2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

evet ondan sordum. toksoplazma geçirme olasılığın yüksek dedi. o yüzden sucuk salam sosis yeme. hatta pizza bile yeme üzerinde bunlar olduğu için dedi. normalde salam sosis zaten yemezdim. hem sevmezdim hem yararlı olmadığını düşünürdüm. evime bile hiç almazdım. ama sucukuda yemeği kesmiştim. meyve ve sebzeyide söyledi canım iyi yıka mutlaka dedi. off ya önceden annelerimiz nasıl doğuruyorlarmış anlamadım. hem bu kadar çok incelemiyorlarmış herşeyi hemde doğumlar daha kolay oluyormuş..

Günaydın canım inşallah ikinci meleğinde seninledir

Amin canım inşallah. Kasık ağrılarım falan azalmıştı bu sabah uyandığımdan beri belim ağrıyor regl ağrısı gibi tıpkı çok korkuyorum
birşey yoktur dimi

Son düzenleme:

aynı ben :) zoraki eşime garip garip seyler aldırıyorum belki gorunce canım çeker diye ama tık yok eşim de kızıyor artık:) bu arada kızlar sanki geçen haftaya göre bulantılar daha mı azaldı acaba yoksa bana mı öyle geliyor, sanki sabahları geçen haftaya göre daha iyi kalkıyor gibiyim sizlerde durum nasıl (ama hala ara ara bulantı oluyor tabi) (şikayetler: kabızlık, midede ekşime, açken mide kıyılması tokken mide yanması, ağızda iğrenç bir tat)

Amin canım inşallah. Kasık ağrılarım falan azalmıştı bu sabah uyandığımdan beri belim ağrıyor regl ağrısı gibi tıpkı çok korkuyorum
birşey yoktur dimi

ağrılar normal canım ikinci adet dönemine yakınsan o dönemlerde adet görcekmişin gibi ağrısı oluyo meraklanma sen

canım 2 ayı geçince vücut alışmaya başlıyo. kasık ve göğüs ağrıların geçer demişti doktorum. benimde öyle oldu. benimde ne bulantım var ne başka bişey. arada bir ayakta fazla durusam kasıklarımda batma oluyo o kadar. ama böylede tedirgin olyuorum bazen. hiç bişey anlamıyorum nasıl gidiyo bebeğimin gelişimi acaba diye. hatta bi kere randevu günüm gelmeden doktora gittim. 2 ayım dolunca. dedim benim hafif bulantım vardı bitti. kasıklarım göğsümde ağrımıyo. meraklandım dedim güldü bana. ne düzel işte dedi. git hayatını yaşa çok ararsın bugünlerini herşey yolunda endişelenme dedi herkes aynı gebelik süreci geçirecek diye birşey yok dedi. ters bişey olsa anlarız herhalde.

valla benım doktorum cok net. siz hasta değil hamilesiniz dedi.Sadece biraz daha dikkat dedi. Sigaranın 1 tanesine bile tahammülü yok ama adamın..
Gerçi içmem sigara ama.hazır gıda çok tüketmeyin dedi.Onu yemem bunu yemem de demeyin dedi. Sonra benım cocugum neden yemek seçiyor diye ağlarsınız dedi tek dediği çiğ etle temas etme ettikten sonra ellerini yıka yada eldivenle doğra.Toksoplazma ısıyla cabuk ölen bir mikropmuş

ağrılar normal canım ikinci adet dönemine yakınsan o dönemlerde adet görcekmişin gibi ağrısı oluyo meraklanma sen

ne zaman adet olduğumu bilmiyorumki canım ben hipo hipoyum ben ilaç kullanmadan adet olmuyorum... en son kasım ayında adet oldum. Ne zaman ilaç içersem o zaman oluyordum günü bile aynı olmuyor yani

İnşallah dediğin gibidir canım benim çok sağol

tabi canım bi terslik olsa anlarız en kötü hissederiz merak etme biz hamileleğimizi rahat geçirioruz valla ben tadını çıkarmaya çalışıyorum güzelce bebek olunca bu rahatlığı çok arıcaz:) ve bundan sonraki hamilelikler de çocuklu olacağı için hiçbir zaman bu kadar rahat olmıcaz

aksi bi durum olsa kendini belli eder canım ve artık hamileliğimiz ilerliyo bebek büyüyo hakiyle artık kemiklerin arasındaki yere sığmamaya başlıyo rahmin yukarı doğru hareketi de ağrı yapabilir açılma olcak yavaş yavaş kemiklerimizde :)

ne kadar pozitif güzel şeyler söylüyorsun teşekkür ederim inşallah canım benim hayırlısıyla şu tehlikeli bi dönemi bi atlatsak

ne kadar pozitif güzel şeyler söylüyorsun teşekkür ederim inşallah canım benim hayırlısıyla şu tehlikeli bi dönemi bi atlatsak

iyi tarafından bakıyorum canım olabilecek güzel şeyleri düşünüyorum sen de öyle yap ben mutlu olursam stres yapmazsam tedirgin olmazsam bebeğimin saha sağlıklı ve mutlu gelişeceğini düşünüyorum. olacağı varsa zaten olacak o zaman üzülürüz şimdiden için için kendimizi yemeye gerek yok bence :)

ne bileyim bana doktorum hiç nane yeme demedi ama sorarım gidince mutlaka. çünkü ben salatama bile kaç kere taze nane ekleyip yedim
bence bir kaç naneden birşey olmaz gebelik sağlıklıysa ne yapsan sorun olmuyor.o zaten senin kanınla canınla besleniyor.merak etme yiyebilirsin bence.

