2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hahaha süper fikirmiş yaaa
bende ozaman küçük notlar tutıyım günlük gibi sonra deftere dökerim onları...

seninki ikiz birde cok farklı olacak eminim.birde ayak kalıpları var netten sipariş ediyorsun doğar doğmaz yapabiliyorsun..
30 yıl once bulmuş bizimkiler. benimki alçı tabi. sonra ayaklarıma yapışmış daha 10 günlüğüm çıkartmaya çalışırken ki hallerini de fotograf çekmişler.

hahha ne eğlenceli ailen varmış
ben de bakmıştım o ayak kalıplarına falan...
şimdiden abartmak istemiyorum son haftalara bi sağlıkla gelelimde netten sipariş veririz ondan sonra...

doktorun pardon denyonun biri senin cocugun olmaz sende pco var dedi. Tek yumurtalıgımda da 5 cm kist. Önce şu kisti eritelim sonra tedaviye başlarız dedi.neyse doğum kontrol hapı verdi 1 ay kullandım. başka doktora gittim cok normal hamile kalabilirsin dedi.. cidden de kaldım. doktora hamile kalıp gittiğimde sen de ileri pco vardı cidden moral vermek işe yarıyormuş demez mi??. o gün bugundur doktorum. pozitif adam ya

hahha ne eğlenceli ailen varmış
ben de bakmıştım o ayak kalıplarına falan...
şimdiden abartmak istemiyorum son haftalara bi sağlıkla gelelimde netten sipariş veririz ondan sonra...

yap yap canım. komik bir babam vardı allah rhmet eylesin. Huzurlu aile de huzurlu bebek oluyor. annem ben öyle uyku eğitimi falan bilmedim. Koyarmış beni yatağa küt gidermişim.Hep der seni mutsuz eden insanlarla görüşme, eşine hep onu ne kadar sevdiğini söyle.ben süt alamamışım laktoz intölerans sorunu var.Ama hasta da olmamışım hiç.Doktor cogu hastalık psikosomatiktir. Anne huzursuz mutsuz ve karamsarsa cocuk devamlı hasta olur 40 gün bağları kopmaz daha demiş.. Bunu diyen prof doktor canım..
Seni mutlu eden şeyler yap.yüzün hep ışıldasınn canımm

Canım bndede pko var.. Hatta kızımda klomen ve catlatma ignesi kullandım
Drym yıne cocuk ıstersen aynı tedavıyı uygulayabılırız cunku kıstlerin büyümş dedi ... Bnde dedim korunmayayım ozaman bikac ay oluruna bırakayım yazında gider tedavimi olurum demiştim ki korunmamın 2. Ayında hamile oldugumu ögrendim... Şükürler olsun beklenmedik bir şekilde oldu ama onu cokkk sewiyorummm cookk
Hiç ugrastırmadı annesini .......
Normal yolla hamile kalmak cok kıymetlıymiş.... Cok farklıymış.. Çünkü bn kızımda hep doktora gittim.. 3 ay ugrastım ... Şükür ki 3. Denemede olmustu... İşte böle

Rabbım ol dediğinde olacağının kanıtı işte canım. Benimki de üzmedi Rabbim sonuna kadar böyle etsin insallah. Acılar,kramplar hoşuma gidiyor. Aslında hoşuma giden kocamın gözümün içine ağlayacak gibi bakmas devamlı pervane olması ama neyse onu karıştırmayalım

Daha 8+4 inş sağlıkla tamamlarız da...
İnş bebişimiz kucagımızda diye bi paylasımda bulunuruz hepimiz ...
Bu bnm ikinci olcak nasipse hep içimde bi korku var .. Acaba kızımla yeterince ilgilenebilecekmıyım.. Ona haksızlıkmı yaptım.. İlk hamile oldugumu ögrendigimde kızıma bakıp cok aglamıstım. Dedım kızım daha küçük neden oldu falan sonra eşim saolsun bni yatıstırdı bn sonrakıne bakarım sen kızına bakarsın yine diye
Deli adam ..:))
Ama yine içten içe düşünüyırum ..

gerçekten dıru sölemiş... Bir bebek annesinin ses tonundan anlıyor ve ona göre hal alıyor..
Mutlu olmak neseli olmak cok güsel bişi....
Rabbim cümlemizin yuvasına agız tadı huzur mutluluk saglık sıhhat versin inş

Kezban narin kıyak...g.o.paşa meydan da hemen
Saol canım ...

İnsanın eşinden destek görmesi özellikle manevi destek görmesi cok güsel bişi
Rabbim agzınızın tadını bozmasın.. Dün bizde eşim ve kızımla piknige gittik.. Oda bn istiyorum diye saat 16 da .. Herseyi hazırladı yaptı allah razı olsun .. Hamagı kurdu kızımla ikimizi salladı güzel bi uyku cektık yedik içtik cok güseldi ..( onu cok sewiyorum)

aminn canım en güzel huzur yuvanda bulduğun. Rabbim kimseyi yuvasından ayırmasın

ohh siz zaten aile olmuşsunuz canım sadece perçinleyecek bir melek daha geliyor.. Bizim ilk göz ağrımız olacak ALLAH nasip ederse

İnşallah canım amin...:)

hayırlı olsun benimde 23 aylık kızım var 2.gebeliğim bizede süpriz oldu hakkımızda hayırlısı olsun guzel bir süreç geçiririrz inşallah:))

yalnız olmadığını bilmek moral veriyor insana...:) size de hayırlı olsun..biraz zor olacak bizim kuzucuklar hemen abla oluverecek..1 yıl sonrasına planlıyorduk aslında...allah isteyen, bekleyen herkese yaşatsın inşaallah

mde bulantısı olan arkadaşlar su içebiliyor musunuz?
ben zorla içmeye çalışıyorum ama 1 litre falan içebiliyorum
halbuki daha çok içmek lazımmış ..

yok bende zorla içiyorum canım ya. normaldede zaten suya düşkün değildim ama doktor içeceksind iye kızınca içmeye çalışıyorum. ama doktor çok 2-2,5 litre tüketemezsen meyve suyu iç karşılar dedi bana.

Merhaba kizlar.. yeni uyandm bende surekli uyuyorum.. esimle tatile gitmistik dun donduk. Aslnda gecen cuma kalp atisi icin hasyaneye gitmem gerekiyodu ama burda degildim. Gerci burda olsaydmda gitmeyecektm cunku bnm gec dollenme oldu ben adet olacagm zamanlarda tuttugunu dusunuyorum. Ona gore hesaplarsak bebegim daha 6 haftasini bile tam doldurmamış. Sizce ne zaman gideym onumuzdeki cuma gidersem kalp atisini gorebilirmiyim hayirlisiyla.? Benim son adet tarihim 26 mart 1 ay filan gec dollenme olmus. Doktora mayisin23unde gitmistim en son. Kesem 11 mm di bebedi goremeden tam haftasini belirleyemeyiz dedi doktor. Sizce napiyim kizlar. Bebegim bu 4 haftalik arayi kapatirmi yoksa yeni bi sat tarihimi verir doktor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence kızına en güzel hediyeyi vermisin geleceği için haberi. Yok :)) hem oyun arkadaşı hem sırdaşı dostu... Her şeyi olacaklar birbirlerinin... Yolculuklarda canları bile sıkılmayacak :) benim 2 yaş büyük ablam var iyisi de var...

Senin kaçıncı gebeliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…