- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
Bnde aynen öle istedim eşim sevinçten söylüyo arada bikaç kişiye zaten yarın kalp atışlarını dinlicez kızıyorum eşime bi dur söleme hemen diye ikiz zaten kalp atışlarından sonra rahatlıcaz tabi hamileyim dedim ama ikiz ihtimali var demedim onu da bir daha ki ay söylicem dee eşim durmuyo ki:)
Kızlar adet tarihine gore bugün 6+6 yim doktoruna gore yeni 6+0 olduk kızlar bugün iki kez karnimda hafif keleBek cirpintisi gibi birşey hisettim sizce olabilirmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tam 8 haftalık olucam yarın ama görünürde 18 hafta dersin
sen ?
Ay canım çok heyecAnlı. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım ben etejeryanım sebze yemiyom :) cok az miktarda içinde et olursa öyle sebze yerim:)ailecek etejeryanlık var.ama gıdacıyım yardımcı olabilirim sana canım
İnsan herkese söylemek istiyor gerçekten ama biraz daha sabredicem artık.
Kızlar bugün gittim doktora kalp atışını duyduk. Allahıma bin şükür inşallah sağ salim kucağımıza da alırız herşey yolunda dedi doktor decavit verdi multivitamin protestanı kesti ecopirine devam.. 1 ay sonra gel dedi ama özlerim yavrumu yaa
Bizim erzurumda bir söz vardır bn dursam kurban durmuyo... Nabayım söylesin kalplerinin attığını i̇kisinin de yaşadığını görelim de söyleyelim inşallah
Siz ne zaman çevrenize söylemeye başladınız hamile olduğunuzu kızlar?
selam ocak anneleri..
bi önceki hamileliğimde 10.haftanın başında küt küt atan kalbi durunca bebişimin kürtaj oldum
şimdi yine hamileyim sat 18 nisan 6+3 teyim lekelenmelerim var dr gittim özel hastaneye detaylı ultrason vs yaptı
kürtaj dedi ne olduğumu şaşırdım üzüldüm sonra raporu kadın doğumcu arkadaşıma yolladım kürtaj diolar napayım nerde
olayım derken baktı ve hemen olma kalp atışı oluşmamış olabilir 1 hafta sonra anca netleşir nasıl hemen kürtaj der para için
yapmış kesin dedi şaşkınlığım iki katına çıktı. nasıl insafsızca hemen tahliye edelim diye gevrek gevrek söylüyolar
sonra devlet hastanesine gittim çok tatlı bi dr vardı muayene etti tahliller falan vardı yapılması gereken onları yaptı rapor verdi
yat dinlen 1 hafta sonra gel inşallah kalp atışı oluşur olmazsa da o zaman bakarız şimdi kürtaj falan olma dedi..
şimdi ne olur bilemem tabi devam eder etmez hayırlısı sağlıklı sıhhatliyse ne ala inşallah devam eder yoksa rabbim daha ağır imtihan
vermesin ama o kadının lafıyla hemen yatıp kürtaj olsam ve bu ihtimalleri sonra duysam kendimi affeder miydim insanı nasıl bir çıkmaza
sürüklüyorlar üstelik para için duygusuzca karşıdakinin bi anne olduğunu unutarak... Allah ıslah etsin.
Dua edin bize olur mu hayırlısı ile sonuçlansın..
Rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın sağlıkla kavuştursunnn
İnşallah bn de hepimiz için dua ediyorum ve diyorum ki Rabbim gönlümüzde ne varsa onu versin...
selam ocak anneleri..
bi önceki hamileliğimde 10.haftanın başında küt küt atan kalbi durunca bebişimin kürtaj oldum
şimdi yine hamileyim sat 18 nisan 6+3 teyim lekelenmelerim var dr gittim özel hastaneye detaylı ultrason vs yaptı
kürtaj dedi ne olduğumu şaşırdım üzüldüm sonra raporu kadın doğumcu arkadaşıma yolladım kürtaj diolar napayım nerde
olayım derken baktı ve hemen olma kalp atışı oluşmamış olabilir 1 hafta sonra anca netleşir nasıl hemen kürtaj der para için
yapmış kesin dedi şaşkınlığım iki katına çıktı. nasıl insafsızca hemen tahliye edelim diye gevrek gevrek söylüyolar
sonra devlet hastanesine gittim çok tatlı bi dr vardı muayene etti tahliller falan vardı yapılması gereken onları yaptı rapor verdi
yat dinlen 1 hafta sonra gel inşallah kalp atışı oluşur olmazsa da o zaman bakarız şimdi kürtaj falan olma dedi..
şimdi ne olur bilemem tabi devam eder etmez hayırlısı sağlıklı sıhhatliyse ne ala inşallah devam eder yoksa rabbim daha ağır imtihan
vermesin ama o kadının lafıyla hemen yatıp kürtaj olsam ve bu ihtimalleri sonra duysam kendimi affeder miydim insanı nasıl bir çıkmaza
sürüklüyorlar üstelik para için duygusuzca karşıdakinin bi anne olduğunu unutarak... Allah ıslah etsin.
Dua edin bize olur mu hayırlısı ile sonuçlansın..
Rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın sağlıkla kavuştursunnn
annemlere ve kayınvalidemlere kan testinden hemen sonra,
yakın arkadaşlara ve yakın akrabalara keseyi gördükten sonra
kalp atışını duyunca da biçok kişiye söyledik..
annem sağolsun bana bırakmadı herkese söyledi...
Ben kendim bu zevki yaşamak isterim. Allah kalp atışını duyup söylemeyi nasip etsin inşallah.
canım dualarım seninle...inşallah meleğinin kalp atışını duyar bize de müjdeyi verirsin.....
:)))) yardımcı olursan çok iyi olur tam anlamıyla zıtız bende hiç et yemiyorum :)))
:)))) yardımcı olursan çok iyi olur tam anlamıyla zıtız bende hiç et yemiyorum :)))
Ay maşallah subhanallah. Allah bize de nasip etsin. Progestanı sen neden kullanıyorsun canım? Belki benimkini de keser.
hayvandan gıdaları yiyormusun süt yumurta yoğurt gibi
Âmin inşallah sizde duyarsınız içi rahatlıyo insanın.. Ben bi kez düşük yapmıştım önlem amaçlı vermişti şimdi geçti heralde vitamin verdi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?