2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkese sağlıklı huzurlu hayırlı günler

aynen aynı şeyleri benım doktorumda dedi canım. Bitki çayı üşütürsen falan sadece nane limon dedi

hiç iştahım yok. açım ama canım hiç bişey istemiyor. 2 gündür doğru düzgün bişey yiyemiyorum.
aynısı bendede var ilk hafta cok iştahlıdım deli gibi yerdim sonra gitgide azalttım yemek yemeyi şişkinlik gaz ekşime derken iştah iyice gitti gerçi 2kilo verdim fazlalıgım var ama yinede iştahsızlık kötü..
sanki benden bahsetmişssin canım ne istiyo diye düşünüyorum sonuç hiçbirşey..o acımtrak tat bendede var iğrenç bişi ne yesem agzımda o tat gitmiyor bende geçicide olsa olips şekerleri var küçük onlardan atıyorum agzıma arada.hiç yemek dökmezdim 1 haftadır yemekler hep kalıyo mecburen döküyorum içim almıyo Allah affetsin

aynen aynı şeyleri benım doktorumda dedi canım. Bitki çayı üşütürsen falan sadece nane limon dedi

Canım naen limonu nasıl önerdi nane maydanoz düşüğe sebep oluyor:44: hamilelikte tek izin verilen ıhlamur

Canım hamilelikte kesin yasak olanlar var nette yazıyor, rezeneye zararlı denmiyor ama yine de bir kere içtim ben, nane limon bir kere tehlikeli nane düşüğe sebep oluyor, sadece ıhlamura izin veriyorlar

Canım naen limonu nasıl önerdi nane maydanoz düşüğe sebep oluyor:44: hamilelikte tek izin verilen ıhlamur

cok üsütürsen dedi sadece ona izin var dedi. Maydonoz zararlı ama nane cok yüksek dozlarda alınırsa zararmış.ben zaten bitki çaylarını sevmem sorun yok. Sebze sevmem ben
tek sevdiğim enginar kereviz. Ne cinsım ya

cuma doktor doluymuş yeni hastanesine geçti cumartesi 10.00 ayy cok heyecanlandımmm teyzeleri. 3cm falan olur herhalde yumurcak

:) inşallah canım kocaman olmuştur ben de bu ay sonuna doğru gidicem 6 bittiğinde gitmiştim şimdi 10 bittiğinde gitmiş olcam kesin şok geçircem bebeği elini kolunu herşeyini görürüm gittiğimde kocaman olcak sıpam

goncagül olipslerin içinde tatlandırıcı var kullanmanı önermem canım

kızz sebze sevmiyorsun ama yediğinde sebzenin en sevilmeyneleri

kızz sebze sevmiyorsun ama yediğinde sebzenin en sevilmeyneleri

işte canım manyaklık bendeki.. Birde kapuska severım.neden bılmıyorum. Sanırım çilekeş annem yemem için hertürlü taklayı atmış. kurtarabildikleri de bunlar olmuş..
Bir cocuk anne baba dede dedikten sonra 4. kelimesi sucuk olur mu?
Olmuş

Canım hamilelikte kesin yasak olanlar var nette yazıyor, rezeneye zararlı denmiyor ama yine de bir kere içtim ben, nane limon bir kere tehlikeli nane düşüğe sebep oluyor, sadece ıhlamura izin veriyorlar

ne bileyim bana doktorum hiç nane yeme demedi ama sorarım gidince mutlaka. çünkü ben salatama bile kaç kere taze nane ekleyip yedim

KIZLAR BENİMDE MİDEM SÜREKLİ BULANIYOR.. MİDEMDE ACAYİP GAZ VAR ..RESMEN AĞZIMDAN ALEV ÇIKIYOR HALSİZLİK ÜST DÜZEYDE .. ÇOK ZOR YEMEK YİYEBİLİYORUM .. YEMEKLERE KARŞI TİKSİNME VAR .. ZORLA AĞZIMA BİRŞEYLER ATIYORUM.. SALATADAN ETTEN TİKSİNDİM ..OLACAK ŞEY DEĞİL.. NEYSE GEÇEÇEK DİYOR TECRÜBELİLER .. BU HAFTA SONU BEBEĞİ GÖRMEYE GİDECEĞİM..EN SON 23 ÜNDE KESESNİ GÖRMÜŞTÜK .. İNŞALLAH KALBİ GÜMBÜR GÜMBÜR ATIYORDUR. İSTEYEN HERKESE NASİT ETSİN ALLAHIM ...

canım benimde şişmişti karnım gazmış ama. dedim daha şimdiden belli olmaya başladı. ama bu hafta azaldı gaz sıkıntım. zaten 3 aya kadar normalmiş. eğer kilonda oynama olmazsa ama karnın şişse sadece gazmış. sakıncasıda yokmuş zaten. 3 aydan sonra iniyor 1 ay sonra falanda gobişlerimiz bebişten şişmeye başlıyo

sucuk yiyormusun canım sen bu dönemde ?

sucuk yiyormusun canım sen bu dönemde ?

tabi canım. kızlar iyi pişirdikten sonra sıkıntısı yok. benım evde kedim var yani esas risk kaynağı..
sosis salam yemıyorum canım istemediğinden o da..
Sucuk hem pişiyor hemde içinde bulunan baharatlar mikrop üremesini engelliyor.
Sosis salam isterseniz de aç kullan paketleri alın salamı pişirmek olmaz ama sosisi güzelce pişirip yiyebilirsiniz..
Onu yemem bu böyle demeyin. Toksoplazma endişeniz yüzünden yemiyorsanız en çok sebzelerde görülüyor iyi yıkamazsanız.Kedim yakalanamamış devamlı aşıları kumunun hiyjeni ve kuru mama ile beslendiğinden. Sandığımız kadar yaygın bir hastalık değil tokso...

canım meyve suyu iç. bende içemiyordum doktorum meyve suyuda karşılar dedi.

sao canım ya ayran ve karpuz da karşılıyormuş ama çok içince midem ekşiyo doğru tolete sonra

sucuk yiyemiyorum arkadaşlar be tiksindim çok zorla haftada 1 yersem anca oda 2 3 dilim

Evettttt, cok sukur gercekten bulantisiz hayat cok ama cok guzel.mm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar günaydın
lütfen bana yardımcı olur musunuz
sabah tuvalete gittiğimde 1-2 damla kan geldiğini gördüm
dün doktora gitmiştim iyice inceledi baktı bir problem olmadığını söylemişti
yani bugün sabah bu kan gibi şeyin nedeni ne olabilir ki
bu arada sata göre 6+2 usgye göre 7+2yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…