Evet onları yiyorum süt yoğurt yumurta ama şarküteri ürünleri tavuk balık kırmızı et yemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Siz ne zaman çevrenize söylemeye başladınız hamile olduğunuzu kızlar?
Bana da önlem olarak doktor verdi. Maşallah canım. Sağlıkla geçsin hamileliğin inşallah ve hepimizin.
cumartesi ilk kontrolumuz vardı bebişle tanıştımm :):) kalp atışlarını duydukk ne kadar güzle bir duyguymuş nutkum tutuldu resmen konuşmadım,ağlayamdım bile 7 yıl sonra özlenen bir bebek rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Selam kızlar keseyi gördük çok şükür 11mm imiş herşey gayet iyi gözüküyo dedi ama sata göre 6+6iken usg de 4+6 çıktım dr geç döllenme dedi bebekte bi sıkıntı yok için ferah olsun iki haft sonra kalp atışı için çağırdı hayırlısı bakalım ocağı yakaladık mı acaba
geçmiş olsun canım. inşaallah bundan sonrası rahat geçerSlm kızlar esimi bekliyorum gelsin evime gitcem bugun 6 . günümdu hastahanede nasıl geçti anlamadım şükür bulantılarım geçti vomex a cok iyi geldi serumdan sonra onu kullanmaya devam edicem evdede ayrıca doktor birde magnezyum verdi karin ve kasık ağrısı icin rahim genişliği için oluyormuş ağrılar magnezyumun iyi geliceni soyledi.
Icmem gerekenler cogaldi yine. Guatr icin hap,demir icin,magnezyum,bulantı için ve folik asit içim disim hap olcak yani ...
Burda dun ultrason yaptılar bebek icin ellerive ayakları olusmaya baslamis Belli oluyordu ultrasonda maşallah yavrum iyi hersey yolunda darısı herkesin bebeğinin basina insallah :)
Benden haberler bu kadar inşallah evde yine baslamaz bulantilar
maaşşallah canımmKızlar bugün gittim doktora kalp atışını duyduk. Allahıma bin şükür inşallah sağ salim kucağımıza da alırız herşey yolunda dedi doktor decavit verdi multivitamin protestanı kesti ecopirine devam.. 1 ay sonra gel dedi ama özlerim yavrumu yaa
tamam onları yiyorsan sorun yok balık yiyorsan uskumru somon yiyebilirsin deniz yosunu,soya(takviye edilmiş) tam tahıllı gevrekler...b12agırlıgı olan gıdalar
kızlar yarın keseyi görmeye gidicem5+5 olucam yarın. hcg değerim 10000i geçmiş olmalı. acaba bebeğim sürpriz yapar da küçücük kalbini dinletir mi annesine babasına düşünmeden edemiyorum hayırlısı ama insan sabırsızlanıyor yaa
Hadi hayırlısıyla inş aramızda 2 gün var bende yarın 6 h oluyorum :)) bende haftaya salı kont gidicem gerçekten insan sabırsızlanıyor
hayırlısı bakalım canım. sen keseyi gördün değil mii:44:
benim annem biliyor bir kaç tane arkadaşım anladı ben söylemedim, olanada yok diyemedim:)))
ama üç ay dolduktan sonra kendi halalarıma, babama, kardeşime, eşe dosta söyleyeceğim,,,hatta doğum günümde söylemeyi düşünüyorum,,,
eşimin tarafına söylemeye niyetim yok, eşim kendi ne zaman ister ise desin, kendi bilir,,,
Cok güsel canın bildiklerimi oaylasıyorum yardımcı olabılırsem bemutlune güzel bilgiler vermişsin Allah razı olsun. normalde çok su içen biri deilim ama çok şükür bulantılarım hafifledi artık hemen hemen herşeyi (yumurta ,balık et hariç) yiyip içebiliyorum su da dahil.
Saol canım bn sanslı oldugumu biliyorum... Şülürler olsun rabbime sizede yasatsın saglıklı bi şekilde inşayak izinden daha güzel olmuş o hatıra
kaç haftalık hamilesin canım?
benim hamile kalmadan iştahımın maşallahı vardı ama hayatta ilk kez iştahım yokk..
eşim şokta
ben de öyleeee...ama burda yazdıklarınızı okuyunca biraz daha zorlıcam kendim..
hatta eşime de dedim sürekli su getir bana diye...hazır elden başka olur belki
canım ne tatlıdır şimdi kızın...
benim arkadaşımın da yaklaşık öyle 3 yaşında kızı 1 yaşında oğlu var..bi de çaışıyor iş arkadaşım..ona rağmen yetiyor hepsine...
sen de çok şanslı olduğunu unutma...
bu arada yemekten sonra karnım şişti...
görseniz 4-5 aylık bu kız dersiniz
Ohhh be şöle ol.. Rahat ol.. Suanda senin stres degil mutlulk hormonu salgılaman lazım canım bnm..bu bebek içinfe önemli... Kadınların % 60 sının bebek olmıcak stresinde oldukları için bebkleri olmadıgını biliyomuydun.. Yani vucudunu güzel şeler için yor.. Beynin sürekli olumlu şeler düşünsün ...kii bütün vücüdda ona göre neşeli calıssın ... Canım bnm hadi bakalım bebişine ii bak ... Kendinedene güzel geldi mesajın teşekkür ederim canım elimden geleni yapacağım inş sende dikkat et kendine kızım olmasını çok isterim tabi ama korkudan hiç cinsiyet düşünemedim hayırlısı olsun inşallaaahh haftaya doktora gideceğim o zamana kadar kötü bişi düşünmek yok önerilerini dinleyeceğimmmm
Canım kilo ve boyunu yazmıssın gayrt normal.. Morelini bozma sebebinide anladım ... Ama ilk 3 ay şişkinlikte cok yasayan var eminim onun 1.5 kılosu gazdır morelini lütfen bunun in bozma.. Bak insanlar neler yasıyolar bitanem gerekırse önlemini alırsın.. Sıkıntı yokKızlar üç kilo almışım dr um çok kızdı ... Daha baştayız bu kadar kilo almamalıyız diye..Moralim bozuldu...
Hadi hayırlısıyla inş aramızda 2 gün var bende yarın 6 h oluyorum :)) bende haftaya salı kont gidicem gerçekten insan sabırsızlanıyor
Evet canım geçtiğimiz salı görmüştüm 5 hafta da 10.1 mm di 15 gün snr gel dedi önümüzde ki salıyı bekliyorum
hadi bakalım darısı benim başıma ve sonra kalp atışlarına inşaallah
Bende aynı haftaya salı gidicem kısmet ise...
Senin kaç haftalık oldu
bu arada balık aslında sarküteri değildir neden yiyemiyorsun yanı balık aslında hayvansal gıda diye lanse edilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?