2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
et benimde ya.normalde de cok yerim eti ama insanlıktan çıktım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Annemin dedigine gore erkek bebekte et cekermis insanin cani:) bakalim ne olacak canim. Ya da hurafeyi bi kenara birakirsak vucudumuzun b12 ye deli gibi ihtiyaci var belki de

kızlar su çok önemli gereksiz veya içemiyorum demeyin haftalıkken 6.5mm olan kesem 7.haftamda 1.76 cm olmuş sağlıklı gelişim için çok önemli lütfen için kendinize dikkat edin
bu arada benim erken döllenme olmuş sanırım şu an 6+1 olması gerekirken 7+1 hayırlısıyla

hiç iştahım yok. açım ama canım hiç bişey istemiyor. 2 gündür doğru düzgün bişey yiyemiyorum.

bende öyleyim, gidiyorum mutfağa canım bir şey istiyor ama ben bile bilmiyorum ne olduğunu, açım ama yemek yemek ızdırap,,, geçen gün eşime canım A istiyor diyorum yok yok B aslında aslında C mi ,,, ne istediğimi bende bilmiyorum,,, ağzımda acımtırak bir tat,,,, şimdi yemek yaptım zar zor ama nasıl yenilicek o yemek hiç bir fikrim yok,,,,

canım sorma bildigin kırık alcısına almışlar ayağımı çıkartamayınca birinin elinde tornavida birinin elinde pense ben altımda sadece beZ yatıyorum 10günlük bebeğim:)..

Kimsenin iştahı yok halsizlik bulantı.
ben de habire acıkıp duruyorum bende mi bi acayiplik var acep

hiç iştahım yok. açım ama canım hiç bişey istemiyor. 2 gündür doğru düzgün bişey yiyemiyorum.

iştahı olmayanlar bende de yok ama ızgara et iyi geliyor gerçi ben eetejeryanım:)

Kendimi çok zorluyorum ama 1 lt zor içiyorum nasıl yapsam ki

Kızlar canınız bişey istemiyorsa kendinizi zorlamayın.
Kraker atıştırın iyi gelir.
Bir de hergün mutlaka ceviz yeyin. En az beş tane. Bebek gelişimine çok faydası var. Beyine.
Bol bol su. Yanınızda herzaman suyunuz olsun.

Ben de su icemiyorum. Biraz limon sıkıyorum yudum yudum içiyorum ancak 2-3 bardak günde. Idrarım çok koyu değil doktora da söyledim. Kusmadığın sürece önemli değil dedi. Ama kusarsan serum bağlıcaz diyor (

Hani bi türkü varya
Ben yanarım yawrum sana
Yawrum yanar yawrusuna
Tabiatın kanunu bu koyun meler kuzuuna( ve aglamaklıyım((
Canm inş aklına kötü şeler getirme ... İnş beraber büyütcez bebişleri allahın izniyle saglıklı olsunlar hayırlı olsunlar diye duacıyız
Canım bnm ilk haftalarım aynen oleydi gaz gaz gaz kendimi tutamıyodum afedersin bi yere gidemiyodum.. Ayaklarını sıcak tutmaya calıs.. Rezene cayı içiyodum cok iyi geliyodu ...paptyada içebilirsin... Bunlar iyi geliyo.. Mümknse süt fazla içme bunun yerine yogurt oeynir tüket.. Baklagıllerden bu aralar uzak dur nohut fasulye mercimek normaldede gaz yapar ama hamilelik ilk haftalarında bagırsak hareketlerı yawasladıgı için 2 katı gaz etkısı olabilir. Günde 1 kez maden suyu içebilirsin canım geçmiş olsun
İnş aralarında 2.5 yas farkı olacak.. İkisi içinde elimden gelwnin fazlasını yapıcam .. Cunku kızım bnm ilk göz agrım. Onun ilgisiz sevgisiz sefkatsiz kalmasına izin vermem veremem... Ewlat sahibi olmak coook güsel maneviyatı cook büyük bişey.. Anlatmayla anlasılmaz. Anlatmakla bitmez bişey.. Rabbim bütün isteyen kullarına basip etsin
Kimsenin iştahı yok halsizlik bulantı.
ben de habire acıkıp duruyorum bende mi bi acayiplik var acep
Bnmde ilk 4 hafta sofradan kalkıyodum sofrayı toplayana kadar yine acıkıyodum.. Yıyorum yıoyrum doymuyorum sonradan tabi iştahsızlık basladı ama suanda nırmalım şükür
Kendimi çok zorluyorum ama 1 lt zor içiyorum nasıl yapsam ki

