Oy maşallah kuzucuga bizim bidikta yağmur meraklisi yağmur yağar yağmaz" anne yagmuya bakalimmi" diye sorar...ne huzur verici değilmi bende yavrumu kucağımda uyurken izlemeye bayilirim: ))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkürler hoşbulduk...:)
hiç beklemediğim bi anda olduğu için şaşkınım, kızımda ücretsiz izne ayrılmıştım. daha 3 ay olmuştu işe başlayalı...Antalya da yaşayan Ocak Annesi var mı bu arada.. son bir yıldır burda yaşıyoruz...doktor ve hastane önerebilecek olan varsa sevinirim...
teşekkürler hoşbulduk...:)
hiç beklemediğim bi anda olduğu için şaşkınım, kızımda ücretsiz izne ayrılmıştım. daha 3 ay olmuştu işe başlayalı...Antalya da yaşayan Ocak Annesi var mı bu arada.. son bir yıldır burda yaşıyoruz...doktor ve hastane önerebilecek olan varsa sevinirim...
Allah sabır versin çok zorKızlar şuanda yanimdaki yatakta 4 aylik bebegi karninda ölmüş kürtaj olmak için bekleyen bir bayan var cok Üzgünüm hamileyim bile diyemedim kadina.yan yatakta yatıyor suan kürtaj olmayı bekliyor :-((
hoş geldin hayırlı olsunmerhaba hanımlar beni de listenize ekler misiniz... Yaş:32 Son Adet Tarihi:01 Mayıs Beklenen Doğum Tarihi:05 Şubat (ama sezeryan olacağından Ocak Annesi olurum diye tahmin ediyorum..:)..)
Şaşkın olmakla birlikte dün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim..22 aylık bir kızım var... allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
geç döllenmedir canım hayırlı olsunkızlar biraz önce test yaptım gecikmenin 10 günüydü bugün ama ikinci çizgi çok uçuk belli yani dikkatli bakınca farkediliyo anlayamadım
geçecek canım az kaldı10 gün rapor aldım. Oh ne güzel diyemiyorum çok bulantım var hiç geçmiycek gibiii
farketmez canımGidip tahlilleri verdim idrari yapmiyolarmış öglen gidip onuda başka hastanede yaptırcam. İdrar tahlili için aç tok farketmez dimi
maşallah canım inşallah kalp atışınıda duyarsınSelamlar...
birkac gun once kanamam oldgnu yazmistm.
cok sukur iki gundur kanamam durdu zaten damla damla geliodu.
persrmbe gunude dr gitcem kalo atisinida duyarsak icim rahatlicak.
canım geç döllenme demek ki darısı kalp atışınaSelam kızlar keseyi gördük çok şükür 11mm imiş herşey gayet iyi gözüküyo dedi ama sata göre 6+6iken usg de 4+6 çıktım dr geç döllenme dedi bebekte bi sıkıntı yok için ferah olsun iki haft sonra kalp atışı için çağırdı hayırlısı bakalım ocağı yakaladık mı acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim gördüğüm bütün erkek anneleri ekşi yiyordu:)) bende şaşırmıştım bu duruma:)) bunlar cinsiyet belirlemeye uygun değil zatenselam kızlar..
benim değişik geçiyor hamileliğim haftada bikaç gün bulantım oluyor
bu gün onlardan biri
onun dışında önceden üşürdüm ama şimdi daha ateş basıyor ve içim yanıyor hep...
zararlı olmasa litrelerce kola vb içebilirm ama içmiyorum tabi..
annem de ben de ekşi eşermiş turşu yermiş hep..
kardeşim erkek onda da tatlı ve et aşermiş ..haydı hayırlısı senin için
benim de var canım ara ara fazlalaşıyor korkuyorum o zaman
canım aşağı yukarı tam senin kadarken duyduk kalp atışlarını..
tarifi olmaz bi duygu..inşallah send e duyarsın...
genelde erkekte ekşi değil tatlı isterlermiş ama senin tam tersi olmuş..
benim de ekşi ağırlıklı şeyler istiyor canım çikolatasız günüm geçmezdi ama göresim yok
sırfbu yüzden içime erkek doğmasına rağmen kız olucağını düşünmüştüm...
