2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlaarr 7+2 deyim yarın ilk defa doktora gidicem inşallah her şey yolundadır. Kalp atışlarını duyabilirmiyiz sizce ne diyorsunuz yarın 7+3 olucak. Çoook heyecanlıyımm.

Kızlaarr 7+2 deyim yarın ilk defa doktora gidicem inşallah her şey yolundadır. Kalp atışlarını duyabilirmiyiz sizce ne diyorsunuz yarın 7+3 olucak. Çoook heyecanlıyımm.

Duyarsınız canım Allah'ın iZniyle...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin herkese.. ben de ocak annesi olacagim Allah'in izniyle. Su an 6+5 teyim. Ilk muayeneye 5.haftada gittim. Keseyi gordum sadece. Ikinciye 8.haftada gitmeyi dusunuyorum. Kalp atislarini duymak bazi gebelerde 8.haftaya kadar kalabiliyomus. O yuzden garanti olsun dedim :) Bu arada cuma sabah siddetli bulantiyla uyandim. Haftasonum cok zor gecti hicbisey yiyemedim diyebilirim. Ama dun aniden azaldi. Bugun de nerdeyse yok gibi. Nasil boyle kisa surdu anlayamadim. Ya yakinlarimin dualari vesilesiyle, ya da bunyem bebege cabuk uyum sagladi artik bilemiyorum. Ama endiselenmeden de edemiyorum. Kotu bi durum yoktur degil mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bulantılarım da bazen artıyor bazen azalıyor. Endişelenmene gerek yok bence, bulantısız hayat çok güzel:)

günaydın bişey yoktur merak etme. benim de öyle iki gün bulantım oluyo sonra geçiyo bakıyosun 10 gün sonra bi daha oluyo geçiyo bikaç gün sonra :) en azından hafif atlatıyoruz bu bizim için iyi bişey :) ben de hiç belirti yaşamıyorum kasık ağrılarım da iyice azaldı ağrırken iyiydi :) demek bebek iyice yerleşti çok arada oluyo artık bikaç günde bir

dün doktorların soğuk algınlığı için dinledikleri aletle bebeğimi dinledim ama benim hamileliğim rahat geçiçek sanırım şu anda bişey hissetmiyorum 6+6 oldu haftaya cuma kontrolumuz var kesesinide gödüm kalbinide küçücük yüregi ile yapışmış yavrumm büyüse hemencik keşke:)

Günaydın kızlar
Aramıza hoşgeldin canım bulantıları bende de ayni ara ara hic olmuyo birgün bakıyorum sabahtan başlıyor bu arada bence duyarsınız kalp atislarini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar bu cumaya randevum var 9. haftayı kovalıcaz. Cumadan cumaya benım yavrucak hafta atlıyor.
sanırım 2 hafta sonrada 2. taramamız olacak.
Gel tezkere gel tezkere.. Evde devamlı bu türküyü söylüyorum eşimde kim gelecek askerden diyor..
Kendi tezkeremiz minnaga kavuşmak için diyorum.Adamın tepki 'Hanım balataları sıyırdı'

benim de cumadan cumaya atlıyo :) biz de bu hafta 8i bitiecez inşallah

Günaydın tazecik anneler

Kalp atışını dinlemek için gitmiştim geçen hafta ses duymadık görüntüyü gördük doktor niye ses açmadıki sanki bende heyecandan unutmuşum ilaçlarımı bile sormayı unuttumda sonradan aradım tlfdan öğrendim doktordan.