bende kızımda salatadan etten tiksinmiştim.seninde kızın olabilir canım.

sanırım bebek büyürken kılcal damarlara temas edip ufak kanamalar yapabiliyormuş.doktor sorun yok dediyse yoktur bence

valla ilk çocukta çok inceliyor.ben ikinciye hamileyim.sucuk salam canım ne isterse yerim.birşey olacağını düşünmüyorum ben.

bende perşembe göreceğim inşallah kalp atışlarını

Kızlar dün kontrölde tekrar tartıldım 3 haftada 2 kg almışım bilmiyorm şiş mi ödem mi ama moralim bozuldu zaten kilolu hamile kalmıştım bu zatıflatıcı en azından ödem atıcılardan zararsız olan yok mu bildiğiniz ya ???

ay sen çok matraksın canım pek sevdim seni demek ki olurmuş sucuuuukk ben sebze yemeklerine bayılırım çorba delisiyim çeşit çeşit yaparım karnabaharın patatesin bile çorbasını yaparım ımmmm canım istedi et aramam olursa azcık yerim ama çok nadir canım ister zaten şu an zorla yiyorum o da oğlumda hiç yiyemedim ya acısını çıkarıyorum:))
ne bileyim bana doktorum hiç nane yeme demedi ama sorarım gidince mutlaka. çünkü ben salatama bile kaç kere taze nane ekleyip yedim
canım korkma o kadarını bende kullanıyorum aşırı yersen bir şey olur yoksa maydanoz bile yiyorum ben ama aşırı değil çok az
Canım ben oğlumda senin gibiydim şimdi yiyebiliyorum yemek yapabiliyorum öyle seviniyorum ki:) çok zor bilirim inşallah seninki çabuk geçer,inşaallah atıyordur canım kalbi
ayy ben arada yedim sucuk zaten hep diyorum yahu sucuk pişiyor ne zararı olacak çiğ yemiyoruz ya diyordum:)) gıda mühendisiydin değil mi sana güveniyorum:) sebzeyide sirkeli suda bekletiyorum zaten rahat olabilirim:) etede dokunmuyorum eldivensiz, doğradığım tahtayıda amonyaklı krem temizleyiciler var ya mutfakta kullandığımız onunla temizliyorum tuzluyorum:) ama cam olanlardan alıcam demiştiniz
canım dr bir şey yok demiş bazı hamilelerde böyle oluyor sebebi bilinmiyor istersen ara sor
birşey yoktur dimi
canım çok normal bebiş büyüyor yer açıyor kendine korkma
canım azalabilir birden hortlayadabilir 12. haftaya kadar gider gelir

aynen biz hasta değiliz senin doktoru sevdim ben hamileyiz ya hu abartmaya gerek yok riskli olanları tenzih ediyorum yanlış anlaşılmasın

3 ay dayanması zor olmazmı canım? :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yani ama eşime söz verdim söylemeyeceğim diye, anneme söylerim bir dedim,,, onu zor ikna ettim,,, yani hepsiyle aynı şehirde olsaydım belki biraz zor olurdu veyahut anlarlardı,,,, arkadaşlarım gibi,,,

Canım şimdilik almış görünmüyorum ama her an patlayabilirim:)) çünkü maşallah pek güzel yiyorum ödem atıcı olmaz şimdi canım hamileyken hiç olmaz tuzu azalt bol su iç zaten şimdi birde şişkinlik oluyor onu da unutma

herhalde öyle oluyor. ilk hamileliklerde tecrübesiz olduğumuz için fazla inceliyoruz herşeyi. araştırıyoruz. çokta iyi bişey değil aslında dediğin gibi.

benim doktorum düşük yapıcı bitkilerle ilgili bi oturuşta bi bağ yersen sorun olabilir salataya attığın bi kaç daldan bişi olmaz dedi aşırısına kaçmamak lazımmış yoksa yemede problem yokmuş. benim ilk bebek ama allah tarafından üzerime bi rahatlık geldi normalde pimpirikliyimdir dikkat etmem gerektiği kadar ediyorum yoksa hamileliğin tadı çıkmıyo canım ne istiyosa yiyorum pazarda yıkamadan çok meyvenin tadına baktığım oluyo benim yada ağacın altına gidip koparıp yediğim. önce tedbir sonra tevekkül halindeyim

Reactions: wen
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…