haydi hayırlısı...ilk bebişim olucak kısmetse..
canım geçecek bu günler 12. haftaya girince bitecekSlm arkadaşlar benim 6. Haftada başladı herşey 5 gündür ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi anne olmak zormuş Yada ben biraz erken başladım hiç bişeyi zevkle yiyemiyorum sadece bebeğime zarar gelmesin diye yemeye içmeye çalışıyorum başımı yastıktan kaldırmak dahi istemiyorum bide çalışıyorum zormuş gerçekten
maşallah canım kuzunaSLM kızlar...cumartesi ilk defa doktora gittim bebişimin kap atışını duydum allaha şükür... ikinci olmasına rağmen ilki kadar heycanlıydı allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...12. haftada tekrar çagırdı ikilitest için.. folik asite devam dedi... bir kaç tane test verdi onları yaptırıp mail atıcam kendisine... benden haberler böyle
canım bulantı olunca bende içemiyorummde bulantısı olan arkadaşlar su içebiliyor musunuz?
ben zorla içmeye çalışıyorum ama 1 litre falan içebiliyorum
halbuki daha çok içmek lazımmış ..
:)) yani bu belirtiler cinsiyet belirlemeye yaramıyorDr basvur canm ama bol suda cok işe yarayacaktır
Bnde kızımda senin oglandaki gibiydim:))
Şimdi yine ekşi seker tuzlu tatlı istiyorum
Gece uykum yok gunduzde yataktan kalkasım gelmiyo
Gemen yoruluyorum
Mide bulantım şükür geçti ama cok duyarlıyım kokuya böle bakalım neolcak:))
Amin canım
Gözün aydınn
Allah acil şifalar versin sabır versin rabbim
Bnmde 22 aylık kızım var agustos dogumlu 2012 :)) yalnz degilsin :))
Hayırlı olsun canım
Senin adına cok sevindim canm
İnş kalp atısınıda duyacaksın :))
Cok güsel canım ya cok sevindim komsuum.. Sen hangi hastaneye gidiyosun
canım 9. haftada betahcg tavan yapıyor ondan oluyormuş korkmainşallah canım ya tam 9. haftadayım. peynir ekmek bile yiyemiyorum eşimde korkuyor acaba birsey mı oldu diyor.iyiyken bir anda kötü oldum
geçecek canım inşaallaharkadaşlar benim midem de kötü her an bulantı halinde sabah tost yedim biraz normaldi ama yine bulantı halinde hiç su içmiyorum desem yeridir su içince de kusasım geliyor zaten sevmezdim suyu çok değişik bir duygu hamile olmak tamamen değiştiğimi düşnüyorum
ay hadi gözün aydın canım inşallah evde rahat geçer artık, bebişede maşaallahSlm kızlar esimi bekliyorum gelsin evime gitcem bugun 6 . günümdu hastahanede nasıl geçti anlamadım şükür bulantılarım geçti vomex a cok iyi geldi serumdan sonra onu kullanmaya devam edicem evdede ayrıca doktor birde magnezyum verdi karin ve kasık ağrısı icin rahim genişliği için oluyormuş ağrılar magnezyumun iyi geliceni soyledi.
Icmem gerekenler cogaldi yine. Guatr icin hap,demir icin,magnezyum,bulantı için ve folik asit içim disim hap olcak yani ...
Burda dun ultrason yaptılar bebek icin ellerive ayakları olusmaya baslamis Belli oluyordu ultrasonda maşallah yavrum iyi hersey yolunda darısı herkesin bebeğinin basina insallah :)
Benden haberler bu kadar inşallah evde yine baslamaz bulantilar
olur canım olur:)ben de inşallh ocak 2015 te anne olacağım..
ya ben gün içinde sürekli bir uyku halindeyim bir insanın üzerinde hep mi uyuşukluk olur
8+2 yim canım:)) çizelge yapsana güzel oluyorKızlar kac haftalık oldunuz ya hep karıstı:)
Ben 9+2 yim suanda
Canım ben yaptırmıycam tarama oğlum da yaptırmadım, bence tahminde bulunur benim dr 12. haftada söylemişti cinsiyetiKızlar 12 haftalıkkken tarama testine gidicem inş
Bi türlü zaman geçmiyor
Sansım varsa inş cinsiyet tahmininde de bulunabili drym oleyyy
ne güzel yapmış annen, ben oğlumun gebelik testini sakladım ultrason fotoları zaten duruyor, ayak izini ben kendim seramik hamuruna çıkarmıştım ( hamuru kendim yapmıştım)bir yaşındayken çerçeveledim onu da:))
sende nasıl becerdin kız erken döllenmeyi.
