2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ayak izinden daha güzel olmuş o hatıra

Kimsenin iştahı yok halsizlik bulantı.
ben de habire acıkıp duruyorum bende mi bi acayiplik var acep

kaç haftalık hamilesin canım?
benim hamile kalmadan iştahımın maşallahı vardı ama hayatta ilk kez iştahım yokk..
eşim şokta
Kendimi çok zorluyorum ama 1 lt zor içiyorum nasıl yapsam ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de öyleeee...ama burda yazdıklarınızı okuyunca biraz daha zorlıcam kendim..
hatta eşime de dedim sürekli su getir bana diye...hazır elden başka olur belki

canım ne tatlıdır şimdi kızın...
benim arkadaşımın da yaklaşık öyle 3 yaşında kızı 1 yaşında oğlu var..bi de çaışıyor iş arkadaşım..ona rağmen yetiyor hepsine...
sen de çok şanslı olduğunu unutma...

bu arada yemekten sonra karnım şişti...
görseniz 4-5 aylık bu kız dersiniz

ne güzel geldi mesajın teşekkür ederim canım elimden geleni yapacağım inş sende dikkat et kendine kızım olmasını çok isterim tabi ama korkudan hiç cinsiyet düşünemedim hayırlısı olsun inşallaaahh haftaya doktora gideceğim o zamana kadar kötü bişi düşünmek yok önerilerini dinleyeceğimmmm

kızlar bebek odalarından başlayarak neler alacağız diye baktım ayy insan nasıl hevesleniyor keşke 7 ay geçse hemencecik evimize gelse meleğimiz...

kızlar bebek odalarından başlayarak neler alacağız diye baktım ayy insan nasıl hevesleniyor keşke 7 ay geçse hemencecik evimize gelse meleğimiz...

aynen canım haftasonu eşimle dayanamadık dışarıdayken bebek mağazalarını gezdik...
çok eğlencelii...ama çok erken daha bir şey almak için..
dediğin gibi aylar çabuk geçsin de almaya başlayalım bi şeyler...

iştahı olmayanlar bende de yok ama ızgara et iyi geliyor gerçi ben eetejeryanım:)

Bende vejeteryanım beslenmeni nasıl yapıyosun

Kızlar üç kilo almışım dr um çok kızdı ... Daha baştayız bu kadar kilo almamalıyız diye..Moralim bozuldu...

suyun öneminden bahseden herkese teşekkürler daha çok içmeye çalışacağım artık ben hiç su içmiyorum desem yeridir yani

o zaman sende 3 kilo için üzme kendini de bebişi de..boyun kaç ?

170 canım ..benim derdim aaa şişmanlıycam değil çok kilo alıp yeri daralıp ileri aylarda bebişkom strese girmesin... İlk gebeliğimde öyle oldu ... Erken doğdu oğlum

Progestanmı yoksa hamilelikten mi sersem gibi oldum şuan. Ayakta zor duruyordum. Bir de misAfirlikteyim. Daha herkese söylemedim hamileleğimi.

Kızlar hamilelikten önce çok hafif göbeğim vardı zaten ama bu aralar anlamadığım bir şişlik var. Şimdiden karın şişmez dimi? Niye büyüdü böyle karnım gaz mı acaba

aynı durumdayız canım ben gaz olduğunu ümit ediyorum
yoksa hiç kilo almadım ama 5 aylık gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…