Benimde 6+3 canım. Senin?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
6 oldum :)) 3 gün var aramızda
Ne güzel canım :)) maşallah.
6 oldum :)) 3 gün var aramızda
Kızlaarr 7+2 deyim yarın ilk defa doktora gidicem inşallah her şey yolundadır. Kalp atışlarını duyabilirmiyiz sizce ne diyorsunuz yarın 7+3 olucak. Çoook heyecanlıyımm.
Gunaydin herkese.. ben de ocak annesi olacagim Allah'in izniyle. Su an 6+5 teyim. Ilk muayeneye 5.haftada gittim. Keseyi gordum sadece. Ikinciye 8.haftada gitmeyi dusunuyorum. Kalp atislarini duymak bazi gebelerde 8.haftaya kadar kalabiliyomus. O yuzden garanti olsun dedim :) Bu arada cuma sabah siddetli bulantiyla uyandim. Haftasonum cok zor gecti hicbisey yiyemedim diyebilirim. Ama dun aniden azaldi. Bugun de nerdeyse yok gibi. Nasil boyle kisa surdu anlayamadim. Ya yakinlarimin dualari vesilesiyle, ya da bunyem bebege cabuk uyum sagladi artik bilemiyorum. Ama endiselenmeden de edemiyorum. Kotu bi durum yoktur degil mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin herkese.. ben de ocak annesi olacagim Allah'in izniyle. Su an 6+5 teyim. Ilk muayeneye 5.haftada gittim. Keseyi gordum sadece. Ikinciye 8.haftada gitmeyi dusunuyorum. Kalp atislarini duymak bazi gebelerde 8.haftaya kadar kalabiliyomus. O yuzden garanti olsun dedim :) Bu arada cuma sabah siddetli bulantiyla uyandim. Haftasonum cok zor gecti hicbisey yiyemedim diyebilirim. Ama dun aniden azaldi. Bugun de nerdeyse yok gibi. Nasil boyle kisa surdu anlayamadim. Ya yakinlarimin dualari vesilesiyle, ya da bunyem bebege cabuk uyum sagladi artik bilemiyorum. Ama endiselenmeden de edemiyorum. Kotu bi durum yoktur degil mi?
günaydın kızlar bu cumaya randevum var 9. haftayı kovalıcaz. Cumadan cumaya benım yavrucak hafta atlıyor.
sanırım 2 hafta sonrada 2. taramamız olacak.
Gel tezkere gel tezkere.. Evde devamlı bu türküyü söylüyorum eşimde kim gelecek askerden diyor..
Kendi tezkeremiz minnaga kavuşmak için diyorum.Adamın tepki 'Hanım balataları sıyırdı'
benim de cumadan cumaya atlıyo :) biz de bu hafta 8i bitiecez inşallah
:) ben oğlumda hiç yiyemedim et şimdi yiyorum:) ayy belli olsa da cinsiyetleri doğru mu değil mi anlasak:)Annemin dedigine gore erkek bebekte et cekermis insanin cani:) bakalim ne olacak canim. Ya da hurafeyi bi kenara birakirsak vucudumuzun b12 ye deli gibi ihtiyaci var belki de
ah canım ben normalde iki litre su içerim o da en az ama şimdi suyu göremek istemiyorum zorlaya zorlaya içiyorum maalesef inşallah çabuk geçer bu durumumkızlar su çok önemli gereksiz veya içemiyorum demeyin haftalıkken 6.5mm olan kesem 7.haftamda 1.76 cm olmuş sağlıklı gelişim için çok önemli lütfen için kendinize dikkat edin
bu arada benim erken döllenme olmuş sanırım şu an 6+1 olması gerekirken 7+1 hayırlısıyla
:) bende aynıyım canım sonum hayorolsunKimsenin iştahı yok halsizlik bulantı.
ben de habire acıkıp duruyorum bende mi bi acayiplik var acep
canım olur bende de oluyor bebeği besleyen damarlar seğiriyor şimdi:)Kızlar adet tarihine gore bugün 6+6 yim doktoruna gore yeni 6+0 olduk kızlar bugün iki kez karnimda hafif keleBek cirpintisi gibi birşey hisettim sizce olabilirmi
ne güzel telaş o:)) biz bir şey almayız erkek olursa oğlumdan kalan her şeyi kullanabilirim hepsi sağlam:) kızım olursa görümcemin kızının her şeyi benim:) ablalarımın kızlarınında:)kızlar bebek odalarından başlayarak neler alacağız diye baktım ayy insan nasıl hevesleniyor keşke 7 ay geçse hemencecik evimize gelse meleğimiz...
canım onun hepsi kilo değildir şişkinliktir bozma moralini istersen diyetisyene git madem kilo sorunu var hamileliğinde, rahat edersinKızlar üç kilo almışım dr um çok kızdı ... Daha baştayız bu kadar kilo almamalıyız diye..Moralim bozuldu...
progesteron yapıyor canımProgestanmı yoksa hamilelikten mi sersem gibi oldum şuan. Ayakta zor duruyordum. Bir de misAfirlikteyim. Daha herkese söylemedim hamileleğimi.