türlü türlü yumurcaklar. ben günlük tutucam kızlar bebişime. cinsiyetini öğrendikten sonra başlayacagım.. Annem bana yapmıştı. 16. yaşıam girince verdi. Dünyadaki hiç bir şeye değişmem
. sizde yapın. Öyle kıymetli birsey ki... Ayak izim doğum sertifikam ilk kanım... herşey var içinde...
erken döllendi demek ki senin kikızlar benim aslında 6+1 olması gerekirken 7+1 miş böyle olan var mı aramızda
canım geç döllendiyse zaten arayı kapatma diye bir şey olmaz haftası değişmez, şimdi gitsen bebeği görürsün artıkMerhaba kizlar.. yeni uyandm bende surekli uyuyorum.. esimle tatile gitmistik dun donduk. Aslnda gecen cuma kalp atisi icin hasyaneye gitmem gerekiyodu ama burda degildim. Gerci burda olsaydmda gitmeyecektm cunku bnm gec dollenme oldu ben adet olacagm zamanlarda tuttugunu dusunuyorum. Ona gore hesaplarsak bebegim daha 6 haftasini bile tam doldurmamış. Sizce ne zaman gideym onumuzdeki cuma gidersem kalp atisini gorebilirmiyim hayirlisiyla.? Benim son adet tarihim 26 mart 1 ay filan gec dollenme olmus. Doktora mayisin23unde gitmistim en son. Kesem 11 mm di bebedi goremeden tam haftasini belirleyemeyiz dedi doktor. Sizce napiyim kizlar. Bebegim bu 4 haftalik arayi kapatirmi yoksa yeni bi sat tarihimi verir doktor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar
İstanbula cok gusel yagmur yagdı
Gökgürültüsü şimsekler...
Bnm için gusel rabbm dısarda kalan zor durumda olanlara yardım etsın... Kızımla büyük camı actık önüne tekli koltugu cektım... Bebegımı aldım koynuma yagmur sesıne uyudu ılk biraz oynadık ellerimizi dısarı uzatıp yagmur yakaladık... Ama prensesım gokgürleyınce korktu annecıgıne sarıldı bnde aldım koynuma üstune ince bi battanıye çektım bi baktım uyumuş kraliçemm...
Selam kızlar işten geldiğim gibi kanepeye yapıştım yine. Allaha şükür bugün en azından bulantım yok. Ama yorgunluktan gözümü açamadım gün boyu. Canım annem dün geldi bir haftalık yemeğimi yaptı yapamıyorum bulantıdan diye.. Annelik zormuş hakkaten.. Dayanamadım iş arkadaşlarıma söyledim bugün, hepsinin çocuğu var, sarıla sarıla bi hal oldular gün boyu canlarım😄 şu ilk 3 ayı bi atlatsak allahın izniyle enerjimiz geri gelicek..
merhabalar kadınlar kulübünde ilk günüm daha önceleri sadece formları okuyordum. 7+3 günlük hamileyim muhtemel doğum tarihi 18 ocak. daha önce bir dış gebelik geçirdim hatırlamak istemediğim hemen ardından bir de 6 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve aldılar. şimdi güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. her şey nasip mutlaka ama kolay değil..
Hoş geldin hayırlı olsun bu bebeğin sağlıkla doğsun, diğer kayıpların için araştırma yapıldı mı kan pıhtılaşmasına bakıldı mı bakılmadıysa doktoruna mutlaka söyle
Merhaba sevgili ocak anneleri,
Şuan 8 haftayı doldurdum.
5. Haftadan bu yana her yemekten her meyveden sonra müthiş gaz sıkıntısı çekiyorum. Midem şişip ele geliyor.
Çok afedersiniz yemekten 2 saat sonra yukarıdan gaz çıkarınca ki kendiliğinden oluyor, rahatlıyorum. Ben hayatımda hiç mide sorunu yaşamamıştım. Bir salata yesem, midemdeki his 2 ayva yemiş kadar ağır gerçekleşiyor.
