ya kızlar u bitki çaylarını doktorunuzmu önerdi size? ben normalde hamile kalmadan önce hergün yeşil çay içerdim. doktora sordumd evam edeyim mi diye. bana hamilelik döneminde bitki çaylarını asla önermiyorum dedi. bu dönemde hormonlar farklı çalışıyor ve sana yarayan bitki belki bebeğe zararı olabilir bilemeyiz dedi. o yüzden nane limon ve ıhlamurdan başka bitki çaylarını asla içme dedi bana. :18:
aynısı bendede var ilk hafta cok iştahlıdım deli gibi yerdim sonra gitgide azalttım yemek yemeyi şişkinlik gaz ekşime derken iştah iyice gitti gerçi 2kilo verdim fazlalıgım var ama yinede iştahsızlık kötü..hiç iştahım yok. açım ama canım hiç bişey istemiyor. 2 gündür doğru düzgün bişey yiyemiyorum.
sanki benden bahsetmişssin canım ne istiyo diye düşünüyorum sonuç hiçbirşey..o acımtrak tat bendede var iğrenç bişi ne yesem agzımda o tat gitmiyor bende geçicide olsa olips şekerleri var küçük onlardan atıyorum agzıma arada.hiç yemek dökmezdim 1 haftadır yemekler hep kalıyo mecburen döküyorum içim almıyo Allah affetsinbende öyleyim, gidiyorum mutfağa canım bir şey istiyor ama ben bile bilmiyorum ne olduğunu, açım ama yemek yemek ızdırap,,, geçen gün eşime canım A istiyor diyorum yok yok B aslında aslında C mi ,,, ne istediğimi bende bilmiyorum,,, ağzımda acımtırak bir tat,,,, şimdi yemek yaptım zar zor ama nasıl yenilicek o yemek hiç bir fikrim yok,,,,
Merhaba sevgili ocak anneleri,
Şuan 8 haftayı doldurdum.
5. Haftadan bu yana her yemekten her meyveden sonra müthiş gaz sıkıntısı çekiyorum. Midem şişip ele geliyor.
Çok afedersiniz yemekten 2 saat sonra yukarıdan gaz çıkarınca ki kendiliğinden oluyor, rahatlıyorum. Ben hayatımda hiç mide sorunu yaşamamıştım. Bir salata yesem, midemdeki his 2 ayva yemiş kadar ağır gerçekleşiyor.
Forumlarda kimse mide gaz şikayetinden söz etmiyor.
Akşamları ise 6 aylık hamile gibi karnım şişiyor, sabahları düz bir karınla uyanıyorum.
Doktorum hormonlardan dolayı bağırsak hareketlerinin yavaşlamasından dolayı sıkıntı yaşıyorsun dedi.
Okuduğum kadarı ile midesi bulanan uykusu gelen çok. Ama benim gibi gaz sıkıntısı çeken yok gibi.
Benzer durum yaşayan var mı? Tavsiyeniz olur mu?
bendede oluyo canım berbat bişi dünya dolusu yemek yemişim gibi nefes alamıyorumkuş kadar yiyorum zaten yemek yemekten nefret eder oldum su içmeye gayret ediyorum fazla hareketsiz kalmamamaya çalışıyorum bide patates haşlaması yiyorum yanında az yogurtla sadece o gaz yapmıyo dene istersen..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar işten geldiğim gibi kanepeye yapıştım yine. Allaha şükür bugün en azından bulantım yok. Ama yorgunluktan gözümü açamadım gün boyu. Canım annem dün geldi bir haftalık yemeğimi yaptı yapamıyorum bulantıdan diye.. Annelik zormuş hakkaten.. Dayanamadım iş arkadaşlarıma söyledim bugün, hepsinin çocuğu var, sarıla sarıla bi hal oldular gün boyu canlarım😄 şu ilk 3 ayı bi atlatsak allahın izniyle enerjimiz geri gelicek..
ah ahh annenin yanında olması nasıl bir nimet olmayan bilir nasıl özendim benim anneciğim uzaklarda bazen hiç bişi yemediğimde annemin su yemeği olsa yada su çorbası az daolsa yerdim onun eli degdi diye bak duygulandım yineee8+3 oldum ben 4 hafta sonra bitecek inş. normale dönicez azdaha sabır..
aynen aynı şeyleri benım doktorumda dedi canım. Bitki çayı üşütürsen falan sadece nane limon dedi
ya kızlar u bitki çaylarını doktorunuzmu önerdi size? ben normalde hamile kalmadan önce hergün yeşil çay içerdim. doktora sordumd evam edeyim mi diye. bana hamilelik döneminde bitki çaylarını asla önermiyorum dedi. bu dönemde hormonlar farklı çalışıyor ve sana yarayan bitki belki bebeğe zararı olabilir bilemeyiz dedi. o yüzden nane limon ve ıhlamurdan başka bitki çaylarını asla içme dedi bana. :18:
Canım naen limonu nasıl önerdi nane maydanoz düşüğe sebep oluyor:44: hamilelikte tek izin verilen ıhlamur
cuma doktor doluymuş yeni hastanesine geçti cumartesi 10.00 ayy cok heyecanlandımmm teyzeleri. 3cm falan olur herhalde yumurcak
aynısı bendede var ilk hafta cok iştahlıdım deli gibi yerdim sonra gitgide azalttım yemek yemeyi şişkinlik gaz ekşime derken iştah iyice gitti gerçi 2kilo verdim fazlalıgım var ama yinede iştahsızlık kötü..
Sanki benden bahsetmişssin canım ne istiyo diye düşünüyorum sonuç hiçbirşey..o acımtrak tat bendede var iğrenç bişi ne yesem agzımda o tat gitmiyor bende geçicide olsa olips şekerleri var küçük onlardan atıyorum agzıma arada.hiç yemek dökmezdim 1 haftadır yemekler hep kalıyo mecburen döküyorum içim almıyo allah affetsin
cok üsütürsen dedi sadece ona izin var dedi. Maydonoz zararlı ama nane cok yüksek dozlarda alınırsa zararmış.ben zaten bitki çaylarını sevmem sorun yok. Sebze sevmem ben
tek sevdiğim enginar kereviz. Ne cinsım ya
suyun öneminden bahseden herkese teşekkürler daha çok içmeye çalışacağım artık ben hiç su içmiyorum desem yeridir yani
kızz sebze sevmiyorsun ama yediğinde sebzenin en sevilmeyneleri
Canım hamilelikte kesin yasak olanlar var nette yazıyor, rezeneye zararlı denmiyor ama yine de bir kere içtim ben, nane limon bir kere tehlikeli nane düşüğe sebep oluyor, sadece ıhlamura izin veriyorlar
Kızlar hamilelikten önce çok hafif göbeğim vardı zaten ama bu aralar anlamadığım bir şişlik var. Şimdiden karın şişmez dimi? Niye büyüdü böyle karnım gaz mı acaba
işte canım manyaklık bendeki.. Birde kapuska severım.neden bılmıyorum. Sanırım çilekeş annem yemem için hertürlü taklayı atmış. kurtarabildikleri de bunlar olmuş. .
Bir cocuk anne baba dede dedikten sonra 4. kelimesi sucuk olur mu?
Olmuş
sucuk yiyormusun canım sen bu dönemde ?
canım meyve suyu iç. bende içemiyordum doktorum meyve suyuda karşılar dedi.
evettttt, cok sukur gercekten bulantisiz hayat cok ama cok guzel.mm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?