Slm kızlar Nasılsıniz? ?? Hepinizde farklı farklı şikayetler var ama benimkisi sanırım hicbirinizde yok..bacak kampı. 6 haftalik hamileyim bacak kramplarım başladı. .iğrenç bir ağrı.... bacagimi hissetmiyorum. .ve bu agrilar 24 haftadan sonra baslarmiskizimda da krampları m olmuştu fakat son aylarda...allah yardımcımız olsun ...Mide bulantimi hiç anlatmayayim. .. nese sabır az kaldı :))) diyelim. .opuldunuz hamisler:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
deme kız bende migren var hamileliğimden beri 4 kere minoset içtim vicdan azabı çeke çeke ama başka türlü de geçmiyo ki zıkkım
ben yiyebiliyorum ama herşeyden bıktım hiçbir şey yiyesim gelmiyocanım isteye isteye yediğim bişey kalmadı sütten yumurtadan da sıkıldım kendimi zorlamıyorum bu ara tiksinmeyeyim diye artık sütlü tatlı falan yapcam öle yicem mecbur
Günaydın tazecik anneler
Kalp atışını dinlemek için gitmiştim geçen hafta ses duymadık görüntüyü gördük doktor niye ses açmadıki sanki bende heyecandan unutmuşum ilaçlarımı bile sormayı unuttumda sonradan aradım tlfdan öğrendim doktordan.
Görüntüde pıt pıt atıyordu meleğimin kalbi ama ses duymadımdoktorda açmadı Zaman geçmek bilmiyor 11 mayısta gel dedi doktor ikinci bir melek daha vardı kesesini görmüştük iki hafta sonra anlaşılılır demişti bakalım o ikinci meleğim benimle devam edicekmi
ayyy ciddi ciddi ağzım sulandı aşerdim sonundane edem ben şimdi benim bağışıklığım yok toxo ya:44: hımm afyonlusun tabi sucuk dersin sen
canım ilk üç ay besleyemiyorum diye düşünme sakın üç aydan sonrası çok önemli yediklerinde, ilk üç ay en zararlısı ilaçlar
ayyy ciddi ciddi ağzım sulandı aşerdim sonundaNe edem ben şimdi benim bağışıklığım yok toxo ya:44: Hımm afyonlusun tabi sucuk dersin sen
Canım ilk üç ay besleyemiyorum diye düşünme sakın üç aydan sonrası çok önemli yediklerinde, ilk üç ay en zararlısı ilaçlar
Canım kramp için her gün muz ye ve magnezyum iste doktorundan
pişir canım ben o kadar inek koyun kuzu kedi köpek bahçeden kopardığım otları agzıma atmama ragmen,asma yapraklarını çiğ çiğ yediğim halde olmadı bende tokso... Öyle kolay bulaşan birsey degıl. Al kızart ye canım benım .relax yawww
kızlar günaydın
lütfen bana yardımcı olur musunuz
sabah tuvalete gittiğimde 1-2 damla kan geldiğini gördüm
dün doktora gitmiştim iyice inceledi baktı bir problem olmadığını söylemişti
yani bugün sabah bu kan gibi şeyin nedeni ne olabilir ki
bu arada sata göre 6+2 usgye göre 7+2yim
canım magnezyum eksikliğin vardır. bende de kramplar oluyor ama huzursuz bacak sendromu denen bir rahatsızlıgım var..
Doktora gidince söyle magnezyum yazsın
tabi canım elimizden geldiği kadar Rabbime kalmış gerisi birde sakınan göze çöp batıyor rahat olmak lazım azcık:)yok canım ona dikkat ediyorum.. Ilaç , kimyasal asla temes etmiyorum.. Bakalım olduğu kadar zaten .. Allah yardımcısı olsun su bile içemeyenler varmış ya ...
Dra bugün gideceğim ..söylerim canım. Ins faydasi olur...agri beni mahfediyor gece yatarken bile kalcadan itibaren bacagim uyusuyor...Muz u bilmiyordum. ..tskler
Canım sen geçirmedin değil mi bağışıklığın yok yani, ayyy yiyim değil mi dur kız akşama alsın beyimiz zaten küsüm barışırım böylece belki, ben aslında çok relaxım ikinci olunca ama herkes yazıyor ya şunu yemeyin bunu yiyin diye utanıyorum
Geçmiş olsun canım. ...Hamile kalmadan öncede mi rahatsızlığın vardı. ..yoksa hamilelik temi gerceklesti
kızlar günaydın
lütfen bana yardımcı olur musunuz
sabah tuvalete gittiğimde 1-2 damla kan geldiğini gördüm
dün doktora gitmiştim iyice inceledi baktı bir problem olmadığını söylemişti
yani bugün sabah bu kan gibi şeyin nedeni ne olabilir ki
bu arada sata göre 6+2 usgye göre 7+2yim
yok geçirmemişim halbuki etinde cok pişmemişini severim. evde kedim var. sokaktaki kedileri öper ıssırırım. sadece biraz daha dikkatlı olacagız hepsi bu. kendi kedimin patisi ağzımda uyurdum ama sımdı iki kafasını okşasam elimi yıkıyorum hemen
Slm kızlar Nasılsıniz? ?? Hepinizde farklı farklı şikayetler var ama benimkisi sanırım hicbirinizde yok..bacak kampı. 6 haftalik hamileyim bacak kramplarım başladı. .iğrenç bir ağrı.... bacagimi hissetmiyorum. .ve bu agrilar 24 haftadan sonra baslarmiskizimda da krampları m olmuştu fakat son aylarda...allah yardımcımız olsun ...Mide bulantimi hiç anlatmayayim. .. nese sabır az kaldı :))) diyelim. .opuldunuz hamisler:)))
tabi canım elimizden geldiği kadar Rabbime kalmış gerisi birde sakınan göze çöp batıyor rahat olmak lazım azcık:)
canım magnezyumun olur ama inşallah içebilirsin bulantın var ya içemeyebilirsin, bana dr vermişti ilk gebeliğimde içememiştim muz yemiştim her gün, kramp girince bacağını cimcikle canım tırnak uçlarınla hemen geçer
tamam canım sağol,çok seviyorsun kedileri belli:)) ben uzaktan seviyorum dokunamıyorum:) gerçi çocukken çok aldım kucağıma:)) çiğ etde çok yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?