2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bayanlar bundan bir kaç gün önce günde 2-,25 lt sıvı alınması gerektiğini söylemiştim ama 1 tl bile yeterli olduğu yazılmıştı,, neyse öyle değilmiş,, birde yeteri kadar su içip içmediğimizi idrarımızın rengine bakıp anlayabilirmişiz, idrarımızın renksiz veya çok az renkli ise doğru miktarda sıvı alıyormuşuz anlamına geliyor,,, sabah idrarı hariç diye düşünüyorum,,,,
bu arada yeterli miktarda su alınması halinde vitaminler bebeğe daha kolay geçiyor ayrıca idrar yolu enfeksiyon olma olasılığımız daha azalıyor,,
bunları what to expect den okudum,,,,

Gercekten öle yatırmadım yatagına kıyamırum koynumda yatsın dıyorum bî sarılmışz ki birbirimze tek elle yazıyorum auanda
Papatyam gulum balımmm herseyım kız bu benm

Hayırlı olsun canım:) ben de antalyada yaşıyorum, arkadaşlarımın önerisiyle medisuya gidiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun canım:) ben de antalyada yaşıyorum, arkadaşlarımın önerisiyle medisuya gidiyorum

Kızlar şuanda yanimdaki yatakta 4 aylik bebegi karninda ölmüş kürtaj olmak için bekleyen bir bayan var cok Üzgünüm hamileyim bile diyemedim kadina.yan yatakta yatıyor suan kürtaj olmayı bekliyor :-((
Allah sabır versin çok zor
hoş geldin hayırlı olsun
kızlar biraz önce test yaptım gecikmenin 10 günüydü bugün ama ikinci çizgi çok uçuk belli yani dikkatli bakınca farkediliyo anlayamadım
geç döllenmedir canım hayırlı olsun
10 gün rapor aldım. Oh ne güzel diyemiyorum çok bulantım var hiç geçmiycek gibiii
geçecek canım az kaldı
Gidip tahlilleri verdim idrari yapmiyolarmış öglen gidip onuda başka hastanede yaptırcam. İdrar tahlili için aç tok farketmez dimi
farketmez canım
Selamlar...
birkac gun once kanamam oldgnu yazmistm.
cok sukur iki gundur kanamam durdu zaten damla damla geliodu.
persrmbe gunude dr gitcem kalo atisinida duyarsak icim rahatlicak.
maşallah canım inşallah kalp atışınıda duyarsın
canım geç döllenme demek ki darısı kalp atışına
canım benim gördüğüm bütün erkek anneleri ekşi yiyordu:)) bende şaşırmıştım bu duruma:)) bunlar cinsiyet belirlemeye uygun değil zaten
canım geçecek bu günler 12. haftaya girince bitecek
maşallah canım kuzuna
mde bulantısı olan arkadaşlar su içebiliyor musunuz?
ben zorla içmeye çalışıyorum ama 1 litre falan içebiliyorum
halbuki daha çok içmek lazımmış ..
canım bulantı olunca bende içemiyorum
:)) yani bu belirtiler cinsiyet belirlemeye yaramıyor sanırım gebeliğin vücutta ki etkisine göre vücudumuz da ki eksiğe göre canımız bir şeyler istiyor:)
inşallah canım ya tam 9. haftadayım. peynir ekmek bile yiyemiyorum eşimde korkuyor acaba birsey mı oldu diyor.iyiyken bir anda kötü oldum
canım 9. haftada betahcg tavan yapıyor ondan oluyormuş korkma
geçecek canım inşaallah
ay hadi gözün aydın canım inşallah evde rahat geçer artık, bebişede maşaallah
ben de inşallh ocak 2015 te anne olacağım..

ya ben gün içinde sürekli bir uyku halindeyim bir insanın üzerinde hep mi uyuşukluk olur
olur canım olur:)
Kızlar kac haftalık oldunuz ya hep karıstı:)
Ben 9+2 yim suanda
8+2 yim canım:)) çizelge yapsana güzel oluyor
Kızlar 12 haftalıkkken tarama testine gidicem inş
Bi türlü zaman geçmiyor
Sansım varsa inş cinsiyet tahmininde de bulunabili drym oleyyy
Canım ben yaptırmıycam tarama oğlum da yaptırmadım, bence tahminde bulunur benim dr 12. haftada söylemişti cinsiyeti
ne güzel yapmış annen, ben oğlumun gebelik testini sakladım ultrason fotoları zaten duruyor, ayak izini ben kendim seramik hamuruna çıkarmıştım ( hamuru kendim yapmıştım)bir yaşındayken çerçeveledim onu da:))
kızlar benim aslında 6+1 olması gerekirken 7+1 miş böyle olan var mı aramızda
erken döllendi demek ki senin ki
canım geç döllendiyse zaten arayı kapatma diye bir şey olmaz haftası değişmez, şimdi gitsen bebeği görürsün artık

maşallah kuzuna

Selam kızlar işten geldiğim gibi kanepeye yapıştım yine. Allaha şükür bugün en azından bulantım yok. Ama yorgunluktan gözümü açamadım gün boyu. Canım annem dün geldi bir haftalık yemeğimi yaptı yapamıyorum bulantıdan diye.. Annelik zormuş hakkaten.. Dayanamadım iş arkadaşlarıma söyledim bugün, hepsinin çocuğu var, sarıla sarıla bi hal oldular gün boyu canlarım😄 şu ilk 3 ayı bi atlatsak allahın izniyle enerjimiz geri gelicek..

