selam ocak anneleri..
bi önceki hamileliğimde 10.haftanın başında küt küt atan kalbi durunca bebişimin kürtaj oldum
şimdi yine hamileyim sat 18 nisan 6+3 teyim lekelenmelerim var dr gittim özel hastaneye detaylı ultrason vs yaptı
kürtaj dedi ne olduğumu şaşırdım üzüldüm sonra raporu kadın doğumcu arkadaşıma yolladım kürtaj diolar napayım nerde
olayım derken baktı ve hemen olma kalp atışı oluşmamış olabilir 1 hafta sonra anca netleşir nasıl hemen kürtaj der para için
yapmış kesin dedi şaşkınlığım iki katına çıktı. nasıl insafsızca hemen tahliye edelim diye gevrek gevrek söylüyolar
sonra devlet hastanesine gittim çok tatlı bi dr vardı muayene etti tahliller falan vardı yapılması gereken onları yaptı rapor verdi
yat dinlen 1 hafta sonra gel inşallah kalp atışı oluşur olmazsa da o zaman bakarız şimdi kürtaj falan olma dedi..
şimdi ne olur bilemem tabi devam eder etmez hayırlısı sağlıklı sıhhatliyse ne ala inşallah devam eder yoksa rabbim daha ağır imtihan
vermesin ama o kadının lafıyla hemen yatıp kürtaj olsam ve bu ihtimalleri sonra duysam kendimi affeder miydim insanı nasıl bir çıkmaza
sürüklüyorlar üstelik para için duygusuzca karşıdakinin bi anne olduğunu unutarak... Allah ıslah etsin.
Dua edin bize olur mu hayırlısı ile sonuçlansın..
Rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın sağlıkla kavuştursunnn