- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
canım sorma bildigin kırık alcısına almışlar ayağımı çıkartamayınca birinin elinde tornavida birinin elinde pense ben altımda sadece beZ yatıyorum 10günlük bebeğim:)..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kimsenin iştahı yok halsizlik bulantı.
ben de habire acıkıp duruyorum bende mi bi acayiplik var acep
Kendimi çok zorluyorum ama 1 lt zor içiyorum nasıl yapsam ki
Hani bi türkü varya
Ben yanarım yawrum sana
Yawrum yanar yawrusuna
Tabiatın kanunu bu koyun meler kuzuuna( ve aglamaklıyım ((
Canm inş aklına kötü şeler getirme ... İnş beraber büyütcez bebişleri allahın izniyle saglıklı olsunlar hayırlı olsunlar diye duacıyız
Canım bnm ilk haftalarım aynen oleydi gaz gaz gaz kendimi tutamıyodum afedersin bi yere gidemiyodum.. Ayaklarını sıcak tutmaya calıs.. Rezene cayı içiyodum cok iyi geliyodu ...paptyada içebilirsin... Bunlar iyi geliyo.. Mümknse süt fazla içme bunun yerine yogurt oeynir tüket.. Baklagıllerden bu aralar uzak dur nohut fasulye mercimek normaldede gaz yapar ama hamilelik ilk haftalarında bagırsak hareketlerı yawasladıgı için 2 katı gaz etkısı olabilir. Günde 1 kez maden suyu içebilirsin canım geçmiş olsun
İnş aralarında 2.5 yas farkı olacak.. İkisi içinde elimden gelwnin fazlasını yapıcam .. Cunku kızım bnm ilk göz agrım. Onun ilgisiz sevgisiz sefkatsiz kalmasına izin vermem veremem... Ewlat sahibi olmak coook güsel maneviyatı cook büyük bişey.. Anlatmayla anlasılmaz. Anlatmakla bitmez bişey.. Rabbim bütün isteyen kullarına basip etsin
Bnmde ilk 4 hafta sofradan kalkıyodum sofrayı toplayana kadar yine acıkıyodum.. Yıyorum yıoyrum doymuyorum sonradan tabi iştahsızlık basladı ama suanda nırmalım şükür
Canım söle bişi yapabilirsin her saat bası bir bardak su iç..
Örn,saat 10: da kalktın bi bardak iç.. 11 12 13 de her saat basında 1 bardak gece en geç 11 de yatıyosun mesela yada 10 da toplam 12 bardak su içmiş oluyosun .. Buda 2.5 lt su yapar
Hamilelikten gelen bi durum.. Biraz sabret canım inş bunlarda geçicek ..
Gereksiz yere üzülme üzme .. Bu dönmler cok önmli .. Stres yapıp bebişinide rahatsız etme annesi.. Merak etme o güvende sana. Suan tutunmakla ugrasıyo.. Sen normal yasantına dewam et... Tabi dıkkat etmek ssartıyla..
Madem birde tez işin var streslisin.. Yanında elma böle leblebi tuzlu fıstık sana enerji vericek selerde bulundur bol su iç.. Cunku bebişte enerjını alıcak.. Suan bunlara yogunlaş.. İçimden kızın olcak mış gibi geldi
Kızın seni yorucak yazıcaktım
Rabbi gönlüne göre versin canım ... Dedgim gibi suanda dinç kalabılırsin bunlara yogunlas ve önerilerimi dinlemeni isterim
kızlar bebek odalarından başlayarak neler alacağız diye baktım ayy insan nasıl hevesleniyor keşke 7 ay geçse hemencecik evimize gelse meleğimiz...
iştahı olmayanlar bende de yok ama ızgara et iyi geliyor gerçi ben eetejeryanım:)
Kızlar üç kilo almışım dr um çok kızdı ... Daha baştayız bu kadar kilo almamalıyız diye..Moralim bozuldu...
Kızlar üç kilo almışım dr um çok kızdı ... Daha baştayız bu kadar kilo almamalıyız diye..Moralim bozuldu...
kilolu mu hamile kalmıştın canım
kaç kilo ile hamile kalmıştın? benimde iştahım açılmaya başladı bir anda karnım acıkıyor...
Kızlar 56 kiloyla kaldımm .... 59 kiloya çıkmışım
aslında çok ideal kiloyla hamile kalmışın canım..
yeme düzenin değiştimi?bazı bünyeler su-gaz topluyor belki odur aldığın kilo bozma moralinii..
Çılgın gibi yemek yiyorum ... Malesef
ben 64 kilo ile hamile kalmış biri olarak çok daha fazla dikkat etmeliyim senin kilon yine iyi
o zaman sende 3 kilo için üzme kendini de bebişi de..boyun kaç ?Canım ha 56 ha 64
o zaman sende 3 kilo için üzme kendini de bebişi de..boyun kaç ?
Kendimi çok zorluyorum ama 1 lt zor içiyorum nasıl yapsam ki
Kızlar hamilelikten önce çok hafif göbeğim vardı zaten ama bu aralar anlamadığım bir şişlik var. Şimdiden karın şişmez dimi? Niye büyüdü böyle karnım gaz mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?