netten sipariş veririz ondan sonra...
Kızlar kac haftalık oldunuz ya hep karıstı:)
Ben 9+2 yim suanda
doktorun pardon denyonun biri senin cocugun olmaz sende pco var dedi. Tek yumurtalıgımda da 5 cm kist. Önce şu kisti eritelim sonra tedaviye başlarız dedi.neyse doğum kontrol hapı verdi 1 ay kullandım. başka doktora gittim cok normal hamile kalabilirsin dedi.. cidden de kaldım. doktora hamile kalıp gittiğimde sen de ileri pco vardı cidden moral vermek işe yarıyormuş demez mi?? . o gün bugundur doktorum. pozitif adam ya
Canm hangi dr acaba ismini verebilirmisin?
mde bulantısı olan arkadaşlar su içebiliyor musunuz?
ben zorla içmeye çalışıyorum ama 1 litre falan içebiliyorum
halbuki daha çok içmek lazımmış ..
Rabbım ol dediğinde olacağının kanıtı işte canım. Benimki de üzmedi Rabbim sonuna kadar böyle etsin insallah. Acılar,kramplar hoşuma gidiyor. Aslında hoşuma giden kocamın gözümün içine ağlayacak gibi bakmas devamlı pervane olması ama neyse onu karıştırmayalımCanım bndede pko var.. Hatta kızımda klomen ve catlatma ignesi kullandım
Drym yıne cocuk ıstersen aynı tedavıyı uygulayabılırız cunku kıstlerin büyümş dedi ... Bnde dedim korunmayayım ozaman bikac ay oluruna bırakayım yazında gider tedavimi olurum demiştim ki korunmamın 2. Ayında hamile oldugumu ögrendim... Şükürler olsun beklenmedik bir şekilde oldu ama onu cokkk sewiyorummm cookk
Hiç ugrastırmadı annesini .......
Normal yolla hamile kalmak cok kıymetlıymiş.... Cok farklıymış.. Çünkü bn kızımda hep doktora gittim.. 3 ay ugrastım ... Şükür ki 3. Denemede olmustu... İşte böle
Uydum yudum pipetle ancak.... Bi bardak içebilirsem ne ala...
İnş bebişimiz kucagımızda diye bi paylasımda bulunuruz hepimiz ...Daha 8+4 inş sağlıkla tamamlarız da...
yap yap canım. komik bir babam vardı allah rhmet eylesin. Huzurlu aile de huzurlu bebek oluyor. annem ben öyle uyku eğitimi falan bilmedim. Koyarmış beni yatağa küt gidermişim.Hep der seni mutsuz eden insanlarla görüşme, eşine hep onu ne kadar sevdiğini söyle.ben süt alamamışım laktoz intölerans sorunu var.Ama hasta da olmamışım hiç.Doktor cogu hastalık psikosomatiktir. Anne huzursuz mutsuz ve karamsarsa cocuk devamlı hasta olur 40 gün bağları kopmaz daha demiş.. Bunu diyen prof doktor canım..
Seni mutlu eden şeyler yap.yüzün hep ışıldasınn canımm
Saol canım ...Kezban narin kıyak...g.o.paşa meydan da hemen
Rabbım ol dediğinde olacağının kanıtı işte canım. Benimki de üzmedi Rabbim sonuna kadar böyle etsin insallah. Acılar,kramplar hoşuma gidiyor. Aslında hoşuma giden kocamın gözümün içine ağlayacak gibi bakmas devamlı pervane olması ama neyse onu karıştırmayalım
İnş bebişimiz kucagımızda diye bi paylasımda bulunuruz hepimiz ...
Bu bnm ikinci olcak nasipse hep içimde bi korku var .. Acaba kızımla yeterince ilgilenebilecekmıyım.. Ona haksızlıkmı yaptım.. İlk hamile oldugumu ögrendigimde kızıma bakıp cok aglamıstım. Dedım kızım daha küçük neden oldu falan sonra eşim saolsun bni yatıstırdı bn sonrakıne bakarım sen kızına bakarsın yine diye
Deli adam ..:))
Ama yine içten içe düşünüyırum ..
gerçekten dıru sölemiş... Bir bebek annesinin ses tonundan anlıyor ve ona göre hal alıyor..
Mutlu olmak neseli olmak cok güsel bişi....
Rabbim cümlemizin yuvasına agız tadı huzur mutluluk saglık sıhhat versin inş
Saol canım ...
İnsanın eşinden destek görmesi özellikle manevi destek görmesi cok güsel bişi
Rabbim agzınızın tadını bozmasın.. Dün bizde eşim ve kızımla piknige gittik.. Oda bn istiyorum diye saat 16 da .. Herseyi hazırladı yaptı allah razı olsun .. Hamagı kurdu kızımla ikimizi salladı güzel bi uyku cektık yedik içtik cok güseldi ..( onu cok sewiyorum)
İnşallah canım amin...:)
hayırlı olsun benimde 23 aylık kızım var 2.gebeliğim bizede süpriz oldu hakkımızda hayırlısı olsun guzel bir süreç geçiririrz inşallah:))
mde bulantısı olan arkadaşlar su içebiliyor musunuz?
ben zorla içmeye çalışıyorum ama 1 litre falan içebiliyorum
halbuki daha çok içmek lazımmış ..
İnş bebişimiz kucagımızda diye bi paylasımda bulunuruz hepimiz ...
Bu bnm ikinci olcak nasipse hep içimde bi korku var .. Acaba kızımla yeterince ilgilenebilecekmıyım.. Ona haksızlıkmı yaptım.. İlk hamile oldugumu ögrendigimde kızıma bakıp cok aglamıstım. Dedım kızım daha küçük neden oldu falan sonra eşim saolsun bni yatıstırdı bn sonrakıne bakarım sen kızına bakarsın yine diye
Deli adam ..:))
Ama yine içten içe düşünüyırum ..
gerçekten dıru sölemiş... Bir bebek annesinin ses tonundan anlıyor ve ona göre hal alıyor..
Mutlu olmak neseli olmak cok güsel bişi....
Rabbim cümlemizin yuvasına agız tadı huzur mutluluk saglık sıhhat versin inş
ben çok terliyorum gereğinden fazla sıcak geliyo hava bana gece pike bile alamaz oldum üstüme erkek hissediyodum bebeğimi ama bu ara tüm hissiyatım kaçtı hatta dün erkek hissettiğini söyleyen bi arkadaşım artık kıza döndüm falan dedi hayırlısı bakalım. üşüttüm heralde farkında olmadan bide uçukladım şimdi :) ama iyi oldu bebek anne karnında bağışıklık kazanıyomuş uçuk virüsüne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?