Görüntüde pıt pıt atıyordu meleğimin kalbi ama ses duymadım doktorda açmadı Zaman geçmek bilmiyor 11 mayısta gel dedi doktor ikinci bir melek daha vardı kesesini görmüştük iki hafta sonra anlaşılılır demişti bakalım o ikinci meleğim benimle devam edicekmi

Annemin dedigine gore erkek bebekte et cekermis insanin cani:) bakalim ne olacak canim. Ya da hurafeyi bi kenara birakirsak vucudumuzun b12 ye deli gibi ihtiyaci var belki de
:) ben oğlumda hiç yiyemedim et şimdi yiyorum:) ayy belli olsa da cinsiyetleri doğru mu değil mi anlasak:)
ah canım ben normalde iki litre su içerim o da en az ama şimdi suyu göremek istemiyorum zorlaya zorlaya içiyorum maalesef inşallah çabuk geçer bu durumum
Kimsenin iştahı yok halsizlik bulantı.
ben de habire acıkıp duruyorum bende mi bi acayiplik var acep
:) bende aynıyım canım sonum hayorolsun
canım olur bende de oluyor bebeği besleyen damarlar seğiriyor şimdi:)
kızlar bebek odalarından başlayarak neler alacağız diye baktım ayy insan nasıl hevesleniyor keşke 7 ay geçse hemencecik evimize gelse meleğimiz...
ne güzel telaş o:)) biz bir şey almayız erkek olursa oğlumdan kalan her şeyi kullanabilirim hepsi sağlam:) kızım olursa görümcemin kızının her şeyi benim:) ablalarımın kızlarınında:)
Kızlar üç kilo almışım dr um çok kızdı ... Daha baştayız bu kadar kilo almamalıyız diye..Moralim bozuldu...
canım onun hepsi kilo değildir şişkinliktir bozma moralini istersen diyetisyene git madem kilo sorunu var hamileliğinde, rahat edersin
Progestanmı yoksa hamilelikten mi sersem gibi oldum şuan. Ayakta zor duruyordum. Bir de misAfirlikteyim. Daha herkese söylemedim hamileleğimi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
progesteron yapıyor canım
şişer canım hem de nasıl ilk zamanlar çok şiş olur çünkü adet olmuyoruz vücut ona alışıyor onun şişliği gazıydı bağırsak tembelliğiydi çok şiş olunuyor ilk başlarda sonrada göbek gerçekten çıkmaya başlıyor:)
Canım Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın inşaallah
Burdada birlikteyiz.benim olanlarda goguslerim ağrıları.uyku sersemlik yoktu.yoğun bulantı tiksinti yoktu Burdada yok. Bakalım cinsiyet neolacak çok meerekliyim.kız istiyorum.ama önce sağlık tabi
aynen canım bakalım ne olacak benim bir isteğim yok tek isteğim sağlıklı olsun
maşallah kuzuna
canım dinlenince geçer korkma dr bir şey yok demiş rahat ol
Bende mayis 31 de hamile oldugumu ogrendim subat 2015 annesiyim herkese hayirli olsun simdiden allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin ins
hayırlı olsun
:) canım kalp atışı zor olur erken yani ama inşallah dediğin gibi sürpriz yapar belki bebişin
duyarsın canım Allah'ın izniyle
Günaydın güzel anne adaylarııı Hepimizin günü harika geçsin inşallah...
günaydın canım sneinde
hoş geldin hayırlı olsun, bulantı bazen çoğalır bazen azalır korkma normal
Günaydın mutlu günler
günaydın sana da
:)) maşallah kuzuna
:)) ay canım ilk bebek böyle oluyor, ben şimdi 12. haftayı mı beklesem diyorum:)) ya da dr dediği gibi 10+4 de mi gitsem:)

Günaydın canım inşallah ikinci meleğinde seninledir

ya kızlar u bitki çaylarını doktorunuzmu önerdi size? ben normalde hamile kalmadan önce hergün yeşil çay içerdim. doktora sordumd evam edeyim mi diye. bana hamilelik döneminde bitki çaylarını asla önermiyorum dedi. bu dönemde hormonlar farklı çalışıyor ve sana yarayan bitki belki bebeğe zararı olabilir bilemeyiz dedi. o yüzden nane limon ve ıhlamurdan başka bitki çaylarını asla içme dedi bana. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…