Canım söle bişi yapabilirsin her saat bası bir bardak su iç..
Örn,saat 10: da kalktın bi bardak iç.. 11 12 13 de her saat basında 1 bardak gece en geç 11 de yatıyosun mesela yada 10 da toplam 12 bardak su içmiş oluyosun .. Buda 2.5 lt su yapar

Canm inş aklına kötü şeler getirme ... İnş beraber büyütcez bebişleri allahın izniyle saglıklı olsunlar hayırlı olsunlar diye duacıyız

inşallah canım stresli bir dönemim tezimi bitirmeye çalışıyorum bir taraftan onun stresi var tabi ister istemez korku var içimde insan ilk 3 ay hemen geçsin istiyor bide gereksiz bir duygusallık sinir her şeye ağlayasım bağırasım geliyor geçecek inşşş

Hamilelerin tansiyonu normalden biraz düşüktür. Kalp carpıntısı olan bile vardır. Halsizlik hissederiz. Cabuk yoruluruz.
Cunku vücüdümuz özellikle ilk 3 ay bebegi beslenek için damarlardaki kan dolasımını hızlandırmak zorundadır..
Kan dolasımının hızlı olması için vucudun bol oksijene ihtiyacı var. Bunu soludugumız havadan alıyoruz tamam.. Vucudun % 70 suyla calısıyo belki daha fazla su içtikce kan dolasımı daha cok hızlanıyo.. Vucut su ihtiyacını ne kadar cok karsılarsa o kadar cok iyi .. Hamileyken ilk 3 ay vucudun su tuketmesi cok önmli
Akıntılarımız baslıyo. İdrar yolu enf cogalıyo bol bol su içersek bunları hemen atlatıyoruz.. Vucuduöuzdakı toksınları atıp dolasımı rahat olmasını sahlıyoruz.. Bebegimiz daha iyi beslenıyo .. Neden istifar edince serum veriyolar vucut susuz kaldıgı için .... Bebege zarar verir diye.. Hiç içemessek en az 1 lt içelim

Hamilelikten gelen bi durum.. Biraz sabret canım inş bunlarda geçicek ..
Gereksiz yere üzülme üzme .. Bu dönmler cok önmli .. Stres yapıp bebişinide rahatsız etme annesi.. Merak etme o güvende sana. Suan tutunmakla ugrasıyo.. Sen normal yasantına dewam et... Tabi dıkkat etmek ssartıyla..
Madem birde tez işin var streslisin.. Yanında elma böle leblebi tuzlu fıstık sana enerji vericek selerde bulundur bol su iç.. Cunku bebişte enerjını alıcak.. Suan bunlara yogunlaş.. İçimden kızın olcak mış gibi geldi
Kızın seni yorucak yazıcaktım
Rabbi gönlüne göre versin canım ... Dedgim gibi suanda dinç kalabılırsin bunlara yogunlas ve önerilerimi dinlemeni isterim

ne güzel bilgiler vermişsin Allah razı olsun. normalde çok su içen biri deilim ama çok şükür bulantılarım hafifledi artık hemen hemen herşeyi (yumurta ,balık et hariç) yiyip içebiliyorum su da dahil.

Kızlar adet tarihine gore bugün 6+6 yim doktoruna gore yeni 6+0 olduk kızlar bugün iki kez karnimda hafif keleBek cirpintisi gibi birşey hisettim sizce olabilirmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…