Forumlarda kimse mide gaz şikayetinden söz etmiyor.
Akşamları ise 6 aylık hamile gibi karnım şişiyor, sabahları düz bir karınla uyanıyorum.
Doktorum hormonlardan dolayı bağırsak hareketlerinin yavaşlamasından dolayı sıkıntı yaşıyorsun dedi.
Okuduğum kadarı ile midesi bulanan uykusu gelen çok. Ama benim gibi gaz sıkıntısı çeken yok gibi.
Benzer durum yaşayan var mı? Tavsiyeniz olur mu?
Canim ben basta anlayamadim ama canim surekli et cekiyodu bi de afedersin okuz gibi yiyodumcok istahsizim normalde kocam hayret ediyodu. Ucakta yanima bi kadin oturdu oyle bi parfum sikmis ki mubarek icim bulandi yol boyunca. Normalde parfum kokusuna bayilirim. Simdi de mesela sabahlari yemek kokusu duyunca kotu oluyorum. Goguslerim sizliyor cok. Karnim simdiden genisledi daha 6 haftaligiz.
merhabalar kadınlar kulübünde ilk günüm daha önceleri sadece formları okuyordum. 7+3 günlük hamileyim muhtemel doğum tarihi 18 ocak. daha önce bir dış gebelik geçirdim hatırlamak istemediğim hemen ardından bir de 6 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve aldılar. şimdi güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. her şey nasip mutlaka ama kolay değil..
Selam kızlar işten geldiğim gibi kanepeye yapıştım yine. Allaha şükür bugün en azından bulantım yok. Ama yorgunluktan gözümü açamadım gün boyu. Canım annem dün geldi bir haftalık yemeğimi yaptı yapamıyorum bulantıdan diye.. Annelik zormuş hakkaten.. Dayanamadım iş arkadaşlarıma söyledim bugün, hepsinin çocuğu var, sarıla sarıla bi hal oldular gün boyu canlarım😄 şu ilk 3 ayı bi atlatsak allahın izniyle enerjimiz geri gelicek..
hormonların tavan yapmış tatlım,korkma bulantı iyiye işaret:)
ben günde 3 litre su içiyrum.ama bana fazla gibi geliyor azaltamıyorum da.
hadi gözün aydın tatlııımm:))
ayyy yerim ben onu yaaa 10 gün sonra randevum var merakla bekliyorum :)
İnş bebişimiz kucagımızda diye bi paylasımda bulunuruz hepimiz ...
Bu bnm ikinci olcak nasipse hep içimde bi korku var .. Acaba kızımla yeterince ilgilenebilecekmıyım.. Ona haksızlıkmı yaptım.. İlk hamile oldugumu ögrendigimde kızıma bakıp cok aglamıstım. Dedım kızım daha küçük neden oldu falan sonra eşim saolsun bni yatıstırdı bn sonrakıne bakarım sen kızına bakarsın yine diye
Deli adam ..:))
Ama yine içten içe düşünüyırum ..
gerçekten dıru sölemiş... Bir bebek annesinin ses tonundan anlıyor ve ona göre hal alıyor..
Mutlu olmak neseli olmak cok güsel bişi....
Rabbim cümlemizin yuvasına agız tadı huzur mutluluk saglık sıhhat versin inş
bayanlar bundan bir kaç gün önce günde 2-,25 lt sıvı alınması gerektiğini söylemiştim ama 1 tl bile yeterli olduğu yazılmıştı,, neyse öyle değilmiş,, birde yeteri kadar su içip içmediğimizi idrarımızın rengine bakıp anlayabilirmişiz, idrarımızın renksiz veya çok az renkli ise doğru miktarda sıvı alıyormuşuz anlamına geliyor,,, sabah idrarı hariç diye düşünüyorum,,,,
bu arada yeterli miktarda su alınması halinde vitaminler bebeğe daha kolay geçiyor ayrıca idrar yolu enfeksiyon olma olasılığımız daha azalıyor,,
bunları what to expect den okudum,,,,
et benimde ya.normalde de cok yerim eti ama insanlıktan çıktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?