şişer canım hem de nasıl ilk zamanlar çok şiş olur çünkü adet olmuyoruz vücut ona alışıyor onun şişliği gazıydı bağırsak tembelliğiydi çok şiş olunuyor ilk başlarda sonrada göbek gerçekten çıkmaya başlıyor:)Kızlar hamilelikten önce çok hafif göbeğim vardı zaten ama bu aralar anlamadığım bir şişlik var. Şimdiden karın şişmez dimi? Niye büyüdü böyle karnım gaz mı acaba
Canım Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın inşaallahselam ocak anneleri..
bi önceki hamileliğimde 10.haftanın başında küt küt atan kalbi durunca bebişimin kürtaj oldum
şimdi yine hamileyim sat 18 nisan 6+3 teyim lekelenmelerim var dr gittim özel hastaneye detaylı ultrason vs yaptı
kürtaj dedi ne olduğumu şaşırdım üzüldüm sonra raporu kadın doğumcu arkadaşıma yolladım kürtaj diolar napayım nerde
olayım derken baktı ve hemen olma kalp atışı oluşmamış olabilir 1 hafta sonra anca netleşir nasıl hemen kürtaj der para için
yapmış kesin dedi şaşkınlığım iki katına çıktı. nasıl insafsızca hemen tahliye edelim diye gevrek gevrek söylüyolar
sonra devlet hastanesine gittim çok tatlı bi dr vardı muayene etti tahliller falan vardı yapılması gereken onları yaptı rapor verdi
yat dinlen 1 hafta sonra gel inşallah kalp atışı oluşur olmazsa da o zaman bakarız şimdi kürtaj falan olma dedi..
şimdi ne olur bilemem tabi devam eder etmez hayırlısı sağlıklı sıhhatliyse ne ala inşallah devam eder yoksa rabbim daha ağır imtihan
vermesin ama o kadının lafıyla hemen yatıp kürtaj olsam ve bu ihtimalleri sonra duysam kendimi affeder miydim insanı nasıl bir çıkmaza
sürüklüyorlar üstelik para için duygusuzca karşıdakinin bi anne olduğunu unutarak... Allah ıslah etsin.
Dua edin bize olur mu hayırlısı ile sonuçlansın..
Rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın sağlıkla kavuştursunnn
aynen canım bakalım ne olacak benim bir isteğim yok tek isteğim sağlıklı olsunBurdada birlikteyiz.benim olanlarda goguslerim ağrıları.uyku sersemlik yoktu.yoğun bulantı tiksinti yoktu Burdada yok. Bakalım cinsiyet neolacak çok meerekliyim.kız istiyorum.ama önce sağlık tabi
maşallah kuzunaKızlar bugün gittim doktora kalp atışını duyduk. Allahıma bin şükür inşallah sağ salim kucağımıza da alırız herşey yolunda dedi doktor decavit verdi multivitamin protestanı kesti ecopirine devam.. 1 ay sonra gel dedi ama özlerim yavrumu yaa
canım dinlenince geçer korkma dr bir şey yok demiş rahat olkızlar 3 gündür açık kahve bir lekem geliyor akıntıyla karışık korktum doktora gittik bir sorun yok kalp atışı devam ediyor dedi yatış verdi olmaz dedim. evde dinlenirim dedim iğne vurdu bana progestan hap verdi :44:
hayırlı olsunBende mayis 31 de hamile oldugumu ogrendim subat 2015 annesiyim herkese hayirli olsun simdiden allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin ins
:) canım kalp atışı zor olur erken yani ama inşallah dediğin gibi sürpriz yapar belki bebişinkızlar yarın keseyi görmeye gidicem5+5 olucam yarın. hcg değerim 10000i geçmiş olmalı. acaba bebeğim sürpriz yapar da küçücük kalbini dinletir mi annesine babasına düşünmeden edemiyorum hayırlısı ama insan sabırsızlanıyor yaa
duyarsın canım Allah'ın izniyleKızlaarr 7+2 deyim yarın ilk defa doktora gidicem inşallah her şey yolundadır. Kalp atışlarını duyabilirmiyiz sizce ne diyorsunuz yarın 7+3 olucak. Çoook heyecanlıyımm.
günaydın canım sneindeGünaydın güzel anne adaylarıııHepimizin günü harika geçsin inşallah...