Annelik böyle işte sende yavruna aynısını yapacaksın canım

merhabalar kadınlar kulübünde ilk günüm daha önceleri sadece formları okuyordum. 7+3 günlük hamileyim muhtemel doğum tarihi 18 ocak. daha önce bir dış gebelik geçirdim hatırlamak istemediğim hemen ardından bir de 6 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve aldılar. şimdi güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. her şey nasip mutlaka ama kolay değil..

Hoş geldin hayırlı olsun bu bebeğin sağlıkla doğsun, diğer kayıpların için araştırma yapıldı mı kan pıhtılaşmasına bakıldı mı bakılmadıysa doktoruna mutlaka söyle

Hoş geldin hayırlı olsun bu bebeğin sağlıkla doğsun, diğer kayıpların için araştırma yapıldı mı kan pıhtılaşmasına bakıldı mı bakılmadıysa doktoruna mutlaka söyle

teşekkür ederim. daha önce dış gebelik ve bir tane düşük olarak saydığı için doktor araştırma gereği duymadı birden fazla düşüklerde bakılıyormuş. şimdi önlem için bir kaç vitamin günde 3 kez progestan ve bir de kortizon içiyorum

Merhaba sevgili ocak anneleri,
Şuan 8 haftayı doldurdum.
5. Haftadan bu yana her yemekten her meyveden sonra müthiş gaz sıkıntısı çekiyorum. Midem şişip ele geliyor.
Çok afedersiniz yemekten 2 saat sonra yukarıdan gaz çıkarınca ki kendiliğinden oluyor, rahatlıyorum. Ben hayatımda hiç mide sorunu yaşamamıştım. Bir salata yesem, midemdeki his 2 ayva yemiş kadar ağır gerçekleşiyor.
Forumlarda kimse mide gaz şikayetinden söz etmiyor.
Akşamları ise 6 aylık hamile gibi karnım şişiyor, sabahları düz bir karınla uyanıyorum.
Doktorum hormonlardan dolayı bağırsak hareketlerinin yavaşlamasından dolayı sıkıntı yaşıyorsun dedi.
Okuduğum kadarı ile midesi bulanan uykusu gelen çok. Ama benim gibi gaz sıkıntısı çeken yok gibi.
Benzer durum yaşayan var mı? Tavsiyeniz olur mu?

Canım bende de gaz çoktu hem mide ağzı hem bağırsak gazı, maden suyu içiyorum bir kerede rezene içtim o çok rahatlattı

et benimde ya.normalde de cok yerim eti ama insanlıktan çıktım :)

Bende yapmıştım oğlumun ayak izini el izini asılı şuan cok güzel bi hatıra 😊 bütün ultrason görüntüleri tahliller falan duruyor saklıyorum hepsini😃

Ben oğlumda çok gaz sıkıntısı cekmiştim canım bunda öyle bi sıkıntım yok. Bulantım cok iştahsızlık cok. Gözüm bişi görmek istemiyor ne zaman gecicek acaba bu durum😳

Hoşgeldin canım aramıza 😃 güzel düşün güzel olsun allah'ın izniyle.🙏

Ohh ne mutlu ne güzel anneciğin yapmış. Benim annem istanbulda olsaydı oda yapardi. Yazlari gidiyo konyaya. Taa ekime kadar olmuyolar. Olaydı iyiydi😊 gecen gun kayınvalidem yaptı sağolsun. Bi sürü ütü birikti eşime diyorum ellerinden öper diye bakalım nolacak 😊

Merhaba kızlar ne çok yazışmışsınız offf ben 5+6 oldum ve zaman geçmiyor (((

canım günde 3litreye kadar normal ama 3 litreyi geçme bence..
normalde de içermiydin çok?

canım kızın kaç yaşında?
biraz kıskançlık olur ama sen ikisine de yetişirsin annelerin kalbi kocaman kii

yok bence de 1 litre yeterli değil...ben de zorla 2 litreyi bulmaya çalışıyorum ama başaramıyorum
bence ilk 3 ay yemesek de olur ama su şart...

bu arada benim de geç döllenme sat 17mart ama doktor 8 nisan kabul edicez dedi...yoksa aralık annesi olucaktım..
inşallah bebişlerimiz vaktinde doğar da 2015 bebişi olur 1 yıl karda olurlar

et benimde ya.normalde de cok yerim eti ama insanlıktan çıktım :)

canımm bu arada eski mesajını alıntıladığımı sanıyordum alıntılamamışım o yüzden bu msja kısmetmiş
annenle babanın ayağının alçıdan izini alıp sonra çıkarmaya çalışmalarına çok güldüm
ne güzel bi hatıra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…