2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım magnezyum eksikliğin vardır. bende de kramplar oluyor ama huzursuz bacak sendromu denen bir rahatsızlıgım var..
Doktora gidince söyle magnezyum yazsın

deme kız bende migren var hamileliğimden beri 4 kere minoset içtim vicdan azabı çeke çeke ama başka türlü de geçmiyo ki zıkkım

Canım bende bir kere içtim minoset maalesef baş ağrısından, minoset parol çok zorda kalırsan içebiliyorsun migren çok fena bilirim

Offf allahım migdem cok kötü herseyden tiksiniyorum allah affetsin.o kadar sagliksiz besleniyorumki inanilmaz üzülüyorum.en kötüsüde kocama cok cektiriyorum.canim saniyelik bisi istiyo gidiyo aliyo geliyo adam yok artik istemiyorum diyorum..off off cekilir dert degilim yeminlen 😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen öyle yap .. Artık ne yiyebilirsen ..hiç yiyememekten iyidir.. Geçiciymiş bu günler ... Inşallah allahım.. Bitsin ağız tatıyla dolma ve iskender yicem ilk

bende unuttum ilk randevumda , artık bir kağıda yazıyorum sorularımı, herşeyimi, kağıddan okuyup soruyorum, çünkü bu hamilelik beni biraz sersem birde yavaş yaptı,,,,

pişir canım ben o kadar inek koyun kuzu kedi köpek bahçeden kopardığım otları agzıma atmama ragmen,asma yapraklarını çiğ çiğ yediğim halde olmadı bende tokso... Öyle kolay bulaşan birsey degıl. Al kızart ye canım benım.relax yawww

yok canım ona dikkat ediyorum.. Ilaç , kimyasal asla temes etmiyorum.. Bakalım olduğu kadar zaten .. Allah yardımcısı olsun su bile içemeyenler varmış ya ...

Canım kramp için her gün muz ye ve magnezyum iste doktorundan

Dra bugün gideceğim ..söylerim canım. Ins faydasi olur...agri beni mahfediyor gece yatarken bile kalcadan itibaren bacagim uyusuyor...Muz u bilmiyordum. ..tskler

Canım sen geçirmedin değil mi bağışıklığın yok yani, ayyy yiyim değil mi dur kız akşama alsın beyimiz zaten küsüm barışırım böylece belki, ben aslında çok relaxım ikinci olunca ama herkes yazıyor ya şunu yemeyin bunu yiyin diye utanıyorum

hemen doktoruna telefon aç, büyük bir olasılıkla önemsizdir ama doktora telefon aç,,belki ilca falan verirler,,

canım magnezyum eksikliğin vardır. bende de kramplar oluyor ama huzursuz bacak sendromu denen bir rahatsızlıgım var..
Doktora gidince söyle magnezyum yazsın

Geçmiş olsun canım. ...Hamile kalmadan öncede mi rahatsızlığın vardı. ..yoksa hamilelik temi gerceklesti

yok canım ona dikkat ediyorum.. Ilaç , kimyasal asla temes etmiyorum.. Bakalım olduğu kadar zaten .. Allah yardımcısı olsun su bile içemeyenler varmış ya ...
tabi canım elimizden geldiği kadar Rabbime kalmış gerisi birde sakınan göze çöp batıyor rahat olmak lazım azcık:)

canım magnezyumun olur ama inşallah içebilirsin bulantın var ya içemeyebilirsin, bana dr vermişti ilk gebeliğimde içememiştim muz yemiştim her gün, kramp girince bacağını cimcikle canım tırnak uçlarınla hemen geçer

yok geçirmemişim halbuki etinde cok pişmemişini severim. evde kedim var. sokaktaki kedileri öper ıssırırım. sadece biraz daha dikkatlı olacagız hepsi bu. kendi kedimin patisi ağzımda uyurdum ama sımdı iki kafasını okşasam elimi yıkıyorum hemen

Geçmiş olsun canım. ...Hamile kalmadan öncede mi rahatsızlığın vardı. ..yoksa hamilelik temi gerceklesti

hamile kalmadan once vardı canım hamile kaldım tavan yaptı

Ilk hamileligimde bende de kan gelmişti. ..hemen drun a sorup gitme lisin. ...3 ay yatmistim ve iğne kullanmıştım. ..

tamam canım sağol,çok seviyorsun kedileri belli:)) ben uzaktan seviyorum dokunamıyorum:) gerçi çocukken çok aldım kucağıma:)) çiğ etde çok yedim

potasyum eksikliğinden oluyor, günde sadece bir tane muz ye hemen geçtiğini görüceksin,,, muzda yeterince potasyum var,,, arkadaşımda da vardı aynı problem,, bende onun için günde bir tane muz yemeye çalışıyorum,,,

Anladım canım. ..benim kızım 6 yaşında seninki???2008 dogumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…