hoş geldin hayırlı olsun, bulantı bazen çoğalır bazen azalır korkma normalGunaydin herkese.. ben de ocak annesi olacagim Allah'in izniyle. Su an 6+5 teyim. Ilk muayeneye 5.haftada gittim. Keseyi gordum sadece. Ikinciye 8.haftada gitmeyi dusunuyorum. Kalp atislarini duymak bazi gebelerde 8.haftaya kadar kalabiliyomus. O yuzden garanti olsun dedim :) Bu arada cuma sabah siddetli bulantiyla uyandim. Haftasonum cok zor gecti hicbisey yiyemedim diyebilirim. Ama dun aniden azaldi. Bugun de nerdeyse yok gibi. Nasil boyle kisa surdu anlayamadim. Ya yakinlarimin dualari vesilesiyle, ya da bunyem bebege cabuk uyum sagladi artik bilemiyorum. Ama endiselenmeden de edemiyorum. Kotu bi durum yoktur degil mi?
günaydın sana daGünaydın mutlu günler
:)) maşallah kuzunadün doktorların soğuk algınlığı için dinledikleri aletle bebeğimi dinledimama benim hamileliğim rahat geçiçek sanırım şu anda bişey hissetmiyorum 6+6 oldu haftaya cuma kontrolumuz var kesesinide gödüm kalbinide küçücük yüregi ile yapışmış yavrumm büyüse hemencik keşke:)
:)) ay canım ilk bebek böyle oluyor, ben şimdi 12. haftayı mı beklesem diyorum:)) ya da dr dediği gibi 10+4 de mi gitsem:)günaydın kızlar bu cumaya randevum var 9. haftayı kovalıcaz. Cumadan cumaya benım yavrucak hafta atlıyor.
sanırım 2 hafta sonrada 2. taramamız olacak.
Gel tezkere gel tezkere.. Evde devamlı bu türküyü söylüyorum eşimde kim gelecek askerden diyor..
Kendi tezkeremiz minnaga kavuşmak için diyorum.Adamın tepki 'Hanım balataları sıyırdı'
Günaydın tazecik anneler
Kalp atışını dinlemek için gitmiştim geçen hafta ses duymadık görüntüyü gördük doktor niye ses açmadıki sanki bende heyecandan unutmuşum ilaçlarımı bile sormayı unuttumda sonradan aradım tlfdan öğrendim doktordan.
Görüntüde pıt pıt atıyordu meleğimin kalbi ama ses duymadımdoktorda açmadı Zaman geçmek bilmiyor 11 mayısta gel dedi doktor ikinci bir melek daha vardı kesesini görmüştük iki hafta sonra anlaşılılır demişti bakalım o ikinci meleğim benimle devam edicekmi
Hani bi türkü varya
Ben yanarım yawrum sana
Yawrum yanar yawrusuna
Tabiatın kanunu bu koyun meler kuzuuna( ve aglamaklıyım ((
Canm inş aklına kötü şeler getirme ... İnş beraber büyütcez bebişleri allahın izniyle saglıklı olsunlar hayırlı olsunlar diye duacıyız
Canım bnm ilk haftalarım aynen oleydi gaz gaz gaz kendimi tutamıyodum afedersin bi yere gidemiyodum.. Ayaklarını sıcak tutmaya calıs.. Rezene cayı içiyodum cok iyi geliyodu ...paptyada içebilirsin... Bunlar iyi geliyo.. Mümknse süt fazla içme bunun yerine yogurt oeynir tüket.. Baklagıllerden bu aralar uzak dur nohut fasulye mercimek normaldede gaz yapar ama hamilelik ilk haftalarında bagırsak hareketlerı yawasladıgı için 2 katı gaz etkısı olabilir. Günde 1 kez maden suyu içebilirsin canım geçmiş olsun
İnş aralarında 2.5 yas farkı olacak.. İkisi içinde elimden gelwnin fazlasını yapıcam .. Cunku kızım bnm ilk göz agrım. Onun ilgisiz sevgisiz sefkatsiz kalmasına izin vermem veremem... Ewlat sahibi olmak coook güsel maneviyatı cook büyük bişey.. Anlatmayla anlasılmaz. Anlatmakla bitmez bişey.. Rabbim bütün isteyen kullarına basip etsin
Bnmde ilk 4 hafta sofradan kalkıyodum sofrayı toplayana kadar yine acıkıyodum.. Yıyorum yıoyrum doymuyorum sonradan tabi iştahsızlık basladı ama suanda nırmalım şükür
Canım söle bişi yapabilirsin her saat bası bir bardak su iç..
Örn,saat 10: da kalktın bi bardak iç.. 11 12 13 de her saat basında 1 bardak gece en geç 11 de yatıyosun mesela yada 10 da toplam 12 bardak su içmiş oluyosun .. Buda 2.5 lt su yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?