2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet onları yiyorum süt yoğurt yumurta ama şarküteri ürünleri tavuk balık kırmızı et yemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam onları yiyorsan sorun yok balık yiyorsan uskumru somon yiyebilirsin deniz yosunu,soya(takviye edilmiş) tam tahıllı gevrekler...b12agırlıgı olan gıdalar

Siz ne zaman çevrenize söylemeye başladınız hamile olduğunuzu kızlar?

benim annem biliyor bir kaç tane arkadaşım anladı ben söylemedim, olanada yok diyemedim:)))
ama üç ay dolduktan sonra kendi halalarıma, babama, kardeşime, eşe dosta söyleyeceğim,,,hatta doğum günümde söylemeyi düşünüyorum,,,
eşimin tarafına söylemeye niyetim yok, eşim kendi ne zaman ister ise desin, kendi bilir,,,

bu arada balık aslında sarküteri değildir neden yiyemiyorsun yanı balık aslında hayvansal gıda diye lanse edilmez.

Son düzenleme:

ayy maaşallah sana canım Allah tamamına erdirsin inşaallah

hadi gözün aydın. darısı başıma yarın keseyi görmeye gidicem ben de inşaallah

geçmiş olsun canım. inşaallah bundan sonrası rahat geçer

maaşşallah canımm Allah tamamına erdirsin. darısı başıma

Bende mayis 31 de hamile oldugumu ogrendim subat 2015 annesiyim herkese hayirli olsun simdiden allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin ins

kızlar yarın keseyi görmeye gidicem 5+5 olucam yarın. hcg değerim 10000i geçmiş olmalı. acaba bebeğim sürpriz yapar da küçücük kalbini dinletir mi annesine babasına düşünmeden edemiyorum hayırlısı ama insan sabırsızlanıyor yaa

Yok bebeğim balık yemiyorum

Hadi hayırlısıyla inş aramızda 2 gün var bende yarın 6 h oluyorum :)) bende haftaya salı kont gidicem gerçekten insan sabırsızlanıyor

hayırlısı bakalım canım. sen keseyi gördün değil mii:44:

hayırlısı bakalım canım. sen keseyi gördün değil mii:44:

Evet canım geçtiğimiz salı görmüştüm 5 hafta da 10.1 mm di 15 gün snr gel dedi önümüzde ki salıyı bekliyorum

3 ay dayanması zor olmazmı canım? :)

ne güzel bilgiler vermişsin Allah razı olsun. normalde çok su içen biri deilim ama çok şükür bulantılarım hafifledi artık hemen hemen herşeyi (yumurta ,balık et hariç) yiyip içebiliyorum su da dahil.
Cok güsel canın bildiklerimi oaylasıyorum yardımcı olabılırsem bemutlu
Saol canım bn sanslı oldugumu biliyorum... Şülürler olsun rabbime sizede yasatsın saglıklı bi şekilde inş
Ohhh be şöle ol.. Rahat ol.. Suanda senin stres degil mutlulk hormonu salgılaman lazım canım bnm..bu bebek içinfe önemli... Kadınların % 60 sının bebek olmıcak stresinde oldukları için bebkleri olmadıgını biliyomuydun.. Yani vucudunu güzel şeler için yor.. Beynin sürekli olumlu şeler düşünsün ...kii bütün vücüdda ona göre neşeli calıssın ... Canım bnm hadi bakalım bebişine ii bak ... Kendinede
Kızlar üç kilo almışım dr um çok kızdı ... Daha baştayız bu kadar kilo almamalıyız diye..Moralim bozuldu...
Canım kilo ve boyunu yazmıssın gayrt normal.. Morelini bozma sebebinide anladım ... Ama ilk 3 ay şişkinlikte cok yasayan var eminim onun 1.5 kılosu gazdır morelini lütfen bunun in bozma.. Bak insanlar neler yasıyolar bitanem gerekırse önlemini alırsın.. Sıkıntı yok

Hadi hayırlısıyla inş aramızda 2 gün var bende yarın 6 h oluyorum :)) bende haftaya salı kont gidicem gerçekten insan sabırsızlanıyor

Bende aynı haftaya salı gidicem kısmet ise...

Hepimizin olumlu düşünmesi lazım. Birbirimizi motive edelim.

bu arada balık aslında sarküteri değildir neden yiyemiyorsun yanı balık aslında hayvansal gıda diye lanse edilmez.

Şarküteriden kastım salam sucuk sosis pastırma vs şöyle söyliyim hayvanları yemiyorum ama ürünlerini yiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…