2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar B'nde tam adet tarıhımı hatırlayamıyorum Dr da apar topar gıdınce unuttum bır dahaki kontrollü bekliyorum 23 Nisan'da olmadığıma eminim ;(

İnş canım ya benm yawrularımın arasındada 2.5 yas olucak inş bakalım nasipse... Rabbimden bol bol sabır istiyorum.. Cocuk büyütmek coook sabır istiyo herşeyden önce

Sana katılıyorum arkadaşım ilgiler cok güzel oluyor insanin hep hamile olasi geliyor allah bu duyguyu herkese tattirsin

ahhh ahhh antalyada hamile olmak çok zor ben ilçedeyim ve korkuteli yaşam hastanesinde oya hanım var çok bilgili ve ilgili bir doktor uzak olmaz derseniz gidin kendim de elmalıda yaşıyorum

ben öğrendiğim ilk andan itibaren yazıyorum canım her ayrıntıyı yazıyorum unutmadan ultrasonlarını saklıyorum hepsini düzenleyip vercem sonra

bende buna inanıyorum mutlu çocuk daha az hasta oluyo..
küçükken bende kafamı koyduğum yerde uyurmuşum ve çok neşeliymişim ama büyüdükçe babamda asker olunca malesef o askeri disiplin içinde bizde soğukkanlılaştık..
Allah rahmet eylesin canım..

Kızlar kac haftalık oldunuz ya hep karıstı:)
Ben 9+2 yim suanda

bende 9+4 üm canım. 2 gün var aramızda :) geçen hafta gittim doktora 12 haftalıkken çağırdı. 11+2 de yani. 3 hafta beklemek çok zor geliyor. ne durumda acaba diye hep merak ediyorum yaa

ana benim babam da askerdi ama kişilik meselesi demekki. . Havacıydı adam annemden cok onunla vakit geçirdim. Sagol canım

ana benim babam da askerdi ama kişilik meselesi demekki. . Havacıydı adam annemden cok onunla vakit geçirdim. Sagol canım

benim eşim de havacı koca olarak çok eğlenceli dakikliği dışında bi disiplin sıkıntımız yok. sevindim bak çocuğuma da eğlenceli bi baba olcak demek şimdiden çok heyecanlı zaten sıkılmadan bebekle ilgili anlattıklarımı dinliyo çok güzel dedim sen böle olursan ben her sene bi tane doğururum :)

demekki kızımız olursa asker isterse sadece havacılara verıyoruz.
İnan işi gücü makara kukaraydı. Annem eve gelince ağlama krizine girerdim:26:..
Bankacı kadın ya cocuk ne bilsin çek senet repo ayyy bayardı kadın beni..
Babamla uçardık evde saklambaç oynardık.Duvarlara resim bile yapmama izin verirdi babam. hani kız çocugu aşık oldugu adamda babasını arar derler ya.Eşimde öyle dünya iyisi sinirleri alınmış bir adam.

Benimde 3. Iki kızım var oyuzden usume belirtilerine sevindim ucuncuye hamileyim ama yas 27

senin iyi maşallah ben 26 yaşındayım ilk çocuğum olcak daha inşallah :) cinsiyet seçimim yok allah hayırlı ve sağlıklısını versin ama çok kuvvetli erkek hissediyorum bu ara gitti kız da hissetmiyom erkek de:) iki gün önce rüyamda bebeği görmedim ama kızım diye sevdim ondan da etkilenmiş olabilirim sabırsızlıkla bekliyorum öğreneceğim günü

kesinlikle babası gibi birini bulursa gözüm kapalı veririm :)

Selam kızlar
İstanbula cok gusel yagmur yagdı
Gökgürültüsü şimsekler...
Bnm için gusel rabbm dısarda kalan zor durumda olanlara yardım etsın... Kızımla büyük camı actık önüne tekli koltugu cektım... Bebegımı aldım koynuma yagmur sesıne uyudu ılk biraz oynadık ellerimizi dısarı uzatıp yagmur yakaladık... Ama prensesım gokgürleyınce korktu annecıgıne sarıldı bnde aldım koynuma üstune ince bi battanıye çektım bi baktım uyumuş kraliçemm...

Hepimiz öyleyiz canım benim ... Bnm ilki kız buda kız olsun istıyorum Allh bılıyorya
Kız cocukları nıyeyse bi farklı geliyo...
Allhım ne verırse hayırlısını versin
Saglıklı sıhhatlı olsunda ...

Oy maşallah kuzucuga bizim bidikta yağmur meraklisi yağmur yağar yağmaz" anne yagmuya bakalimmi" diye sorar...ne huzur verici değilmi bende yavrumu kucağımda uyurken izlemeye bayilirim: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…